X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Star Wars: The Last Jedi (spoilers)


Svar
WehnerWehnerSkrevet 12/12-17 23:57 
Diskussionstråd for folk, der har set episode 8 og vil tale om den.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
292 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 > »

Svar
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 19/12-17 22:45 
Jeg synes også Kylo Ren var udmærket i Last Jedi. Han var bare latterlig og skabagtig i Force.

Jeg synes stadig ikke at han er en super interessant figur, men det rykkede sig betydeligt fra 7 til 8 :)
Også rart at han smed den åndssvage hat :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
WehnerWehnerSkrevet 19/12-17 23:00 
Snoke er enig.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
jaesjaesSkrevet 19/12-17 23:20 
Synes sgu' den er lidt noget skrald.

Mine to store kritikpunkter er, at selvom TFA føles henad et remake, så låner TLJ en masse fra hele serien. Det er ikke meget bedre. Den føles på ingen måde frisk.

Det andet er, at den næsten ingen mindeværdige scener og lokaliteter har. Herunder for mange kedelige luft- og sværdkampe. Her vinder TFA.
WehnerWehnerSkrevet 19/12-17 23:27 
Jeg er heller ikke sikker på, hvad der skulle sætte sig fast på samme måde som eksempelvis hele sceneriet med destroyer-vragene på Jakku.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
JmogJmogSkrevet 19/12-17 23:56 
Mest mindeværdige scene for mig var den hvor Kylo uden den mindste følelse i stemmen fortæller Rei om hendes baggrund. At hun er intet, uden betydning, ikke speciel. Og så afslutter genialt med “...but not to me”. Det var den mest overbevisende “join me” scene i alle Star Wars filmene.

Derudover så er jeg enig. Den er flot og rodet. Føles som om nogen satte sig ned og fandt på enkeltstående scener som kunne være seje, og så svejsede dem kluntet sammen.

Det var ikke den dårligste Star Wars-film, men som film var den faktisk dårligere skruet sammen end TFA der havde en mere sammenhængende historie.
WehnerWehnerSkrevet 20/12-17 00:11 
Jeg har set TFA fem gange nu. Den er altså ægte god. Jeg er mere tvivlende om hvorvidt TLJ kan holde til så mange gensyn. Men det må jo komme an på en prøve :)
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
millenniummillenniumSkrevet 20/12-17 07:29 
Tror jeg har set TFA flere gange :) Men nu plager det mig... TFA var jo filmen hvor Abrams gjorde et umanerligt stort nummer ud af, at genvinde tilliden til SW fans efter Lucas’ forædderi. Old school effekter, fantastisk casting, samling af gamle SW skuespillere. Den havde en masse fine oplæg og mystik som de “bare” skulle køre videre med i samme look-and-feel. Og på 150 minutter er det hele ødelagt....
:(
The medium is the message.
WehnerWehnerSkrevet 21/12-17 00:53 
Der ER godt nok langt fra den laaaange og alligevel for hastigt pacede cruiser-flugtscene med Monte Carlo-intermezzo til Tusindårsfalken gennem asteroider og giant space slug :/
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
FancyPantsFancyPantsSkrevet 21/12-17 06:44 
Beano>
Højdepunktet var klart Mark Hamill men ham fik de som forventet også skåret væk under Disney’s vamle “alt nyt er bedre” mantra, han kan højst på en mindre rolle i den næste film.

Han havde da allerede to roller i TLJ!

Den lille tudselignende fyr (Dobbu Scay) der smider mønter i BB-8, er Mark i mo-cap.

Dobbu Scay origin movie, pls!
PEW PEW PEWSpiller nu: StarCraft II: Legacy Of..., Monster Hunter: World, Warframe
millenniummillenniumSkrevet 21/12-17 07:22 
Gad vide... hvorfor havde Disney så travlt med at bremse EAs svineri i Battlefront II? For at beskytte Star Wars branded? Hvorfor bremsede de så ikke Rian Johnson?
The medium is the message.
spectrespectreSkrevet 21/12-17 08:02 
Jmog>
Hvem Rei er? Det ved vi nu. Hun er bare en forældreløs nobody. At hun kan slås med lyssværd er ikke helt ude i hampen, da hun har mange års træning med sin stav.

Vi ved stadigt ikke hvem Reys forældre er. Jeg tager ikke Kylos ord for at han ved noget som helst. Han ville have hende til at joine ham og bruger hendes største svaghed mod hende.

Som Sumez siger så var denne film ret mørk og jeg synes jeg så mange elementer fra både Empire og Return, og det kunne jeg ret godt lide.

Det der ikke gav mening for mig var Lukes konfrontation med Kylo foran porten? Han laver et kæmpe jedi mindtrick så alle kan flygte. Laver en Obiwan Kenobi fakeout, men ender med at dø alligevel?
Ville hellere have haft at han lavede en ægte Obiwan og lod Kylo slå ham ned som Vader gjorde det. Det andet her gav ingen mening for mig?

Kasino turen var hul i hovedet. Kunne godt lide Benicios karakter, og tænker at det nok ikke er det sidste man ser til ham. Måske den skulle give en forklaring om minoriteten i universet så vi havde en ide om hvem knægten til sidst var? Gad vide hvor mange midichlorian han har :P

Og de kæmpe øjede kyllinger skal gå væk....
Keep it simpleSpiller nu: Fallout 4
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 08:13, rettet 21/12-17 08:18 
Vi ved stadigt ikke hvem Reys forældre er. Jeg tager ikke Kylos ord for at han ved noget som helst. Han ville have hende til at joine ham og bruger hendes største svaghed mod hende.

Det håber jeg også men drengen til sidst skulle, som jeg opfattede det, illustrere at kraften er tilfældig. Han var ikke nogen bestemt. Vil naturligvis ikke forklare hvorfor hun i TFA uden træning kan få Kylo ned med nakken, såret eller ej. Helt gak hvis det er vejen de stadig går i den næste film.
FancyPantsFancyPantsSkrevet 21/12-17 09:03 
spectre>
Og de kæmpe øjede kyllinger skal gå væk....

De startede vist mere ud som nød end lyst.
Øen de filmede på er propfyldt med lunder (puffins), så de fandt det lettere at klaske porgs ovenpå, frem for at forsøge at fjerne samtlige fugle digitalt. :)


For min skyld behøver porgs ikke at gå væk, bare de holder kæft.
PEW PEW PEWSpiller nu: StarCraft II: Legacy Of..., Monster Hunter: World, Warframe
millenniummillenniumSkrevet 21/12-17 09:17, rettet 21/12-17 09:17 
Star Wars: The Last Jedi (spoilers)

Sådan. De 150 minutter er lige fjernet fra hukommelsen, Rian er fyret og til næste år kommer den rigtige Last Jedi film, med hmmm.... Robert Zemeckis som instruktør?
The medium is the message.
ChronoSousaChronoSousaSkrevet 21/12-17 12:38 
Rian er en god instruktør. Den del var perfekt !
Han skal bare ikke skrive!
Spiller nu: Plumbers Don't Wear Ties
enfenenfenSkrevet 21/12-17 13:58 
På trods af en klar remake-feeling, så er The Force Awakens efter min mening noget bedre end The Last Jedi. Selvom jeg ikke har den lige så klar i min hukommenlse, så mener jeg også Rogue One er bedre.

Lokationerne i TLJ er sparsomme. Der er for få spændende steder sammenlignet med TFA - da meget af det foregår i rummet. Kan dog godt lide looket på salt-planeten. Troede også først, det var fodspor af blod, da han gik henover det.

Kylo Ren synes jeg desværre blev lidt kedeligere - selvom han til sidst overgiver sig til the dark side. Jeg savnede hans overlegenhed fra TFA. Specielt hans stemme, når han bærer masken, er fed. Selvfølgelig et "remake" af Darth Vader. Men jeg savnede den i TLJ, fordi han jo tidligt smider masken.

Det er en god film. Men den ligger ikke i min top 5 af Star Wars film. Den tror jeg umiddelbart er:

The Empire Strikes Back
A New Hope
Return of the Jedi
The Force Awakens
Rogue One

Var der i øvrigt nogen, der lagde mærke til at drengen i slutningen, angiveligt force-grabber kosten? Jeg læste det et andet sted, men så det ikke selv.
What is the Matrix?
JmogJmogSkrevet 21/12-17 14:04 
Angående Reis forældre: Jeg er overbevist om at vi ikke hører mere om dem og at Kylo ikke løj. Den eneste grund til at der blev skabt mystik om det i den første film, var så fans kunne gå agurk med teorier om at hun var Lukes barn. Det ved vi nu at hun ikke er.

Og der er ingen vi kender tilbage, som det kan være. Om det er et par Jedis, vi aldrig har hørt om, eller et par nobodys gør ikke den store forskel.
3of193of19Skrevet 21/12-17 14:22, rettet 21/12-17 14:24 
Jeg synes netop det at Rey er en nobody giver så meget mere løft til filmens budskab:
Alle kan forandre verden, hvis bare du har håb og du tør. Hvis Rey havde været Kylos søster, eller en hemmelig efterkommer til Obi-Wan, ville det antyde at KUN udvalgte kan bevæge noget.
Kraften valgte Rey som modpart til Kylo ikke fordi hun kommer fra en bestemt familie, men fordi hun viste at være "værdig" ved at hjælpe BB8 og Finn i TFA.
Ligesom stalddrengen i slutningen af TLJ hjalp Finn og Rose.
QQSkrevet 21/12-17 14:48 
Jmog>
Angående Reis forældre: Jeg er overbevist om at vi ikke hører mere om dem og at Kylo ikke løj.

Det tror jeg så ikke. Fed mulighed for et twist i næste film. Jeg følte mig slet ikke overbevist da Kylo sagde det, og føler ikke, at Rey "indså" det. Hun blev måske overbevist, men det betyder ikke, at det er sandheden. Jeg forestiller mig, at hun bliver stærkere og tror mere på sig selv i næste film, fordi hun nu TROR, at hun er helt almindelig, men alligevel badass på trods. Hun klarer sig uden "generne". Og så får hun lige det sidste skub til at redde galaksen, når hun til sidst finder ud af, at hun er "born to save the world". Kenobis barnebarn eller Lukes datter, tror (håber) jeg stadig.

enfen>
Var der i øvrigt nogen, der lagde mærke til at drengen i slutningen, angiveligt force-grabber kosten?

Ja, det så jeg. Masser af midi-clorians i den knægt. :D
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
EltanEltanSkrevet 21/12-17 15:11 
@Enfen,

Det er også min vurdering af filmene.TLJ er ringere end både TFA og Rogue One. Blev slemt skuffet og er slet ikke oppe og ringe som ved TFA og tildels Rogue One.
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 15:28 
3of19>
Jeg synes netop det at Rey er en nobody giver så meget mere løft til filmens budskab:
Alle kan forandre verden, hvis bare du har håb og du tør.

Du syntes ikke det skider voldsomt på de første seks film?
millenniummillenniumSkrevet 21/12-17 15:41, rettet 21/12-17 15:47 
Rogue One har nogle manuskriptmæssige fodfejl, karikerede replikker og enkelte rodede actionscener som mister tension, men den store forskel er: Det _føles_ som en rigtig Star Wars film.

Hvorimod TLJ .... ved jeg ikke helt.

enfen>
Var der i øvrigt nogen, der lagde mærke til at drengen i slutningen, angiveligt force-grabber kosten? Jeg læste det et andet sted, men så det ikke selv.

Hans force grabber kosten, det var rimeligt nemt og se. Til sidst står han med kosten og danner skyggen af en dreng med et lyssværd. Troede de pointer var bøjet i neon :-D
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 21/12-17 15:55 
Rogue One [...] _føles_ som en rigtig Star Wars film.

Det kan du simpelthen ikke mene.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
3of193of19Skrevet 21/12-17 15:56 
Beano>
3of19>
Jeg synes netop det at Rey er en nobody giver så meget mere løft til filmens budskab:
Alle kan forandre verden, hvis bare du har håb og du tør.

Du syntes ikke det skider voldsomt på de første seks film?

Næh. Jeg synes det gør kraften til en mere spirituel enhed. Talent IRL kan også både løbe i familier, men også findes spontant.
Jedi ordren søgte da også efter prospekts i alle selskabslag før i tiden.
DarkbeatDarkbeatSkrevet 21/12-17 16:28 
Star Wars: The Last Jedi (spoilers)
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 16:49, rettet 21/12-17 16:53 
3of19>
Næh. Jeg synes det gør kraften til en mere spirituel enhed. Talent IRL kan også både løbe i familier, men også findes spontant.
Jedi ordren søgte da også efter prospekts i alle selskabslag før i tiden.

Jeg taler om at Rey kan langt mere end Luke og Anakin helt uden Jedi/Sith træning, nok til at matche en trænet Kylo. Luke og Anakin må jo have været de rene opkomlinge så. Who cares about logic... ;)
WehnerWehnerSkrevet 21/12-17 16:53 
Dog en ret såret Kylo.

Star Wars: The Last Jedi (spoilers)
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 17:02, rettet 21/12-17 17:02 
Det nævnte jeg også længere oppe, men han var stadig glimrende kampdygtig, også da han afhørte hende før hun brugte jedi-evner til at komme fri :D
3of193of19Skrevet 21/12-17 19:31 
Det er så JJ Abrams skyld og ikke noget man kan klandre TLJ for. Hvis hun pludselig var mindre god til kraften end i TFA ville folk også brokke sig.
Og hun var helt håbløs mod Snoke der bare levitater hende og dunker hende i hovedet med Anakins lyssværd.
millenniummillenniumSkrevet 21/12-17 19:44 
Sumez>
Rogue One [...] _føles_ som en rigtig Star Wars film.

Det kan du simpelthen ikke mene.

Jo, absolut. Det handler om lyssætningen, kulisser, farvebrug, summen af look-and-feel. Måden det bliver filmet.
Hvorimod Monte Carlo og saltplaneten i TLJ på ingen måde havde Star Wars look-and-feel.
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 19:48, rettet 21/12-17 19:50 
@3of19: Jeg kritiserer retningen for SW universet som Disney har tegnet efter to hovedfilm. Hendes evner er også alt for udviklede i TLJ, hun har næppe trænet mere end 15 min. med Luke og matcher alligevel styrke med Kylo og jonglerer med store stendynger :D
Der skal en meget god forklaring til i episode 9 før de nye film hænger sammen med de tidligere.
nerosnerosSkrevet 21/12-17 20:19, rettet 21/12-17 20:20 
Rey er bare The Natural og så er hun kvinde!
Bashful Neophyte
enfenenfenSkrevet 21/12-17 20:21, rettet 21/12-17 20:21 
millennium>
Hans force grabber kosten, det var rimeligt nemt og se. Til sidst står han med kosten og danner skyggen af en dreng med et lyssværd. Troede de pointer var bøjet i neon :-D

Undskyld, lagde ikke mærke til det. Men jeg er helt med på, at han stod med kosten som et lyssværd :)
What is the Matrix?
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 20:37 
neros>
Rey er bare The Natural og så er hun kvinde!

Det må være det - vil også forklare Leia’s Superman-trick ;)
JmogJmogSkrevet 21/12-17 21:40 
Leis superman trick syntes jeg var fjollet. Der er gået inflation i hvad man kan med Kraften med tiden. Det her var topmålet.
3of193of19Skrevet 21/12-17 21:56 
? Det er da en helt almindelig force pull. Men istedet for at trække skibet til sig er det Leia der flytter sig i rummets vægtløshed.
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 22:06 
Suges man ud i rummets dræbende vaccum, uden trykdragt, er det øjeblikkelig game over, også i Star Wars fantasy som ikke følger fysikkens love. Det var endnu en idiotisk episode som fik filmen til at minde om en parodi.
3of193of19Skrevet 21/12-17 22:16 
https://www.scientificamerican.com/article/survival-in-space-unprotected-possible/
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 22:37 
Ok vildt alligevel, men stadig helt gakket på den måde det foregår, så lang tid hun er derude og ved bevidsthed. Force-skillz 2017 :D
3of193of19Skrevet 21/12-17 22:47 
Hvor længe hun var ude er lidt svært at sige, der klippes frem og tilbage. Prøver at lægge mærke til det i weekenden når jeg skal se den med min nevø :)
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 22:49 
Tag stopur med, det vil ikke se spor underligt ud ;)
JmogJmogSkrevet 21/12-17 23:03 
Hun var derude længe nok til at den fysiologiske påvirkning burde gøre det pænt umuligt at holde den krævende koncentration, der skal til for at bruge kraften.

Egentlig overraskende at de ikke benyttede lejligheden til at skrive hende ud af serien da. Det var en perfekt lejlighed til det.
SumezSumezSkrevet 21/12-17 23:05 
Jeg synes bestemt ikke der var noget problem med at hun kunne det. At Leia har ekstremt stort potentiale for evner med "the force" understreges meget tydeligt i den gamle trilogi, og der lægges godt og grundigt i kakelovnen til at hvis de var fortsat med en episode 7 dengang, så ville hun være en meget central figur. Jeg var faktisk en anelse skuffet (men også fuldt forstående) over at det blev fejet af vejen på den måde i TFA.

Det eneste problem var den måde det var iscenesat på, det så virkelig plat ud.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
BeanoBeanoSkrevet 21/12-17 23:06, rettet 21/12-17 23:06 
Plot twist: hun er The Last Jedi...
enfenenfenSkrevet 22/12-17 09:44 
Glemte lige en ting; Det var lige ved og næsten, at der gik for meget Jar Jar Binks i den med de små nuttede ting. Lige lidt for meget efter min smag, men heldigvis ikke nok til at ødelægge filmen på samme måde som førstnævnte gjorde det i etteren. Og så var der den malplacerede scene med Luke, mælken og "køerne".
What is the Matrix?
spectrespectreSkrevet 22/12-17 13:21, rettet 22/12-17 13:21 
spectre>
Det der ikke gav mening for mig var Lukes konfrontation med Kylo foran porten? Han laver et kæmpe jedi mindtrick så alle kan flygte. Laver en Obiwan Kenobi fakeout, men ender med at dø alligevel?
Ville hellere have haft at han lavede en ægte Obiwan og lod Kylo slå ham ned som Vader gjorde det. Det andet her gav ingen mening for mig?

Fandt en video på YouTube der måske kan forklare dette. Hvis det er sandt er det godt nok klamt...

se 3:07 - 4:17

Mark Hamil didn't know
Keep it simpleSpiller nu: Fallout 4
enfenenfenSkrevet 22/12-17 13:42, rettet 22/12-17 13:45 
Konspirationer :)

Men jeg synes stadigvæk, det var dumt at slå ham ihjel.
What is the Matrix?
JmogJmogSkrevet 22/12-17 21:18 
Det var jo forventeligt. Formålet med den her triologi er jo (udover penge) at lave et generationsskifte og at give faklen videre mens skuespillerne stadig er i live.

Episode X-XII vil ikke have en eneste karakter fra den oprindelige trilogi. Muligvis bortset fra Chewie og droiderne.
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 22/12-17 22:59 
Noget af det svageste ved TLJ var at jeg var fuldstændig ligeglad da Luke døde. Jeg begriber næsten ikke hvordan de kunne bære sig ad når det er en figur der har præget så meget af min opvækst :/

Derudover synes jeg at Jedi-øen var møg kedelig. Jeg kunne ha' fået samme oplevelse ved at tage en tur til Ærø. Hvorfor kunne det ikke foregå et mere spændende sted? Yodas sump var uendeligt meget mere spændende i de gamle film.
Spiller nu: Phantasy Star IV
DarkbeatDarkbeatSkrevet 22/12-17 23:28 
Ja, det rykkede mig heller ikke så meget. Måske er det fordi man forventede det et sted? Der er nogen der syntes at Luke var meget forkert i den her film, så de har lavet den her video.

https://youtu.be/Mdm8rpv045U

Jeg så også nogen skrive nogen gode idéer rundt om på nettet som ville have fungeret bedre, som f.eks. hvad nu hvis han havde været død hele tiden og det havde været hans force ghost? Så ville han selvfølgelig ikke kunne have taget hans lys-sabel og smidt den væk, men der kunne have været nogen andre omskrivninger så den havde været helt sixth sense-agtig
292 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig