X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Halo: The Master Chief Collection


Svar
JmogJmogSkrevet 17/05-14 08:17 
Det var forventet at 2014 ville have et remake af toeren for at give Halo-fans noget mens de venter på femmeren, men det her er ret imponerende fanservice.

Halo 1-4 (ingen Reach/ODST) i HD remakes til Xbox One.

Hvis det kommer til at koste 60$ så er jeg dælme på. Fantastisk value for money.

Kilde
107 emne(r).
« < 1 2 3

Svar
Bede-xBede-xSkrevet 18/10-17 05:12, rettet 18/10-17 05:12 
Næste år går de sgu tilbage og patcher MCC:

Fans of classic Halo games also have a lot to look forward to with today’s announcement that Halo: TheMaster Chief Collection will receive enhancements for Xbox One X, as well as fixes, improvements and upgrades to the core game to help bring it forward and modernize many of the game’s systems to take advantage of Xbox platform advancements since its original launch.

While we’re incredibly excited by this opportunity to go back under the hood with MCC, it’s not going to be easy nor is it going to happen overnight. To help facilitate this process we’re planning to roll out a public “flighting” program for MCC to allow for iterative patches and updates while testing in the wild at large scale. Right now, we’re targeting kicking this off next spring and when the time comes we’ll need the support of our community to help test and provide feedback at large scale as we work to update and improve MCC. We’ll share additional details and timing as plans are locked.

https://www.halowaypoint.com/en-us/news/odds-ends

Hvor omfattende det så bliver, er svært at fastslå ud fra det citerede, men ville blive rigtig glad, hvis de tog tiden til endelig at få det til at virke, så man kan gennemføre Halo 2 i online co-op. Det har Halo fans fortjent.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
WehnerWehnerSkrevet 18/10-17 11:12 
Det er vist også på høje tid :p Men jeg skal gerne give det en chance til.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
WehnerWehnerSkrevet 18/10-17 11:13 
Det _var_ altså også mærkeligt, at en så højprofileret udvikler/franchise bare kunne sige: "Sorry folks, vi giver op."
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Bede-xBede-xSkrevet 18/10-17 14:16, rettet 18/10-17 14:21 
Frankie har skrevet flere gange over på Gaf, at han nok skal forklare det en dag - måske endda denne her uge.. - men at han op til nu ikke har måtte snakke om det. Et nyt interview med Bonnie Ross nævner, at det var svært at få til at køre ordentligt, da pakken grundlæggende bestod af seks forskellige engines og hvis jeg skulle gætte, har det nok ikke hjulpet, at der var så mange firmaer involveret, som kun var kontrakt skrevet til en periode, før de gik videre til andre projekter. Ud over 343i blev det som du sikkert ved, lavet i samarbejde med Certain Affinity, Ruffian Games, Saber Interactive, Blur Studios og United Front Games, der alle håndterede forskellige aspekter.

Man fornemmer at det har gjort ondt langt ind i 343i, hver eneste gang det bliver nævnt og lige får svineren på Gaf, hvor Frankie skriver dagligt, men det har sikkert været ude af deres hænder. De fleste ville nok også være gået videre, men lige netop her er det vigtigt, at de ikke bare fejer så uværdig en behandling af deres kronjuvel ind under gulvtæppet og giver det, hvis ikke et forsøg mere, så i det mindste et forsøg på en forklaring. Også selv om det næste år vil være fire år efter udgivelse.

Tror ikke man skal regne med, at man pludselig ser en 1:1 restoration af gameplayet i spillene, så fx super bouncing virker som det gjorde i Halo 2, men det er synd, hvis det for altid vil være umuligt at gennemføre i online co-op. Det er sådan en pakke, fans skulle kunne gå tilbage til i fremtiden og gerne med andet end ærgelse over udfaldet.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
WehnerWehnerSkrevet 18/10-17 14:49 
Det ville give mening, hvis der ligger noget fordækt bag. Spændende hvad han kan (må) afsløre.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Bede-xBede-xSkrevet 21/10-17 05:40 
Bede-x>
Frankie har skrevet flere gange over på Gaf, at han nok skal forklare det en dag - måske endda denne her uge..

Første del af Frankies forklaring:

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1451175

Mere vil følge næste år.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
WehnerWehnerSkrevet 28/10-17 15:07 
Flytter lige den herover:

Bede-x>
Den blev postet på reddit (ikke at den i sidste ende forklarer så meget):

https://amp.reddit.com/r/halo/comments/77q13...d_what_happens_next/

Men Gaf var jo også hans foretrukne forum, hvor han skrev 10-20 indlæg om dagen, så det var nemt at komme i kontakt med ham, hvis man stod med et Halo spørgsmål, som kunne besvares uden at skade deres mediestrategi. Og han var langt fra den eneste. Om det så var folk fra IGN, Digital Foundry, Sony, Microsoft osv. så havde de jo allesammen en profil der ovre. Antallet af brugere gjorde også der var plads til lidt af det hele, folk med enhver (spil) interesse. Er synd hvis det spredes for alle vinde.

Tak for linket. Fik endelig læst det nu. Enig i at han ikke siger så meget, og ret tungt fokus på mp, set i forhold til, at Halo 2 ikke kan gennemføres i co-op. Men mon ikke det kan det, når den store update kommer. Trods alt.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
107 emne(r).
« < 1 2 3

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig