X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

DM i discgolf(!)


Svar
Per SPer SSkrevet 20/09-10 18:49, rettet 20/09-10 18:49 
Pressemeddelelse: Favoritterne klar til DM i discgolf

Valbyparken lægger i weekenden d. 25.-26. september græs til sæsonfinalen i discgolf, nemlig de årlige Danmarksmesterskaber, og alle topspillerne melder klar til turneringen. Med hele den danske elite klar på tee, vil publikum være garanteret en discgolf-oplevelse i særklasse, når dette års DM skal afgøres.

DM i discgolf afholdes i år af Københavns Frisbee Klub, der også hvert år afholder den prestigefyldte Eurotour-turnering "Copenhagen Open", hvortil den ypperste elite fra Europa og USA hvert år står i kø for at deltage i. Med den velplejede bane i Valbyparken som ramme om dette års DM, er der igen lagt op til en spændende turnering i Valbyparken med discgolf på allerhøjeste niveau på det der af mange spillere betragtes som Danmarks absolut bedste discgolf-bane.

DM i disc golf 2010 sponseres af Sony PlayStation Move. Går du med en drøm om at starte til discgolf, er der en oplagt mulighed for at teste din kunnen. Helt unikt for årets Danmarksmesterskab vil det være muligt for publikum at spille discgolf med PlayStation Move, som er PlayStations nye bevægelsesfølsomme controller. I selskab med spillet – Sport Champions – kommer du ikke tættere på virkelighedens discgolf.

Discgolf spilles efter samme princip som kølle-golf. I stedet for køller, jern og bolde bruger man frisbee’er – eller "discs" som de kaldes. Målet er at få discen i "hul" i så få kast som muligt, og "hullet" udgøres i discgolf af en specialkonstrueret kurv med kæder, som discen skal ramme. Man spiller på dertil designede baner - som fx. banen i Valbyparken.

Program for weekenden:

Lørdag d. 25. september 2010
08.45-12.30: Første runde
14.00-17.45: Anden runde

Søndag d. 26. september 2010
08.15-12.00: Tredje runde
13.15-14.45: Semifinale
15.15-17.00: Finale
17.15: Præmieoverrækkelse

Turneringens website: www.dmidiscgolf.dk
Københavns Frisbee Klub: www.kfknet.dk
Dansk Disc Golf Union: www.ddgu.dk

Med venlig hilsen
Københavns Frisbee Klub
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig