X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Kingdom Hearts 2


Svar
GreaseballGreaseballSkrevet 25/08-03 20:06, rettet 25/08-03 20:06 
Her er lige en god nyhed for fans af Kingdom Hearts
"Den person, der fik idéen med at blande nogle af verdens mest populære ikoner med den bedst sælgende rollespilsudvikler gennem tiderne, burde sidde foran hver anden computer, for det er en af de mest logiske opskrifter på kvalitet og succes. Da spillet blev udgivet sidste år fløj det straks ind på salgslisterne verden over, og selvom spillet selvfølgelig havde sine mangler enkelte steder, blev det hurtigt en klassiker.

Og en god idé skal man altid følge op på. Selvom både Disney og Square (hvor sidstnævnte i dag er blevet til Square-Enix) har været meget tavse omkring udviklingen af en efterfølger, så blev tavsheden brudt her i weekenden, da Disney på Games Conference Germany kunne fortælle, at Kingdom Hearts skam allerede er under udvikling. Heldigvis for os alle er det igen Square-Enix, der har påtaget sig opgaven, men detaljer var Disney’s Andy Mooney ikke vild med at frigive. Her må vi pænt vente til Tokyo Games Show, der afholdes i dagene d. 26.-28. September, hvor vi til gengæld vil se en masse til spillet.

Desuden kunne Disney også afsløre, at der arbejdes på en tegneserie af samme navn."

Taget fra Gamereactor

Kingdom Hearts 2 "GR"
RJKRJKSkrevet 25/08-03 20:28 
Square Enix har skam for længe siden bekræftet, at de arbejdede på spillet...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
SephirothSephirothSkrevet 25/08-03 20:51, rettet 25/08-03 20:52 
Ja, spillet har været under udvikling længe, men er vel først blevet godkendt af Disney for nylig.

Spoiler:

Hvis man har set teaser-videoen/den hemmelige slutning på KH1 kan man se, at KH2 bliver en noget mere dyster affære end etteren var - sikkert ikke noget, Disney umiddelbart har været glade for, da alt jo helst skal være så sødt og uskyldigt fra deres side.

I traileren, som hedder "Deep Dive", ser man Riku kæmpe mod en masse Haertless, og så får man også et kort glimt af en silhuet, der mest af alt minder om Mickey Mouse. Og det passer fint, hvis netop disse to er KH2's hovedpersoner, da de jo begge blev lukket inde i mørket i slutningen af etteren.

Spændende! Spillet skulle efter sigende blive afsløret sammen med Final Fantasy XII på Tokyo Game Show i september...
Spiller nu: Catherine, Beyond Good & Evil HD
SumezSumezSkrevet 26/08-03 10:42, rettet 26/08-03 10:46 
Deep Dive er kun i Kingdom Hearts Final Mix. Der er ingen garanti for at det ER Riku, selvom alt peger på det. Men der er fire af de kutteklædte folk ialt. Det er desuden ikke nogen silhouet, men tydeligvis Mickey Mouse ;)
Der er heller ingen der nogensinde har påstået at ASAS og Deep Dive trailerne er trailers fra KH2. De har tydeligvis noget med det dybere plot i KH serien at gøre, men personligt tvivler jeg på at KH2 kommer til at køre den stil. Det vil trods alt, endnu en gang, benytte Disney verdener, eller i hvert fald Disney figurer.

Læs siden The Ansem Report for en dybdegående gennemgang af bl.a. Deep Dive teaseren (link nedenfor).
Vi kunne evt. se den til PR3.2 ;)

The Ansem Report
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
T.REXT.REXSkrevet 02/09-03 22:36 
Hvornår udkommer det til PAL???
One PS2 to rule them all
RaGeRaGeSkrevet 03/09-03 00:02, rettet 03/09-03 00:25 
Tror ikke der eksisterer en udgivelsesdato til KH2 endnu.
"Better to reign in Hell than serve in Heaven."
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig