X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Verdens undergang på vej?


Svar
The DaneThe DaneSkrevet 24/06-08 18:49 
The Sims: Ikea
http://thesims2.ea.com/about/sp8_index.php

(så det i en reklame mail, så bare rolig :p)

Men umiddelbart er der andre som mener dette må være et tegn på apokalypsens ryttere snart kommer og drager os i undergangen?

(eller blot endnu et "opfindsomt" tiltag)
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
QQSkrevet 24/06-08 19:42 
SWEET!
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
King ChaosKing ChaosSkrevet 24/06-08 19:47 
Mmm... Sidste år var det H&M de teamede op med. Det giver mening. Perfekt samarbejde.
nerosnerosSkrevet 24/06-08 21:11 
Klamt..!
Bashful Neophyte
King ChaosKing ChaosSkrevet 24/06-08 21:59 
Fordi?
happyEDhappyEDSkrevet 24/06-08 22:11 
Jeg kan ikke se noget galt i det.
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
PalleJensenPalleJensenSkrevet 24/06-08 22:12 
Jeg ser ikke noget galt i, at et spilfirma slår sig sammen med en relevant samarbejdspartner. Nøgleordet her er *relevant*.

Det kan f.eks. sammenlignes med Sega, da de slog sig sammen med Ferrari for at lave Ferrari F355 Challenge eller hvilken som helst udvikler af bilspil, som vil have de rigtige mærker med. Her vil EA have de rigtige mærker med, når det drejer sig om møbler og tidligere med tøj (H&M) til Sims 2.

Men jeg tror folk reagerer sådan fordi, at det er EA der gør det - og så endda til et super kommercielt produkt, som ikke har de største stjerner herinde.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
jaesjaesSkrevet 24/06-08 22:57, rettet 24/06-08 22:58 
Forhåbentlig medfølger der en møbel-navnegenerator, så møblerne kan få den omgang ord-erotik, de alligevel ofte bejler til ;)
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 24/06-08 23:34 
lige en tanke jeg fik.. da jeg læste at de nye kampvogne danmark har fået er fra Sverige og hedder "IKK CV9035" .. mon den ikke i daglig tale vil blive kaldt for IKea?
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
DarkbeatDarkbeatSkrevet 25/06-08 00:59 
Kan man så få knep kassen endelig?

Porno Ikea
The DaneThe DaneSkrevet 25/06-08 03:03 
Det var nu ikke fordi jeg synes det var en forfærdelig ting med samarbejdet - det virkede mere som "pengeudvidelse 747" :p

Men man kan vel gøre sig den tanke om de små sims også selv skal samle de helvedes møbler selv, eller om de kommer færdigt producerede.
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
ChronoChronoSkrevet 25/06-08 07:18 
Hvis spillet på den måde skal fyldes med reklamer så synes jeg det bør være gratis.
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
nerosnerosSkrevet 25/06-08 08:06 
Er der virkelig ingen andre end mig som synes det bliver alt for kommercielt, eller sluger vi bare alt som forbruger og klapper i hænderne? Jeg ved godt vi så er ovre i en grøft som hedder reklamer i spil og dem af der nok mange af, men når det er så åbenlyst som det her så finder jeg det "klamt"! Jeg er kun glad for jeg har sådan en holdning det betyder sundhed :-)

End of line...!
Bashful Neophyte
SumezSumezSkrevet 25/06-08 08:14 
Chrono>
Hvis spillet på den måde skal fyldes med reklamer så synes jeg det bør være gratis.

Det er jo i grunden bare et spørgsmål om hvorvidt Ikea vil poste penge i gratis distribution eller en nedsættelse af prisen. Denne udvidelsespakke er unægteligt noget mindre interessant end så mange af de andre, så for deres egen promoverings skyld ville det da være en god idé.
Men altså, jeg er umiddelbart ret enig med Palle her.

Og os, der har tendens til at købe for meget lort i Ikea, har nu mulighed for at genskabe vores egne boliger, hehe. :P
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
King ChaosKing ChaosSkrevet 25/06-08 09:22, rettet 25/06-08 09:23 
neros>
Er der virkelig ingen andre end mig som synes det bliver alt for kommercielt, eller sluger vi bare alt som forbruger og klapper i hænderne?

Hvis vi allesammen bare købte udvidelsen ville det måske smage af hjernevask. Men såvidt jeg ved har vi en holdning som vi viser med vores pengepung. Det er samme gør det store flertal af spillere der gør The Sims til verdens mest solgte spil. Spiller du serien? Hvis ikke, kan du vel dårligt tillade dig at kalde det "klamt"? Som Sims-spiller er det jo helt tydeligt hvad du betaler for når du køber Ikea eller H&M-pakken. Jeg kan ikke se hvad der er galt i det. Som tidligere nævnt er komboen genial. Jeg ville være mere bekymret hvis den kommende udvidelse til GTA4 var "H&M/Ikea i Liberty City"
nerosnerosSkrevet 25/06-08 09:41 
Grunden til det er verdens mest solgte spil kan jeg kun blive lidt bekymret over, men jeg synes det siger en hel del om os selv som mennesker hvilket jeg ikke umiddelbart synes særligt godt om.

Jeg ville krumme tær hvis jeg hørte en spørge mig om jeg havde købt den nye Ikea eller H&M pakke :-(

Nej jeg spiller ikke Sims, men jeg har selvfølgelig lov til at kritisere sådanne ting hvis jeg høre om dem. H&M/Ikea i Liberty City vil komme på et tidspunkt ;-)
Bashful Neophyte
Fox McCloudFox McCloudSkrevet 25/06-08 10:21 
Ville det være mere flatterende for os mennesker som sådan hvis det var Gears of War, der var det bedst sælgende spil nogensinde? ;)

Jeg synes faktisk det første Sims spil var utroligt sjovt, men jeg har så ikke fulgt med i serien siden. Den her udvidelse tror jeg dog giver god mening for dem, der spiller The Sims på nuværende tidspunkt. Spil er big business og den her form for brand konvergens vil der formentlig kun komme mere af i fremtiden :)
(...)
nerosnerosSkrevet 25/06-08 10:38, rettet 25/06-08 10:40 
Gears of War ville ikke være alarmerende fordi det ligger så langt fra virkeligheden resten siger sig selv! Sims minder mig om reality TV i computerspils form hvilket jeg bestemt ikke bryder mig om.
Bashful Neophyte
SumezSumezSkrevet 25/06-08 11:42 
Jeg må godt nok også se mig enig med Fox McCloud.

The Sims er rigtig underholdende spil, og jeg synes du bør prøve dem før du udtaler dig, Neros. :)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
nerosnerosSkrevet 25/06-08 12:17 
Jeg har prøvet det lidt engang for mange år siden. Det var ikke lige mig. Det er helt fint folk kan lide det og dyrker det, men bare jeg må blive fri og det må jeg jo ;-)

Mere er der vist ikke at sige til det.

Over & Out!
Bashful Neophyte
DarkbeatDarkbeatSkrevet 25/06-08 13:57 
Det er jo en mærke ting nu.

Ligesom med Macintosh håndholdte edb-terminaler (Eller MacBooks) som har et gigantisk Apple logo på dem... Og det tager de endda extra for i forhold til en almindelig PC.


Så kan vi så diskurtere hvor vidt Ikea er en mærkevare ;)
The DaneThe DaneSkrevet 25/06-08 15:43 
Ikea er skam et mærkevare. Der er folk som køber det bare fordi det er Ikea :p

Apple tager jo ikke mere for det pga. det er deres æble, men fordi det viser noget med designet - i samme stil med Alienwares computere er designet på en bestemt måde.

Men mht. The Sims så er min "bekymring" at de laver en udvidelse med en minimal ændring (som de for den sags skyld har gjort) og stadig tager fuld pris for det. Hvor jeg så selv ville sige at folk er lige lovligt meget inde i det når de så køber den slags.
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
SumezSumezSkrevet 25/06-08 15:57, rettet 25/06-08 15:58 
The Dane>
Apple tager jo ikke mere for det pga. det er deres æble, men fordi det viser noget med designet - i samme stil med Alienwares computere er designet på en bestemt måde.

Apple bruger mange penge på at promovere deres navn/logo/image rigtigt, og de har opnået en status der gør, at de kan tage mere for deres produkter end et tilsvarende produkt af præcis den samme kvalitet, der tror jeg ikke rigtig kan diskuteres. Deres priser er dog ikke så slemme som de har været, på mange ting.


Ang. Ikea så ER det jo i og for sig et mærkevare, men omvendt Apple, er det jo ikke et man forbinder med noget smart. Ikea er der man går hen for at få billige møbler, ligesom Aldi også er et "mærkevare" i den forstand. Præcis det samme gælder H&M. At rende rundt i et fuldt sæt H&M-tøj, er lidt ligesom at have en stue, kun møbleret med Ikea-møbler. :P
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
PalleJensenPalleJensenSkrevet 25/06-08 18:56 
The Dane>
Men mht. The Sims så er min "bekymring" at de laver en udvidelse med en minimal ændring (som de for den sags skyld har gjort) og stadig tager fuld pris for det.

Jeg forstår ikke - hvad er det for en ændring du mener de laver? Det er jo ikke sådan, at de har udgivet den her pakke før og så bare nu klister et Ikea logo på den, og udgiver den igen til fuld pris.

Ja, de sælger den til "fuld pris", hvilket er omkring 125 kr. - så helt bekymrende er det nu ikke.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
nerosnerosSkrevet 25/06-08 21:47 
Med hensyn til Apple har jeg været en smule irreteret over at de er blevet så voldsomt fikseret på design, at folk tror det bare er en smart computer med et flot design. Apple har altid lavet kvalitets varer, men som du Sumez skriver har de nu opnået en status som så mange andre varermærker, at de kan tage lidt mere i pris for deres produkter. Det har jo altid været sådan, at folk vil have noget som er dyrt og flot = kvalitet ;-) Men det er nu ikke altid sådan det kan vi hurtigt blive enige om.
Bashful Neophyte
QQSkrevet 25/06-08 23:08 
Så kan vi jo bare være glade for at det netop ikke er tilfældet mht Apple. Dejligt at se at der er så mange med på bølgen, uanset årsag.
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
SumezSumezSkrevet 25/06-08 23:47 
Med Apple får du da helt klart kvalitet for pengene, men det gælder jo også de fleste andre varemærker. Det så diskuteres om det er prisen værd. Jeg mener ikke at en Apple laptop god nok til at retfærdiggøre prisforskellen. Folk køber dem fordi det er en Apple, ikke for de tal de kan læse bagpå æsken.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
DarkbeatDarkbeatSkrevet 26/06-08 07:34, rettet 26/06-08 07:36 
The Dane>
Men mht. The Sims så er min "bekymring" at de laver en udvidelse med en minimal ændring (som de for den sags skyld har gjort) og stadig tager fuld pris for det.

Det er selvfølgelig også et EA produkt.

MHT Apple er jeg selv brændt ret varm på idéen om en MacBook. Både fordi den ser smart ud men samtidig også at det dér Leopard styresystem ser rigtigt godt ud... Ihvertfald det jeg har set af det hos en kammerat.
nerosnerosSkrevet 26/06-08 08:16 
Sumez>
Jeg mener ikke at en Apple laptop god nok til at retfærdiggøre prisforskellen. Folk køber dem fordi det er en Apple, ikke for de tal de kan læse bagpå æsken.

Jeg tror jeg er enig med dig. Jeg må indrømme at jeg ikke ved så meget om PC, men har da set man kan få nogle ret kraftige bærbare for en 7000kr hvilket jeg synes er en god og billig pris. Mac har timemachine og så kan den også køre windows nu uden problemer!

Nå ikke mere Mac snak tilbage til Sims :-)
Bashful Neophyte
HeroldHeroldSkrevet 26/06-08 11:14 
Sumez>
Ang. Ikea så ER det jo i og for sig et mærkevare, men omvendt Apple, er det jo ikke et man forbinder med noget smart. Ikea er der man går hen for at få billige møbler, ligesom Aldi også er et "mærkevare" i den forstand. Præcis det samme gælder H&M. At rende rundt i et fuldt sæt H&M-tøj, er lidt ligesom at have en stue, kun møbleret med Ikea-møbler. :P

Jeg er helt enig. Det er egentlig også mit indtryk at hvor IKEA hos os i større grad bare er et varehus med billige møbler, så er det fx. i USA et varemærke i langt højere grad. Altså, pr opfattelse. Scandinavian design osv. :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
King ChaosKing ChaosSkrevet 26/06-08 13:28, rettet 26/06-08 13:28 
Men Sims er "kvalitet" på samme måde som Apple. :) Det folk altid kritiserer serien for, er vel mere mangel på kvantitet og ikke kvalitet? Indenfor rammen af genren (eller spillets eget univers) er kvaliteten i orden. Du finder pt. ikke bedre eller sjovere "livs-simulator". Der hvor kritikken opstår er når vi kigger på mængden af materiale som IKKE er med i grundpakken. Mange af udvidelserne ville være helt naturlige at inkludere. Altså kvantiteten og ikke kvaliteten. At nogen så ikke bryder sig om serien og/eller genren, ja, det er vel deres eget problem og ikke spillets eller EAs?
The DaneThe DaneSkrevet 26/06-08 17:39 
Darkbeat>
Det er selvfølgelig også et EA produkt.

mmh, det er jo rigtigt nok "masseudgivelser pr. definition" :).
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig