X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Crowdsourced RPG fra Tom Hall og Brenda Brathwaite


Svar
jaesjaesSkrevet 04/10-12 11:12, rettet 07/10-12 12:39 
Tom Hall designede Anachronox og Brenda Brathwaite har arbejdet på flere af spillene i Wizardry-serien (var bl.a. en af hoveddesignerne på 8'eren).

Oprindeligt en meget sølle pitch, men nu har de da tilføjet, at det bliver 1. person. Først var de eneste konkrete elementer, at det er tur- og party-baseret. Resten var en generisk liste over RPG-elementer. Men de fortæller ikke, om det bliver med fri bevægelse eller ryk i kvadrater a la Wizardry og Legend of Grimrock, men mon ikke det er det sidste...

De udvikler spillet sammen med resten af Loot Drop - et spilfirma startet af Hall, Brathwaite og John Romero.

http://www.kickstarter.com/projects/lootdrop...thwaite-and-tom-hal/

EDIT: Platforme: Pc og Mac (Linux og iOS er 'stretch goals').
SumezSumezSkrevet 06/10-12 20:49 
Fedt at se! Jeg troede faktisk at Tom Hall var rykket fuldstændig ud af reel spilproduktion hvis man ser bort fra små shovelware og edutainment produktioner, glæder mig virkelig til at se noget nyt fra ham, synes han er en af de mere sympatiske spildesignere fra de tidlige 90'ere.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
Bede-xBede-xSkrevet 06/10-12 23:27 
Hvor er det fedt at se så mange interessante individuelle udviklere få mulighed for at realisere projekter uden at være afhængige af traditionelle produktionsmodeller. Forhåbenligt giver det noget mere individualitet og personlighed til spillene i sidste ende.

Er personligt ret begejstret for Anachronox - fans af jrpgs samlede det forhåbenligt op til et par dollars hos Gog for nyligt - og det lidt af Wizardry jeg har spillet og mere i samme stil ville blive modtaget med kyshånd og da især hvis der er turbaserede kampe.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
jaesjaesSkrevet 07/10-12 12:05, rettet 07/10-12 12:43 
De har forklaret baggrundshistorien og verdenen. Det bliver en blanding af sci-fi og fantasy, hvor en stor virksomhed kontrollerer et bro-system (en planet?), der forbinder to planeter.

Hvis de når $1 million får man ét spil, ved $1,9 millioner laver de en slags fortsættelse - man kan spille spillene i den rækkefølge man helst vil.

Første spil foregår på The Bridge og Antera ("a medieval, barely developed planet"). Det andet spil på Tenerus ("a harsh, barely-settled planet with scattered factories and settlements; various races, friendly and not").

Af racer kan man bl.a. vælge "Human warrior" og "Cyborg Psionic".

Kilde og flere detaljer:
http://www.kickstarter.com/projects/lootdrop...tom-hal/posts/322220

Mere info/interview fra Gamasutra:
"Brathwaite and Hall have conceived of the game as having two distinct worlds part of the same universe and the same timeline, where one of them is fundamentally Brathwaite's and the other's is Hall's, with a bridge connecting the two.

Hall's second world is viewed as something of a sequel if the game's stretch funding goals are met. But ultimately the pair will collaborate on all aspects of development (...)"
http://www.gamasutra.com/view/news/178651/Ki...%28Gamasutra+News%29

Crowdsourced RPG fra Tom Hall og Brenda Brathwaite
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig