X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Precursors


Svar
jaesjaesSkrevet 07/02-11 12:42, rettet 07/02-11 12:57 
Jeg skal bare så meget have det her spil, specielt fordi det nok er det første og eneste spil, der kombinerer noget Elite-agtigt (rumkampe, handel og lign.) med udforskning og kamp på planeter m.m. I hvert fald, hvis vi ser bort fra nogle tidlige, og på flere måder mere primitive forsøg :)

Der er også et relativt dybt RPG-element til spillet (experience points, skills osv.), samt køretøjer på planeterne. Styrings-mæssigt foregår spillet som et FPS, vistnok med mulighed for at skifte til tredje person i rumskibet.

Iføge Rock, Paper, Shotgun har spillet dog sine problemer, men skribenten anbefaler det alligevel:
http://www.rockpapershotgun.com/2011/01/04/wot-i-think-precursors/

Jeg har tidligere skrevet, at det så ud til at blive ret grimt, men det er tilsyneladende ikke er gået så galt, som de tidlige screens indikerede (hverken stil-mæssigt eller teknisk). Dog er det ikke decideret teknisk flot:
http://www.precursors-game.com/eng/downloads/gallery/screen-shots.html

Der er tre måder spille på:
1. Købe den russiske udgave og bruge den uofficielle oversættelse - ligner bedste løsning p.t., da man så får version 1.1 af spillet, fuld lyd, samt at denne udgave er meget billigere end den engelske udgave ($7). Der er så kun russiske stemmer i dialogen, men man kan vel vælge at kun spille med tekst, hvis man ikke vil høre på det.

2. Købe den engelske udgave via GamersGate. Koster 30 Euro, og er ikke patchet (der er dog en patch på vej). Desuden har den fået fjernet noget af lyden (stemmer i dialogen og lignende), og det har givet nogle generelle lyd-problemer.

3. Sammenblande de to udgaver - der er lidt uenighed om hvilken oversættelse der er bedst, så man kan hente lyden fra den russiske over i den engelske udgave. Jeg ved ikke helt, om man så skal købe begge udgaver.

Der er vejledninger m.m. her:
http://www.rpgwatch.com/forums/forumdisplay.php?f=45
http://board.deep-shadows.com/index.php?showforum=21

EDIT: Rettet noget omkring styringen.
EDIT 2: Og der manglede lige noget mht. grafikken :)
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig