X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Terminator 3: Is it back?


Svar
AmbyAmbySkrevet 23/07-03 11:19, rettet 23/07-03 11:20 
Inspireret af et andet emne og det faktum af folk snart begynder at danne sig meninger om denne film, laver jeg lige et lille emne.

Hvad synes I ?

(SNIPPET fra et andet indlæg)
Det har du delvis ret i. Historien halter efter min smag lidt. Tilgengæld er der nogen af de mest imponerende scener jeg har set. Humoren er mere udpræget, og det går at ... Se hele indlægget
Have no thing I'd rather see, Since I found Serenity.Spiller nu: Mirror's Edge, Resistance 2
85 emne(r).
« < 1 2

Svar
millenniummillenniumSkrevet 25/07-03 09:12 
SÅ fik jeg også set T3, og jeg må sige:
Forventningerne spiller selvfølgelig en rolle, og da jeg i sin tid hørte om at T3'en var på vej, tænkte jeg at det sikkert var en gang middelmådig crap som sikkert burde være sendt på video med det samme.
Men surprise surprise, jeg er meget positivt overrasket over den. Masser af humor, rigtig flot action og så udnytter den Terminatori-myten rimeligt til sin 'historie'.
Selvfølgelig brænder det igennem alle steder at Cameron ikke har haft en pind at gøre med det. Derfor fungerer den måske ikke så godt i trilogi-sammenhæng, men som enkeltstående film er den vellykket.
Faktisk var min tilfredsheds-faktor en del højere efter T3, end den var efter Matrix Reloaded. :)
The medium is the message.
KTCKTCSkrevet 07/08-03 00:22 
Ok, så fik jeg set den, og jeg kan så som den første sige "LAD VÆRE MED AT SE DEN" til RJK. Jeg var så skuffet at jeg bandede højt og kylede min cola i skraldespanden, da filmen var slut.
Denne film er en skuffelse på alle andre punkter end effekter og action.
Jeg holder meget af de to forgængere, men deres kvaliteter inden for historie, spænding, uhygge, skuespil og humor er kikset totalt i treeren!

Min største kritikpunker er: (SPOILERE!!!)

Humor - Det er jo ren parodi med badedyr, der hopper rundt og siger piv-piv, Arnold der gatecrasher en ladies night og tager en bøssestrippers tøj mens han selvfølgelig skal lære "tal til hånden", stjernesolbriller der var så latterlige at jeg var ved at græde. NEJ, hvorfor skal den stilfulde humor som toeren havde, blæses fuldstændig ud af proportioner og laves til en parodi?!?

Historien - Den er jo til at græde over, for de udretter ikke en skid i hele filmen, andet end at gemme sig som skræmte rotter. Den er ultra-tynd så man skal kigge meget efter for at se den, og så byder den på meget få overraskelser i modsætning til forgængerne. Og slutningen - kunne det være mere antiklimatisk? Og så hader jeg tendensen med cliffhanger-film. Det er snart alle film, og jeg er ved at blive syg af alle de ikke-slutninger som i Star Wars, Ringenes Herre og Matrix. Disse kan jeg dog tilgive...

T-X - Hvorfor en kvindelig Terminator? Det er jo bare ligestillings-sagen der skal vinde, og det bliver kun mere latterligt. Hun udnytter slet ikke evnerne konsistent og fornuftigt. Og skulle hun så ikke være bedre end T-1000, når hun er nyere model? Hun har et fast skelet som flere gange bringer hende i problemer, og så går hun i stykker - det havde T-1000 aldrig gjort, ligesom han aldrig havde siddet fast en masse steder fordi han bare kan ændre form...

Skuespillerne - Arnold er den eneste skuespiller, der går igen. Det gør det svært at acceptere, og hvorfor kunne Furlong ikke have spillet sin rolle? Han er jo blevet en del ældre... Og så en Terminator-film uden Linda Hamilton, nej vel! Arnold får ikke lov at folde sig ud og John Connor er en svagpisser, der aldrig mander sig op som han gjorde i toeren. Og så var Silberman en fed idé, selv om kan kun fik lov til at kigge ind et kort øjeblik og ikke havde nogen funktion overhovedet. Jeg havde læst at Michael Biehn skulle være med, men dette blev også en skuffelse, for det er han jo ikke...

Som tidligere nævnt er action-delen flot lavet, dog flere steder lidt for Hollywood-agtig, og så kan man også godt savne lidt mere smæk og deformitet frem for alt den flyven rundt. Hjernedød action skaber ikke en god film, og jeg blev mere end almindeligt skuffet over T3.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
RitesRitesSkrevet 07/08-03 07:01 
Der var vist problemer med Furlong's attitude under T2 og så turde de ikke tage ham med igen nu.

I couldn't care less. Tror ikke han kunne ha' reddet filmen.
» a winner is you «
NaieraNaieraSkrevet 07/08-03 08:30 
KTC >
Hun har et fast skelet som flere gange bringer hende i problemer, og så går hun i stykker - det havde T-1000 aldrig gjort, ligesom han aldrig havde siddet fast en masse steder fordi han bare kan ændre form...

T-1000 kunne så heller ikke skyde elektriske ladninger (eller noget) af med armen/hånden, eller bruge samme arm/hånd som flammekaster når førnævnte våben gik i stykker...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
millenniummillenniumSkrevet 07/08-03 08:59 
Humoren som T3 benytter sig af hedder 'selvrironisk distance' og er måske det der redder filmen fra at blive kvalmende selvhøjtidelig. Desuden er humoren typisk citater til de tidligere film, som kræver en smule intertekstuel afkodning for publikums vedkommende. - ikke meget, men lidt.

Selvfølgelig er historien ringe, men det er også en kendsgerning at amerikaske action-film ofte er som porno-film. Handlingen må konstant vige pladsen for 'action-scenerne', som partou skal kastes ind med små mellemrum for at filmen aldrig vil være kedelig. The Rock, Conair og alle andre nyere hollywood actionfilm har samme tendenser. Man må som publkum aldrig håbe på en god historie i den slags film.

Cameron har altid haft en eller anden særlig kønsrolle tematik i sine film, hvor kvinder konsekvent er fysisk stærke, handlekraftige og ofte ender med at blive mandens redning. (Se bare kvinderne i Terminator 1 + 2, Aliens, True Lies og Titanic eksempelvis). Derfor syntes jeg egentligt at det var ok (endelig) at bruge kvinde som bad-terminator og filmens farlige element. Et respektabelt 'twist'.

Dermed mener jeg ikke at filmen er perfekt. Cameron's tidligere menneske-maskine-filosofier er totalt fraværende, og den tematiske dybde i de tidligere film (ja, dybde!!) er væk. Hvis der ikke var en smule dybde ville de tidligere film nok ikke være moderne klassiskere i dag. En status som jeg dog aldrig tror T3 får pålagt sig.
The medium is the message.
SeventhSunSeventhSunSkrevet 07/08-03 10:25 
***** SPOILERS ******

Jeg henvender mig kun til dem der har set filmen - eller er ligeglade.

Jeg bryder mig ikke særligt meget om T3.
Af alle de ovennævnte grunde.

Men når jeg tænker over det, så er jeg heller ikke specielt imponeret over T1 og T2.
De er gode actionfilm - og klart bedre end mange andre forsøg.
Men jeg kan ikke forstå hvilken dyb historie, der eftersigende skulle være, og som så mangler i T3.

Når jeg tænker på en god historie, og dermed også vedkommende, tankevækkende osv, i en film, så tænker jeg umiddelbart på Chasing Amy.
Jeg har svært ved at finde den slags Terminator-filmene.
[ og nu er jeg altså ikke typen der bare vil have en historie. Genså for nylig Evil Dead 2 og nød hvert sekund ]

Men T3 - for vild action. Jeg har aldrig set noget lignende. Da den kranbil vælter forover, var mit barometer oppe i nærheden af de højder MI2 vakte i mig.

Men det er som nævnt også actiondelen der spænder ben for T3.
Er der gået 5 min før hun er i gang at slagte uskyldige? Business as usual.
Da jeg hørte at det var en pige, troede jeg egentlig at de ville køre på at hun var pige, John Connor mand, you know the drill. Altså lissom hun gør med betjenten og brysterne [ oohh ] Dén slags vill jeg gerne have set mere af.
Spil på kønnet altså - ikke nødvendigvis bryster ;-)

På ingen måde synes jeg man kan kalde stripperscenen for ironisk distance - det er klart "jeg vil have klovnen med hjem"
Man manglede lige en scene hvor Arnold i kranen røg igennem en lagkage butik og skulle tøre flødeskum af solbrillerne.

Arnold der bryder ud af T-X's kontrol ved at slå ned i en bil?
Skandaløst, han burde have grædt lidt, så havde det været "Scary Robot Movie 1".

Endelig irriterer den tåbelige inkonsekvens mig.
Hvis hun bare skal slå alle ihjel for enhver pris, hvorfor i helvede lader hun så bare den pick-up køre væk, da kranen går i stykker?
Hvorfor ikke lige fyre plasmastrålen af og se om hun måske kunne vælte bilen?
De mennesker der inden i ville nok tage den slags ilde op.

Robotten er ikke noget menneske, den har ingen følelser, det er smart nok.
Hvorfor går den så helt agurk og skriger [ som et menneske ] for ikke at tale om at lave sit ansigt om til et kranie, i sin dødskamp?

Og så sej hun var, så skulle hun bare klemmes lidt i en dør for at være sat ud af spillet? hmmm


Gode ting:

Nummer 1. Faktisk synes jeg hele SkyNet som virus ideen, og det faktum at rent faktisk prøver at ødelægge årsagen til Dommedag, er ret god.
Bedre end at de hele tiden nøjes med at slå robotten ihjel.

Effekterne. Både Arnold og T-X vejede tydeligvis begge 2 flere ton. Alligevel havde de begge også ufattelig styrke.
forude venter en teknisk og videnskabelig triumfSpiller nu: Horizon: Zero Dawn, Legend Of Zelda, The: B..., Plants Vs. Zombies: Gar...
NaieraNaieraSkrevet 07/08-03 10:40 
SeventhSun >
Og så sej hun var, så skulle hun bare klemmes lidt i en dør for at være sat ud af spillet? hmmm

Du SÅ filmen? Udover døren var der også "lige" Arne's batteri, som vi jo fik demonstreret som en heftig lille bombe tidligere i filmen...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
SeventhSunSeventhSunSkrevet 07/08-03 10:47 
"Sat ud af spillet"

Som i ukampdygtig, og dermed ikke i stand til at undslippe bomben.
forude venter en teknisk og videnskabelig triumfSpiller nu: Horizon: Zero Dawn, Legend Of Zelda, The: B..., Plants Vs. Zombies: Gar...
NaieraNaieraSkrevet 07/08-03 10:50 
Fint, men kan du ikke lade filmens skabere bestemme den slags? Det var en pænt stor dør, hun havde, så hut jeg visker, mistet sine ben, og Arne holdte hende også tilbage...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
CenobiteDKCenobiteDKSkrevet 07/08-03 11:12, rettet 07/08-03 11:12 
Men klimaks-stemningen er bare ikke særlig høj! Det er da langt federe i T2 hvor T-1000 prøver at snyde John ved at tage form som hans mor og derved vække nogle menneskelige følelser i ham. Altså at være mennesket overlegent og twist'e the human mind!

Hvad jeg er savner i T3 er at den ikke er overbevisende nok. Der SKAL åbenbart lige være det der hollywood-touch hvor Arnold SKAL have de latterlige briller på osv.
I T2 stræbes der hele tiden efter at skabe en "kold" og dommedags-agtig stemning, og det virker bare ikke i T3.

Og hvorfor gør de ikke bruge af visuelle indtryk?
I T2 er hele scenen hvor Sarah flygter/bliver reddet fra "hospitalet" har de brugt et blåt filter, hvilket giver et indtryk og stemning der er med til at ændre ens opfattelse af historien.
Dét savner jeg allermest i T3! Alt er så skide farverigt og hollywood-agtigt. ØV!

Jeg troede kun der var gået 45 min max da filmen pludselig sluttede. Det siger vel også noget om spændingskurven vs "point of no return" vs klimaks.

Men jeg nød filmen og glæder mig til at se den igen. Historien er tynd på flere punkter, men der er bestemt nogle stærke elementer som redder den alligevel.
Det skal lige siges at jeg synes T2 er rigtig fed film bla. pga. at det er en Cameron-film, og han kan altså godt finde ud af at lave gode film :-)
Spiller nu: Fez, Legend Of Zelda, The: S..., Gears Of War 3
KTCKTCSkrevet 07/08-03 12:05 
Naiera >
Du SÅ filmen? Udover døren var der også "lige" Arne's batteri, som vi jo fik demonstreret som en heftig lille bombe tidligere i filmen...
Nå ja, det er forresten også latterligt. Arnold har fået SÅ mange tæsk i de tidligere film, at de batterier burde være sprunget en million gange tidligere. Hvorfor sprang de ikke i toeren, hvor han netop har problemer med strømmen? Nej, det holder ikke og bliver en latterlig gimmick.

Naiera >
T-1000 kunne så heller ikke skyde elektriske ladninger (eller noget) af med armen/hånden, eller bruge samme arm/hånd som flammekaster når førnævnte våben gik i stykker...
Nej, men han kunne så en masse andre tricks, som helt klart burde være at foretrække. Ok, stødsjoveren er da et meget godt våben, men en flammekaster?!? Det var nok det dårligste våben, de kunne have valgt. Hun kan jo ikke en skid med den - nå jo, hun brænder lidt hud af Arnies ansigt :P

Det er ikke for at bashe filmen, men jeg er virkelig skuffet. Hvis jeg skal nævne nogle gode ting, der så aldrig blev udnyttet til at redde filmen, så kunne jeg godt lide, at det var den Terminator, som havde dræbt John Connor i fremtiden, der blev sendt tilbage for at redde ham - det bliver selvfølgelig kun nævnt som en ubetydelig ting. De kunne da have gjort så meget ud af den dobbeltrolle som Terminatoren har!
Og så farmand Brewster, der faktisk starter hele lortet, fedt nok at han er med - han skulle have haft en meget større rolle end bare at trykke på den skide knap. Når man tænker på hans betydning for fremtiden, er det lidt vattet at han bare skal dødeligt såres få sekunder efter han trykker på knappen. Nej, han skulle da have lov at æde sine egne bomber eller redde et eller andet, for på denne måde virker det for tyndt.
Og så lovede det så godt med ølflasken i vandet fra starten - hvorfor skulle man ikke se noget mere fra fremtiden, når der var blevet lagt så meget op til det i trailere og så videre?

Nå ja, lad mig lige brokke mig over en ting mere...I en scene skyder Arnold en masse politibiler og sprænger ting i luften, for derefter at scanne området og konstatere, at der ingen døde er. I T-2 dræber Arnold ingen fordi john Conner giver ham ordre til det. Fint nok, men hvorfor ser det ud som om Arnie i T-3 har samme kriterier? Det er en anden Termintor, som der bliver nævnt i filmen skal lære det hele forfra. Desuden tager han ikke imod ordrer fra John mere.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
AmbyAmbySkrevet 07/08-03 13:49 
KTC >
(SNIP)
Hvorfor sprang de ikke i toeren, hvor han netop har problemer med strømmen? Nej, det holder ikke og bliver en latterlig gimmick.

Fordi Arnold var en T-800 Model 101 i T1+T2, men en T-850 Model 101 i T3. (=Forbedret udgave, men stadig samme ydre. Deraf det samme model nummer)

(SNIP)
Ok, stødsjoveren er da et meget godt våben, men en flammekaster?!? Det var nok det dårligste våben, de kunne have valgt. Hun kan jo ikke en skid med den - nå jo, hun brænder lidt hud af Arnies ansigt :P

Flammekasteren var ikke et decideret våben, men blev valgt som substitut for en ødelagt primær våben. Vi kan da alle blive enige om at flammekaster er bedre end ingenting ? :) Set helt nøgternt på det, så giver en flammekaster jo også dramatisk effekt, som gir sig godt ud på film. Men med den slags angreb du/i kommer med overfor kan man jo pille enhver film fra hinanden.

Nå ja, lad mig lige brokke mig over en ting mere...I en scene skyder Arnold en masse politibiler og sprænger ting i luften, for derefter at scanne området og konstatere, at der ingen døde er. I T-2 dræber Arnold ingen fordi john Conner giver ham ordre til det. Fint nok, men hvorfor ser det ud som om Arnie i T-3 har samme kriterier? Det er en anden Termintor, som der bliver nævnt i filmen skal lære det hele forfra. Desuden tager han ikke imod ordrer fra John mere.

Nej, det er Kate Brewster som har programmeret ham. Og det kunne jo godt tænkes at Kate & John havde lidt fællestræk, når nu de bliver mand og kone.
Eller også er det bare lidt "fan-service" (til anime fans, ved godt det er i forkert sammenhæng, men i mangel af bedre ord) for tilhængere af T1 og T2. Folk kan jo godt lide at de kan nikke genkendende til noget og have følelsen af at have opdaget noget, som andre i publikum ikke ved, fordi de ikke har set foregående film. (Hvorfor fanden skulle folk ellers følge med i serier som Star Trek ? :) )
Have no thing I'd rather see, Since I found Serenity.Spiller nu: Mirror's Edge, Resistance 2
KTCKTCSkrevet 07/08-03 14:36 
Dark-Light >
Fordi Arnold var en T-800 Model 101 i T1+T2, men en T-850 Model 101 i T3. (=Forbedret udgave, men stadig samme ydre. Deraf det samme model nummer)
Ok, den fangede jeg så ikke da jeg så filmen, så ok :) Var der andre ændringer end de syge batterier?

Dark-Light >
Men med den slags angreb du/i kommer med overfor kan man jo pille enhver film fra hinanden.
Jeg prøver skam også at se de gode sider, men helt ærligt holder den jo ikke som Terminator 3. Den burde have været lavet som "National Lampoon's Xterminal", for humoren og den manglende handling rammer da lige i øjet...

Dark-Light >
Nej, det er Kate Brewster som har programmeret ham. Og det kunne jo godt tænkes at Kate & John havde lidt fællestræk, når nu de bliver mand og kone.
Eller også er det bare lidt "fan-service" (til anime fans, ved godt det er i forkert sammenhæng, men i mangel af bedre ord) for tilhængere af T1 og T2. Folk kan jo godt lide at de kan nikke genkendende til noget og have følelsen af at have opdaget noget, som andre i publikum ikke ved, fordi de ikke har set foregående film. (Hvorfor fanden skulle folk ellers følge med i serier som Star Trek ? :) )
Hey, ikke genere Trekkies nu da :)
Jeg kunne godt se flere referencer til forgængerne, både på billed- og lyd-siden, men der skal da alligevel være mening i galskaben. Jeg tror ikke Kate ville have programmeret ham til at skåne alle mennesker, for missionen var jo at redde sig selv og John, og det ville da være dumt at dø på grund af politiets angreb. Nej, jeg synes ikke den holder...
Et brilliant eksempel på den rigtige måde at lave referencer på er Xmen-filmene.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
NaieraNaieraSkrevet 07/08-03 14:39 
KTC >
Men med den slags angreb du/i kommer med overfor kan man jo pille enhver film fra hinanden.

Jeg er enig med Dark-Light. Af en eller anden grund er du blevet SÅ arrig på filmen, at den bare SKAL pilles fra hinanden.

"At bitche for at bitche".
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
RJKRJKSkrevet 07/08-03 14:46 
Uh, jeg får lyst til at gå ind og se den bare for at kunne diskutere ordentligt med ;pp
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
KTCKTCSkrevet 07/08-03 14:47 
Naiera >
Jeg er enig med Dark-Light. Af en eller anden grund er du blevet SÅ arrig på filmen, at den bare SKAL pilles fra hinanden.

"At bitche for at bitche".
Jeg indrømmer at min skuffelse endnu overskygger filmens gode sider, men det lægger jeg jo heller ikke skjul på. Jeg bitcher aldeles ikke bare for at bitche, for jeg mener seriøst at mine kritikpunkter er velbegrundede. Som jeg også har skrevet er action og effekter meget imponerende, men det redder bare ikke filmen. Jonathan Mostow er en nar :)
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
NaieraNaieraSkrevet 07/08-03 14:48 
Jeg tænkte specielt på din Terminatrix våben kommentar. Som Dark-Light siger er det jo nemt at pille alt fra hinanden, når man gør det på den måde.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KTCKTCSkrevet 07/08-03 14:58 
Det var så kun flammekasteren jeg ikke brød mig om, for hun udretter jo absolut intet med den... Men hvis vi absolut skal ind på det område, så synes jeg også det er latterligt, at hun på magisk vis kan kontrollere alle elektriske systemer. Især at fjernstyre diverse køretøjer, for det holder jo heller ikke. En almindelig bil kan da ikke styres uden at man manuelt drejer rattet og trykker på pedalerne (endnu), så det fis med at styre det elektriske system holder jo heller ikke...
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
AmbyAmbySkrevet 07/08-03 15:21 
Ja. Den købte jeg heller ikke. Forsøgter også at forklare mig selv at det var pga. computersystemet i de nye biler, men det virkede ikke.

Man må åbenbart spise sig af med den samme forklaring som i filmen : Jamen det kan hun bare !
Have no thing I'd rather see, Since I found Serenity.Spiller nu: Mirror's Edge, Resistance 2
jaesjaesSkrevet 16/11-07 17:20, rettet 16/11-07 17:20 
Så er det annonceret at Joseph McGinty Nichol a ka McG skal instruere Terminator Salvation: The Future Begins.

Det tyder helt sikkert på, at The Future Begins bliver en dyb og nuanceret film, der vil tilfredstille selv den mest kritiske fan, og slet ikke et MTV-agtigt action-makværk uden ambitioner. Helt sikkert :)
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
TheDukeTheDukeSkrevet 16/11-07 17:30, rettet 16/11-07 17:30 
jaes>
McG skal instruere Terminator Salvation: The Future Begins.

LOL! Var Uwe Boll optaget? ;P
HyakotakeHyakotakeSkrevet 16/11-07 18:54 
Come on, Charlie's Angels 1 og 2 er da fe' drengerøvsunderholdning :-D
HeroldHeroldSkrevet 16/11-07 19:40 
Han er okay til drengerøvs-tv. Jeg er lidt mere spændt på hvordan TV-serien The Sarah Connor Chronicles tager sig ud.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
TheDukeTheDukeSkrevet 16/11-07 21:43 
Jeg tror at "MTV-agtigt action-makværk uden ambitioner" nok er den bedste beskrivelse af McG's karriere jeg har læst.

Og det eneste der afholder Charlie's Angels fra at være en total fiasko er Bill Murray (og til dels at tøserne er søde nok at kigge på), men resten faldt bestemt ikke i min smag.
Actionscenerne var så platte fordi han insisterede på at bruge samtlige effekter han havde set i The Matrix i hver eneste af dem, BARE VILDERE YO!
KillerBean2KillerBean2Skrevet 18/11-07 22:06 
TheDuke>
Og det eneste der afholder Charlie's Angels fra at være en total fiasko er Bill Murray (og til dels at tøserne er søde nok at kigge på

Enig! Jeg synes faktisk 1'eren er okay undeholdning. Men jeg har umådeligt svært ved at synes om 2'eren, alene af den grund, at de har skiftet Bill Murray ud med Bernie Mac. Bernie Mac?! Hvis Bernie Mac skulle have én eller anden form for evne her i livet, kan det umuligt have noget med humor at gøre. Den mand er bare ikke sjov!
AV Intelligent Terminal
WehnerWehnerSkrevet 18/11-07 23:55 
Synes også at 1'eren er ganske underholdende, mens 2'eren måske prøvede for hårdt eller et eller andet. Den kedede mig i hvert fald, selvom den er klippet som en musikvideo.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
CenobiteDKCenobiteDKSkrevet 19/11-07 10:23 
Hvor er det trist .... T3 var ikke just særlig god, og nu ser det kun ud til at gå stejlt ned af bakke :'( øv øv øv
Spiller nu: Fez, Legend Of Zelda, The: S..., Gears Of War 3
nerosnerosSkrevet 19/11-07 10:37, rettet 19/11-07 10:41 
De to første terminator film var rigtig fede. Kunne bedst lide etteren. T3 var noget af det ringste MTV makværk jeg længe har set.

Så hvorfor skulle T4 blive bedre. Fordi at det er instruktøren bag Charlies Angels? = Markværk.

Håber rigtig meget at vi kommer til at se brulluppet mellem John Connor og Kate Brewster så.

Makværk:
Et makværk er et stykke arbejde der ikke er gjort ordentligt. Andre udtryk der dækker den samme betegnelse kunne være: sjuskeri og venstrehåndsarbejde.
Bashful Neophyte
enfenenfenSkrevet 23/11-07 20:10, rettet 23/11-07 20:11 
Der går rygter om, at Christian Bale skal spille hovedrollen i Terminator 4. Jeg håber virkeligt ikke, at det er rigtigt.

Christian Bale er en fremragende skuespiller, og han skal efter min mening ikke spille med i en film, der - som det ser ud nu - ligner en fuser. Omvendt kan det vel også betyde at filmen bliver fremragende :)

Det er godt nok ekstrabladet, der skriver historien, men en søgning på google, viser flere hits med samme rygte.

T4
What is the Matrix?
WehnerWehnerSkrevet 23/11-07 20:34 
Er jeg godt nok den eneste, der synes, at T3 leverede varen?

Visuelt flot, en voldsomt fed biljagt, en god erstatning for T1000 og en for Hollywood modig slutning i denne genre.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
nerosnerosSkrevet 23/11-07 20:53 
Terminator T1000 liquid metal var da det fedeste nogensinde. Robert Patrick gjorde det fandme godt i den rolle.

Der var som sådan ikke noget i vejen med de visuelle ting i T3 , men utrolig dårlig casting og skuespil, selv fra Hr. Arnold himself som robot, og det plejer han at gøre godt jo ;-)!

Noget jeg stod totalt af på var de tegnefilmsagtige lyde under den "flotte biljagt" Boing, ding og dut...!
Bashful Neophyte
enfenenfenSkrevet 23/11-07 21:54, rettet 23/11-07 21:55 
Wehner>
Er jeg godt nok den eneste, der synes, at T3 leverede varen?

Visuelt flot, en voldsomt fed biljagt, en god erstatning for T1000 og en for Hollywood modig slutning i denne genre.

Jeg var vild med 3'eren. Den var i mine øjne lidt for kort.
Den nåede dog ikke samme niveau som 2'eren.

Robert Patrick spillede perfekt som T1000 i 2'eren.
What is the Matrix?
HeroldHeroldSkrevet 23/11-07 22:01 
Wehner>
Er jeg godt nok den eneste, der synes, at T3 leverede varen?

Mjarh, jo. Den tog sig nogle friheder jeg nok ikke ville have taget i sådan et projekt, men når man tænker på at det er næsten 20 år siden sidst, og verden fungerer på en lidt anden måde i dag, så er det sgu egentlig ikke så galt.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HyakotakeHyakotakeSkrevet 23/11-07 22:27 
Jeg var også ganske godt tilfreds med 3'eren... omend jeg havde fået ind i hovedet, at den ville være afsluttet, så da den bare sluttede åbent med oplæg til en 4'er var jeg lidt "huh, wtf?"
nerosnerosSkrevet 24/11-07 09:40 
Herold>
men når man tænker på at det er næsten 20 år siden sidst

Gisp! Er det virkelig så lang tid siden.....! Tiden flyver jo afsted.
Bashful Neophyte
85 emne(r).
« < 1 2

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig