X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Jeg har set lyset.


Svar
RebelheartRebelheartSkrevet 29/09-03 04:31 
Jeg har længe haft mistanken, men har ikke kunnet acceptere den: Jeg er en Xbox fanboy!
Selv om jeg har prøvet at interessere mig for andre konsoller, har jeg inderst inde hele tiden vidst, at Xbox var kongen over dem alle.

Jeg købte en PS2 dengang, da den blev udgivet i Danmark, men blev meget skuffet over kvaliteten af både maskine og spil. Da Xbox blev udgivet, købte jeg en ... Se hele indlægget
208 emne(r).
« < 1 2 3 4 5

Svar
MarcusMarcusSkrevet 05/10-03 00:30 
ja mario er er afslappet sødt børnespil. Tekken er er voldeligt slåsspil for teenagere. Teenagere har det ok med at være børn. Det har børn ikke.
Jeg mener at Nintendo generelt henvender sig mere til børn end Sega, Microsoft & Sony.
Forældrene køber Tekken fordi de ved børnene helst vil have det og de ikke tror der skader selvom det er til teenagere(tror jeg heller ikke.....men det er til teenagere og op efter)
JoachimMAJoachimMASkrevet 05/10-03 00:34 
Hvorfor er Tekken til en større målgruppe end Mario? Jeg kan sgu ikke se hvorfor. Er det fordi det er voldeligt? Børn synes jo vold er sejt, så det passer jo ikke sammen...
Jo mere du knokler, desto mere skal du lave!
MarcusMarcusSkrevet 05/10-03 00:46, rettet 05/10-03 00:46 
De er sådan set til lige store mål grupper.....det er bare ikke "meningen" at børn skal spille Tekken, men derimod spil som Mario. Men spille tekken er det børn gerne vil. De vil ha' vold og trodse regler. Begynde at drikke og ryge tidligt, købe softguns, se pornografi osv.

Det er trist, men sandt :(
SumezSumezSkrevet 05/10-03 00:56 
Jeg vil nok mene at Namco er udmærket klar over hvem der spiller deres spil..
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
JoachimMAJoachimMASkrevet 05/10-03 00:58 
Jeg tror skam også at Namco udmærket godt er klar over at børn vil spille deres spil.
Jo mere du knokler, desto mere skal du lave!
MarcusMarcusSkrevet 05/10-03 01:08 
ja, det gør de sikkert også.....men efter reglerne er spillene ikke til børn....det er firmaerne selvfølgelig rimelig ligeglade med.....ligesom diverse andre firmaer.....øl og cigaret firmaer fx. De er interesserede i profit.
Bede-xBede-xSkrevet 11/10-03 06:16 
Wehner >
Mario, 2x Zelda, 2x Banjo, 2x Rare FPS, Diddy Kong's Racing og Donkey Kong 64 - her taler vi altså om suverænt gode spil.

Jeg er fuldkommen enig. Spil som Mario, Zelda x2 og Rare FPS x2 er så gode for mig, at jeg vil bytte hele PSones spil bibliotek for bare de fem.

Jeg har det på den måde, at der er nogen spil jeg vuderer som helt igennem gennemførte og fantastiske. Og det er dem jeg venter på. Alt jeg spiller i mellemtiden er bare ventespil på det næste 10/10, som skal gennemspilles til ukendelighed.

På det punkt var N64 fantastisk. Den eneste maskine i sidste generation som havde fem 10/10 spil. Mener faktisk ikke at der var nogen af den slags på Playstation. Men det er selvfølgelig bare min mening.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 11/10-03 06:20 
Wehner >
Jeg er glad for dette forum, men efter relativt kort tid har jeg lagt mærke til, at folk er meget enten stridslystne eller i hvert fald ivrige efter at lege bedrevidende.

Ja, det er et godt, men også et meget konkurrancepræget forum.

Og vi er måske en smule pedantiske engang imellem ;)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
208 emne(r).
« < 1 2 3 4 5

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig