X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Dust: An Elysian Tail


Svar
Bede-xBede-xSkrevet 16/08-12 06:51, rettet 16/08-12 07:01 
Dust udkom i går og ser ud til at høste ret gode anmeldelser:

http://www.gamerankings.com/xbox360/609388-d...n-tail/articles.html

Det er vist et beat'em up med Metroidvania elementer og ligner næsten sådan noget, der burde komme fra Vanillaware, hvilket vel også er grund nok til at give det sin egen tråd herinde.

Dust: An Elysian Tail

Dust: An Elysian Tail

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Cg81GcutanQ&feature=player_embedded

Oprindeligt var det meningen at det skulle være udkommet til Xbox Live Indie Games for år tilbage, men Humble Hearts fik en XBLA kontrakt efter at have vundet Microsofts årlige Dream.Build.Play konkurrence i 2009, der gav mulighed for yderligere finpudsning af projektet. Selv regner jeg først med at gå i gang med det efter Sound Shapes og det nye Mario, men er der andre der kan fortælle lidt om det indtil da?
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
spectrespectreSkrevet 16/08-12 07:03 
Købte det igår. Glæder mig til at spille det her i weekenden.
Keep it simpleSpiller nu: Fallout 4
SumezSumezSkrevet 16/08-12 08:15, rettet 16/08-12 08:16 
Jeg prøvede demoen og fik rigtig hurtigt kuldegysninger. Kan nogen spille det og bekræfte at det er værd at spille? Ellers har jeg ikke mod på overhovedet at spille demoen færdigt.
Jeg synes virkelig det er ubehageligt med sådan noget furry-halløj, og kan slet ikke forstå hvorfor det skal være i det her spil.

Ud fra den smule jeg spillede, kan jeg sige at det bestemt føles inspireret af Vanillaware, omend langt mere på gameplay-siden end den grafiske.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
Bede-xBede-xSkrevet 17/08-12 09:14, rettet 17/08-12 09:18 
Der skulle være 12+ timers gameplay i det her, efter hvad jeg kan læse mig til og det er lavet af en mand (lydsiden undtaget). Respekt!

http://www.giantbomb.com/pax-east-2012-the-m...lysian-tail/17-5968/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
GreaseballGreaseballSkrevet 17/08-12 11:26, rettet 17/08-12 13:26 
Fik prøvet demo'en igår og er helt vild med stilen i spillet.
Granted jeg er også furry så det giver et plus i min bog. Der mangler flere spil af den slags. Godt at se at tegneren vælger at give fokus til den anthromorphiske stil. Der for mange der tror at anthro-art kun er sexuelt, lige som nogen tror det samme om anime. Detter er langt fra sandt. Det bare det folk altid først ser, sadly.

Selve gameplayet virker utroligt godt og selv om demoen er kort så er det som om der god dybe efterhånden som man får lukket op for flere moves. Skal helt klart havde købt det fulde spil.
la0sla0sSkrevet 17/08-12 21:05 
Hvad menes der med furry, spurgte den gamle mand
Hvad sker der?
AzzkikrAzzkikrSkrevet 17/08-12 21:22 
"Furry" er sådan noget hvor man render rundt klædt ud som vaskebjørne osv og har sex med hinanden igennem kostumerne.

Det er ret sjovt, har jeg hørt.
la0sla0sSkrevet 17/08-12 22:13 
Azzkikr>
"Furry" er sådan noget hvor man render rundt klædt ud som vaskebjørne osv og har sex med hinanden igennem kostumerne.

Det er ret sjovt, har jeg hørt.

I'm gettin' too old for this shit. ;)
Hvad sker der?
GreaseballGreaseballSkrevet 17/08-12 23:44 
Azzkikr>
"Furry" er sådan noget hvor man render rundt klædt ud som vaskebjørne osv og har sex med hinanden igennem kostumerne.

Det er ret sjovt, har jeg hørt.

Oh GOD! Kan man være mere forkert på den, ikke for at lave dette til en furry debate for det gider jeg ikke for de fleste har sikker set CSI og den eps. er så forkert at den hades af alle som kan lide fan-dommen.
Stort ingen har sex med hinanden i hvad der kaldes fur-suit. Der sikker nogen der gør det. Men internet regl 34. Findes det, findes der porn med det. Bare se HENTAI! DET er creepy.

Ikke alle der kan lide furry har suits. Det er kun meget få(de kan være meget dyre, ca. 6000kr for et godt hoved alene) Fleste kan lide selve art-stilen som man også ser meget godt brugt her i spillet.
Furry er en fælles betegnelse for folk som kan lide anthromorphiske dyr. Fleste gange er det toonie som i div. web-comics eller disney film(Robin Hood). Rocket Racoon fra Marvel er også en anthromorphisk figur. Jeg kender mange danske furs, som er mine gode venner, vi mødes på cafe og snakke tegninger, spil, film og alt hvad livet nu har at byde på.

Som man desværre siger "Haters gonner hate" Så lad dem det.
Vi andre vi nyde en Ice-the og et godt spil på XboxLive Arcade.
FancyPantsFancyPantsSkrevet 17/08-12 23:54 
En veninde gik i skole med en gut, som nægtede at reagere når nogen kaldte ham ved andet end hans fur-sonas navn, på de dage hvor han havde valgt at sætte en lille hale fast bagpå sine bukser.

Jeg hører så bare til det fåtal, der synes det er ret så tumpet at sætte labels på alting, ikke mindst sig selv. :)
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
GreaseballGreaseballSkrevet 18/08-12 00:10 
Heh.. ja det er så det mere extreme tilfælde som mange af os også kan få et godt grin af.
Jeg har intent mod at sige man er fan af noget, om man kalder sig anime-fan(det har sikkert et navn også) eller hardcore-gamer, l33t PC user(i den stil) eller furry. Det op til den enkelte. Jeg har intet problem med at sige jeg er furry eller gamer.
Med alle fan-grupper så findes nok forskellig grade af hvor meget man går op i det. Lige som vi her inde kalder os for vores forum navne, også til træf nogen gange. Så er det fuldkommen det samme til træf blandt andre fan-grupper.
Jeg tror mange kan lide at sætte en "label" for at signalere et tilhørs forhold til en eller flere grupper.

Men lige for at vende tilbage til spillet. Der stod i en anmeldelse at dette var en spil type som havde sin storheds tid på PlayStation and Dreamcast. Jeg syns ikke jeg kan huske SÅ mange 2D side-scrolling beat em ups på Dreamcast, eller hvad?
FancyPantsFancyPantsSkrevet 18/08-12 00:49 
Ork ja, jeg er sikker på at hardcore anime fans også har en titel de bruger om sig selv og hinanden - kan dog ikke huske hvad det eventuelt kunne være :P
Men ja, desværre hører man oftest om de individer, som ikke just er de bedste repræsentanter for deres tilhørsgrupper.

Tilbage til sporet!
Umiddelbart husker jeg heller ikke rigtig så mange af den slags til netop Dreamcast - Ville nok nærmere sige at vi skal endnu en generation eller to bagud for at komme til tiden med beat em ups.

... Omvendt er Spawn og PSO så også nogle af de eneste DC spil jeg sådan rigtigt kan huske, inden min Dreamcast begyndte at strejke.
Apropos, så burde jeg virkelig få undersøgt om den sådan lige vil kunne fixes igen... Har alt for mange originale spil liggende til den, som jeg aldrig har fået prøvet :(
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
GreaseballGreaseballSkrevet 18/08-12 01:08 
Ja syns mere det var maskiner som Saturn der havde den slags spil. Tænker på titler som Guardian Heroes.

Der nogen her inde fra der gode til at fixe Dreamcast. Fik da modded et VGA stik i min ene for nogen år siden. Virker stadig fint. Prøv måske at sætte en tråd op omkring det.
CharzekCharzekSkrevet 18/08-12 10:47 
Synes da også virkelig at spillet ser sjovt ud, tror da også det er noget jeg skal have fat i når jeg engang lige kommer på XBLA, det er lang tid siden jeg har købt et godt Beat'em up spil.

Ja vist tiltaler grafikken også mig. Og ja det har jo fået gode anmeldelser..

Og tilsidst jeg ved at nogle anime folk går op i om de er Uke eller Desu tror jeg er det de kalder det, når det er lidt ekstreme...
SumezSumezSkrevet 19/08-12 17:17, rettet 19/08-12 17:19 
Jeg har respekt nok for at folk med "furry-tendenser" bortkaster de seksuelle forbindelser "omverdenen" som regel har til at drage fra furry-konceptet. Selvfølgelig er det ikke alle med interesse for antromorphe dyr, der iklæder sig dyrekostumer og har sex med hinanden (yiff), det siger sig selv. Men alene det at man har en hobby der involverer at "tegne sexede ræve" synes jeg er et ubehageligt skridt i retning af noget tvivlsomt.

Når det så er sagt, så har jeg gang på gang også set forsvaret blive ødelagt af alt for hyppige tendenser til at blande antromorphe dyr med en del flere anatomiske "korrektheder" end blot arme, ben og menneskelige ansigtsudtryk. Jeg tror mit sidste "håb" om at "furry-miljøet" var andet end det røg i vasken, dengang jeg spillede Second Life, og bare "for sjov" prøvede at se hvordan furry-øen i SL-verdenen tog sig ud.
Lad os bare sige at det ikke var et mindretal af "indbyggerne" i det området der var klædt ud som regnbuefarvede oprejste heste med mindst ligeså oprejste svabere og/eller store babser. En lignende diagnose kan nok stilles ved en simpel google-image søgning på "furries". Der er efter min mening intet der kan retfærdiggøre den slags tendenser, og det gør at jeg væmmes ved alt der har med den slags at gøre, uanset om der er åbne referencer til seksualitet eller ej, og det kommer nok unægteligt til at fremstå diskriminerende overfor visse ting der ikke fortjener det, inkl. dette spil, og jeg undskylder også på forhånd til Greaseball.

Sorry, ja, ligesom Greaseball ønsker jeg ikke at den her tråd skal drukne i en diskussion om hvad furries er, men jeg var nok nødt til lige at komme ud med det, og jeg hader mig selv for at fremstå uforstående og konservativ på det punkt, men det er nu engang sådan jeg har det. :\
Jeg ved ikke hvad krimi-tv-serier har med det at gøre, dem ser jeg ikke.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
CronossCronossSkrevet 19/08-12 17:26 
Altså, jeg forstår heller ikke furries - hverken de seksualiserede aspekter eller lysten til at iklæde sig hvad der vel må betegnes som meget varm pels - men jeg forstår ikke helt hvad problemet med Dust er? Nu har jeg ikke spillet andet end demoen endnu, samt set en del video fra spillet, men jeg synes da at det ser meget fredeligt ud? Er der nu også noget galt med Jazz Jackrabbit (Som udvikleren af Dust arbejdede på) eller med Anders And? Han har selvfølgelig ingen bukser på, men hans bagdel har nu aldrig fremstået synderlig seksualiseret i mine øjne.
la0sla0sSkrevet 19/08-12 17:26 
Jeg synes det er sjovt, at folk der HAR en vildt esoterisk hobby meget sjældent ejer selvironi. Ting kan godt være vigtige og fucking insane på samme tid... masturbation eksempelvis ;)
Hvad sker der?
SumezSumezSkrevet 19/08-12 17:33 
Cronoss>
Er der nu også noget galt med Jazz Jackrabbit (Som udvikleren af Dust arbejdede på) eller med Anders And?

Der er en minutiøs men alligevel enorm forskel på det her:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/21/DaisyDuck.png
og det her:
http://tinyurl.com/bwg9r82

Jeg kan godt forstå hvis man ikke synes den er synlig, men for mig er den ikke til at overse.
Som en sidenote er det virkelig uhyggeligt hvor langt ned jeg skulle scrolle på Google for at finde nogen der rent faktisk havde tøj på til billede #2! Kan ikke anbefale nogen nogensinde at søge på "furry fox". :(
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
CronossCronossSkrevet 19/08-12 17:41, rettet 19/08-12 17:42 
Du misforstår jo bevidst min pointe.

Der er også en rimelig stor forskel på dette billede fra Dust:

Dust: An Elysian Tail

... og så det billede du linker til.

Det kan sagtens være at der er masser af ulækre ting i Dust - jeg spurgte dig bare om du havde set noget, der skulle indikere at dette er tilfældet :)

Jeg har ingen interesse i at forsvare furries, jeg aner dårligt hvad det er og når folk begynder at iklæde sig pels, bliver det en smule mystisk i mine øjne. Men jeg er grundlæggende ret ligeglad - det må de vel selv om?
Jeg forstår bare helt enkelt ikke hvad problemet med Dust er?
SumezSumezSkrevet 19/08-12 18:04, rettet 19/08-12 18:04 
Der er andre figurer i spillet er ligger tættere opad, f.eks.:
Dust: An Elysian Tail

Det er dog ikke Dust i sig selv jeg har et problem med, men hele furry "kulturen", og som jeg skriver ret direkte ovenfor er Dust muligvis et uskyldigt "offer" i forbindelse med min generalisering.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
RJKRJKSkrevet 19/08-12 18:34, rettet 19/08-12 18:34 
Sumez>
Der er efter min mening intet der kan retfærdiggøre den slags tendenser, og det gør at jeg væmmes ved alt der har med den slags at gøre

Seriøst, hvad er problemet? Du plejer vel ikke ligefrem at være snerpet eller konservativ, så jeg er personligt dybt forundret, at en tegnet ræv med bryster kan fornærme dig. Jeg er fuldstændig uforstående over, at dette skulle være værre end så meget andet, du og de fleste af os accepterer uden problemer, selvom vi ikke personligt forstår det eller interesserer os for det.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem Fates, Rise Of The Tomb Raider..., Final Fantasy XV
SumezSumezSkrevet 19/08-12 18:43 
Det er nok mit "svage punkt", så. :)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
CronossCronossSkrevet 19/08-12 19:24, rettet 19/08-12 22:16 
Fra Sumez' vurdering af Sonic 4:

Sumez>
Jeg er lykkelig over at Sega ENDELIG har genvundet pusten og fundet hvad der gør Sonic til Sonic. Bare ærgerligt at de ikke kunne få et bedre spil ud af det. Bedre held næste gang, jeg mener det! :)

... en spilserie, der indeholder en næsten identisk figur, til den du linker til:

Dust: An Elysian Tail

I øvrigt indledes stort set alle dine vurderinger af Sonic-spil med sætninger som:

- "Jeg er lykkelig over at Sega ENDELIG har genvundet pusten"
- "Sega har endelig fundet den ÆGTE Sonicrytme frem igen"
- "Langt om længe et godt og solidt Sonic-spil"

Blot en sjov betragtning ;-)
GreaseballGreaseballSkrevet 19/08-12 23:02 
Heh, ja mange forstår ikke fur kulturen, tror jeg heller ikke mange af os som kan lide anthro-art gør :p
Vi kommer mere for kaffen og hyggens skyld.

Sumez du har nok været uheldig og set lidt for meget på de mere "yiff" artige sider. Kan være svært at undgå på nettet desværre. Men finder man sider om Deviantart, så der meget mere stillet art. Det lidt det samme som med anime. Lidt for let at finde små skole piger der blive voldtaget af tentakler hvis man kigger på nettet.

Personligt er ligeglad om folk kan lide stilen eller ej. Jeg syns den giver verden i Dust en god fornemmelse af at man ikke er et sted man kender, en mere eventyr verden om man vil.
JmogJmogSkrevet 19/08-12 23:55 
Sumez>
Der er en minutiøs men alligevel enorm forskel på det her:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/21/DaisyDuck.png
og det her:
http://tinyurl.com/bwg9r82

Hot damn! Andersine er bare for lækker. En rigtig andesteg.
FancyPantsFancyPantsSkrevet 19/08-12 23:58 
Jmog>
Hot damn! Andersine er bare for lækker. En rigtig andesteg.

Og så er det endda den "stuerene" udgave af hende! Senere rendte hun rundt med anderøven bar 24/7
PEW PEW PEWSpiller nu: Mass Effect: Andromeda, Overwatch: Origins Edit..., Warframe
GreaseballGreaseballSkrevet 20/08-12 09:27 
LOL!
Jeg kommer til at tænke på denne episode fra PvP :D Kæft jeg kan ikke lade hver med at grine nu.
http://newcdn.pvponline.com/img/comic/pvp20020930.gif

Forresten, musikken i spillet. Er det den samme som også har lavet alt det andet eller hvem står bag det? Syns det lyder bekendt.
SumezSumezSkrevet 20/08-12 09:31 
Bede-x>
et er lavet af en mand (lydsiden undtaget).
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
GreaseballGreaseballSkrevet 20/08-12 09:40 
Must have missed that part. Takker.
Syns dog stadig der noget bekendt over lyden. Hmm.
Captain NCaptain NSkrevet 31/08-12 15:11 
Jeg har været utrolig begejstret over det her spil selv. Det minder en smule om Muramasa men syntes faktisk det her spil gør et bedre job. Og så holder jeg også meget af spillets art direction og de mange gamer referencer der er at finde :)
Are you sure you want to delete "Your Life.exe" ....OK....... File not foundSpiller nu: Minecraft, Pilotwings Resort, Back To The Future: The...
BeanoBeanoSkrevet 28/08-14 20:10 
PS4 version på vej:

http://blog.eu.playstation.com/2014/08/28/du...ail-coming-soon-ps4/
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig