X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Urban Games søger nye dygtige skribenter


Svar
PalleJensenPalleJensenSkrevet 11/10-06 16:38 
Urban Games, Urban avisens online spilsite, søger nye og entusiastiske anmeldere til vores eksisterende redaktion af dygtige skribenter.

Vi søger folk, som:

- er over 18 år
- har erfaring med at skrive anmeldelser (dog ikke et ultimativt krav)
- kan formulere sig let forståeligt på korrekt dansk
- kan se et spil fra flere vinkler
- har mindst to af følgende maskiner (PS2, Xbox, Xbox 360, DS, PSP, PC)

Du vil indgå i vores faste redaktion af dygtige anmeldere og dine tekster vil komme ud til hundredetusindvis af læsere, da dine anmeldelser både vil kunne læses på Urban Games og i avisens spiltillæg om onsdagen.

Jobbet som skribent for Urban Games er ulønnet, og det skal ses som en mulighed for, at få spillet de nyeste spil, få sit budskab og holdninger om spillet ud til en bred skare af læsere over hele landet og blive en del af det smalle danske anmelderkorps. Du får lov til at beholde de anmeldte spil, du vil få gratis promotion-versioner af diverse spil, merchandise og mulighed for at komme på presseture.

For at søge jobbet som anmelder på Urban Games, skal du sende en prøveanmeldelse af et valgfrit spil til os, så vi kan få et indblik i din skrivestil, dine evaluerings-metoder og dit overblik - se på www.urbangames.dk hvordan en anmeldelse er bygget op (introduktion, brødtekst, konklusion osv.) Efterfølgende sendes denne sammen med din ansøgning til redaktion@urbangames.dk og mærk din e-mail "skribent ansøgning".

Vi ser frem til at høre fra dig.

Urban Games
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig