X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Cooking Mama: Bon Appétit! og Gardening Mama: Forest Friends DS


Svar
Per SPer SSkrevet 17/01-15 04:14 
Pressetekst, trimmet:

Uanset om du har brug for hjælp med det kulinariske i køkkenet eller det botaniske i haven, kan du få hjælp til kreativiteten med Mama. Den 6. marts er Mama tilbage i de to spil Cooking Mama: Bon Appétit! og Gardening Mama: Forest Friends, begge til Nintendo 3DS-systemet.

Der er naturligvis ikke noget, som smager så dejligt som Mamas mad. Der findes over 60 opskrifter i spillet. Desuden indeholder det mange mini-spil, der blandt andet tester dine kundskaber og dine reflekser. Der er også en Download Play-funktionalitet, hvis du vil spille med venner. I behøver kun et spil for at kunne spille flere sammen her. Gør du brug af SpotPass, vil du modtage bonusgenstande.

I Gardening Mama: Forest Friends har du adgang til en række haveredskaber og til over 50 slags planter, så du kan skabe din drømmehave. Sammen med Mamas ekspertise lægger du ud med en tom grund. Ud over grundspillet findes her også flere sjove mini-spil.

Efterhånden som din have vokser, modtager du belønninger i form af frø, blomsterløg og træer. Din avl og høst kan du sælge til forskellige butikker. I spillet kan du ekspandere endnu mere og via SpotPass kan du modtage fine bonusgenstande.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig