X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Far Cry 5


Svar
enfenenfenSkrevet 26/05 18:29 
Ny trailer #hillbilly

Far Cry 5
What is the Matrix?Spiller nu: Call Of Duty: WWII, Grand Theft Auto V, Batman: Arkham Knight
JmogJmogSkrevet 26/05 19:33 
Februar, æv. Havde håbet det var i år.
WehnerWehnerSkrevet 04/06 21:09 
Ret original setting. Og Ubisoft kan altså det med settings. Det kommer jeg til at holde øje med.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
enfenenfenSkrevet 05/06 09:21 
Det ser for mig meget mere spændende ud end de to foregående. Ser frem til at se noget gameplay fra det.
What is the Matrix?Spiller nu: Call Of Duty: WWII, Grand Theft Auto V, Batman: Arkham Knight
nerosnerosSkrevet 05/06 15:38, rettet 05/06 15:43 
Spillet bliver cancelled! (joke) Der er store protester i USA omkring det faktisk. Der er ligefrem blevet lavet en underskrift indsamling imod det.

Men jeg glæder mig meget til at lukke nogle KKK møder i spillet ;-)
Bashful Neophyte
NaieraNaieraSkrevet 05/06 16:10 
Det ser rigtig godt ud. Temaet er også helt i tråd med populære tv-serier som Designated Survivor og The Handmaid's Tale, samt selvfølgelig til dels den vanvittige politiske virkelighed derovre.
There are five lights.Spiller nu: Xenoblade Chronicles 2, Chrono Trigger, Persona 5
JmogJmogSkrevet 06/06 00:48 
Underskriftsindsamlingen er en bevidst parodi. Desværre tror jeg en del af dens støtter ikke har læst den grundigt nok, for den gør faktisk grin med dem.
DarkbeatDarkbeatSkrevet 06/06 10:46 
Jeg syntes at det er interessant at der er den her idé omkring skurkene at de automatisk er racister, for det ser man ingen steder i traileren, men det er selvfølgelig det billede vi har i hovedet omkring alle fundamentalistiske kristne Amerikanere der bor midt i hjertelandet; at de automatisk hader alle sorte og DÉT er racisme at tro det om dem ;)

Ubisoft vil gerne lave spil der grænser til noget provokerende, men kun lige nok til at de kan få omtale, fordi de er trods alt en AAA udgiver, som helst vil ramme så bredt som muligt og jeg har set rigtigt mange reaktioner på nettet nu, fra folk der hopper lige i med begge ben og begynder at poste om Trump og racisme og alt muligt pis, som er meget alvorlige emner, der i dette tilfælde kun bliver brugt til Ubisoft's vinding så de kan få noget gratis reklame. Mit gæt er at der sikkert er én af skurkene som OGSÅ er racist, men overhovedet og deres generelle motiv er at "befri" alle ved at tvinge dem ind i deres skøre religiøse doomsday-prepper kult. Det vil ikke undrer mig at anmeldelserne alle sammen kommer til at være i stil med "grafisk imponerende og mekanisk velfungerende spil med et politisk ladet plot der ikke rigtig bliver til noget - 8/10"

Når det er sagt, så glæder jeg mig til at spille det. Jeg synes det virker som en super spændende setting og oven på succeserne med det nye Doom og Wolfenstein reboot, virker det som det rigtige tidspunkt for Ubisoft at bringe denne klassiske FPS serie tilbage.

Far Cry 5


Gad vide om man kan udlede noget ud af coveret og om ham den langhårede fyr der sidder på Judas' plads også ender med at falde hovedskurken i ryggen.

Far Cry 5
"Rings are cool" -- Knuckles, Sonic Boom (2014)
SumezSumezSkrevet 06/06 11:09, rettet 06/06 11:09 
Jeg synes sgu egentlig det er lidt friskt af Ubisoft. Der er ingen tvivl om at det her er 100% kalkuleret, og at de har opvejet de financielle pros og cons ved den reklame ekstra omtale giver i forhold til de folk der kan have problemer med at man render rundt og skyder muricanere. Men i forhold til at de er et firma der har ry for at "spille sikkert" og gentage den samme formel igen og igen, så har de altså alligevel lidt mere pondus end den trætte EA-formel AAA-udgivere typisk falder i.
Det er åbenbart svært at lave "satire" over USA uden at man selv kommer til at fremstå som en kliché, det synes jeg både GTA og Bioshock Infinite har bevist rimelig tydeligt - Far Cry 5 ser ud til at have lidt mere tænder og viljen til faktisk at gå på kant med amerikanernes opfattelse af sig selv. Men nu må vi se, det kan også godt være at de bare spiller den sikkert og gør skurkene så karikerede at pointen går tabt.

Om spillet så overhovedet bliver sjovt at spille er en anden sag... Jeg er endnu ikke blivet bidt af et Far Cry-spil :\
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Krion Conquest, The, Legend Of Heroes, The: ..., NieR: Automata
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig