X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Horizon: Zero Dawn


Svar
SumezSumezSkrevet 06/06-16 20:30 
Der er kommet en ny trailer frem til spillet i forbindelse med E3, så nu burde vi vel snart have en tråd om det. :) Jeg synes stadig det ser virkelig fedt ud, trods den håbløse titel der gør det ekstremt svært overhovedet at huske hvad det hedder. :P

E3 2016 Trailer... Se hele indlægget
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Krion Conquest, The, Legend Of Heroes, The: ..., NieR: Automata
169 emne(r).
« < 1 2 3 4

Svar
GreaseballGreaseballSkrevet 10/04 12:21 
Jeg syns jeg savner en fysisk manual som forklare hvad de forskellige ting gør. Sidder tit og under mig over hvad er det nu den blå og den gule flaske gør. Plus er der mere end en stor robot modstander så sker det tit at jeg bliver løbet over af den ene mens jeg har fokus på den anden. Så taber man lige 75% healt og før man får rullet frem til ens healt potion(fordi hun kun kan holder 2 healt planter eller lign.) så bliver man ramt igen og Game Over. Kan også være det bare er mig der ikke er god til det system de har lavet.

Kan godt lide spillet og den stemning det har. Men tror aldrig jeg kommer til at klare mange af de små side quest mission som de ligger ud. Modsat The Witcher som jeg elskede at klare små side missions i. Så virker det her som de går for at være lette i starten til bare at kaste en ind i en fæstning med 20 tyveknægte og en boss der er 20 levels højere end en selv(føles sådan). Lige den mission der valgte jeg at smutte ud igen og lod dem beholde gislet.
quadquadSkrevet 10/04 21:28, rettet 10/04 21:30 
Der er en log over maskiner og deres svagheder i spillet, men en fysisk manual havde selvfølgelig altid været at foretrække. Spillet belønner den dygtige spiller, men ikke den ihærdige spiller. Det er et RPG mere af navn end af system. For at købe bedre våben kræver det kills, og den store moderator er coils, der dropper fra kills. Jeg har læst at mange i starten bare render fra alt der gør ondt, mens jeg valgte at bruge 20 minutter på at dræbe en SPOILER-TEKST:
stormbird

, det gav mig så også to coils jeg brugte resten af spillet.

Levels betyder intet, så hvis du i begyndelsen af spillet døjer med sidequests, er det formentlig din indgangsvinkel der er forkert. Ren Rambo er muligt, men bliver man nemt overvældet, er en smule stealth kombineret med traps i en indsnævring, en taktik der faktisk kan bruges hele spillet igennem.

Flotte og næsten spoilerfri gifs fra spillet
GreaseballGreaseballSkrevet 11/04 09:18 
Hurtigt spørgsmål, hvad gør coils i spillet?
Havde en okay god playtrough igår af nogen missioner. Det virker godt med den mere stealthy tilgang. Men bliver man set så er fanden løs.
BeanoBeanoSkrevet 11/04 10:17 
Coils påvirker stats på våben og udrustning. Jeg vil anbefale at købe "tinkerer" skill så man kan demontere coils så de kan genbruges når man finder bedre.
quadquadSkrevet 11/04 12:11 
Sammen med større herbal pouch, er det spillets eneste reelle belønning for at level up.

Når man har dræbt x antal af en robot, får de i øvrigt mere armor. Så ingen grund til at grinde de små dyr, hellere forsøge sig med de større, der giver loot der kan byttes til bedre våben, udover coils.
GreaseballGreaseballSkrevet 11/04 14:13 
Beano>
Coils påvirker stats på våben og udrustning. Jeg vil anbefale at købe "tinkerer" skill så man kan demontere coils så de kan genbruges når man finder bedre.

Ah det er coils. Ja de bliver brugt flittigt. Tak for info venner. :)
JmogJmogSkrevet 11/04 14:43 
Hedder de ikke bare mods i spillet?
BeanoBeanoSkrevet 11/04 15:06 
Nej :)
quadquadSkrevet 23/05 22:35 
Min kone har netop set Nausicaä of the Valley of the Wind og det slog hende hvor meget historien mindede om de brudstykker jeg havde fortalt om Horizon Zero Dawn. Nu har jeg undersøgt sagen og forfatteren til historien i Horizon, John R. Gonzalez (Fallout: NV, Horizon Zero Dawn) har udtalt at han har fundet inspiration fra både Nausicaä og Princess Mononoke.

Lighederne med mange-serien skulle være endnu større, så hvis der går et par Miyazaki-fans rundt som ikke har spillet Horizon endnu, tror jeg at I vil nyde kunne den ellers fantastiske historie i endnu større grad.
NaieraNaieraSkrevet 24/05 02:24 
Manga-serie? Hvad for en manga-serie?
There are five lights.Spiller nu: Xenoblade Chronicles 2, Chrono Trigger, Persona 5
quadquadSkrevet 24/05 07:16 
Wiki.

Wiki
JmogJmogSkrevet 24/05 07:47, rettet 24/05 07:49 
Filmen er god men mangaen er meterlængder bedre. Filmen er næmest en fjerdedel af mangaens historie. Handlingen, slutningen, karakterer - det hele er markant anderledes.

Miyazaki ved også virkelig hvad han laver. Det føles som om man læser den bedste og mest omfattende Ghibli-film.
quadquadSkrevet 24/05 08:27 
Nu bliver jeg da nysgerrig, er det til at få fingrene i den manga i Danmark?
millenniummillenniumSkrevet 24/05 08:40 
Jeg har lige taget hul på spillet - lånt på biblioteket - men kan godt se, at det skal købes snarrest muligt. Det spil vil æde SÅ meget af min fritid, og måske have en dårlig indflydelse på ægteskabet.

Så kan jeg da bare blive gift med Aloy. :P
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 24/05 20:33, rettet 24/05 20:40 
quad>
Nu bliver jeg da nysgerrig, er det til at få fingrene i den manga i Danmark?

https://www.faraos.dk/comics/manga/m-n-o/nausicaa/item/9781591164081

Der er syv bind til 104kr stykket eller alle syv samlet for 595kr.

Der er også en version med to hardcover bind i boks på Amazon til 45 pund:
https://www.amazon.co.uk/dp/1421550644/ref=c...cp_api_clDjzb2XY1MHE

Jeg har selv en udgave i fire bind, men det ser ikke ud til den sælges længere.
NaieraNaieraSkrevet 24/05 20:59 
Det må være den store der jeg så i den der tegneserieforretning i Jægergårdsgade i Aarhus.
There are five lights.Spiller nu: Xenoblade Chronicles 2, Chrono Trigger, Persona 5
KTCKTCSkrevet 08/07 00:58 
Der er kommet en patch, som tilføjer en ny sværhedsgrad og New Game+, hvilket er fedt, da jeg har gennemført og fundet alt i spillet, men jeg drages stadig af at jagte et par thunderjaws, for at se om de kunne ske at droppe nogle fede mods.
Faktisk startede jeg et nyt spil på den hidtil højeste sværhedsgrad, men efter den nye patch er kommet, er dette droppet og jeg render nu rundt med alle mine upgrades og nogle fjender, som er mærkbart mere bidske, hvilket er fedt.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
quadquadSkrevet 07/11 19:39 
Første og eneste DLC er netop udkommet, Frozen Wilds. Gode anmeldelser. Mid-to-endgame sværhedsgrad. Udbygger hovedhistorien, men fortsætter den ikke.

Jeg prøver at holde mig spoiler-fri indtil jeg har tid. Hvis nogen har prøvet at spille med endgame character, må I gerne melde tilbage hvordan sværhedsgraden er. Frygter lidt at det bliver for nemt med endgame armor, men samtidig har jeg slet ikke tid til en komplet gennemspilning igen.
WehnerWehnerSkrevet 07/11 21:03 
Jeg vil også gerne høre input angående om man kan spille Frozen Wilds samtidig/sideløbende med hovedspillet og på den måde få er større verden. Eller om det reelt set bliver to separate spil uanset.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
169 emne(r).
« < 1 2 3 4

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig