X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Destiny 2


Svar
m1chelsenm1chelsenSkrevet 03/09 11:18 
Så er Destiny 2 på trapperne. Jeg forventer at DAO kigger forbi med mit eksemplar - bestilt fra Coolshop -onsdag morgen og satser på at nørde en masse D2 over det næste stykke tid.

Destiny fremstår for mig som noget af det bedste jeg har spillet i genren og et spil hvor jeg har tilbragt en hel del hyggelige timer med diverse nørde makkere fra nær og fjern. Jeg ser frem til at gentage... Se hele indlægget
Spiller nu: Animal Soccer World
160 emne(r).
« < 1 2 3 4

Svar
Bede-xBede-xSkrevet 07/12 23:07, rettet 07/12 23:08 
Overså lige den her:

m1chelsen>Jeg kunne forestille mig, at folk der ønsker at spille D2 også ville gå efter den nyeste udgave inkl. nyeste DLC. Det er mit generelle indtryk af dem som spiller MMO´er.

Uden at have set specifikke tal for D2, kan du være nærmest garanteret, at det ikke er tilfældet, da det er sjældent at dlc, der “udvider” (hvis man kan kalde det det) hovedspillet, sælger et-til-et med det. Den her forringelse af det oprindelige produkt understreger kun det faktum, da den i virkeligheden handler om at sælge mere dlc.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
m1chelsenm1chelsenSkrevet 08/12 08:52 
Bede-x>
Jeg kan slet ikke forstå, at du ikke kan forstå vores pointe, uagtet om de har ret til det eller ej. De sælger spillet på en præmis: Her er, hvad spillet kan. Når man så køber det, ændrer de det, så du ikke længere kan tilgå nogle af de ting, du troede du havde købt. Tag fx achivement og trophy jægere. Jeg kender flere som elsker at gå efter dem i spil og hvor det er en af pointerne med spil. Bungie lovede dem en platin trophy og nu har de så fjernet muligheden for de kan få den, med det formål at forsøge at vride armen om på de folk, fordi de ved at der er nogen, som nu vil føle sig nødsaget til at købe spillet, for at få de trophys, de troede de allerede havde købt sig rettighed til at gå efter. Ifølge Resetera tråden er der andre ting der også er fjernet:

...

Hvis ikke du kan se, at det er et problem, at de først sælger spillet på en præmis og så efterfølgende fjerner, hvad folk troede de havde købt, så er der ikke andet end at sige, at vi ser forskelligt på tingene her.

Jeg er helt med på, at denne ændring for _nogle_ forbrugere kan opleves som værende træls. Der hvor jeg ikke mener at det er rimeligt længere, er når man fralægger sig alt ansvar ift. den agreement man som forbruger selv - via sin frie vilje - har valgt at indgå?

Du bruger sætninger som: "Bungie lovede dem en platin trophy", "at forsøge at vride armen om på de folk", "nogen, som nu vil føle sig nødsaget til at købe spillet", "de troede de allerede havde købt sig rettighed til at gå efter".

Jeg ville måske i stedet ønske, at man som forbruger forholder sig til eget ansvar og i stedet for at bekræfte hinanden i at man er offer en pengemaskine overvejer at tænke: "Hmmm... Det er sku træls at de vælger at gøre brug af deres ret til at ændre på skidtet. Nå, men jeg undlader bare at købe lortet i fremtiden". INGEN tvinger nogen til at købe spillet?

Hele episoden minder mig lidt om, da jeg for noget tid siden fik en P bøde ved Føtex i Aabenraa. Jeg blev pisse irriteret over den, specielt fordi jeg er vant til, at man ikke behøver at stille P skiven ved Føtex i Sønderborg. Det blev heller ikke bedre af, at der var pladser nok og at jeg kun kom kortvarig for sent. Uanset hvordan jeg vælger at vende og dreje denne situation, er det fortsat mig som har kvajet mig og bør tage ved lære af min handling. Jeg kunne godt have "brokket mig" og råbt møgsvin efter P-vagten, eller på anden måde æklet ham til, men det ændrer ikke på, at ansvaret ift. at følge reglerne på området, er placeret hos mig.

Men ja, jeg forstår udmærket godt at det er surt for nogle, men jeg vil så blot anbefale at undlade at købe disse spil i fremtiden, med mindre man er enige med betingelserne, eller tør at løbe risikoen for at de ikke gør brug af deres rettigheder, som man nu engang har accepteret.
Spiller nu: Animal Soccer World
HankyHankySkrevet 08/12 09:52 
Rent hypotetisk;

Hvis jeg lavede en webshop engang i fremtiden. Du købte noget fra den. Jeg havde med størrelse micro nederst på siden, linket til min webshops betingelser - 14 tætskrevne A4-siders tekst med tekst. I blandt de mange siders tekst, havde jeg, ét eller andet sted nævnt med en sætning, at køber du mine varer, er de kun fuldt funktionsdygtige i 4 måneder - herefter skal man tilkøbe sig et modul, for at få varen til at fungere igen, som den gjorde tidligere, til gengæld kan den nu også lidt flere ting.

Ville du virkelig bare æde det råt, og sige det er din egen fejl, og erklære mig fuldstændig uden skyld?

Jeg tror ikke der er nogen der fralægger sig alt ansvar - Bungie har sikkert skrevet det et eller andet sted i deres EULA - og ja, så kan man bagefter sige, at det var dumt man ikke læste den, og det derfor er ens egen skyld. Men derfra, og så til ikke at kunne se, at det stadig er ufine metoder, er lidt noget fjol IMO.

Gennemsigtighed føler jeg lidt er nøgleordet her, og hvis det har været deres hensigt fra starten, at fjerne adgang til nogle af de ting, man havde adgang til fra start, bør det altid gøres mere tydeligt, end én eller anden form frasigelse af ansvar, gemt af vejen i en lang agreement. Præcis som hvis et spil kræver, at man altid er online, så vil der typisk være gjort opmærksom på det på forsiden/bagsiden af coveret. Kræver spillet mere plads, end hvad maskinen kaperer (nogle nyere Switch-titler), er det også tydeliggjort på coveret - og begge dele vil givetvis være blevet oplyst fra udviklernes side, inden eller op til spillets udgivelse.

Men det er jo blot min mening :)
Spiller nu: Dead Rising, Progear No Arashi, Windjammers
JmogJmogSkrevet 08/12 09:58, rettet 08/12 09:59 
@Michelsen

Din sammenligning er ikke supergod. Du brød reglerne og du vidste du brød reglerne. Du vidste også præcist hvad konsekvensen ville være hvis du blev busted.

Folk der købte Destiny 2 før patchannonceringen havde ingen som helst idé om hvad en eventuel nedgradering af basisspillet ville være. De kunne heller ikke med rimelighed forvente AT det ville blive nedgraderet senere, da de købte det.

Din logik mht at udgiverne har lov til den slags (ja, det har de) og at vi bare må acceptere, at sådan er det bare, betyder vel også, at de frit kan ændre i dine singleplayerspil og gøre dem dårligere så, eller hvad? Ifølge EULAE’en, så ejer du slet ikke de spil, du licenserer dem bare - ja, også dem på skive.
m1chelsenm1chelsenSkrevet 08/12 10:17 
Jeg kan ikke forstille mig, at vi når til enighed i denne anskuelse. Men uanset hvad, så er jeg enig i, at det er en træls ting for de gamere, som måtte blive berørt af dette.
Spiller nu: Animal Soccer World
ChronoSousaChronoSousaSkrevet 08/12 12:16 
Der er gået EA i den.
Sidste år da jeg brokket mig over TTK. I destiny.
Var der ingen til lidt opbakning. TTK låste meget mere af, end der bliver gjort i destiny 2 første exp. (Da TTK var nr3 exp.)
Jeg skrev på deres forum (bungie) , og folk grinte næsten af min post.
Nu, efter EA sagen er alle sure. :D og deres forum over hos bungie er være end cancer!
Hvis i kan finde 3 positive post om spillet der over? Giver jeg en honninghjerte :D
Spiller nu: Plumbers Don't Wear Ties
ChronoSousaChronoSousaSkrevet 09/12 13:52, rettet 09/12 13:53 
Var lige på igår for at se hvad de har lukket ude?

Og jeg må holde fast i hvad jeg sagde sidste år, det er ikke ok det her! Igen!

Spillet har været ude i 2 måneder på konsol og 1 månede på pc.
DLC'en har lukket for IB, trails, hard mode raid, og hard mode i strikes.
Det vil sige jeg kan kun spille strikes raid på easy og 2 mode i pvp. Efter D5 december. For 499kr.

Jeg har købt expansion mange gang (til andre spil) og det er ikke normal at lukke ned for ting du har købt. (Hard mode raid,Iron banner,trails) jeg er med på at nye ting skal jeg selvfølgelig ikke kunne spille, af den DLC uden at bruge penge.
Men det andent er noget pis, især når spillet ikke er gammel! Og så er der den trophy man ikke kan få, som man kunne før 5 december.

Det som ligger på skiven til 499kr skal ikke lukkes ud.
Spiller nu: Plumbers Don't Wear Ties
WehnerWehnerSkrevet 09/12 15:10 
Det er helt klart for tidligt at gøre den slags, mens spillet stadig sælges til fuld pris.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
FancyPantsFancyPantsSkrevet 09/12 17:24 
ChronoSousa>
Jeg har købt expansion mange gang (til andre spil) og det er ikke normal at lukke ned for ting du har købt. (Hard mode raid,Iron banner,trails) jeg er med på at nye ting skal jeg selvfølgelig ikke kunne spille, af den DLC uden at bruge penge.

Og det er lige præcis dét kritikken handler om!

Ved ikke om nogen herinde har læst tingene som de selv ville forstå dem, siden man har forsøgt at forsvare den praksis på den ene eller anden måde.


Jeg kan stadig krudte op for Guild Wars 2, og få den samme oplevelse som jeg kunne inden tilføjelsen af de to expansions, som spillet har fået på 5 år.

Med Destiny 2 bliver man i stedet låst ude fra on-disc indhold efter 1-2 måneder. <3
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
slk486slk486Skrevet 11/12 10:10 
Og det er lige præcis dét kritikken handler om!

Ved ikke om nogen herinde har læst tingene som de selv ville forstå dem, siden man har forsøgt at forsvare den praksis på den ene eller anden måde.

Ja, det kan jeg også få anelsen om, for det forstår jeg sgu heller ikke :)
j/k
160 emne(r).
« < 1 2 3 4

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig