X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

PS3 Indtryk


Svar
SlothSlothSkrevet 15/02-07 22:58, rettet 16/02-07 00:47 
Så fik jeg endelig min PS3!

Kort opsummering: DEN ER FED!

For lige at få problemerne af vejen først, så er det eneste problem jeg har oplevet med den, at mit Mirai nogle gange mister sync over HDMI ved opløsningsskift.

Det udmønter sig i, at skærmen bliver sort. Jeg skal slukke og tænde for TV'et for at genskabe billedet. Det er et velkendt problem hos nogle... Se hele indlægget
Kiss me, would you kindly?
1'500 emne(r).

Svar
BeanoBeanoSkrevet 27/08-07 12:19, rettet 27/08-07 12:22 
Jeg har ikke set pågældende film i HD, men har både Bluray (via PS3) og HD-DVD (via 360) film og nogle titler har en smule grums i nogle scener som man bare ikke ser på en normal DVD pga. den lavere opløsning.
Det har ofte noget med kildematerialet eller overførslen at gøre og ikke selve mediet/afspilleren.

EDIT: Highdefdigest har dog ingen klager mht Pirates 2 og grums.
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 12:31, rettet 27/08-07 12:34 
eksempel. Jeg har lige set 300 på blue-ray, den har grums. Lad os sige at den har 100% grums. så bagefter ser jeg traileren til die hard 4, og den har kun 25% grums. I mine øjne gir det ingen mening.

Jeg har fuld forståelse for at CGI film som ice age og open season måske er fuldstændigt grums-fri. Men det må komme an på en prøve når en får købt en af dem.

Jeg har netop lige bestilt et hd drev til 360 med children of men. Det bliver spændende at se om det samme grums er gældende for hd dvd.

EDIT:Hyakotake: Ja man kan ikke undgå lidt grums fra source materialet. Men i alle tunge CGI film som transformers, der lægger de jo tilsvarende mængde grums og smuds på deres CGI effekter så de ikke kommer til at fremstår urealistisk rene i forhold til det som de har optaget i live action. Så på den måde kan man ikke stille det op.
For The Love Of The Game
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 12:31, rettet 27/08-07 13:09 
Hyakotake>
Jeg har lige sammenlignet lidt Pirates 2 på DVD og BD med Sloth, og der var ligeledes MEGET grums i BD-billedet, trods skiven har fået drømme-anmeldelse som "best BD-transfer ever" (kender ikke kilden, men den er i hvert fald rost til skyerne).

Den er god nok. Pirates Of The Caribbean filmene er uden tvivl REFERENCENIVEAU; klart de pæneste udgivelser på formatet (altså både teknisk ekstremt høj kvalitet, og selvfølgelig er det også film med mange flotte farver og andet at kigge på), og uden tvivl noget der burde blæse benene væk under folk (hvis noget HD kan det), selvfølgelig såfremt de vises på et display der bare nogenlunde er i stand til at vise hvad kilden egentlig kan. Et Mirai LCD TV kunne jeg godt forestille mig ikke ligefrem er i stand til det. Der skal trods alt lidt mere til.

Ligeledes er Hot Fuzz på HD DVD også referenceniveau-agtig videokvalitet. Det er ikke en helt så prangende film som Piraterne, men efter at have set den tre gange siden den kom, er jeg ikke i tvivl om, at vi også her har at gøre med både en udgivelse og en film af meget, meget høj kvalitet :)

Hvis der er MEGET grums i BD-billedet lyder det for mig som om skarpheden er skruet for højt op på fjernsynene. Det gælder både Mirai LCD'en og plasma TV'et. Pirates filmene er bestemt ikke de HD-udgivelser jeg har set, med mest film-grums på. Og jeg har trods alt set en 40 stykker nu.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 12:36, rettet 27/08-07 13:11 
Darknon>
eksempel. Jeg har lige set 300 på blue-ray, den har grums. Lad os sige at den har 100% grums. så bagefter ser jeg traileren til die hard 4, og den har kun 25% grums. I mine øjne gir det ingen mening.

Det giver en hel masse mening. Grums i billedet på 300 er et stilistisk valg fra instruktørens side. 300 er bestemt ikke den mest imponerende HD film, men det har ikke noget at gøre med at HD er for ringe, men at filmen simpelthen bare er lavet sådan. Jeg ved godt at IGN gerne ville give videokvaliteten 20 ud af 10, eller hvordan de nu formulerede det, men det må i så fald være første gang pågældende anmelder har set noget som helst HD, for SÅ imponerende er billedkvaliteten sådan set ikke. Samlet set er 300 dog stadigvæk en visuelt imponerende film; ingen tvivl om det.

Darknon>
Jeg har netop lige bestilt et hd drev til 360 med children of men. Det bliver spændende at se om det samme grums er gældende for hd dvd.

Children Of Men er også en ret grumset film. Det er heller ikke en vanvittigt 'HD-imponerende' film, men sammenlignet med DVD'en er der stadigvæk ingen tvivl om at HD er for fedt, og bestemt en stor forbedring over DVD.

Som nævnt gætter jeg på at du har skruet skarpheden for højt op på dit TV. Mit TV er professionelt kalibreret, og der er altså skruet helt ned for skarpheden i forbindelse med kalibreringen. Så snart du skruer op fra neutral/ingenting på fjernsynet, så fjerner du sådan set bare detaljer, i bytte for en falsk skarphed, der blandt andet fremhæver synligheden af grumsen i billedet.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 12:37 
Naiera: min sharpness er bestemt ikke høj. Og hvis det var det som var problemet, så ville det jo også være tilsvarende gældende når jeg ser trailers, eller spiller.
For The Love Of The Game
BeanoBeanoSkrevet 27/08-07 12:39, rettet 27/08-07 12:40 
Bruger du HDMI eller component?
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 12:39, rettet 27/08-07 12:40 
Darknon>
Naiera: min sharpness er bestemt ikke høj. Og hvis det var det som var problemet, så ville det jo også være tilsvarende gældende når jeg ser trailers, eller spiller.

Hvis den ikke er på nul er den sandsynligvis for høj. Men når jeg ikke ved hvad for et fjernsyn du har og hvordan det ellers er indstillet, så kan jeg selvfølgelig kun gætte. Jeg ved at mit TV er indstillet af en professionel, og der oplever jeg _bestemt_ ikke for meget grums i billedet. Især ikke på HD.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 12:40, rettet 27/08-07 12:55 
Beano>
Bruger du HDMI eller component?

Det burde ingen større forskel gøre, men du har en god tagline ;)

The Greater Good!
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 12:46, rettet 27/08-07 12:51 
Darknon>
Hvad jeg slet ikke forstår er, at når jeg henter en 720p trailer, transformers, ice age, open season, så står billedet knivskarp uden grums, eller ihvertfald meget meget mindre grums (...)

Det jeg har bemærket ved mange af de trailere man kan hente fra PlayStation-butikken er, at de er meget 'rene' i forhold til de rigtige udgivelser. F.eks. Casino Royale. Den virker godt og grundigt 'grums-poleret', samtidig med at man selvfølgelig har klippet siderne af billedet for at få det til at fylde hele skærmen på et 16:9 TV. Jeg kunne snildt forestille mig at det ville være noget lignende med Transformers. Hvad der så også er værd at huske på, med hensyn til de her trailere, er at de er voldkomprimerede i forhold til Blu-ray/HD DVD udgivelserne (Transformers...), så billedet på trailerne kan i direkte sammenligning slet ikke hamle op med de rigtige udgivelser. Bare fordi det er HD er det ikke ensbetydende med, at det skal være et fuldstændig blankpoleret billede du får.

Når du bliver ved med at være utilfreds med billedet er det enten dine forventninger der har været forkert 'indstillet', TV'et der er forkert indstillet, eller simpelthen bare TV'et der er for ringe. Men hvis det er et af de bedre 42" plasma TV du har, så er det selvfølgelig heller ikke dér problemet skal findes.

Darknon>
Det er jo lidt som om at detaljegraden i billedet forsvinder når der er lidt grums på.

Dér har du så misforstået det, for det er faktisk omvendt :) Grums i billedet betyder at man _ikke_ har fjernet detaljegrad, eventuelt i en jagt på at få et 'pænere' billede. Men hvis alt forsvinder i grums kan der selvfølgelig godt være noget galt. Er TV'et indstillet korrekt, bruger man et velfungerende kabel, virker afspilleren som den skal, osv., så vises filmene også som de skal, i hvert fald så langt som man nu kommer med et TV.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 13:35 
Men.. Det kan jo umuligt være mit tv som er for dårligt eller forkert indstillet. Som sagt, det står knivskarpt og stort set uden grums når jeg ser trailere eller spiller. 100% tilfredstillelse. Så snart jeg afspiller en blueray disk, så bliver det grimt. blueray menu'erne er så vidt jeg husker også helt rene og klare og skarpe... Det hele munder nok bare ud i at blueray ikke lever op til mine forventninger. Jeg havde måske forestillet mig en kvalitet tilsvarende den man får med digital fremvisning i biffen (grums fri).

Det er ca. det her tv jeg har (numret mindre tror jeg).

LG 42t plasma
For The Love Of The Game
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 13:40, rettet 27/08-07 13:43 
Darknon>
Men.. Det kan jo umuligt være mit tv som er for dårligt eller forkert indstillet.

Ja, det siger du jo, men faktum er at de fleste forbrugere derude har deres TV indstillet som hat og briller. At du synes PS-butik trailerne står fint er ikke nødvendigvis ensbetydende med at fjernsynet er rigtig indstillet. LG ved jeg har en noget speciel holdning til hvordan farver skal se ud, så der vil sandsynligvis være en del at hente, ved at have en fagmand til at komme forbi og kalibrere dit TV ordentligt.

Darknon>
Jeg havde måske forestillet mig en kvalitet tilsvarende den man får med digital fremvisning i biffen (grums fri).

Intet TV kan hamle op med de projektorer de bruger i biografen. Der kører de i øvrigt også 2048*1080 opløsning, så dér mangler du jo lidt ;) Men derfra og til at Blu-ray synes grimt hjemme hos dig selv, er der jo langt. Jeg tror stadig på at det er dit TV der er dårligt indstillet, eller at du simpelthen har helt forkerte forventninger til hvad et godt billede er. Sandsynligvis en kombination af begge. Hvis du bor her omkring skal du være velkommen til at komme forbi her hos mig, og se de udgivelser jeg har, der får mig til at komme op af stolen.

En fagmand...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 27/08-07 14:09 
Nu ved jeg ikke hvordan holdningen hos de mere indsigtsfulde er til følgende, men alternativt til en fagmand kan man bruge den kalibrator der følger med Lucasfilm udgivelserne - jeg er ikke et sekund i tvivl om at en fagmand er den bedste løsning, men har man ikke lyst til at hive pungen op ad lommen, kan man med fordel se om instillingerne er helt hen i vejret eller om fjernsynets billede har fået en reel kalibrering fra fabrikken.
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 14:19 
Ja, det er da et godt sted at starte i hvert fald. Jeg kan varmt anbefale Monster/ISF HDTV Calibration Wizard (kan f.eks. købes hos førnævnte fagmand og hos Tape Connection), der går nogle skridt længere, og gør det en del mere brugervenligt end jeg af erfaring ved at den på Lucasarts-udgivelserne er. Digital Video Essentials, der også er kommet i en HD DVD/HDTV udgave, går endnu længere, men gør det IMO langt mindre brugervenligt.

Fælles for alle disse metoder er dog, at kalibreringen ikke bliver bedre end ham/hende der sidder med fjernbetjeningen. Derfor er det vigtigt at det bliver gjort af en person med erfaring indenfor feltet, der selvfølgelig også lige benytter sig af udstyr der med al sandsynlighed er dyrere end TV'et der bliver kalibreret ;)

Link...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 15:38 
Hmm.. Når i siger kalibrering, så snakker i bare om de der kontrast, lightness og coler settings ik?

Naiera: Jeg bor på djævleøen, så der er lidt langt til århus, men tak for tilbudet alligevel.
For The Love Of The Game
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 16:20, rettet 27/08-07 16:21 
'Bare' kontrast, brigthness og colour... ;) Det er nu ikke så simpelt som det måske lyder. Uden andet udstyr kan det være umuligt at finde ud af hvorfor dét eller dét ser lige præcis sådan ud, og hvad man skal gøre for at afhjælpe problemet. Blandt andet derfor er det en god idé at få en professionel til at komme forbi og gøre det.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
SlothSlothSkrevet 27/08-07 18:12 
Jeg har DVD-versionen af Monster's ISF Wizard, og den GØR en forskel. En god investering IMO.
Kiss me, would you kindly?
BeanoBeanoSkrevet 27/08-07 19:04, rettet 27/08-07 19:05 
Jeg har lige prøvet 300 (BD, region A) på min PS3 tilsluttet mit 40" LCD HDTV via HDMI... og den er ganske rigtigt ret grynet hvilket er overraskende.

Prøvede også lige A Scanner Darkly, Happy Feet, Final Fantasy: Spirits Within og Casino Royale som er flotte og grumsfrie (CR har dog lidt i nogle enkelte scener og selvfølgeligt startscenen der skal være grynet). Specielt A Scanner Darkly er super ren og skarp.

Prøvede også Apocalypto som er grumset i nogle scener mens rene i andre. Vist fordi den er skudt på både 32mm og 16mm film.

Så gryn varierer en del fra udgivelse til udgivelse.
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 19:07 
beano: Tja. måske er det bare forskelligt fra film til film hvor grumsede de er, og ikke så meget at gøre med mit setup. nåh, men jeg må jo bare se at få købt ice age 2 og se om den er helt grums fri :-)
For The Love Of The Game
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 19:13, rettet 27/08-07 19:14 
Beano>
Jeg har lige prøvet 300 (BD, region A) på min PS3 tilsluttet mit 40" LCD HDTV via HDMI... og den er ganske rigtigt ret grynet hvilket er overraskende.

Nej, det er ikke overraskende, for sådan så den også ud i biografen :) Grumsen og det specielle skær farverne har er et stilistisk valg fra instruktørens side.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
BeanoBeanoSkrevet 27/08-07 19:25 
Ok, det havde jeg lidt på fornemmelsen ;)
KalicolaKalicolaSkrevet 27/08-07 19:49, rettet 27/08-07 19:51 
Jeg har lige smidt king arthur BD i. Og det er måske det reneste billede jeg har set indtil nu, næsten intet synligt grums. Eragon er også grumset i forhold til king arthur. Jeg kan jo så konkludere at der tilsyneladende er stor forskel på de forskellige BD udgivelser. Og det er sgu ærgeligt. Men det glæder mig da at kunne konkludere at det ikke er mit setup som er helt på spanden :-)

Beklager hvis jeg har ændret den her tråd, men det handler jo stadig om ps3, ik :)

EDIT: Og hvis der bevidst er lagt grums på 300 fordi det er en del af filmens look, så skal jeg nok lade vær med at hakke mere på den.
For The Love Of The Game
RJKRJKSkrevet 27/08-07 19:52 
Når der engang kommer en dogmefilm i HD, så vil du nok tro din afspiller og dit fjernsyn er gået i stykker på samme tid ;p
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
HyakotakeHyakotakeSkrevet 27/08-07 19:57 
Darknon>
Jeg kan jo så konkludere at der tilsyneladende er stor forskel på de forskellige BD udgivelser. Og det er sgu ærgeligt.

Tja, det samme "problem" findes på DVD. Hvor mange udgaver har der efterhånden været af de forskellige storfilm? Vi snakker vel nærmest tocifrede antal udgivelser på nogle af dem, og hver gang er det med et fint nyt anamorfisk master cut direkte fra de originale filmruller og-hvad-har-vi... alt sammen for at score kassen fra os stakkels fjolser, der gladeligt og idioter som vi er, bliver ved med at opgradere vores filmsamling ud i det uendelige.
NaieraNaieraSkrevet 27/08-07 20:57, rettet 27/08-07 20:57 
Darknon>
Og det er sgu ærgeligt.

Nej, for mængden af grums i billedet er altså ikke tilfældig. Grums er _ikke_ lig med dårlig billedkvalitet.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
rapsacrapsacSkrevet 08/09-07 16:05 
Jeg faldt lige over et godt råd fra en bruger på recordere.dk.

Det går i alt sin enkelthed ud på at hæve sin ps3 fra overfladen så luften bedre kan cirkulere. Det resultere i, at maskinen ikke når op i niveau 3 i blæserstøj, og det eneste der skal til er 4 fyrfadslys- uden stearinlysene ;-) og vupti, en nu næsten lydløs maskine :-)
Spiller nu: Killzone 2, Gears Of War 2, Banjo-Kazooie
BeanoBeanoSkrevet 08/09-07 16:33 
I flg. den teori burde det så også virke ved at stille maskinen lodret? Gør det bare ikke hos mig ihvertfald :!
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 08/09-07 16:38, rettet 08/09-07 16:38 
Min står lodret op ad forstærker og cd-afspiller og næsten uden luft for oven. Til gengæld er der masser af plads bagved og til venstre for den, og den kommer næsten aldrig op på Xbox 360 niveau.
Spiller nu: Phantasy Star IV
BeanoBeanoSkrevet 08/09-07 16:44 
"Xbox 360 niveau" er det Xbox 360 hvor man spiller fra DVD eller uden?
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 08/09-07 16:56, rettet 08/09-07 16:57 
Nej det er uden.
Spiller nu: Phantasy Star IV
BeanoBeanoSkrevet 10/09-07 17:19 
Fandt ved en tilfældighed ud af at Sony har forbedret keyboard support i PS3 webbrowseren... så lige en "heads-up" til dem som bruger den mulighed :)

Har fundet følgende nye genvejstaster:

F5 eller Ctrl+R : refresh
F4 eller Ctrl+L : address
Ctrl + B : bookmarks
Home/End : Top/bund af side
PageUp/PageDown : ...gæt ;)
BeanoBeanoSkrevet 24/09-07 12:09 
Nogen der har erfaringer med at spille sine indkøbte PSN titler på en ven's PS3 maskine?

Kan jeg f.eks. oprette en profil på min kammerat's PS3, logge ind via min egen PSN konto, downloade og spille PSN titlerne igen uden problemer?
AmbyAmbySkrevet 24/09-07 14:17 
Ja. Dog ikke med Warhack, så vidt jeg husker.
Men resten kan man vist dele op til 5 gange(5 downloads).
Have no thing I'd rather see, Since I found Serenity.Spiller nu: Mirror's Edge, Resistance 2
BeanoBeanoSkrevet 24/09-07 14:25 
ok :)
PalleJensenPalleJensenSkrevet 20/10-07 15:43 
Der er vist kommet andre boller på suppen (hvis det altså passer...) :o)

Please don't leave me... :)
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
NaieraNaieraSkrevet 20/10-07 16:06 
Men hvor er det lige de udviklere ville gå hen? Der er jo ingen der laver noget til Wii alligevel.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
ChronoChronoSkrevet 20/10-07 18:18 
Jeg kan da også lige skrive mine indtryk af maskinen nu jeg har fået den og tråden er aktiv.

Først, så er den jo grimmere i virkeligheden. Det kan lige gå når den står op, men liggende ser den hæslig ud. Det er der sikkert mange som er uenige i :)

Sammenligner man drevet med Wii'ens, så er lyden når den tager en disc ind noget voldsom. Når først disc'en kommet ind, så synes jeg dog den larmer mindre end Wii'en. Generelt er jeg imponeret over støjniveauet - jeg havde forventet en masse larm fra blæseren, men den larmer mindre end min PS2 og ikke ret meget mere end Wii'en.

Menuerne, XMB'et eller hvad i kalder det, synes jeg også fungerer helt fint. Lidt kedeligt måske, men det er da let at navigere rundt i.

Wifi'en synes jeg ikke er imponerende - den mister tit forbindelsen nogle sekunder her. Der sker dog kun når jeg er i XMB'et - da jeg spillede Resistance var der ingen problemer.

Jeg spillede først i SD på et CRT-tv, men der så det hele ikke meget bedre ud end et PS2-spil (okay, lidt måske...), og f.eks. Lemmings var nærmest uspilleligt pga. manglende detaljer og Motorstorm så udvasket ud. I 720p på min LCD-skærm er det en anden sag. PS3-spil skal helt sikkert spilles i HD. Angående HD opløsninger, så er jeg lidt skuffet over at den kun spytter 720p og 1080p ud - jeg ville gerne have nogle af de opløsninger midt imellem. F.eks. 1680x1050 som passer til min skærm, eller 1366x768 som mange HD-tv.

PSN-store er fed. Det er rart at kunne hente demo'er, og spillene er billige i forhold til VC på Wii. Den kører dog lidt langsomt og navigeringen er besværlig - jeg forstår ikke det skal laves som en web-side til en pc når man styrer med en controller.
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
BeanoBeanoSkrevet 20/10-07 18:57 
Chrono>
Angående HD opløsninger, så er jeg lidt skuffet over at den kun spytter 720p og 1080p ud - jeg ville gerne have nogle af de opløsninger midt imellem. F.eks. 1680x1050 som passer til min skærm, eller 1366x768 som mange HD-tv.

Det kunne jeg også godt tænke mig - men er de opløsninger egentligt supporteret via HDMI standarden?
NaieraNaieraSkrevet 20/10-07 20:03 
Du kan sende alle de opløsninger du vil igennem HDMI, men for afspillere og den slags er alt andet end de gængse opløsninger jo ikke normalt. De fleste TV understøtter jo efterhånden 1080p alligevel, så det er ikk' så slemt at den ikke kan f.eks. 1366*768.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
Bede-xBede-xSkrevet 21/10-07 02:26, rettet 21/10-07 02:31 
Naiera>
Men hvor er det lige de udviklere ville gå hen?

Vel Wii, 360, Pc, håndholdte.

Der er jo ingen der laver noget til Wii alligevel.

Lidt hård vurdering, men den er selvfølgelig ikke uden en vis del sandhed.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
happyEDhappyEDSkrevet 22/10-07 11:27 
Naiera>
Men hvor er det lige de udviklere ville gå hen? Der er jo ingen der laver noget til Wii alligevel.

Ah syntes det forkert at sige der ikke kommer noget.
Det jo heller ikke fordi det flyder med titler til PS3 og Xbox 360.

Syntes faktisk det er meget lidt til alle konsoller. godt nok har der lige været en del den sidste måndede eller to til Xbox 360.


Men det er nu ikke rigtig at ingen laver noget til wii, har lige skrevet lidt jeg faldt over.

-Konami
PES

-RedOctane
Guitar Hero

-Square Enix
Final Fantasy Crystal Chronicles

-Blue Tongue
de Blob

-Bizarre Creations
Geometry Wars Galaxies

-Grasshopper Manufacture
No More Heroes

-Capcom
Okami
Resident Evil Umbrella Chronicles
Monster hunter
Zack and Wiki

-SEGA
NiGHTS

-New Corporation
Victorious Boxers

-Vanillaware
Oboro Muramasa Youtouden

-Namco
Soulcalibur Legends

-Arc System Works
Guilty Gear XX

-Starfish-
The Monkey King: The Legend Begins

-EA
Fifa

Når det er sagt, syntes jeg igen at det ville være synd hvis nogen forlod en konsol og lavde kun spil til en, fordi der er rimelig stor forskel på konsollerne. Og der vil være spil der passer til den ene som ikke passer til den anden.
Jeg er glad for og håber det bliver ved at værer sådan at der er 3 eller minimum 2 konsoller, for det gør at der kommer flere forskellige spil.
At der så ikke kommer så mange spil i øjeblikket er der ikke noget at gøre ved. Men jeg tror også det ændre sig. Og at 2008 bliver et år med mange spil til alle konsoller.
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
ChronoChronoSkrevet 22/10-07 11:39, rettet 22/10-07 11:40 
Der er MANGE som laver noget til Wii. De er blot kommet sent i gang fordi de ikke var forberedte på succesen. Det er også derfor de første spil vi ser "bare" er ports.

Men er det ikke lidt off-topic i en PS3-tråd? :)
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
happyEDhappyEDSkrevet 22/10-07 11:54 
ja måske:) Men snakkede også om alle tre:)
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
BeanoBeanoSkrevet 03/11-07 10:18 
Min launch PS3's blæser går også op i højeste gear efter ca. 15-20 min og går aldrig ned igen.
Kender personligt 5 andre med launch PS3'er og hvor blæseren opfører sig helt identisk (har checket/lyttet efter selv).
Nogen syntes dog ikke det er et problem - jeg gør :(
MarkosMarkosSkrevet 03/11-07 11:32 
Hvis blæseren ikke blæste, så stod jeres PS3 sikkert i flammer i løbet af få minutter.

Jeg kan ikke få øje på problemet her og mit øre har heller ikke noget problem med blæseren. Har I prøvet at spille Xbox 360? Så opdager man hvad støj kan være, omend min egen konsol ikke larmer som andre jeg har hørt.
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 03/11-07 18:31 
Men så prøv at sammenlign når de begge to spiller spil. DVD drevet i PS3'en larmer slet ikke i forhold til det i 360'eren.

Der er en uhyggelig stor forskel på de to maskiner hvad larm angår. Jeg bliver heller ikke generet af støjen fra PS3'en. Jeg finder den meget lydløs selvom den næsten ikke har noget luft til to af siderne siger den ikke mere end min Dreamcast gør (drev og blæser). Min bærbar larmer også mere.
Spiller nu: Phantasy Star IV
BeanoBeanoSkrevet 03/11-07 20:47 
Markos>
Hvis blæseren ikke blæste, så stod jeres PS3 sikkert i flammer i løbet af få minutter.

Problemet er at Sony har fucket op og lavet nogle PS3 der larmer meget mens andre ikke gør. Den nye 40GB model (kun 8 måneder efter launch er meget mere støjsvag.

Ja, har en 360 som larmer betydeligt mere end PS3 når man spiller fra DVD drevet. Men min idle 360 er omvendt mere støjsvag end min PS3.
PalleJensenPalleJensenSkrevet 03/11-07 23:36 
Ja, og der er også forkel på 360'erne - jeg har to maskiner, hvor den ene er meget støjsvag både når man spiller og når den er idle (den nyere), men den gamle launchmaskine, larmer mens den kører og er støjsvag når den er idle.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
CoreCoreSkrevet 04/11-07 00:20, rettet 04/11-07 00:20 
Er der virkelig ingen next-gen gamere der har et anlæg der kan spille op?

Når jeg spiller er lydstyrken høj nok til at en dragster-bil kan starte op ved siden af mig, uden at jeg kan høre det for lyden fra spillet.

Skru da op for f....., så er det støjproblem løst.

:D
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
TLTLSkrevet 04/11-07 03:57, rettet 04/11-07 03:57 
Måske er det pga. at man sidder og gamer om natten og har andre folk i huset der er generet af det?
What is it Snake?Spiller nu: Guitar Hero, World Of Warcraft
BeanoBeanoSkrevet 13/11-07 15:18 
DivX support på vej til PS3 :)

Kilde
1'500 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig