X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Mario Golf World Tour


Svar
Per SPer SSkrevet 23/04-14 21:14, rettet 23/04-14 21:15 
Pressetekst fra Nintendo:

>>>

MARIO GOLF: WORLD TOUR UDVIDER OPLEVELSEN MED EKSTRA DOWNLOAD-PAKKER MED NYE BANER OG FIGURER

Nintendo giver spillerne mulighed for nærmest at fordoble indholdet i Mario Golf: World Tour, som udkommer den 2. maj til Nintendo 3DS-familien.

Med ti baner og 126 huller, et antal som omtrent svarer til det i seriens tidligere titler, et omfattende multiplayer samt regionale turneringer såvel som worldwide, byder hovedspillet i sig selv på masser af indhold for golf- og Mario-fans. Men for de spillere, som ikke kan få nok og ønsker at udvide oplevelsen, bliver det muligt at købe og downloade op til i alt 108 nye huller og flere Mushroom Kingdom-figurer til at åbne for flere udfordrende baner.

Dette ekstra indhold kan downloades efterhånden som det lanceres i tre separate pakker: Mushroom Pack den 2. maj, Flower Pack lanceres senere i maj og Star Pack udkommer i juni. Hver pakke indeholder to nye baner med 18 huller og en ny spilbar figur. Spillerne vil modtage Toadette med Mushroom Pack, Nabbit med Flower Pack og Rosalina med Star Pack.

Hver pakke vil være tilgængelig for 45,- kr. fra Toad’s Booth, som du finder i spillets hovedmenu. Mario Golf: World Tour-indehavere, som ved, at de gerne vil have alle tre pakker, kan købe et Three-Pack Set til en særpris på 90,- kr. fra den 2. maj.* Three-Pack Set-kunder får adgang til hver pakke, når de bliver tilgængelige, og modtager desuden en bonus i form af Gold Mario som spilbar figur på købstidspunktet af Three-Pack Set. Gold Mario har et særligt Gold Flower-skud, som får mønter for hver meter det flytter sig. For de spillere, som køber pakkerne hver for sig, bliver Gold Mario også tilgængelig, så snart alle tre pakker er lanceret.

Nintendo vil også tilbyde Trial Tournaments for de spillere, der er interesserede i at teste en af de baner, der kan downloades, før de beslutter sig for evt. at købe. Spillere, der ejer spillet og downloader Trial Pack vil kunne deltage i disse onlineturneringer.

Læs mere om spillet i linket.

* Three-Pack Set-tilbuddet slutter den 31. maj, hvorefter det vil koste 112,50 kr.

<<<

Link...
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig