X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Steam: tilbud/udsalg tråden


Svar
dpldplSkrevet 19/12-11 19:40, rettet 19/12-11 19:41 
Gider ikke hører mere om folk klager over steam tilbud i den anden tråd, så valgt at lave en ny tråd.

Tråden er beregnet til steam tilbud, MEN steamworks spil(Se link) solgt på andre sidder eller ting som indie bundles med steam koder må også smides her. Nå ja vis der er konkurrencer på steam må de selvfølgelig også skrives her.

VIGTIG TIP TIL UDSALG:
Lige en vigti... Se hele indlægget


List over steamworks spil der kan registeres på Steam
ALDRIG og jeg mener ALDRIG, skriv mit navn med store bogstaver :@Spiller nu: Dragon Age: Origins, Forza Motorsport 3 [Lim..., Borderlands
332 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Svar
OdinOdinSkrevet 30/05-15 15:20, rettet 30/05-15 15:43 
<Shameless self-promotion>
Vi rullede The Silent Age ud på steam igår med en 35% off early bird special:
http://store.steampowered.com/app/352520

Det holdt fandemig hårdt. Der var adskillige sidste-øjeblik re-recordings og jeg arbejdede på det sidste voice-over materiale hele onsdag nat. Men det var det værd.

Fun factoid: Mr. Hill spilles af Roger Jackson - stemmen bag ghostface i Scream-filmene. De øvrige skuespillere har stort set allesammen spillet en eller flere karakterer i Telltales The Walking Dead (et faktum der først gik op mig efter castingen). Den ene studiesession med Joes skuespiller Owen Thomas var nær gået i vasken fordi jeg havde skrevet en Ren & Stimpy-reference ind i spillet, hvilket triggede Owen til at lave en løbende Ren-imitation, der i mit søvn-underskud fik mig til at hulke af grin til et punkt, hvor det var svært for mig at koncentrere mig om at instruere ham, endsige holde snot og tårer adskilt.
happyEDhappyEDSkrevet 31/05-15 19:44 
tillykke med et utrolig flot og stemningsfyldt spil
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
SumezSumezSkrevet 31/05-15 19:58 
Det ser fedt ud! Findes/kommer der en ikke-Steam udgave til PC eller konsol?
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Dragon Quest Heroes II, Progear No Arashi, Deadly Premonition
OdinOdinSkrevet 01/06-15 00:31, rettet 01/06-15 00:53 
Tusind tak!

I vil nok finde det en kende for nemt og for kort at komme igennem, da I, ligesom jeg, er vokset op med LucasArts og Sierras titler, men målsætningen for spillet har netop også været at forsøge at danne bro til de mere hardcore klassiske point-n-click adventures for en ny generation, der er vokset op med mobile escape the room og hidden object-spil. Vi udgav det af samme grund på iOS og Android først.

Ved at skære gameplayet helt ind til benet og forsøge at undgå de elementer, som typisk ville bremse ugarvede spillere i traditionelle point-n-click adventure-spil - alt for store inventories, dusinvis af kombinationsmuligheder, komplekse dialogtræer, pixelhunting og alt for æsoteriske puzzles - har det været vores håb, at det her måske ville være et lettilgængeligt gateway-drug til genren. En eller anden nerve må vi alligevel have ramt, for det har haft over 7 millioner spillere indtil videre. Jeg fatter stadig ikke det tal. Mange af dem har sjovt nok også beskrevet det som "like an escape the room game, but with more rooms and a story" - da det har været deres eneste referenceramme. ^_^

Men det er nu engang én ting at levere sådan et spil til et publikum, der aldrig har set den slags før - en helt anden er at flytte spillet ud af telefon- og tablet-kravlegården og over på PC, hvor vi har med langt mere garvede, hardcore spillere at gøre. På PC står vi lige pludselig i skyggen af alle klassikerne og et publikum der ikke bare kender dem, men også har betydeligt højere forventninger til produktionsværdi og historie (det var af samme grund at vi måtte finde penge til voice acting til dialogerne, da det ville have været selvmord at udgive spillet på Steam uden). Det har ærligt talt været super nervepirrende og jeg havde faktisk frygtet en meget negativ modtagelse, men det har der på mærkværdig vis stort set ikke været noget af endnu.

Med hensyn til en ikke-Steam udgave, så skal jeg nok råbe op. Vi har dog controllerstyring på plads, så det er egentlig kun udgiver-formalia/budget og achievements/trophies der står i vejen for konsoludgivelse. Igen skal jeg nok lige stikke en lab i vejret.

(Og så skal jeg nok holde kæft og lade være med at hijacke tråden mere)
Bede-xBede-xSkrevet 01/06-15 05:50, rettet 01/06-15 06:06 
Hvad med en Gog udgivelse? Vil godt købe det på Steam, hvis det ikke kommer på Gog, men logikken tilsiger jo at man ikke skal købe noget nu, her få uger før sommer udsalget. Kan du garantere det ikke ryger yderligere ned under det? :)

Og nu vi er ved adventure spil, så er Subject 13 ligesom The Silent Age nedsat med 35%. Siger også en del om konkurrencen pt, når Paul Cuisset kan være involveret i et nyt adventure spil og man efter udgivelse ikke kan finde en eneste anmeldelse på Metacritics..

http://store.steampowered.com/app/322970/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
SumezSumezSkrevet 01/06-15 07:32 
Er "escape room" en decideret genre? Det eneste jeg kan tænke på der passer på den moniker må være 999, og det ville være rimelig synd at påstå at det ikke har en story.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Dragon Quest Heroes II, Progear No Arashi, Deadly Premonition
JmogJmogSkrevet 01/06-15 09:01 
Varm anbefaling til Silent Age herfra. Det har en rigtig fed stemning/historie, og som garvet adventure-spiller fandt jeg udfordringen helt tilpas. Dialogen er rigtig velskrevet med lige dele humor, ligefremhed og tør sarkasme. Klik på ALT og gerne et par gange, for hovedpersonens kommentarer er ren Lucasart, når det er bedst. Tidsaspektet bruges meget fornuftigt til at gøre puzzles udfordrende og vækker gode minder om Day of the Tentacle.

Stor fornøjelse på iOS. Det er ikke specielt langt, men var alle pengene værd.
OdinOdinSkrevet 01/06-15 10:11, rettet 01/06-15 12:44 
Bede-X>
Hvad med en Gog udgivelse?

Working on it. Som sagt skal jeg nok råbe op. ^_^
Jeg har også lige fået genbekræftet, at konsol stadig er planlagt. Jeg ved dog ikke hvad Meridian4s planer er for Steam-udsalget. Det var bare vigtigt at vi nåde at komme ud før det går igang, da vi ellers drukner fuldstændigt.

Bede-X
Og nu vi er ved adventure spil, så er Subject 13 ligesom The Silent Age nedsat med 35%. Siger også en del om konkurrencen pt, når Paul Cuisset kan være involveret i et nyt adventure spil og man efter udgivelse ikke kan finde en eneste anmeldelse på Metacritics.

Helt enig. Det er benhårdt. Vi står i skyggen af både større og dybere spil. Vi kan slet ikke hamle op med produktionsværdierne og vi har hverken Cuissets navn, en brøkdel af hans budget eller teamstørrelse. At Subject 13 ikke har nogen anmeldelser endnu skyldes dog nok mest, at det først lige er kommet ud, og ligesom os launchede de lige op til weekenden.

Er "escape room" en decideret genre? Det eneste jeg kan tænke på der passer på den moniker må være 999, og det ville være rimelig synd at påstå at det ikke har en story.

Det er det i høj grad, ja. Der er mange hundrede, hvis ikke tusinde, af dem på PC og nok efterhånden omtrent ligeså mange på mobil. Genren er sågar så populær, at det har inspireret IRL-udgaver, typisk indrettet i containere. Man kan endda opleve flere af dem her i landet. 999 er ikke rigtig et traditionelt spil i genren, men det henter gameplay-inspiration i den.
Wikipedias artikel om genren: http://en.wikipedia.org/wiki/Escape_the_room
En bunke til PC: http://www.365escape.com/Room-Escape-Games.html
En bunke til iOS: http://appcrawlr.com/ios-apps/best-apps-room-escape (nogle af dem er dog fejlkategoriseret, som f.eks. vores og The Room, der trods navnet er et lidt anderledes puzzle)
Bede-xBede-xSkrevet 01/06-15 18:15 
Odin>Working on it. Som sagt skal jeg nok råbe op. ^_^

Cool, så venter jeg og ser tiden an. Har det på iOS, men vil selvfølgelig hellere have det i en lækker DRM-fri udgave til brug på stuealteret :)

Odin>Der er mange hundrede, hvis ikke tusinde, af dem på PC og nok efterhånden omtrent ligeså mange på mobil.

Retfærdigvis bør det nævnes, at det kan siges om mange (sub)genrer i dag, alene af den grund at der hver måned udgives et afsindigt stort antal spil nu om stunder.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 08/06-15 20:03 
Bede-x>
Rygterne går på at sommer udsalget starter 11/6 i år:

Bekræftet af Paypal :)

Steam: tilbud/udsalg tråden
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 11/06-15 14:59 
Så lige den her på Gaf:

https://www.youtube.com/watch?v=GKiMYH9bHcY

Awesome :)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
KTCKTCSkrevet 11/06-15 19:07 
Så går det løs!
Jeg håber der vil være tips og aktivitet her på P:R, som der plejer.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
PapandPapandSkrevet 11/06-15 19:10 
Jeg kan da i hvert fald tippe, at Steam er gået ned hos mig. :)
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
Bede-xBede-xSkrevet 11/06-15 19:13 
PC gamers overalt:

http://youtu.be/5FbCjJ30ggM
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 11/06-15 19:30 
KTC>
Jeg håber der vil være tips og aktivitet her på P:R, som der plejer.

Vi kan da starte med det grundlæggende:

Steam: tilbud/udsalg tråden

https://steam-sale-kit.zeef.com/david.arcila

Og så et link til Gafs sommer udsalgs tråd (elsker deres titel :))

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1061204
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
The DaneThe DaneSkrevet 11/06-15 19:57 
Bare ærgerligt man ikke kan komme på steam pt. :D
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
JmogJmogSkrevet 11/06-15 22:47 
Teknisk set ikke Steam, men mon ikke det her reelt er PC tilbud-tråden.

Blizzard sælger Starcraft 2 og SC2: Heart of The Swarm samlet for 10€. Det er halv pris. Tilbuddet varer en uge.
XiwanaXiwanaSkrevet 11/06-15 22:52 
Er det ikke 10 euro pr. stk. (hvilket naturligvis stadigvæk er billigt)?
https://eu.battle.net/shop/en/product/starcraft-ii-wings-of-liberty
[inspirational quote here]
JmogJmogSkrevet 11/06-15 23:17 
Hov, det har du da ret i. Den mail jeg fik fra Blizzard kunne godt have været formuleret noget bedre. På sitet er der ingen tvivl.
Bede-xBede-xSkrevet 12/06-15 01:29, rettet 12/06-15 01:57 
https://steamdb.info/sales/?displayOnly=all&category=0&cc=uk

Scroller man lidt ned til Summer Sale, kan man se alle de spil der er til salg under 0.5£ lige nu. Der er for mange til at liste herinde og det meste er crap kun kortsamlere kan bruge til noget, men måske der er noget godt i mellem? Håber Gaf får deres sædvanlige tråd op med forslag til spil under $1.

EDIT: Husk at vente på dailies. 0.11£ kan måske se imponerende ud, men der er chancer for det bliver bedre :)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 12/06-15 01:34 
Årets udsalgsspil, Monster Sommerspil, til dem der vil spille for at opnå ekstra rabatter:

http://steamcommunity.com/minigame/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
The DaneThe DaneSkrevet 12/06-15 16:23 
Interessant den måde de har lagt et "clicker heroes"-agtigt spil ind i udsalget.
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
Bede-xBede-xSkrevet 12/06-15 17:03 
Gaf har fået deres indie Steam sale tråd op:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1061490

Følger man indie markedet til dagligt, vil der ikke være noget, man ikke har hørt om før, men kigger man kun af og til på scenen, kan det være en fantastisk inspirationskilde. Personligt vil jeg anbefale Full Bore, hvis man holder af puzzle games:

http://store.steampowered.com/app/264060/

Det er i den dyrere ende til 5€ med kun 66% af prisen, dog kan det nå at blive en daily/flash deal endnu. Man kan nærmest se det som en Metroidvania, adskilt på den måde, at man frem for at indsamle opgraderinger, for at låse op for nye opråder, i stedet opgraderer sig selv til at forstå spillet bedre. Det føles mind-blowing, når man benytter noget man lærer i et senere område i et af de tidligere og indser, at man kunne have gjort det fra starten af, men var afholdt fra det, alene fordi man ikke "forstod" spillet godt nok. Et genialt og desværre meget overset spil med en fed atmosfære. Selv musikken er god.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
PapandPapandSkrevet 12/06-15 23:29 
Tak for linket til Gaf tråden. Der er masser af guf. Meget af det har jeg faktisk i mit bibliotek, selvom jeg aldrig har spillet det.
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
Bede-xBede-xSkrevet 13/06-15 10:39 
De er en virkelig god ressource til at finde oversete titler. Toma som har lavet indie salgstråden, kører også månedlige tråde omkring indiemarkedet, hvor brugerne hjælper med at finde alt, der er interessant på scenen. Kan være værdifuld information i de her tider, med en indie produktion der langt overstiger, hvad normale spilsites har mulighed for at dække. Læser dem altid med stor fornøjelse :)
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
jaesjaesSkrevet 13/06-15 14:43, rettet 13/06-15 14:44 
-50-75% på Sonic-titler de næste ca. 16 timer.
http://store.steampowered.com/sale/sonic/
jaesjaesSkrevet 15/06-15 18:11, rettet 15/06-15 18:13 
Apropos Earthbound, så er Lisa: The Painful RPG sat ned med 70% de næste knap 13 timer.
http://store.steampowered.com/app/335670

Det er inspireret af Earthbound-serien, og flere kalder det for en 'voksen' udgave af serien.

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=1-kT5SDifCU

Steam: tilbud/udsalg tråden
Bede-xBede-xSkrevet 14/10-15 12:42, rettet 14/10-15 12:43 
Stealth sale: http://store.steampowered.com/sale/stealth_sale/
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 15/12-15 20:36 
Paypal har vist igen lækket datoen for julesudsalget: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1157333
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
happyEDhappyEDSkrevet 22/12-15 16:30 
Burde det ikke være idag?
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
Bede-xBede-xSkrevet 22/12-15 17:34 
Kl 19 dansk tid i følge Gafs countdown timer:

Steam: tilbud/udsalg tråden

Sidste lange udsalg indtil sommer salget. 14 dage, 7000+ spil på tilbud:

http://youtu.be/mb9zXINEzK4
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 24/12-15 06:31 
Gaf har fået deres Steam udsalgs indie anbefalingstråd op:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1161525

Som sædvanligt et virkelig godt sted at finde inspiration, hvis man vil udvide sin spilhorisont (jaja, jeg ved godt titlerne er velkendte for dem der følger markedet).
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 23/06-16 19:45 
Sommersalget er startet og vanen tro er det svært at komme igennem til Steam. Hype trailer med SPOILER advarsel, hvis man stadig ikke er færdig med sæson 2 af Game of Thrones:

https://www.youtube.com/watch?v=QJW_ML5aE9E

Gaf tråd med lidt info: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1238337
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
JmogJmogSkrevet 23/06-16 22:28 
Grandia 2 for 10€.
JmogJmogSkrevet 23/06-16 22:50 
Perfekt! Der er et par VR-spil jeg har udsat at købe for at se om de blev sat ned og det blev de:

Chunks (Minecraft/rutsjebanebygning): 10€
Audioshield: 15€
Project Cars: 15€

Købt!
WehnerWehnerSkrevet 24/06-16 00:28 
Jeg skal have Morrowind, når det mærkes ned. Det bliver det hver gang, ikke?
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
DarkbeatDarkbeatSkrevet 24/06-16 03:44 
Udsalgstid!

https://youtu.be/hlJdu0-c-p8
Bede-xBede-xSkrevet 24/06-16 16:06, rettet 24/06-16 16:08 
Er der nogen der har erfaringer med Momodora spillene? Specifikt Reverie under the Moonlight:

http://youtu.be/9wJI_VjFqlg

Jeg er nærmest altspillende, når det kommer til Metroidvanias, så det er ikke så meget spørgsmålet om jeg skal have det, mere spørgsmålet om jeg skal have det nu.

Wehner>
Jeg skal have Morrowind, når det mærkes ned. Det bliver det hver gang, ikke?

Oftest, men det er kun 40% nedsat, så det kan nok godt betale sig at vente. Til sammenligning er det Doom der lige er udkommet også nedsat 40%.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 25/06-16 07:24 
Gaf har fået deres hidden gems & deals tråd op:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1238472

Den fokuserer ikke så meget på skjulte perler, men mere normalt velkendte spil, da den denne gang er ment som en anbefalingstråd brugerne i mellem, frem for lavet af en der har et overblik over hvad der er udkommet, som det plejer at være.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 30/06-16 13:07 
Ny tråd på Gaf dedikeret til de mindre kendte indie spil under Steam udsalget og der er afsindigt meget godt i mellem: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1239562

Tråden opdateres løbende.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
JmogJmogSkrevet 04/07-16 17:32 
Udsalget varer en times tid endnu. Man kan stadig nå at få Shadowrun Returns og efterfølgeren Dragonfall for 3 euro per styk. Seneste udvidelse, Hong Kong er også sat ned til 6 euro.
Bede-xBede-xSkrevet 04/07-16 17:40 
Jeg sidder også og skimmer titler her før lukketid, men overvejer at sige nok er nok og så bare snuppe Zero Time Dilemma i stedet for, selv om det ikke er på tilbud. Eneste ulempe er at jeg ikke har spillet VLR endnu, kun 999, og serien skulle vist være ret sammenhængende..
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
KTCKTCSkrevet 04/07-16 17:42 
Jeg har haft en liste, som jeg lavede da udsalget startede, og efter at have tygget på den indtil nu, har jeg selv købt følgende:

Valkyria Chronicles 75% 4,99€ http://store.steampowered.com/app/294860/
Postal 2 Paradise Lost 80% 1,19€ http://store.steampowered.com/app/360960/
Death Rally 90% 0,99€ http://store.steampowered.com/app/108700/
Brütal Legend 90% 1,49€ http://store.steampowered.com/app/225260/
The Mawsome pack 90% 1,19€ http://store.steampowered.com/sub/1582/
Hard Reset Extended Edition 90% 1,34€ http://store.steampowered.com/app/98400/ + http://store.steampowered.com/app/407810/
Costume Quest Bundle 90% 1,99€ http://store.steampowered.com/app/275180/
Mashed 85% 0,74€ http://store.steampowered.com/app/281280/
Pixel Galaxy 80% 1,99€ http://store.steampowered.com/app/370480/
Puzzle Dimension 75% 0,62€ http://store.steampowered.com/app/57200/
Red Alert 3 75% 2,49€ http://store.steampowered.com/app/17480/
HuniePop 69% 3,09€ http://store.steampowered.com/app/339800/
Phoenix Force 90% 0,49€ http://store.steampowered.com/app/332480/
Metal Gear Rising: Revengeance 75% 4,99€ http://store.steampowered.com/app/235460/
Leona's Tricky Adventures (Hülsbeck musik) 80% 1,99€ http://store.steampowered.com/app/305880/
Raiden 4: Overkill 75% 3,74€ http://store.steampowered.com/app/323460/
Aquaria 75% 2,49€ http://store.steampowered.com/app/24420/
Legend of Fae 75% 2,49€ http://store.steampowered.com/app/109200/
Jets'n'Guns 70% 2,09€ http://store.steampowered.com/app/262260/
Six Sides of the World 94% 0,49€ http://store.steampowered.com/app/384480/
Pix the Cat 75% 2,49€ http://store.steampowered.com/app/330180/
La-Mulana 75% 3,74€ http://store.steampowered.com/app/230700
Letter Quest: Grimm's Journey Remastered 70% 2,39€ http://store.steampowered.com/app/373970
Dungelot: Shattered Lands 75% 2,49€ http://store.steampowered.com/app/403940/

Jeg kan lige så godt dele listen. De fleste titler har jeg overvejet igennem længere tid, men der er også spil, som er røget i som impulskøb, så jeg tager ikke noget ansvar for kvaliteten, selv om jeg dog altid ser på folks vurderinger alligevel.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
Bede-xBede-xSkrevet 04/07-16 18:09, rettet 04/07-16 23:08 
Mit haul:

ARK €15.39
Command & Conquer 3 TW €2.49
The Ball €2.49
Landstalker €0.62
Light Crusader €0.62
Oddworld Munch's Oddysee €1.24
Terraria €4.99
Rambo €3.89
The Last Tinker €3.99
Alien Rage €1.99
Final Fantasy XIII €6.49
Legend of Kay Anniversary €4.99
Creeper World 3 €2.99
Defender's Quest 6.99
The Aquatic Adventure of the Last Human €4.99
Trash TV €1.39
Dokuro €3.99
Mushroom Men TT €2.99
Venetica €2.99
Grey Goo €9.51
Kalimba €3.39
Burnstar €2.49
Mighty Switch Force HDE €4.99
Mighty Switch Force HID €1.49

Der var flere jeg kunne have fået billigere ved keysellers, men det var så nemt at putte i indkøbsvognen hos Steam, at jeg ikke havde lyst til at bruge tid på det. ARK er meget mod mine principper, da det stadig er i early access og den slags sjældent er værd at investere i. Playkid havde dog købt det, før jeg fandt ud af det og da meningen var at køre det i co-op blev principperne kortvarigt lagt på hylden. Er rigtig glad for endelig at have fået det sidste Mushroom Men spil, selv om det næppe er særligt godt. Det er næsten aldrig blevet sat ned og jeg har et ømt punkt for Wii spillet, om end det heller ikke er noget specielt.

The Aquatic Adventure of the Last Human nåede jeg at købe og gennemføre, før jeg fandt ud af at det også var kommet på GOG, hvor jeg hellere ville have haft det. Lidt ærgeligt at udgivelsesdatoerne nogle gange svinger, sådan man får indtrykket af at et spil ikke udkommer på GOG.

Blev informeret af Gaku om at Grey Goo var i et indie bundle for nyligt, hvilket jeg desværre missede. Købet blev foranlediget af den store fornøjelse og mange timer jeg har tilbragt i selskab med 8-Bit Armies multiplayer del. Et spil der har holdt mig fanget i kraft af ikke at være andet eller mere end en simpel Command & Conquer klon.

Ellers er de fleste af titlerne nogle jeg ikke vil give fuld pris for, men som jeg gerne vil prøve og ikke nødvendigvis af kvalitetsmæssige årsager. Som sådan skal de altså ikke ses som anbefalinger :)

KTC: Meget blandet liste af spil kvalitetsmæssigt - ligesom min egen. Jeg var rigtig glad for La-Mulana, det obskure spildesign til trods og ser meget frem til forsættelsen. Den definitive version af Valkyria Chronicles er også rar at have, men man kunne være fræk og spørge, hvorfor det ikke allerede var blevet købt for længe siden? ;p
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Mes1983Mes1983Skrevet 04/07-16 18:20 
Uhh, Death Rally - købt.

Kan stadig huske da jeg købte det originale. Damn vi brugte mange timer på det.
KTCKTCSkrevet 04/07-16 19:33 
Ja, jeg købte også Death Rally på grund af nostalgien. De udgav jo originalen i en udgave, der fungerer fint med nye Windows versioner helt gratis for nogle år siden, så alene af den grund synes jeg da de skulle støttes her.
Jeg havde faktisk spillet på iPhone i forvejen, men touch styring passer bare ikke til denne type spil.
Desværre lugter den nye udgave ret meget af mobilspil på PC, og gameplayet er langt fra den gamle version. Jeg havde håbet på noget lidt bedre, men så kan jeg heldigvis bare spille det gamle spil igen.

Bede-X: Jeg har længe overvejet Valkyria Chronicles, specielt fordi så mange herinde er begejstrede for det, men kunne ikke beslutte mig for platform, og så er RPG'er noget jeg skal være i humør til. Derfor er der en lidt stor risiko for at det kommer til at ligge i min stack-of-shame.

Hvilke spil skal jeg forvente at blive skuffet over, tænker du? Jeg har købt nogle af spillene, fordi de så hyggelige og overskuelige ud, og til de små priser, ville jeg godt tage chancen.
PM gerne, hvis vi ikke skal gå for meget off topic i tråden.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
PapandPapandSkrevet 04/07-16 19:45 
Er det så nu man skal summere hvor mange penge der potentielt er brugt på skidtet? :D https://steamdb.info/calculator/76561197985300289/?cc=us
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 04/07-16 19:52 
Bede-x>
Den definitive version af Valkyria Chronicles er også rar at have, men man kunne være fræk og spørge, hvorfor det ikke allerede var blevet købt for længe siden? ;p

Jvf. Digital Foundry's analyse så er PS4-versionen bedre, omend forskellen er utrolig lille :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
KTCKTCSkrevet 04/07-16 20:02 
Papand: https://www.youtube.com/watch?v=20bKkcHyUUw
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
jaesjaesSkrevet 04/07-16 20:04, rettet 04/07-16 20:06 
Bede-x>
Defender's Quest

Et godt valg, næsten uanset hvad du måtte synes om spillet - udvikleren virker sympatisk generelt, og har derudover givet to gratis større opdateringer til spillet siden launch i 2012. Først en Gold-version og for nylig en Deluxe-version. Begge udgaver har tilføjet forbedret grafik om mere indhold + en del andet.

Selve spillet kan jeg ikke sige meget om - stadig stack o' shame-agtigt, men de 2 timer jeg lagde i launch-udgaven var lovende. Formentlig et rigtig godt feriespil, næsten synd det ikke også er kommet på tablet.
332 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig