X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Generation Xth: Code Hazard


Svar
jaesjaesSkrevet 02/05-13 20:20, rettet 24/12-14 13:44 
EDIT 2: Siden tråden nu er flyttet til Multiplatform, kan jeg nævne, at Generation Xth er til pc, og at remaket til Vita omtales i indlægget herunder.

Det er værd at holde øje med Code Hazard, hvis man er til japanske step-baserede dungeon crawlere. Det er første spil i en trilogi, men i det lys skulle det have en ganske fin slutning.

Tidligere er Code Hazard kun udkommet i Japan, men en gut ved navn "shram" er næsten færdig med at oversætte spillet. Demoen er klar, og bedømt ud fra den er spillet lovende - jeg fik overdrevet meget lyst til at spille blanding af Snatcher og Wizardry, da jeg prøvede demoen, omend Code Hazard så vidt jeg ved ikke har adventure-elementer.
http://kudomuramasa.foramu.net/t4-releases-latest-english-demo-10

Udviklerne bag er Team Muramasa. Kort sagt udsprang der to udviklere af Michaelsoft, som bl.a. stod bag Wizardry Xth 1 og 2 (nogle japanske Wizardry-spil, der af nogle kaldes "Wizardry møder Shin Megami Tensei"): Zer0Dev (Class of Heroes) og Team Muramasa. Og deres Generation Xth-serie er spirituelle fortsættelser. Spillene er vist ret populære i Japan, og shram mener, at Muramasa via Michaelsofts spil er en af årsagerne til en ny bølge af step-baserede dungeon crawlere i østen, fx Etrian Odyssey.

Flere screens:
http://kudomuramasa.foramu.net/t15-screenshots-1-18-13

Generation Xth:  Code Hazard
Generation Xth:  Code Hazard
Generation Xth:  Code Hazard

EDIT: Fik byttet rundt på Muramasa og Michaelsoft i tredje afsnit.
jaesjaesSkrevet 23/12-14 00:45 
De to første spil kommer til Vita i vesten i 2015 som et remake kaldet Operation Abyss: New Tokyo Legacy (er udkommet i Japan). En fortsættelse er også lige annonceret i Japan. Måske på tide at få et PlayStation TV ;)
http://www.siliconera.com/2014/12/16/another...n-rpgs-heading-west/

Synes godt nok karakterdesignet er hæsligt i remaket, men denne spiltype med sci-fi-tema er jo sjælden, så overlever nok, og fjendedesignet er modsat ret fedt IMO :)

Her er den japanske trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=wql6eXHUErM

Vil en mod flytte tråden til Multiplatform?
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig