X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Prisnedsættelse på Xbox 360


Svar
Per SPer SSkrevet 27/08-09 11:46, rettet 27/08-09 12:24 
Som forudset har Microsoft valgt at sætte prisen ned på Xbox 360 op til lanceringen af den nye udgave af PS3:

Uforkortet pressetekst fra MS (inklusiv svulstig salgsgas):

Mest for pengene inden for spil og underholdning. Xbox 360 sænker prisen på Elite-konsoller med DKK 400,- i Danmark.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at købe en Xbox 360 på. Du får mere for pengene med flere spil og mere underholdning til den laveste pris.

27. august 2009 — Xbox 360 inviterer dig i dag til at opleve mere sjov, mere underholdning og flere måder at få forbindelse til venner og familie på til en endnu bedre pris. Fra 28. august 2009 falder prisen på en Xbox 360 Elite-konsol med 120 GB harddisk med 400 kr. i Danmark og vil nu have en anslået vejledende udsalgspris på bare 1.999 kr.

Xbox 360 samler al din underholdning på ét sted, så du kan spille spil, se film og fra efteråret holde dine sociale netværk ved lige via Twitter og Facebook – alt sammen med din Xbox 360.1 Og som det blev bekendtgjort tidligere på året, kommer en Xbox 360, der købes i dag, til at fungere med "Project Natal" og controller-fri gaming fremover.

"Med julen lige om hjørnet er det allerede på tide at begynde at se sig om efter underholdning og gaver, som alle vil blive glade for", udtaler Chris Lewis, som er vice president Interactive Entertainment Business hos Microsoft Europe. "Vi har en målsætning over de næste 18 måneder om at genopfinde underholdning i dagligstuen, og vi vil gerne sikre, at vi har de rette fundamenter på plads, så vores forbrugere kan træffe velbegrundede valg med hensyn til deres underholdningsplatform.

Vi er udmærket klar over, at prisen er en afgørende faktor for forbrugernes præferencer, men vi er også opmærksomme på, at forbrugere i hele Europa gerne vil have værdi for pengene og underholdningsoplevelser, så det er vi nødt til at være opmærksomme på, hvis vi fortsat skal vokse og have succes i Europa."

Med en Xbox 360 som midtpunkt i din dagligstue er du sikker på at have underholdning til enhver lejlighed. Uanset om du spiller spil alene eller sammen med dine venner, kan du glæde dig over hundredvis af titler, som passer til din spillestil. Se hundredvis af film, kommuniker med vennerne, og se billeder, uden at du behøver at tage hjemmefra. Og del morskaben med venner og familie verden over via Xbox LIVE:

Spil for enhver. Familie og venner kan samles som en cool kvartet og genopleve de fabelagtige fires musik med "The Beatles: Rock Band". De, der hungrer efter action, kan i stedet brænde gummi i "Forza Motorsport 3", springe tilbage i "Halo"-universet som Orbital Drop Shock Trooper i "Halo 3: ODST" eller gå i kamp med årets med spænding ventede titel fra Infinity Ward, "Modern Warfare® 2", som er opfølgeren til historiens bedst sælgende førstepersons action-spil, "Call of Duty® 4: Modern Warfare".

Flere måder at få forbindelse på. Xbox LIVE, branchens førende onlinenetværk til spil og underholdning, vil inden længe kunne byde sine 20 millioner fællesskabsmedlemmer på endnu flere kassesuccespartnere og funktioner med introduktionen af en helt ny æra af social underholdning i dagligstuen. Fra efteråret kan du kommunikere med vennerne på Facebook og dele billeder og statusopdateringer i realtid direkte fra dit fjernsyn eller holde forbindelsen til Twitter ved at læse, opslå og svare på Tweets.1

High definition og film med det samme. Zune-video i high definition på Xbox LIVE vil byde på et udvalg svarende til en enorm videobutik med 1080p-klarhed på mange titler og praktisk mulighed for on-demand til efteråret.2

Din Xbox, din måde. I mellemtiden kan du besøge Xbox LIVE Avatar Marketplace for at få den seneste mode eller hente komplette Xbox 360-titler til din harddisk via Games on Demand.

Med alle disse oplevelser klar i julen og den fremtidige tilføjelse af "Project Natal", som kommer til at fungere med alle Xbox 360-konsoller, der sælges i dag og i morgen, byder Xbox 360-systemet på mere morskab til en lavere pris.

Prisreduktionen på Xbox 360 Elite falder sammen med en ændring af Xbox-konsolstrategien i Europa, hvorved det sikres, at Xbox 360 i enhver henseende byder på mest for pengene på alle markeder. Med luksuskonsollen Xbox 360 Elite til en helt ny pris på 1.999 kr. i forhold til 1.599 kr. for Xbox 360 Arcade giver prisstrukturen tydelige valgmuligheder, differentiering og værdi for pengene på både basis- og luksusniveauerne for Xbox 360.

Xbox 360 Pro med 60 GB harddisk udfases i Europa.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
PalleJensenPalleJensenSkrevet 28/08-09 20:54 
I den forbindelse går der rygter om en 250GB udgave af 360 Elite... Bl.a spottet på Amazon.de og i Sydafrika (af alle steder...)

http://www.joystiq.com/2009/08/27/amazon-germany-lists-xbox-360-with-250gb-hdd-forza-3-two-wirel/

http://www.joystiq.com/2009/08/28/250-gb-super-elite-360-spotted-in-south-africa-too/
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig