X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Nordic release?


Svar
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 29/06-07 16:51 
Siden hvornår er vi i norden begyndt at få spillene senere end resten af Europa? Jeg gik rundt og søgte The Darkness idag bare for at opdage at det først kommer den 13/7...Det er sgu noget crap!
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
BeanoBeanoSkrevet 29/06-07 16:54 
Er det ikke kun PS3 udgaven som er udsat i europa?
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 29/06-07 16:54 
Nej :-(
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
RJKRJKSkrevet 29/06-07 17:01 
Er det ikke kun generelt ifm. filmpremierer der skal rammes og den slags?
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
PalleJensenPalleJensenSkrevet 29/06-07 17:35 
Det skete også med Colin McRae DiRT, som blev rykket en uge i DK i forhold til EU.

The Darkness er udsat i skandinavien på både 360 og PS3 - PS3 udgaven er dog udsat 1-2 uger ekstra. Udsættelsen for både 360 og PS3 versionen er ifølge distributøren "releaseproblemer" - hvad det så end er.

Jeg tror ikke det er normalt, vi har bare lige været uheldige med to titler indenfor en uge.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
RooneyRooneySkrevet 29/06-07 17:46 
Call of Juarez, Overlord, Tenchu Z, FlatOut: Ultimate Carnage og Hour of Victory udkom i dag - alle stod i EB i dag, og det gjorde de ikke i går.

Med så mange spil der udkommer på én dag, er det logisk at man udsætter the main event (The Darkness må pr default være bedre end de ovenstående titler tilsammen) til lidt senere, så det ikke drukner i en bunke andre nye udgivelser, med fare for at forsvinde i mængden.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
BeanoBeanoSkrevet 29/06-07 18:14 
Den nye FlatOut har ellers fået et par gode anmeldelser indtil videre - nogen herinde der har prøvet det?
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 29/06-07 19:48 
Har hørt at Call of Juarez faktisk er et ok spil?
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
King ChaosKing ChaosSkrevet 29/06-07 20:05 
Grunden til at The Darkness blev flyttet til d.6/7 (for 360eren) er åbenbart fordi K.E. Media ikke får det på lager før mandag. Det handler måske om at deres distribution strækker sig til Norge også. Og at det de skal kunne levere til alle detailhandlere inden release-dagen. Det er ikke første gang det er sket.
King ChaosKing ChaosSkrevet 29/06-07 20:06 
Born2Play>
Har hørt at Call of Juarez faktisk er et ok spil?

Det er da meget sjovt, hvis man kan finde det billigt ;)
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 29/06-07 20:37 
King Chaos>
Grunden til at The Darkness blev flyttet til d.6/7 (for 360eren)

6/7? YES! :-) tak.
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
lightyear dklightyear dkSkrevet 30/06-07 08:35, rettet 30/06-07 08:56 
Lidt om Flatout ud af ca 13 timers spil.

Flatout er bare rendyrket sjovt, og vildt tempofyldt.

Online er der normal race med op til 8 players (singleplayer er det 12) og 8000 dynamiske fysiske ting der kan smadres på hver bane, meget imponerende når man ser banen efter første lap, desuden er der derby som er ligesom Destruction derby til Playstation hvor man skal smadre hinanden på alt til små bowl baner og pakeringspladser og andre baner.

Desuden er der head on race hvor man f.eks spiller på 8 figure baner, og baner der går fra den ene ende til den anden, hvor man derefter skal bruge håndbremsen til en 180 vending og køre headon mod de andre, mens man prøver at undgå headons fra andre players, lidt svært at forklare men vildt vildt vildt sjovt.

Desuden er der ca 12 til 15 minigames, som går ud på at man kører rocket cars og andre sjove biler mod en væg hvor du derefter holder en knap inde for at time en vinkel (lidt ligesom atletik spil f.eks spydkast), når du så giver slip på knappen flyver din mand ud af forruden og du kan derefter styrer manden i luften, men ikke for meget da det skaber drag, så du mister momentum, pluds du kan trykke en enkelt gang på a så han nudger (lidt svært at forklare men han rykker sig lidt så du kan lave lidt xtra boost), så skal du alt for at undgå ting så du kan ramme en væg for at se hvem der kommer højst, til at hvem der kan slå smut på vandet længst eller ramme et fodbold mål mens en målmand bevæger sig for redde og alt muligt andet skøre ting.

Endte i går med vi sad tre dansker på live og spillede minigames i 5 timer, det er bare så sjovt.

Og det er kun online, så der er selvfølgelig også singleplayer, hvor man vinder penge køber nye biler og tuner dem med alverdens ting (selvfølgelig ikke på Forza 2 niveau, så kan kun købe opgrades ikke fin tune ting osv).

Desuden er der party mode (sofa multiplayer med vennerne) for op til 8 players, det har jeg så ikke prøvet endnu.


Det er altså utroligt at spillet kan holde en stabil framerate med over 8000 fysiske ting på hver bane, det ser ihvertfald helt vildt ud når man ligger lige bag en gruppe på 11, man følger bare røgen og debris, dårligt er det så at nogle baner kan du smadre simpelthen alt, hvor det i andre baner er alt undtagen enkelte ikke helt gennemskuelige ting, men man lærer det hurtigt når man har prøvet banerne.

Grafikken er rigtig flot med Hdr lightning og ret flotte textures, ikke gears men meget flot, og meget overbevisende effecter som debris, røg og vand splash, desværre husker den kun sporene i sandet i op til 20 sekunder ca ca.

Netkoden var den jeg var mest bange for, men har endnu ikke oplevet lag udfra ca 70 forskellige sessions med alt fra race til derby og minigames.

Flatout er et supper suplement fra alt det realistiske og spil hvor man generelt bare skal være på og in the zone og det hele, Flatout er bare pure mindless fun, men alligevel med dybde og skills required, og det jeg elsker allermest, tingene har det der flow lidt ligesom motorstorm hvor uheld bare sker på stribe, nogengange er man bare uden skyld men alligevel sker det pga af kaoset, og hvem vil ikke elske at køre race hvor man rammer en anden hårdt så hans mand flyver ud af foruden med ragdoll og lyden af en mand/kvinde der skriger, det er jo guld for os alle med små sadistiske tendenser.

Af dårlige ting må være at styring virkelig har en anden tilgang end f.eks motorstorm og andre arcade spil, det er arcade men alligevel med lidt edge som opbremsniger før svinget ikke i svinget ellers glider du bare ud, måden du reagere når du rammer andre (hold ikke speederen fuld inde på samme tid), det kræver et specielt feal med styring som lige er svært at formulere, men det kan virke lidt underligt de første timer, da man ikke lige ved f.eks at man skal helst holde gassen nede på 30 procent ved hop når du lander, i hårde sving, ved hårde side rams osv, men det bliver meget meget mere kontrolleret når mindsettet lige sidder, men ellers kan jeg ikke lige komme på cons.

Men i går nat var vi alle på xbox live enige i at dette spil er Xbox 360 Motorstorm/burnout/destruction derby/atletik agtigt spil med tvist.

Og hvis nogen tror det ligner og spiller som Auto assault uden våben, får det var også min første indskydelse da jeg så videoer af spillet, kan de godt tro om.

Bær over med stavefejl, er lidt tung i hovedet og har ikke den store lyst til at rette og alt det der.
are you CHICKEN?
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig