X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Krøller i Suppen på DVD info


Svar
Per SPer SSkrevet 11/12-07 20:06, rettet 11/12-07 20:10 
Pressemeddelelse fra Sandrew Metronome:

Efterfølgeren til John og Aages kultklassiker ’Huller i Suppen’

Ny ’skjult kamera-film’ - for fuld udblæsning…

Der er dømt masser af vanvittige situationer, grin og gaggede gags, når Morten Lorentzen - den ene halvdel af duoen John & Aage - slipper nogle af landets kendteste stand-up komikere løs på sagesløse danskere på den helt nye ’skjult kamera’-DVD, ’KRØLLER I SOVSEN’.

Dermed genopliver han genren, som siden sin storhedstid i 80’erne i mange år har levet en lidt henslumrende tilværelse. Og skal man tro de mange tv-stationer som atter har taget skjult kamera og sketch shows på programmet, samt de utallige links til videoklip på You Tube og MySpace, der hver dag tikker ind i millioner af mail-bakker, er vi atter ved at være modne til at se andre blive godt og grundigt fuppet.

Hvem husker ikke ’Huller i Suppen’?
Det var især kultklassikeren fra 1988 med komikerparret John og Aage alias Morten Lorentzen og Povl Carstensen, der fik Danmark til at skrige af grin over skjult kamera.

I efterfølgeren har Morten Lorentzen samlet en bred skare af de allerbedste og sjoveste stand-up komikere i Danmark til en ny omgang gakkede sketches og løjerlige påfund. Mød bl.a. CARSTEN BANG, THOMAS WIVEL, POVL CARSTENSEN , JONATAN SPANG og UFFE HOLM og flere andre af dansk films sjove mænd – bl.a. PETER AUDE og ARNE SIEMSEN.
Festlighederne kædes sammen af en veloplagt MARTIN BRYGMAN (‘Det Brune Punktum’) og charmerende XENIA LACH-NIELSEN (kendt fra TV).

Julens sjoveste DVD – med det oplagte ’gavepotentiale’
Med ’Krøller i Sovsen’ har Morten Lorentzen skabt en ny skjult-kamera-klassiker med situationer så absurde, at det nok skal få grinene frem hjemme i stuerne.
Samtidig er DVD’ens målgruppe så bred, at den udgør det perfekte bud på en julegave,, mande(l)gave, vært(inde?)gave, panikgave til din teenager – eller som ’hadegave’, hvis dette fænomen ellers stadig eksisterer ?

Det er med andre ord en oplagt gave til alle, der elsker et godt grin og kan med fordel nydes med vennerne, når der skal ’genoplades’ efter jul og nytår!

Handling:
Nu kommer opfølgeren til ’Huller i Suppen’, hvor nogle af vores allersjoveste komikere, heriblandt Carsten Bang, Povl Carstensen, Uffe Holm, Morten Lorentzen, Arne Siemsen, Jonatan Spang og Thomas Wivel, fupper stakkels sagesløse danskere, så det driver..
Løjerne bindes sammen af Martin Brygmann og Xenia Lach-Nielsen, i en spøjs ’rumhistorie’ med masser af ’tilbageblik’ på gaggede og absurde situationer – der er så ’langt ude’, at det ender med at blive sjovt. Rigtigt sjovt.

F.eks:

Manden, som iført spændetrøje forsøger at få de forbipasserende til at hjælpe sig med at lade vandet,

De sagesløse turister, som i vokskabinettet pludselig bliver tilbudt gratis kondomer af John & Aage… som voksfigurer,

Pølsemanden, som søges begravet på sin faste stadeplads med gode råd fra entreprenante forbipasserende,

Hashsælgerne, som har åbnet bod udenfor Prima på Jægersborg Allé,

Joggeren, som i Dyrehaven ufrivilligt kommer til at hjælpe en kørestolsbruger iført jægerantræk og skarpladt riffel med at nedlægge en fugl,

Tandlægen, som absolut har gået på en noget alternativ tandlægehøjskole,

samt sidst – men ikke mindst – den kvindelige blotter som ”sådan skal kneppe”!

SE MERE PÅ: www.kroeller.dk – ELLER DOWNLOAD MATERIALE FRA WWW.SANDREWMETRONOME.DK – PRESSECENTER.

KRØLLER I SOVSEN – DVD :

Bag Filmen
MORTEN LORENTZEN, Instruktør
Morten Lorentzen er nok mest kendt i den brede offentlighed som den ene halvdel af John og Aage, men han har masser af film og tv-serier at skrive på cv’et. Bl.a. har han instrueret den hysterisk morsomme ’Jul på Vesterbro’ som gjorde Anders Matthesen til folkeeje samt Gufol-mysteriet og flere episoder af Stand-up.dk.
Som skuespiller har han haft en lang række roller bl.a. i ’Hotellet’, ’De Skrigende Halse’, John og Aages ’Toppen og Bolden’.

Medvirkende:
CARSTEN BANG
Carsten Bang er født i 1965 og har slået sine folder på diverse stand-up scener siden 1992 og turnerede med sit eget show ’Har Satan en fætter’ i 2006. TV har i dén grad haft brug for ham, både via tv-film som 2005’s ’Svinedrengen’ og Zulus ’Comedy Fight Club’, men det er også blevet til et væld af optrædener med Jan Gintberg og i diverse talkshows af mere humoristisk karakter. Også på film har Carsten Bang gjort sig bemærket, vi husker ham fra bl.a. ’Regel Nr. 1’ fra 2003 og i rollen som Lars i Erik Clausens ’Villa Paranoia’ (2004).

POVL CARSTENSEN
Povl Carstensen har påstået, at han: ”bor på en ensrettet, lukket vej, så jeg kommer ikke så meget ud", men det er nu en sandhed med store modifikationer. Både på stand-up scenerne og i tv, har der i de seneste år været bud efter Povl, som siden sin stand-up start i 1991 har vundet flere og flere fans med sin stilfærdige facon og uglede livssyn. Povl Carstensen er født i 1960 og er nok mest kendt som den ene halvdel af kult-duoen "John og Åge". Ud over tv, har han også nået at medvirke i adskillige film. Her kan bl.a. nævnes ’Huller i Suppen’ (1989), ’Casanova’ (1990) og ’De Frigjorte’ (1993). I de senere år har han skrevet en del bøger, senest to bøger om mænd og kvinder sammen med stand-up kollegaen Thomas Wivel.

UFFE HOLM
”Idols”-vært og standup komiker, som kan få en hvilken som helst sal til at koge. I øjeblikket kan man opleve Uffe Holm på radio Voice og på showet Flashback, der netop er udkommet på DVD. Uffe Holm har lavet stand-up i 12 år, Børneradio på P3 og masser af tv, bl.a. ’Træmand’ på TV2 Zulu og ’Bluff’ på TV3, så erfaringen med at tage rumpen på folk, burde være hjemme.

JONATAN SPANG
Jonatan Spang er et alsidigt talent, der udover stand-up-karrieren er uddannet skuespiller fra Århus Teater Skole i 2003 og nyligt tiltrådt teaterdirektør på Nørrebros Teater. På stand-up scenen vandt han DM i stand-up i 1999 og har charmeret publikum siden med sit materiale bl.a. i stand-up showet ’Damer’ fra 2005. På teatret har Jonatan medvirket i bl.a. ’Gynt’ og ’Købmanden Betty Nansen Teatret (2005). Og på film debuterede han i Susanne Biers ’Efter Brylluppet’ (2005) medvirkede i Hella Joofs ’Fidibus’ og kan snart opleves i titelrollen i ’De unge år’ af Jacob Thuesen.

THOMAS WIVEL
Thomas Wivel – the Godfather of Comedy – har været komiker og stået i spidsen for dansk stand-up i over 10 år. Siden debuten i de tidligere 90’ere har Thomas arbejdet en del på tv-siden både som forfatter og vært på programmer som "Ugen der gak", "Stand-up.dk". "Wivels tv-vafler", "Gintberg – men nok om mig!" og sammen med Jan Gintberg, Omar Marzouk og Carsten Bang i DR2s "Gintberg – var det dét?" Thomas Wivel har også skrevet en del sammen med kollegaen Povl Carstensen, bl.a. bogen og showet ”117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden” fra 2006.

MARTIN BRYGMANN
Martin Brygmann er autodidakt og debuterede som Anders i "De skrigende halse" i 1992. Han medvirkede op gennem 1990 i en række spille- og novellefilm. Han huskes som kollektivisten Asger i "Fede tider" og ikke mindst som vikaren i "Italiensk for begyndere" fra 2000. Siden fulgte Hella Joofs ’En Kort En Lang’ (2001), og Morten Arnfreds ’Den Store Dag’ (2005), og senest lægger han figur til Fars chef i ’Far til Fire – gi’r aldrig op’ (2005) I 1999 dannede han "Det brune punktum" sammen med Hella Joof og Peter Frödin. Martin er bror til skuespillerne Jens og Lars Brygmann.

XENIA LACH-NIELSEN
Xenia Lach-Nielsen er hovedsageligt kendt som syngende skuespiller i nytænkende musik-teaterforestillinger. Debuterede som Jeannie i Peter Langdals opsætning af ”Hair” på Betty Nansen Teatret, hvor hun også har spillet med i ”Black Rider”. Men det er også blevet til flere film i karrieren: ’Drengene fra Skt. Petri’ (1991), ’Kun en pige’ (1995), ’Den Blå Munk (1998), ’Askepop’ (2003) og ’Oh Happy Day’ (2004).

I øvrigt medvirker:
Peter Aude
Maria Cecilie
Søren Hauch-Fausbøll
Henrik Lykkegaard
Arne Siemsen

HOLD
Instruktion Morten Lorentzen
Instruktør assistent Gitte Sindlev
Producent Niels Brokkenheuser
Co-producent Tine Hjortbøl
Fotograf Lars Ole Nielsen
B-fotograf Carsten Jandorf
Teknisk assistent Steffen Pedersen
Klipper Henrik Fleischer/Dan Mohaban
Tonemester Niels Erik Otto
Scenograf Esben Mourier
Rekvisitør Niels Horn
Kostume/stylist Marianne Ortmann/Louise Haubjerg
Produktionsleder Johnny Nielsen
Produktion Rikke Gjerløv Hansen/Louise Jannike
Præ produktion Henrik Møller-Sørensen
Post produktion Jesper Müller
Research Kjartan Bjørnsten
Musik Peter Düring
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
solid snakesolid snakeSkrevet 16/12-07 22:57 
Er der nogen der har set filmen?
Hvad synes i om den?
Og hvad skal den have i karakter osv?
Hvordan kan man pege på ingenting.......?????????
NuckingBigFutsNuckingBigFutsSkrevet 16/12-07 23:56 
sys ikke rigtig det er en "film", en masse små klip hvor der er lavet "Skjul kamera", men det er top-humor !!.
Du skal ikke sparke til dækkene, de lavet af det pureste marmor
solid snakesolid snakeSkrevet 10/02-08 22:06, rettet 10/02-08 22:08 
Jeg har endelig set den, og må tilstå at jeg er skuffet. Jo der er da nogle enkelte sjove ting, men krøller I Sovsen er alt for kort. Også afsløre de alt for hurtigt at det er skjult kamera. Hvilket gør at den ikke holder ret længe. Det er ikke noget, jeg har lyst til at se igen foreløbig. Næh da de lavede Huller I Suppen, forstod de at lave ordenlig fis med folk. Så se heller den istedet.

Det er utrolig synd, at der ingen ekstra matriale er med på dvden. De kunne nemt have fyldt dvden ud med mere spas..
Hvad synes i andre om Krøller I Sovsen?
Hvordan kan man pege på ingenting.......?????????
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig