X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Jeg-har-lige-gennemført... tråden


Svar
millenniummillenniumSkrevet 25/09-11 00:28 
Kender i det. Man har lige gennemført et spil, og har lyst til at dele slutopelvelsen med andre. Ikke?

Denne tråd er for dem, som lige har set rulleteksterne for et netop gennemført spil. Hvilket spil? Hvilken oplevelse og hvilken følelse sidder man med umiddelbart efter handlingen slutter. OBS: Altid risiko for en spoiler.

Jeg starter: Batman Arkham Asylum (Ja, jeg er l... Se hele indlægget
The medium is the message.
805 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Svar
millenniummillenniumSkrevet 15/03 14:32 
Sjovt som 2'erens tutorial nærmest forventer at man ikke har spillet 1'eren. :D
Jeg trænger til en option som hedder: I totally played the prequel and I'm down with this control shit.

Men når man først er kommet i gang er det sgu' super fedt. Synes denne slags spil gør sig bedre på stor skærm, selvom Vita'en var en fin oplevelse.
The medium is the message.
HankyHankySkrevet 15/03 15:20, rettet 15/03 15:25 
Det første findes jo også til PS4, hvis man er mere til den slags :)

Gravity Rush: Remastered
Spiller nu: Dead Rising, Progear No Arashi, Windjammers
millenniummillenniumSkrevet 15/03 17:29 
I know - jeg betragter mere Gravity Rush som et native Vita spil. :) Trods alt. Som en 3D sandbox på en håndholdt konsol er det nu kompetent udført.
The medium is the message.
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 15/03 18:22 
Det er faktisk en del bedre på PS4 :) Ikke at jeg havde nogen problemer med Vita-versionen overhovedet. Hvis du en dag skal spille det igen så burde du overveje PS4-versionen.
Spiller nu: Phantasy Star IV
SumezSumezSkrevet 21/03 11:44 
To FDS-spil, begge er efter min mening meget undervurderede perler, i hver deres boldgade, selvom begge er top-down actionspil.

Jeg-har-lige-gennemført... tråden Jeg-har-lige-gennemført... tråden

Nazo No Murasamejou

Nok det bedste in-house Nintendo-spil der aldrig har været udgivet i vesten (indtil 3DS virtual console mange år senere). Murasamejou blev udhviklet samtidig med det første Zelda, og ligner det også fuldstændig, og spiller også på overfladen lidt som det. Men her er tale om et forholdsvist lineært hardcore action-spil, der i sidste ende minder mere om spil som Ninja Gaiden. Det er bare meget sværere!

Uanset hvor du befinder dig, bliver du konstant overrumplet af hurtige ninja-fjender, der også er glade for at skyde i din retning. Fjender på afstand kan skydes med projektiler, mens dem der er tæt på kan udryddes med et nærkampsangreb fra dit sværd, hvilket også kan bruges til at blokere shurikens, mens ildkugler ikke kan blokeres.
Det er et spil med konstant høj adrenalin, og fantastisk gennemført for folk der elsker en udfordring.
Meget stor anbefaling herfra!


Jeg-har-lige-gennemført... tråden Jeg-har-lige-gennemført... tråden

Ai Senshi Nicol

Det her spil er til gengæld meget mere tilforladeligt. Her er det udforskningen der er i højsædet, og spillet er delt op i syv åbne baner, der hver skal gennemsøges indtil man finder tre krystaller, og undervejs kan man finde permanente opgraderinger der hjælper meget i kampen mod de mange minibosser.
Det udmærker sig ved en utroligt høj produktionsværdi, der er virkelig gennemført selv for Konami i 1987. Det er et rigtig flot spil, og styringen er spot-on uden nogen af de irritationsmomenter man typisk ser i spil med 8-vejs styring på NES'en.
Det eneste rigtige issue med spillet er at det aldrig bliver særlig meget sværere end det er i starten, og selvom grafikken ændrer sig en del fra bane til bane, er det altid præcis de samme fjender du støder på på hver bane, bare med forskellige sprites. Det gør at spillet formår både at trække lidt i langdrag, men samtidig føles både for kort og manglende i udfordring. Det kunne ellers have været et virkelig spændende spil med et større fokus på adventure-elementet som i f.eks. Zelda.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Krion Conquest, The, Legend Of Heroes, The: ..., NieR: Automata
805 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig