X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Inazuma Eleven GO Chrono Stone: Wildfire & Thunderflash


Svar
Per SPer SSkrevet 23/01-15 02:34 
Presssetekst:

Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire og Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash udkommer til Nintendo 3DS og 2DS den 27. marts. Vi kan således se frem til nye eventyr med Arion Sherwind og hans berømte fodboldhold. I disse spil opdager Arion pludselig, at fodbold er fuldstændig forsvundet som sportsgren. Nogen eller noget har fjernet alt, der har med fodbold at gøre. For at få fodbold tilbage må Arion derfor rejse tilbage i tiden og ordne miseren.

Forestil dig en verden uden fodbold! Hvor folk i stedet går op i basketball, gymnastik, musik eller at tegne og male. Tag kampen op og red verden fra at miste fodbold for bestandigt!

Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire og Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash er et miks af rollespil og fodboldspil med en spændende handling, hvor du ovenikøbet kommer ud på en tidsrejse. Du kan spille mod op til fire andre spillere via lokalt netværk. Efter spillets release vil det også være muligt at downloade flere figurer og genstande.

I forhold til de tidligere Inazuma Eleven-spil får vi to store nyheder, Miximax, samt et nyt forbedret Fighting Spirit-system. Den funktion, der kaldes for Miximax, gør, at du kan sammensmelte to spilleres auraer. På den måde får du adgang til mange forskellige kombinationer, når det kommer til evner og styrker. Med andre ord nye fantastiske muligheder til opbygningen af dit hold.

Fighting Spirit-system betyder, at man kan fremkalde stærke enheder, de såkaldte Fighting Spirits, der udløser særlige evner og kan forbedre spillerne stats. Nu med den funktion at spillerne kan få yderligere et beskyttende lag omkring sig ved at blive ”armourfied”.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig