X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Spore til september


Svar
Per SPer SSkrevet 12/02-08 19:36, rettet 12/02-08 19:37 
Ubeskåret pressemeddelelse fra EA:

EA OG MAXIS UDGIVER SPORE I SEPTEMBER

Redwood City, Californien – den 12. februar 12, 2008 – Gør jer klar til det næste big bang til efteråret! Electronic Arts Inc. og Maxis annoncerede i dag, at Spore™, det imødesete spil fra skaberne af The Sims™, vil være på spilhylderne i løbet af weekenden den 7. september. Spore udkommer til PC, Macintosh, Nintendo DS™ og mobiltelefoner.

“Ventetiden er næsten forbi,” sagde ledende designer hos Maxis, Will Wright. “Vi er i gang med den afsluttende test-fase og med den endelige finpudsning af Spore, og her hos Maxis kan vi næsten ikke vente på at se resultatet af det samlede indhold, skabt af communitiet, senere på året.”

Spore giver spillerne deres eget, personlige univers på skærmen. Skab og udvikl nye livsformer, opbyg stammer og civilisationer, form hele verdener og udforsk et univers skabt af andre spillere. Spore giver spillerne et væld af kreative værktøjer så de kan justere så godt som alle aspekter af deres univers: skabninger, maskiner, bygninger, ja selv UFO’er. Spillerne kan derefter helt enkelt dele deres kreationer med hele verden eller udforske et uendeligt antal nye galakser skabt af andre spillere.

Spilfolket kan besøge www.spore.com for at tilmelde sig Spore-nyhedsbrevet eller tjekke alle de seneste skærmbilleder og videoer fra spillet.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig