X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK
Please note that Play:Right is a Danish site and while usable without,
it is only partially translated to English.
Blocks marked with yellow backgrounds are systematically translated
by Bing Translate.

Wii Sports til Wii U


Reply
Per SPer SSkrevet 04/06-14 15:17 
Synes nu godt at Nintendo burde have tilføjet noget mere nyt indhold i form af flere sportsgrene, når man udgiver det som et fysisk spil, der absolut kun er en opdatering med ny polering.

Pressetekst:

Nintendo meddelte i dag, at Wii Sports Club udkommer som fysisk spil den 11. juli i Danmark. Wii Sports Club indeholder samtlige fem sportsgrene, der var at finde på det nu klassiske Wii-spil Wii Sports. Nu er det i HD-grafik med forbedrede kontrolmuligheder, onlinefunktion og et forum via Miiverse.

Takket være onlinefunktionen kan spillere konkurrere med hinanden og tage del i spillets ranking-system. Via Miiverse kan du skrive meddelelser undervejs i spillet, måske for at fejre endnu en sejr eller diskutere et nederlag?

Wii Sports Club indeholder sportsgrenene baseball, boksning, tennis, bowling og golf. Her følger kort info om spillene:

Baseball (1-2 spillere)
I baseball skal du både slå og kaste bolden – og du gør det fuldstændigt som i virkeligheden, bare med håndkontrollen, som du selvfølgelig holder godt fast i! Når det er din tur til at slå, gælder det naturligvis om at ramme med den rette timing, ellers går bolden forbi dig eller du rammer den skævt. Jo hurtigere du svinger, desto mere kraft kommer der i slaget og en fuldtræffer kan betyde home-run, så alle spillerne på dit hold løber herlige point hjem. Når du kaster bolden, udfører du helt enkelt en kastebevægelse. Du kan kaste på forskellig måde ved at holde på A- eller B-knappen, mens du kaster.

Boksning (1-2 spillere)
Boksning er den eneste sport, hvor du skal bruge Nunchuk-tilbehøret til Wii Remote Plus. Du holder Wii Remote Plus i samme hånd, som du skriver med og Nunchuk-tilbehøret i den anden hånd. Og så gælder det ellers bare om at uddele slag i luften, så din Mii-bokser gør det samme. Beskyt dig selv mod slag ved at tage begge kontroller foran ansigtet og undvig slag ved at flytte dig til siden, fremad eller bagud.

Tennis (1-4 spillere)
Spil tennis på skærmen i dagligstuen! Slaget på skærmen bliver udført, som du slår det i virkeligheden – svinger du Wii Remote Plus hurtigt, bliver det en hård bold. Du behøver ikke løbe rundt med risiko for at vælte alle møblerne, da spilfigurerne automatisk bevæger sig efter bolden. Det er altid doublematcher, som spilles her – spiller du udelukkende mod datastyrede modstandere, kan du kontrollere begge spillere på din side af nettet. Spiller I mindst to personer sammen opdeles skærmbilledet i to, så hver spiller kan se sin figur nærmest ”kameraet”. Der er ingen turneringer, men matcher i bedst ud af et, tre eller fem kampe.

Bowling (1-4 spillere)
Bowling på Wii U fungerer næsten som rigtig bowling. Du skal vælte så mange kegler som muligt i løbet af ti omgange ved at sende bowlingkuglen ned ad banen med Wii Remote Plus. Inden du kaster kuglen, kan du indstille spilfigurens position og retning med Wii Remote Plus og med B-knappen lader det sig gøre at skrue kuglen.

Golf (1–4 spillere)
Sving Wii Remote Plus som en golfkølle og slå bolden ud på fairway. Tag dig eventuelt et par prøveslag først og se på måleren, hvor langt bolden ville komme. Når du er klar, holder du ind på A-knappen og slår! Du kan vælge retning og kølle (driver, jern, wedge eller putter) med Wii Remote Plus. Der er ni huller på banen – tre lette, tre normale og te svære. Husk at tage højde for vindretningen, inden du slår!
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Username
Password
Remember me