X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Årets positive overraskelse


Svar
dRxLdRxLSkrevet 30/12-06 19:57, rettet 30/12-06 20:34 
Lidt ligesom den anden tråd, bare positivt :-p

For mig er det det dødt løb imellem annonceringen af XNA til xbox360 og PS3'ens totale åbenhed.

Et stykke i den rigtige retning bort fra blot at være at betragte som et stykke passivt kød med købekraft (også kaldet forbruger) og mod muligheden for at kunne manifestere sig selv på andre måder end at udfylde stregerne i de pre-nummerede tegninger som de fleste computerspil er i dag.

Hvad er jeres mest positive computerspils relaterede overraskelse?
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
dpldplSkrevet 30/12-06 20:30 
Bliver jeg slået ihjel for at sige Wii sport? :o
Anyway. Havde nok aldrig købt det, vis havde solgt det for sig selv. Men må da sige jeg er MEGET overrasket over hvor sjov sådan et simpel samling sport spil kan være. Aldrig set så mange person der er mere eller mindre var ligeglade med konsoller bliv grebet af et spil.

Wii er også et af dettes årest størest overraskelse. Jeg nyder controller og VC(Købt super star soldier her sidste dag :o). Simpel menu og en del ok ekstra ting(internet, photo ting, vejr ting og så videre). Var ikke særlig overbevist lige før den udkom, men jeg fortryder ikke købt overhovedt. Bedste konsol køb jeg nogensinde har lavet.

Bah skoder til skrive sådan noget her. Men nå :p
ALDRIG og jeg mener ALDRIG, skriv mit navn med store bogstaver :@Spiller nu: Dragon Age: Origins, Forza Motorsport 3 [Lim..., Borderlands
RJKRJKSkrevet 30/12-06 20:35, rettet 30/12-06 20:36 
Shadow Of The Colossus. Ikke så meget fordi det var en overraskelse, men fordi det bare var så gennemgående positivt. Efter min mening gør det mange ting på nye og bedre måder, end noget spil har gjort før. Så meget mere modigt og modent end hvad vi ellers ser. Mens Xbox 360 har brugt sit år med "næstegenerationsspil" til primært at lave de samme spiloplevelser i store firkantede rum med bump- og reflectionmapping, så synes jeg Colossus er det tætteste vi kom en "næstegenerationsoplevelse" i 2006. At det førte til lidt tekniske problemer, som mange har hængt sig i, synes jeg bare er pinligt på vedkommendes vegne... Det har uden tvivl været årets spiloplevelse for mit vedkommende, og nær det bedste i hele generationen (omend jeg nok stadig forfalder til Silent Hill 2, når alt kommer til alt :)).
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
BeanoBeanoSkrevet 30/12-06 20:48, rettet 30/12-06 20:49 
For mig var årets positive overraskelse Oblivion. Ikke fordi jeg tvivlede på at det ville blive en kvalitets titel, men fordi at det overraskende fangede mig så meget som det gjorde og fordi jeg normalt ikke spiller den slags "hard-core" vestlige RPG'er (Morrowind brød jeg mig slet ikke om) og er mere til de japanske.

Men årest bedste spil (bare ikke en overraskelse) må jeg sige var Twilight Princess skarpt efterfulgt af Guitar Hero spillene :)
KLTKLTSkrevet 30/12-06 23:16 
På trods af at der var en vis skepsis blandt de fleste inden for gamer verdenen i forbindelse med lanceringen af Nintendo DS, forventede de fleste af os vel alligevel at konsollen ville opnå forholdsvis stor succes, for vi ved jo alle at Nintendo altid har gjort det godt med deres håndholdte.
Alligevel var det vel de færreste af os der havde forventet at DS ville sælge SÅ godt som det for alvor viste sig i år, i særdeleshed i Japan hvor den som bekendt uge efter uge sælger grotesk mange enheder, og dette faktum ser jeg som en positiv udvikling i år, for det viser at den svagere konsol rent hardwaremæssigt vinder i kraft af godt gameplay - En tendens der kun kan bifaldes!
I denne sammenhæng synes jeg så også at det var positivt at se, at et af de bedste PSP spil i 2006 gik hen og blev et spil som Loco Roco, altså igen et spil som oser af gameplay af høj kvalitet, og som ikke stråler via dets teniske formåen som ikke var noget videre at skrive hjem om.

Så kort fortalt er jeg positivt overrasket over den generelle tendens på spilmarkedet i 2006, hvor der på markedet for de håndholdte var fokus på gameplay frem for hardware.
9/11 Was An Inside Job
WehnerWehnerSkrevet 30/12-06 23:16 
Gears of War var min store overraskelse i år. Jeg havde naturligvis set frem til endnu et spil med store marines mod aliens :-) men jeg havde ikke forestillet mig, at det ville være SÅ godt.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
Per SPer SSkrevet 30/12-06 23:17 
At D3 blev en succes.
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
SumezSumezSkrevet 31/12-06 00:23 
Som Nintendo fanboy kan jeg ikke lade være med at glædes over hvor stor succes Nintendo har fået med DS, og det bliver helt vildt, hvis de kan følge den op med Wii.
Men det må siges at være en pænt subjektiv ting. :)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
Zzap!Zzap!Skrevet 31/12-06 00:42 
Ligesom ovenstående, er jeg glad for at se en David sejre over en tilsyneladende Goliat.
Det er rigtig godt at se DS lammetæve PSP, selvom de fleste kæphøje "Nintend00-iz-da-kiddiz" personer spåede den en hurtig og ydmygende død.

Ikke at jeg har noget specielt imod PSP, jeg kunne bare ikke drømme om at købe en, før de laver en version der rent faktisk er beregnet på at blive transporteret til hverdag.
Born to kill space
TheDukeTheDukeSkrevet 31/12-06 01:38 
Neverwinter Nights 2.
Meget buggy og interfacet er kluntet, men det smager herligt af de gode gamle Black Isle RPG'er. Når Obsidian engang får hyret nogle betatestere der ikke bruger alle deres lommepenge på heroin kan vi vente os store ting fra deres side.
DarkenDarkenSkrevet 31/12-06 01:54 
puuha der var en del positive spil jeg fik fingrene i, ikke noget der overraskede mig, men gjorde mig glad =)

Skal vi gå efter overraskelser er jeg enig i understående,
der var nogle "ting" der manglede hist og her, men i det store hele var det overraskende godt (jeg kom reelt kun der ind for at prøve wii, men var hele vejen rundt =)
Per S>
At D3 blev en succes.
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
ValkyrieValkyrieSkrevet 31/12-06 02:20 
Company of Heroes. Det er få ting jeg hader mere end WW2 spil og strategi spil. CoH er DOG fantastisk. mod alle odds. Det her er det mest revolutionerende RTS siden Starcraft. Det kan der slet ikke være nogen tvivl om. Det er fuldstændig vildt og overdrevet hvor godt det er.

Guild Wars Nightfall. GW Factions var godt, men Nightfall var virkelig et spil trak serien en enorm tand op. Takket være disse nye tiltag til GW, så er hele universet blevet meget mere fantastisk.

half-life 2: episode 1: jeg mener at HL2:Episode 1 er det flotteste spil i år(teknisk). Animationerne på Dog er det mest fantastiske jeg nogensinde har set, og ingen HD textures i Gears eller Oblivion kan ændre på det. Men selve spillet er også utroligt godt. bedre end nogen del i HL eller HL2. Fabelagtigt.


GRAW; hvis der altid har været et problem med taktiske shooters, og bare 3D 3d person shooters generelt, så har det altid været mangelen på personlighed og identitet. Vi så dette tilbage i det første rainbow six i midten af 90erne. GRAW er det første rigtige Tom Clancy spil til dato hvor der faktisk er nogen stemmningsfulde og mindeværdige øjeblikke - I musikken, i historien, i præsentationens helhed. Der er stadig lang vej endnu, hvis det skal nå MGS kvalitet-historie, men GRAW er et godt spil. Det virker der hvor Lockdown og Vegas fejler. Det var en rar overraskelse.


Mii Channel; Miis er faktisk et rigtig cool system. jeg savner meget mere clothing content, men jeg blev overrasket over hvor meget Miierne har forbedret sig siden E3 demoerne.
Well crucify the insincere tonight...
Bede-xBede-xSkrevet 31/12-06 03:55, rettet 31/12-06 03:57 
DS'en har gennem hele året været den store overraskelse. Der er et eller andet utroligt rent og lækkert over maskinens spil. Det går ofte meget hurtigt fra man tænder den, til man er i gang. Færre opstartsfirmalogoer, korte/ingen loadetider, mindre spildtids FMV og mere af det, det handler om. Spil der ikke har behov for lange kedelige tutorials for at komme i gang. Som ikke prøver at lave grinagtig voiceacting eller tvivlsomme plots på pixiebog niveau. Som ikke bare for alt i verden skal være i 3D.

Ikke sådan at alt på maskinen er perfekt, men jeg elsker den spilfilosofi, som maskinens udformning tvinger ned over udviklerne.

Samtidigt er der noget behageligt over at se, at den teknologisk svageste maskine kan vinde over maskinen med power & brand. Det viser, at der er andre retninger for industrien, end det teknologikapløb vi ellers normalt følger. Man kan opsætte en anden forretningsmodel, istedet for de alt eller intet ruter, der for det meste bliver lagt for dagen.

Det er også meget imponerende at se i hvor høj grad, DS'ens succes bygger på Nintendo selv. Det er(primært) deres egen spil, som har drevet maskinen fremad. Ja, NU kan det tænkes udviklerne kommer med Dragon Quest eller ligende, for at få lidt krummer fra Nintendos bord, men det er efter maskinen er slået igennem. Det er svært at se Sony eller Microsoft komme så langt på deres egne produkter.

DS'en er en lille solstråle historie, ikke kun for os, men for mediet som helhed. Der er næsten intet, som ville glæde mig mere, end at se Wii opnå samme succes, således jeg kan skrive det her om den næste år.

Gears of War fortjener også lidt ros. Mine forventninger var ikke store, men heldigvis blev de overgået flere gange. Godt nok er jeg ikke blind for de problemer, som spillets scriptning og svage multiplayeropsætning medfører, men de bagateller til trods, så følte jeg mig blæst væk af det. Og i sidste ende er det det, som tæller.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
TLTLSkrevet 31/12-06 05:35 
Som nogle måske har bemærket har jeg spillet en del mere PC end konsol her i 2006. Syntes at min konsolinteresse er død lidt i takt med at markedet er blevet lidt uoverskueligt for mig, eller også er det bare fordi at der næsten ikke er nogle nye spil der har tiltalt mig til PS2... Og det faktum at det er den eneste konsol jeg har pt.

De mest positive spil på den er Guitar Hero og PES5.

Oblivion og Company of Heores glæder jeg mig til at spille ordenligt når jeg får min PC opgarderet i Januar, så de bliver nok også på plus siden til den tid, der ud over er jeg blevet positivt overrasket over World of Warcraft, selvom det tager meget tid syntes jeg ikke det er spildt tid. Mest fordi jeg får nogle oplevelser der i som jeg ikke har prøvet med noget andet spil. Halvdelen af spillet handler om at socialisere sig med andre... Som alle andre spil er der tumper og andre folk som spærrer vejen for en, men dem kan man heldigvis ignorere det meste af tiden. Så på toppen af min 2006 liste står WoW, også det spil jeg har betalt flest penge (1165) på ind til videre.
What is it Snake?Spiller nu: Guitar Hero, World Of Warcraft
RooneyRooneySkrevet 31/12-06 08:23 
Rockstar's Table Tennis. Da jeg spillede det første gang i sommers, bandede og svovlede jeg over det. Så fik jeg lov at bruge en halv times tid med styringen i singleplayer, og så var jeg solgt. Var på nippet til at købe en 360'er, udelukkende pga. det ene spil, men så fandt jeg ud af at jeg ikke havde råd - d'oh.

Men begge dele er indkøbt nu :-)
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
ChronoChronoSkrevet 31/12-06 08:54 
For mig er det Dragon Quest VIII: Journey of The Cursed King. Ikke fordi jeg ikke havde set dets succes i Japan og de gode flotte anmeldelser, men fordi jeg ikke selv forventede det helt store af det. Det var også lidt tilfældigt at jeg kom til at spille det, for jeg fik spillet forærende og havde egentlig ikke tid til et 80-timers RPG. Det var dog så godt at jeg ikke kunne lade være.

Jeg kom i sin tid aldrig igennem Dragon Quest VII, og synes egentlig det var tungt og kedeligt. Det kan slet ikke siges om Dragon Quest VIII, der i stil, stemning og forløb minder mig rigtigt meget om selveste Chrono Trigger. Jeg havde også samme gennemgående positive oplevelse med spillet. Det har tilmed en sjovere dialog og nogle ret originale karakterer vakt til live af virkelig god voice acting. Det mangler nok noget genspilsværdi i forhold til Chrono Trigger, men det er tilgengæld mere end dobbelt så langt.

Der har været flere andre positive oplevelser i år, men ingen af dem har overrasket mig så meget som den jeg fik af Dragon Quest VIII.
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
ComradeComradeSkrevet 01/01-07 22:58 
PES 6
Frygtede virkelig at Konami ikke kunne følge med FIFA i år efter at have læst flere steder at det skulle være bedre end PES. Men resultatet er fuldstændig anderledes og PES er stadig på toppen. I starten er grafikken en smule skuffende, men efterhånden synes jeg at PES igen overbeviser mig at, selvom spillene altid ligner meget hinanden sker der altid masser af forbedringer, dog nogen man først rigtig ligger mærke til efter en del timer med spillet.

Assault Heroes (XBLA)
Helt klart et af de mest underholdene spil i 2006. Visuelt er det ganske pænt, men gameplayet er virkelig fængende . Det her er vist det bedste eksempel på et value for money spil ;)
Spiller nu: Metal Gear Solid 4: Gun..., Grand Theft Auto IV, Race Driver: Grid
happyEDhappyEDSkrevet 02/01-07 16:41 
Min må være castlevania POR.
For jeg har aldrig kunne sætte mig ind i det langsomme gameplay.
Men POR er jeg blevt rigtig glad for, så må nok prøve GBA udgaverne også.

Andre der lige kommer i tankerne:
Elite beat agents
Wii sports
Spiller nu: Alan Wake, League Of Legends, Super Mario Advance 3: ...
CutePuppyCutePuppySkrevet 02/01-07 17:00 
At min lillesøster vandt en PS3 til D3... eller... er det positivt ?...

Synd det er 7 år siden jeg flyttede hjemmefra >_>
//Cutepuppy
PieyanthikosPieyanthikosSkrevet 02/01-07 18:46 
Call of Duty 3 (360)
Et wake up-call for mig når det gælder krigsspil og FPS generelt på konsol. Teknisk flot med glidende grafik og godt stemmeskuespil, og banerne var ikke alt for åbne til min smag.

Madden NFL 07 (Wii)
Styringen har længe afholdt mig fra NFL-spil, men her skinner Wiis potentiale virkelig igennem. Næstbedste spil p.t. til Wii.

Yoshi's Island DS
NSMB skuffede mig fælt, mens Yoshi fint erstattede det. Bedste DS-spil i år, selvom der har været mange gode.
PalleJensenPalleJensenSkrevet 02/01-07 19:04 
Rainbow Six: Vegas (X360)
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
McBrainMcBrainSkrevet 03/01-07 23:01 
På et personligt plan må jeg sige Guitar Hero serien. De spil er så meget sjovere end jeg troede de ville være.

Overordnet set vil jeg fremhæve Xbox Live. At de implementerede ideer formår at virke så gnidningsløst er fremragende. At der dukker nye ideer op, og at strømmen af spil til arcade er støt voksende, ser jeg som en glædelig overraskelse.
Nintendo is what Genesisn't.Spiller nu: Earth Defence Force 2017, Limbo, Railroads!
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig