X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Fantasy Life fra LEVEL-5


Svar
Per SPer SSkrevet 18/08-14 15:00 
Pressetekst:

Besøg den åbne verden i Reveria sammen med vennerne og del jeres oplevelser både lokalt og online i RPG-eventyret Fantasy Life fra LEVEL-5, der udkommer i Danmark og resten af Europa den 26. september.

Link Mode er et kommunikationsværktøj online, som bliver tilgængeligt ved at besøge Guild Office i spillet. Guild Office findes i byen Castele og når funktionen er aktiveret her, kan du få kontakt med vennerne og udveksle beskeder og gode tips, når I spiller Fantasy Life samtidigt. I kan også holde hinanden informeret løbende om fremskridt i spillet og sende en hyldest til andre spillere, når visse milepæle er nået.

Som spiller kan du gå sammen med op til to venner med enten lokal trådløs forbindelse eller online multiplayer og udforske Reveria. Via online multiplayer er chatfunktion tilgængelig, så I kan kommunikere fx under en jagt eller når I leder efter vigtige genstande. Uanset om det drejer sig om hjælp til at bekæmpe et monster eller om du leder efter nogen at bytte genstande med via spillets Exchange Box, da kan samarbejdet med venner i spillets co-operative play gøre spiloplevelsen meget større.

Fantasy Life understøtter StreetPass, så hold øje med andre spillere, der kan dukke op som borgere i Reveria efter et StreetPass-møde. Bliver du venner med disse medspillere, kan du endda være heldig at modtage nye genstande. Spillet indeholder desuden Snapshots-funktion, hvor du kan tage screenshots med et tryk på START-knappen – endnu en måde at vise dine eventyroplevelser til andre på!

Du kan se frem til et episk eventyr, der foregår i verden med golde ørkener, sneklædte bjergtoppe, piratbugter og meget mere, når rollespillet Fantasy Life med sine dynamiske ”life simulations”-elementer udkommer i Danmark den 26. september til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS. Med lokal og online multiplayer-funktioner eller ved at dele notifikationer i Link Mode kan du udforske Reveria med venner, eller ganske enkelt i dit helt eget tempo.

Læs gerne mere om spillet her: http://www.nintendo.dk/3ds/spil/fantasylife

Fantasy Life - Overview trailer
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig