X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

GameStop Europe branche konference i København


Svar
Per SPer SSkrevet 22/09-14 14:50, rettet 22/09-14 15:12 
Pressetekst (bemærk at det kun er for branche/presse):

(fra tirsdag d. 23 til torsdag aften d. 25.)

GameStop Europe er begejstrede for at tage deres årlige konference til København. Med 35 travle butikker rundt i landet, står det klart at danskere elsker videospil og det var derfor naturligt at valget faldt på København.

Niall Lawlor, Vicepræsident i GameStop Europe, siger ”Vi er begejstrede for at være her i København til vores årlige videospils-konference, da det er en fantastisk by. Vores danske kunder er passionerede spillere hvilket er perfekt for vores Nordeuropæiske konference”.

Hvis man ser på kundens forbrug, er videospil mere populært i Danmark end Superligaen. Videospilsindustrien er to milliarder kroner værd og det er indlysende at videospilsmarkedet i dag appellere til både kvinder og mænd i stor grad. Ifølge GameStops markedsundersøgelser, fører Danmark med det højest procentvise antal kvindelige spillere sammenlignet med de øvrige nordiske lande. ”Med lancering af Xbox One på det danske marked, har vi nu to af den nye generations konsoller. Både PlayStation 4 og Xbox One gør klar til store salgsfremstød op mod jul, hvilket får os til at forvente stor vækst på det danske marked”, siger Niall Lawlor.

Med lokale udviklere som Playdead og IO Interactive, der producerer succes spil som Limbo og den populære Hitman serie, står det klart at Danmark har en passion for historiefortælling og videospil. I juli fik den danske teenager August Rosenmeier international berømmelse, da han vandt FIFA Interactive World Cup. Dette beviser at danskerne ikke kun konkurrerer på højeste plan, når det gælder om at designe spil – men samtidig at spille dem.

Over 500 butiksansvarlige fra GameStop i Nordeuropa deltager i videospils-konferencen, som bliver afholdt på Bella Sky Comwell Hotel i Ørestad. Videospils-konferencen er for at sikre det Nordeuropæiske personale hos GameStop den bedste træning og viden om de kommende videospils-trends, der bliver udgivet i sæsonen frem mod jul. Samtidig forberedes der til nye initiativer som vil levere bedre værdi og service til kunderne.

GameStop forventer at de danske butikker vil komme til at få en travl julesæson i år grundet den stigende popularitet af nye konsoller, PlayStation 4, Xbox One og Wii U. GameStop tilbyder spille-entusiaster den bedste rådgivning hvis man ønsker at opgradere sin gamle spilkonsol til en af nyere og kraftigere på markedet.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig