X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Dragon Commander


Svar
jaesjaesSkrevet 01/09-11 14:35 
Det er altid lækkert når udviklere tør prøve noget ret anderledes, og Dragon Commander lyder både anderledes OG sjovt. Synes også spillets 'retro future'-stil er cool (og weird på en god måde).

Drager er godt nok tæt på at være de nye zombier, men når det endelig skal være er det fedt at spille selve dragen. Specielt når den også har jetpacks. Mere præcist spiller man en mand, som er blevet forvandlet til drage. Det er et spin-off af Divinity-serien, og det kommer til konsoller og pc.

Det skulle bestå af tre dele:

RPG - man går rundt på en stor, flyvende base, taler med NPC'er, får quests, uddeler strategiske ordrer til sit crew, opgraderer sin figur osv.

Turbaseret strategi - Ligner blanding af Civilization, Total War og Risk. Man rykker rundt på et kort, vinder områder, udvider sit crew osv.

Kamp - Kan både spilles som actionspil, hvor man flyver rundt med dragen og giver simple ordrer til sit mandskab, eller som RTS.

Preview:
http://blog.machinima.com/insidegaming/2011/08/19/gamescom-2011-dragon-commander-first-look/

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=FdaUt1Hip_Y
SumezSumezSkrevet 01/09-11 14:49 
Ikke lige den drejning jeg havde ventet af Divinity serien... men jaeh, i det mindste prøver de noget nyt.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
DarkbeatDarkbeatSkrevet 01/09-11 15:18 
Jeg troede et kort øjeblik at det var et nyt Wing Commander/Strike Commander spil med drager og blev en lille smule skuffet over at det ikke var, men det ser da ganske fedt ud alligevel.
jaesjaesSkrevet 01/09-11 15:32, rettet 01/09-11 15:33 
Sumez>
Ikke lige den drejning jeg havde ventet af Divinity serien... men jaeh, i det mindste prøver de noget nyt.

Det er som sagt et spin-off, så det kan sagtens være, at Divinity-serien fortsætter uberørt sideløbende.

Darkbeat>
Jeg troede et kort øjeblik at det var et nyt Wing Commander/Strike Commander spil med drager og blev en lille smule skuffet over at det ikke var, men det ser da ganske fedt ud alligevel.

Men det er det jo også ;) Jeg mener, du flyver jo rundt som drage i kampene og spyr ild og whatnot. Ergo er kampene ren flight sim, dvs. drage-sim :)
jaesjaesSkrevet 05/09-11 16:12 
Et par gameplay-film:
http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/05/the-jet-set-dragon-commander-videos/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+RockPaperShotgun+%28Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%29

Ser fint ud, synes jeg. Dog lidt svært at få en fornemmelse af kampene, da spilleren tilsyneladende konstant skifter mellem at baske med vingerne på stedet og jetpack. Ville gerne se, hvordan dragen flyver ud brug af jetpack. Det ser nemlig ikke ud til, man kan skyde og bruge jetpack samtidig.
jaesjaesSkrevet 28/02-13 11:29 
Ny trailer. Ser dælme godt ud:
http://www.youtube.com/watch?v=_9lbrq3BLQU&feature=player_embedded
DarkbeatDarkbeatSkrevet 28/02-13 15:21 
Solgt

Dragon Commander
FancyPantsFancyPantsSkrevet 28/02-13 20:15 
He is even evil'er than Skeletor!
PEW PEW PEWSpiller nu: StarCraft II: Legacy Of..., Monster Hunter: World, Warframe
jaesjaesSkrevet 05/08-13 14:28 
Det er ude i morgen digitalt, ved ikke mht. retail og om det overhovedet kommer i bred forstand som retail (de sælger en special edition box-ting på eget site).

Men GOG.com har preorder-udgaven (den har bl.a. soundtrack og ekstra map) med $5 rabat ($35) samt to gratis spil (Master of Magic, Divine Divinity):
http://www.gog.com/game/divinity_dragon_commander

Det er desværre endt med kun at være et pc-spil. I første omgang i hvert fald. Vist helt eller delvist pga., Larian ikke mente, spillet fungerer så godt med controller. På den positive side er de første anmeldelser begejstrede (mellem 8-9/10). Et par stykker jeg så linket til (har ikke læst dem):
http://www.hardcoregamer.com/2013/08/04/review-divinity-dragon-commander
http://www.softpedia.com/reviews/games/pc/Divinity-Dragon-Commander-Review-373043.shtml
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig