X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Har TGS ændret på jeres PS3-planer?


Svar
SlothSlothSkrevet 25/09-06 11:33 
Med den massive PS3-dækning der har været på TGS 2006, kom jeg til at tænke på, om der er nogen af jer der har ændret planer mht. at få/ikke få en PS3?

Personligt skal jeg stadig have en, og TGS har bekræftet mig i, at det bliver en fed maskine (selvom den er dyr).
Kiss me, would you kindly?
127 emne(r).
« < 1 2 3 > »

Svar
Bede-xBede-xSkrevet 26/09-06 19:07, rettet 26/09-06 19:16 
Sloth>
Ifølge Sony er Blu-ray ikke smidt i maskinen for at den skal kunne spille Blu-ray film, men fordi, at Blu-ray giver udviklerne mere plads at arbejde med, istedet for DVD-9. Om denne forklaring er korrekt, eller om de vitterligt gør det for at snige Blu-ray afspillere ind ad bagdøren vil jeg ikke gætte på.

Det sidste. Selv om det er så åbenlyst, at det næsten er hoveddøren.

Jack_D>
Men det er altsammen noget som vil gøre spiloplevelsen bedre og vil vi ikke alle have det bedst mulige ud af den tid vi bruger??

Jeg er skam ikke overbevist om, at Blu-Ray er den mest optimale måde at øge spiloplevelsen på, set i forhold til, hvad den koster.

At du ikke finder launchspillene tiltagende er dit problem og blot ønsker endnu et EA/Pc som ligeså godt kunne være udgivet på PC'eren.

Hvor finder du belæg for det sidste i mine indlæg? Eller er det bare en indskudt bemærkning for at fornærme mig?

Jack_D>
Men der er mange interessante titler på vej og i launchvinduet.

Undrer det dig ikke, at der er så mange herinde, som finder PS3'en lidt for dyr på launchen, set i forhold til spillene - altså hvad man får?

Vi er ret mange herinde, som har mere end tyve konsoller og derfor har et vist kendskab til, hvad der er værd at investere i. Alligevel er der bred enighed om, at PS3 ikke er værd at købe på launch. Go figure...

Jack_D>
Har du overvejet om dit konsol koncept ikke har udskredet sidste udløbsdato.

Roden til Sonys problemer - og mulige triumftog - er at finde i den nye og uprøvede teknologi. Det er endnu for tidligt at bedømme, om de går i den rigtige retning. Blu-Ray skal blive en uovertruffen succes, for de kommer til at tabe terræn på konsolmarkedet.

RJK>
Men det samme gælder vel begge konsoller :)

Nej. Omend du nok skal finde lidt små prisvariationer på PS3, tror jeg ikke, at du skal forvente at finde en 1000 kr forskel, som det fx blev set i sidste uge hos El Giganten.

Ligesom man ikke kunne finde en 360 1000,- billigere på launch. Tilbudspriserne skal dog nok komme senere.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
RJKRJKSkrevet 26/09-06 19:22 
Jeg har da ikke snakket om launchpriser. Xbox 360 var heller ikke 1.000 kroner billigere til launch. Jeg beder jer bare give samme vilkår til begge parter, når I laver den slags sammenligninger. Det andet er jo bare manipulation.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
Bede-xBede-xSkrevet 26/09-06 19:29 
RJK>
Xbox 360 var heller ikke 1.000 kroner billigere til launch.

Hvilket er præcis, hvad jeg siger. Du må hellere lige læse det igen.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
RJKRJKSkrevet 26/09-06 20:21 
Nu var det primært henvendt til DeluxScan. Jeg ved ikke hvorfor du udlægger det som om du er uenig med mig, når du så skriver det samme :)
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
SlothSlothSkrevet 26/09-06 20:52 
Naiera>
Ja, du er lidt på afveje. Der er MANGE firmaer der støtter Blu-Ray; både hardware (Samsung og Pioneer, fra toppen af mit hovede) og selvfølgelig også med film. Der er lige nu udgivet eller sat dato på 101 Blu-Ray film mens der kun er udgivet/sat dato på 14 mere til HD-DVD.

Har du en kilde til det Naiera? Er det danske udgivelser eller USA?

Ifølge denne kilde er det 54 HD-DVD og 60 Blu-ray.

Fjerner man forskellige musik-dokumentarer og live-optagelser står scoren på 45 HD-DVD og 58 Blu-ray.

http://bluray.highdefdigest.com/releasedates.html
http://hddvd.highdefdigest.com/releasedates.html
Kiss me, would you kindly?
NaieraNaieraSkrevet 26/09-06 21:05, rettet 26/09-06 21:13 
Jeg kigger på DVD Pacifics liste over udgivne og kommende film på de to formater. Jeg ved ikke hvor jeg skulle komme frem til sådanne tal uden en eller anden form for kilde ;) De tal inkluderer så diverse udgivelser der ikke ville tælle som film, men det gælder så for begge formater, så det gør nok ikke den store forskel.

BR: http://www.dvdpacific.com/AdvancedSearch2.asp?sfl=1&BRonly=1

HD: http://www.dvdpacific.com/AdvancedSearch2.asp?sfl=1&HDonly=1
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
Bede-xBede-xSkrevet 26/09-06 21:07, rettet 26/09-06 21:11 
RJK>
Jeg ved ikke hvorfor du udlægger det som om du er uenig med mig, når du så skriver det samme :)

Godt, så lad mig uddybe det, selv om pointen ikke betyder det store for mig.

DS siger:
DeluxScan>
Én ting er, hvad MS siger den koster, noget andet er, hvad den koster i virkeligheden:

Hvortil der knytter sig denne efterfølgende kommentar(stadig fra DS, lige efter i samme indlæg):
DeluxScan>
I ElGiganten koster en premium nu 2400,- og i Merlin 2600 incl. BF2. En Core kan fås for 2000.

Dertil svarer du:
RJK>
DeluxScan>
Én ting er, hvad MS siger den koster, noget andet er, hvad den koster i virkeligheden

Men det samme gælder vel begge konsoller :)

Men det gælder jo netop ikke begge konsoller. Prisforskellen altså, som er med i DeluxeScans indlæg. Hvor der kun vil være små afvigelser på PS3, når den kommer, er der i øjeblikket helt op til 1000 kroners afvigelse fra Microsofts officielle pris på 360.

Over tid bliver det selvfølgelig det samme. Det er derfor jeg svarer:

Bede-x>
RJK>
Men det samme gælder vel begge konsoller :)

Nej. Omend du nok skal finde lidt små prisvariationer på PS3, tror jeg ikke, at du skal forvente at finde en 1000 kr forskel, som det fx blev set i sidste uge hos El Giganten.

Ligesom man ikke kunne finde en 360 1000,- billigere på launch. Tilbudspriserne skal dog nok komme senere.

Nu orker jeg ikke, at uddybe det mere. Det ligger vist også lidt fra trådens emne, så det kan være det samme...
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
SlothSlothSkrevet 26/09-06 22:05 
Naiera>
Jeg ved ikke hvor jeg skulle komme frem til sådanne tal uden en eller anden form for kilde ;)

Ah - det var skam ikke fordi jeg kaldte dig en løgnhals, eller fordi jeg troede det var fordi du bare sad og opfandt nogle tal - det var mere fordi at de par kilder jeg umiddelbart kunne finde divergerede kraftigt fra dine ;o)

Det ser ud til, uanset hvilke kilder man bruger, at Blu-ray er ved at komme op i fart, både hvad angår antal udgivelser, men også i kvaliteten. Nu kommer de første dual-layer Blu-ray film snart på markedet - om det gør en forskel ved jeg ikke, men ekstra plads er som regel altid godt ;o)
Kiss me, would you kindly?
NaieraNaieraSkrevet 26/09-06 22:10 
Det burde helt sikkert gøre en forskel. De sidste 5 GB op til HD-DVD, og så lidt codec-bøvl, er, så vidt jeg har forstået, det der har gjort forskellen indtil nu.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
ValkyrieValkyrieSkrevet 26/09-06 22:13 
Jeg kan ikke sige at jeg kan blive ved med at køre på Sonybots "spin".
Jeg syntes, hvad jeg så var pænt lamt for det meste. Selv MGS4 så ret plat og utroligt skod ud, hvad angår in game filmene. Grafikken havde bare taget et langt skridt tilbage.

Så var der alt det andet - Lair, Fight Night, Coded Arms, Genji VF5, VT3, Ridge Racer 7. Resistence Gab.
Ingen Killzone. Ingen Heavenly Sword. Ingen Resident Evil 5. Ingen The Darkness. Ingen FFXIII(in game videoer - demoer eller demonstrationer). Ingen Tekken 6.
Jeg tror det eneste lyspunkt for mig, var Devil May Cry 4. Men selv det lignede uhyggeligt meget de andre. Så meget at udover det tekniske, var det svært at finde på positive ting at sige om det.

Selve interfacen virker alt for meget PSP agtig IMO. Det virkede lidt skod at man ikke så noget nyt om deres online planer.

Og ang. Blue-Ray så erklære jeg mig hamrende ligeglad, sammen med mange andre udover den lille 12% minoritet der har HDTVer. Jeg håber medierne fejler slemt og at de kan mærke konsekvenserne af det.
Jeg kan ikke forstille mig at folk gider at gå op i den lille forskel som disse formater tilbyder. Det er slet ikke som fra VHS til DVD. Bare hype. Måske et marketing ploy for at prøve at underminimere piratkopiering og warez med film der indeholder tonsvis af GB.

Jeg så intet på TGS der kunne nå Lost Planet eller LO hos Sony. INTET. Hell - Jeg så intet som jeg synes så bedre ud end PGR3 eller COD2.
Jeg venter stadig på Kenny's udtagelser skal træde i kræft som "alle spil køre 120 FPS", "PS3en vil overtage PCen" og bla bla bla bla.

Men igen - Så var PS2ens launch jo også helt til grin. Skod spil, hele vejen igennem. Det tager nok 5-6 år, før at PS3en for sine egne versioner af God of War, MGS3, FFXII, Okami, SOTC osv...

Dog er der intet som for mig lyst til at ville spille på PS3. Prisen er totalt irelevent. Spørsmålet er nærmere, hvad maskinen overhovdet kan tilbyde der er interessent. Aldrig så tideligt i en konsol ciklus, har PCen været sådan en så stor trussel. IMO så voldtager Crysis ALT på konsollerne. Dette burde først ske om et par år. Måske er det pga af vista/dx10 eller whatever, men hvis man følger mange af tech hovderne rundt omkring på div. forums, så virker Cell og hele PS3 arkitekturen, til at være noget kompliceret crap!?
Well crucify the insincere tonight...
la0sla0sSkrevet 26/09-06 22:22 
OG så puster vi liiiige ud, tæller til ti, tager en chill-pille og roooooolig :)
Hvad sker der?
ValkyrieValkyrieSkrevet 26/09-06 22:35 
Jeg har spist flere glas fyldt med Ritalin end du tror, min fine ven.

Og lade mig fortælle dig noget - Jeg synes at Sony, er en dårlig leder af det her marked. Jeg synes deres kyniske og hensynsløse måde at håndtere tingene på, er en skandale. Ja... Jeg ville næsten sige at det er på grænsen til konkurence-etnisk udryddelse.

Jeg er ligeglad om Microsoft overtage hele jordkloden. Jeg håber at de knuser sony, fordi det er det de fortjener. Har intet med maskinen at gøre. PS2 er fantastisk. Men simpelthen fordi at dem der driver den koncern er uinspirerende og lede. De har ingen Reggie, eller nogen der er metroseksuel eller sjov, som Allard og Peter Moore.

De har kørt denne industri i fordærv, med alle mulige tingle tangler der burde være ligegyldige til at starte med.

Er det en undskyldning til Nintendo? At de skal larancere deres Wii, med spil der er grafisk dårligere end gamecube?

I det mindste forstod Nokia det. I det mindste kunne du bruge N-Cage som et våben når du var blevet frustreret nok over maskinen. Hvad kan jeg bruger PS3 til? Det ligner en gril, med en Spider-Man font. Kønsløst. Det ødelægger mit karma og mit humør - Bare at tænke på hvor skuffende det er.

Min PStwo derimod er fantastisk. Hvorfor er det at efterfølgeren til sådan en dejlig lille konsol, skal være så dårlig, right on the go?

Forklar mig det LaOs. Fordi jeg sidder her og græder over dette. Er det fair? Er det fair? Real time weapon change + giant enemy crabs og en controller uden rumble for 5000 kr? Hvorfor? Hvordan kunne Sony fejle så groft.

Hvordan er det nået dertil hvor Nintendo er kommet tilbage. Hvordan er vi nået dertil hvor bizare handheld spil er de nye must haves. COOKING MAMA???:(
Well crucify the insincere tonight...
Jack_DJack_DSkrevet 26/09-06 22:42 
Valkyrie>


Klip...

wauw, aldrig har jeg læst så meget vrøvl på så lidt plads.
Jeg tror dette slår selv de værste Okotta indlæg flere længder.

Har du overhovedet set film i HD enten 720p eller 1080p?
Det burde selv for hr og fru jensen være muligt at se den store forskel der er på 576i og 720p/1080p.

Netop den interface har høstet positive ord, da det i PSP'en fungere super godt, det er enkelt og let at gå til.

At du ikke kunne se noget der så bedre ud end PGR3 og COD2 siger vist mere om dig end det gør om de spil der blev fremvist.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
RJKRJKSkrevet 26/09-06 22:47 
Bede-x>
Nu orker jeg ikke, at uddybe det mere. Det ligger vist også lidt fra trådens emne, så det kan være det samme...

Med al respekt forstår jeg stadig ikke, hvor du vil hen.

Jeg beder såmænd bare om at man sammenligner vejledende udsalgspris med vejledende udsalgspris, når man sammenligner priser. Det er vel ret rimeligt.

Det skulle nu være klart, så lad det ligge...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
ValkyrieValkyrieSkrevet 26/09-06 22:53, rettet 26/09-06 22:54 
Jack D. Wow... Just wow.

Jeg gider ikke at gå i flame war med dig, pga af at visse personer, måske ville blive ekstremt fornærmet.
jeg gør ihvert fald. Da jeg ser dit indlæg som et direkte anti-konstruktivt(ja - Jeg fandt selv på det ord) og hadefuld udsagn af ord. Nærmest endda som en trussel.

Seriøst mate - Du kan snakke herfra og til george town, og hr og fru jensen er da fuldstændig ligeglade. Hvis du bare kigger på filmindustriens nuværende situation - Folks nuværende vaner for at købe og leje film, og DVDs utrolige velplacerede og gode økonomiske status, og HDTVerne lille og ubetydelige status, så falder din pointe for døve øre.

Og seriøst - Fordi jeg ikke kan se nogen betydelig forskel på RR7 og PGR3, og Resistence og COD2, siger da ikke noget specielt om mig som person? Det er jo bare min mening FFS:) Hvad havde du regnet med?

Synes at det er træls at du prøver at hænge dette flame bait ud på mig. Burde vi ikke allesammen kunne være her og diskutere og sige vores meninger på en fornuftig og dejlig plan, uden at man skal verbalt angribes?

Ang. Min interface kommentar, hvad snakker du så om rosende ord? Hvor biased er det at sige det? Jeg elsker den minimalistiske stil - Det der er problemet er jo at det ikke ligefrem er den super duper multimedie maskine som den er blevet hypet op til.
Altsammen IMO, for folk der skulle være i tvivl.
Well crucify the insincere tonight...
Jack_DJack_DSkrevet 26/09-06 23:02 
Hvad får dig til at tro hr og fru jensen er fuldstændige ligeglade?
Der bliver solgt flere og flere HDTV, projektorer, settop boxe mv, disse skal jo fodres med noget. Når diverse tv stationer endvidere går over til at sende i HD, skal man vist være mere end naiv for ikke se en hastig stigende status for HDTV.
Prøv at se lidt længere end blot de næste 3-6 måneder, det stopper jo ikke her, HD er kommet for at blive og bliver en væsentlig faktor og det ved Sony.


"Det der er problemet er jo at det ikke ligefrem er den super duper multimedie maskine som den er blevet hypet op til."

Den må du gerne lige uddybe.
Spiller nu: World Of Warcraft: The ...
ValkyrieValkyrieSkrevet 26/09-06 23:21, rettet 26/09-06 23:25 
Jeg TROR. At HDDVD og BR vil skræmme folk væk fra mediet. Jeg erkender at det nok skal gå mainstream. Men hvornår er det at de første TV stationer regner med at gå over til HD(udover fodbold)? 2009? 2010? Til den tid er vi allerede må vej mod en ny generation.

Jeg tror bestemt at BR og HDDVD vil være pænt crap her i de første år. Det virker som om at der ikke er andet end ulemper ved at være en af de første forbrugere.

Og seriøst - De store udgiver ved det, Sony ved det, Toshiba ved det - Hell - De fleste hutlihut tekniske folk ved det - Dette er altsammen et forsøg på at få mere profit på de samme film om og om igen.
12% er ikke meget. Når hr og fru danmark står op og morgenen og står og ser på hr-tv-specialist, der står og udtaler sig om at alle HDTVer under 30-40,000 ligenu, generelt er crap og ikke kan betale sig at købe om 2-3 år engang i fremtiden, så sætter det noget igang.

I løbet af de sidste 5 år er DVD blevet mainstream. Jeg tror at det er et format som de fleste mennesker er glade for. Man går ind i Fona 2000, og ser tonsvis af mennesker, købe tons af DVDer, genudgivet til helt ned til 30 kr!(købte Requirem for a Dream her den anden dag, til den pris)!
Hvorfor skulle folk skifte? De for en bedre kvalitet, men so what? Jeg tror næpper at folk vil gå ud og købe de samme film igen, for den bedre billedkvalitet. Jeg tror at folk hellere vil have det billigt og enkelt.
Jeg tror ikke engang at særlig mange forbrugere er intresserede i HDTV. Hvis man har et TV der fungere fint, hvorfor så skifte? Specielt flere år - før masserne følger med. Og langt efter det, skal medierne, kanalerne og filmindustrien tage hensyn til dem der nægter at opgradere. Det er jo hype altsammen. Det er jo altsammen et forsøg på at få folk til at kaste penge efter de samme ting to gange.


Ang, det med at jeg skulle uddybe, så mente jeg blot, at Kenny boy og Kaz, jo havde sagt, at PS3en ville overtage PCen. Altså, at PCen ikke ville have en væsentlig rolle, fordi PS3 med dens uber cell jo ville være mere end nok for selv den største super computer. Og når vi så kigger på hvad PS3ens interface tilbyder, så er det ret kedeligt og ligegyldige ting som photostorage, webbrowser og en eller anden simpliceret friends list.
Men alt det er jo bare mine forventnigner. Jeg er et fjols for at tro, bare en smule på Sony. Det handler ikke mere om hvad de har løjet om, men om, hvad de IKKE har løjet om. Pris måske? De sagde altid at den ville være meget dyr. Sjovt nok er det alligevel det, som folk går mest i hesten over.

Jeg er meget mere intresseret i at se hvad de egentlig kan gøre med de ps3 firmwire updates. Eller hvordan den vil fungere sammen med PSP!?
Well crucify the insincere tonight...
la0sla0sSkrevet 26/09-06 23:27 
Valkyrie>
Forklar mig det LaOs. Fordi jeg sidder her og græder over dette. Er det fair? Er det fair? Real time weapon change + giant enemy crabs og en controller uden rumble for 5000 kr? Hvorfor? Hvordan kunne Sony fejle så groft.

Hvordan er det nået dertil hvor Nintendo er kommet tilbage. Hvordan er vi nået dertil hvor bizare handheld spil er de nye must haves. COOKING MAMA???:(

Jeg aner det ikke gamle dreng :) Men altså er det så slemt? Sony har jo siden PS2 launch snakken kørt deres pladdersnak om multimediacenter osv. de vil jo dybest gerne have deres maskine til at være den eneste maskine man skal bruge. Derfor alt det der "tingel-tangel" :)

Personligt er jeg ikke særlig interesseret i PS3eren endnu, prisen er for høj, spillene uinteressante, og bluray er ikke noget jeg pt. vil gå efter. Efter den skuffelse jeg havde med PSPen så venter jeg nok lidt, meeeeeen jeg tror nok at maskinen med tiden skal blive et stort hit. Måske man skal vente på en PSThree, så er den inden da blevet pænere... nej det er gas. ;)


Til gengæld, Jack D så ville det ikke skade dine pointer om du var en anelse mere nuanceret. Du kommer a cross som lidt af en enøjet sonyboy... Men det er måske tilfældet ;) Nej som sagt, det er fint du glæder dig til den, men hele den der hr og fru jensen-snak... den er overdrevet. De er ikke early adopters... og HDTV er i langt højere grad i deres segment et livsstilssymbol, noget man har i forhold til sin omgangskreds. I forhold til gaming og PS3 er det ikke interessant for deres segment. Ikke endnu. Men det har vi snakket om før, og der synes jeg med al venlighed, at du af flere blev sat rimelig på plads. :)
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 26/09-06 23:31, rettet 26/09-06 23:35 
Valkyrie>
Jeg tror bestemt at BR og HDDVD vil være pænt crap her i de første år.

Du mangler altså at læse lidt bedre op på tingene før du kommer med sådanne udtalelser.

Blu-Ray og især HD-DVD får rigtig fine anmeldelser allerede i dag. Den første HD-DVD afspiller var ikke fantastisk god, men filmene så MARKANT bedre ud end deres DVD-sidestykker. BR og HD-DVD er ikke crap, og det er fakta.

Hvorfor skulle folk skifte? De for en bedre kvalitet, men so what? Jeg tror næpper at folk vil gå ud og købe de samme film igen, for den bedre billedkvalitet.

Hvorfor dælen skulle folk ikke være interesseret i film der ser pænere ud? Går du aldrig i biografen? Du får selvfølgelig aldrig selv så stort et lærred derhjemme, men med disse nye formater kommer du tættere på den kvalitet du oplever når du går i biografen.

Og hvem siger at folk skal købe de SAMME film igen? Der kommer jo hele tiden nye film!! Hvorfor skulle disse ikke blive købt på HD-DVD eller Blu-Ray?

Det er fint hvis du er hamrende ligeglad med HD generelt, men det er BESTEMT ikke en holdning du deler med ALLE andre, som du får det til at lyde.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 26/09-06 23:39 
Lidt offtopic, hvordan ser formatkampen ud pt? Jeg ved at blu-ray fører, men jeg har haft indtrykket af, at HD-DVD har vundet noget tilbage. Formatmæssigt er jeg indifferent, bare der snart kommer et ordentligt resultat. Nogle snakker om at kødindustrien kommer til at afgøre slaget, men det ved jeg ikke om er sandt, bare der snart kommer et resultat.

Er spørgsmålet ikke også hvor meget MS virkelig vil opbakke det? At der ikke er et HD-DVD drev i 360eren virker for mig som halvhjertet opbakning, de har jo om noget pengene og poweren til at bestemme standard. Og hvor står Apple i det her?
Hvad sker der?
ValkyrieValkyrieSkrevet 26/09-06 23:52, rettet 26/09-06 23:57 
Jeg forstår jer godt begge to. Selvfølelig har teknologi en vigtig status i dette land. Danmark er trods alt eliten. Vi har flere penge at fyrre af en næsten alle andre lande i verden - Og vi gør det også.

Men mates, vi er trods alt lidt mere teknisk fikseret, end ham der på 23 der bor i en trailer i Ålborg. Hvilket marked er det, der vil adoptere disse formater?

Jeg elsker film. Jeg har brugt lang tid på at skabe min DVD samling. Jeg har fundet så mange gamle klassiker, fra Casablanca til Rashomon. Det er bare lidt surt alligevel. Jeg havde sådan håbet på de ville vente længere tid med de nye formater.

Specielt HDDVD. Hvis det "kun" er 3 gange større end end en normal DVD9 - Gør det så den store forskel?`Nu har BR mere bang for the buck, men hvor lang tid vil der gå før disse formater også er forældet?
Jeg tror også at det er fordi at når jeg elsker film så meget som jeg gør, så kommer jeg alligevel til at bruge en mindre formue på at opgradere alle de film der skal ses i HD. Black Hawk Down, Gladiator, Akira... God. Jeg er ikke anlagt til den økonomiske status.

Det kan godt være at i gutter har ret. Jeg kan bare ikke fjerne den der "hvad nu hvis de fejler" fra min hjerne.


la0s>
Lidt offtopic, hvordan ser formatkampen ud pt? Jeg ved at blu-ray fører, men jeg har haft indtrykket af, at HD-DVD har vundet noget tilbage. Formatmæssigt er jeg indifferent, bare der snart kommer et ordentligt resultat. Nogle snakker om at kødindustrien kommer til at afgøre slaget, men det ved jeg ikke om er sandt, bare der snart kommer et resultat.

Er spørgsmålet ikke også hvor meget MS virkelig vil opbakke det? At der ikke er et HD-DVD drev i 360eren virker for mig som halvhjertet opbakning, de har jo om noget pengene og poweren til at bestemme standard. Og hvor står Apple i det her?

Apple er i sony camp. Dog støtter deres nye maskiner vist HDVD. Steve Jobs, vil altid havde MS. Det vil aldrig ændre sig.

Jeg tror at MS virkelig kun bakker HDDVD op fordi at de længe har været i alliance med Toshiba. Hvis HDDVD fejler. Så what? MS kan bare lade være med at give mere support. Det er vel mere som en service til folk der vil have et alternativ til Blue-Ray.
Jeg tror ikke at MS vil gå hele vejen. De har så mange andre muligheder for at få markedshare.
Well crucify the insincere tonight...
HeroldHeroldSkrevet 27/09-06 00:10 
Der er mange flere penge i BluRay-formatet for Sony, end der er i at lave konsoller - PS3 er kun en lille brik. Hvis du kan sidde og tjene penge på et format, der bliver det eneste, der laves film på, så sidder du på den fede pengemaskine.

Kunne det egentlig ikke tænkes, at et BluRay-drev rent faktisk også kan tilføjes til Xbox 360 som addon, hvis det en dag blev nødvendigt og HD-DVD-formatet er dødt?
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
SlothSlothSkrevet 27/09-06 00:20 
Hele den her diskussion lugter af VHS vs. DVD-diskussionen. Hvorfor skulle man dengang udskifte sin fuld funktionelle VHS-samling?
Kiss me, would you kindly?
HeroldHeroldSkrevet 27/09-06 00:32 
VHS bliver nemmere slidt, fylder mere, kvaliteten er ikke lige så god, osv. osv. Men som andre har skrevet, behøver man vel heller ikke at udskifte, men snarere tilføje. DVD-formatet har en del års levetid tilbage.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
DeluxScanDeluxScanSkrevet 27/09-06 00:34 
RJK>
Jeg har da ikke snakket om launchpriser. Xbox 360 var heller ikke 1.000 kroner billigere til launch. Jeg beder jer bare give samme vilkår til begge parter, når I laver den slags sammenligninger. Det andet er jo bare manipulation.

Som sagt: Til den tid er 360 sikkert faldet tilsvarende. PS2 var jo altid dyrere end Xbox, så det bygger jeg min teori på ;)
Life is like videogame: It doesn't matter how good you get, you always get zapped in the end.Spiller nu: Battlestations: Pacific, Saboteur, The, Tropico 3
RJKRJKSkrevet 27/09-06 00:41, rettet 27/09-06 00:42 
Herold>
Hvis du kan sidde og tjene penge på et format, der bliver det eneste, der laves film på, så sidder du på den fede pengemaskine.

Har du noget som helst at bakke dette op med? Jeg prøver ikke at forsvare Sony, men igen, det er altså en sammenslutning af firmaer, der står bag formatet. Har du tal der siger, hvor meget netop Sony tjener per solgt Blu-ray-skive?

Enhver logisk tankegang jeg kan lave, siger at det er håndører, i forhold til hvad filmselskaberne tjener på at sælge de samme film én gang til (og jeg er enig i, at det er et væsentligt argument for at drive HD). For ikke at snakke om alt det der "følger med" som følge af hele skiftet, ie. HD-skærme, afspillere etc. Det handler da om at sælge en masse ekstra "gejl", folk ikke vidste de havde brug for - ikke om det bliver det ene format eller det andet.

Mener du så også at Sony og Philips etc. i dag hører guldmønterne rasle ind, hver gang du køber en tom dvd- eller cd-skive til 55 ører...? ;) Altså, jeg har ingen anelse om det, men det lyder ikke voldsomt sandsynligt.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
DeluxScanDeluxScanSkrevet 27/09-06 00:41 
RJK>
Jeg beder såmænd bare om at man sammenligner vejledende udsalgspris med vejledende udsalgspris, når man sammenligner priser. Det er vel ret rimeligt.

Rimeligt, ja. Men når nu virkeligheden tydeligvis er en helt anden...? Faktum er, at man kan (Snart) få en 360 med HD-DVD til 1000 kr. mindre end hvad en PS3 (Foreløbig) er prissat til. Skulle PS3 alligevel blive en smule billigere til launch, så falder 360'eren jo nok også i pris.
Life is like videogame: It doesn't matter how good you get, you always get zapped in the end.Spiller nu: Battlestations: Pacific, Saboteur, The, Tropico 3
RJKRJKSkrevet 27/09-06 00:45, rettet 27/09-06 00:46 
Jeg har slet ikke kigget på dine prisudregninger, men enhver kan da se, at det ikke holder at sammenligne en vejledende udsalgspris med det allerbilligste to-dags-slagtilbud du kan finde på nettet. Det er da useriøst. Så kan du lige så godt sammenligne med Xbox 360-priser i Japan; der er de endnu billigere. Hvor går grænsen?
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
DeluxScanDeluxScanSkrevet 27/09-06 00:53 
Ok, 2400 er måske i underkanten, men efter hurtig søgning på nettet kan jeg lige umiddelbart kun finde Fona (Overraskende...), der stædigt holder på en 3199,- pris for Premium.
Merlin, ElGiganten og GameBits ligger 800-600 kr. under vejl. pris.
Life is like videogame: It doesn't matter how good you get, you always get zapped in the end.Spiller nu: Battlestations: Pacific, Saboteur, The, Tropico 3
RJKRJKSkrevet 27/09-06 01:03, rettet 27/09-06 01:08 
Men nu er det jo ret normalt herhjemme, at man mange steder kan finde den slags til et godt stykke under vejledende pris. Når PS3 ikke er en mangelvare, så kommer det samme til at ske der. Derfor er det kun relevant at sammenligne på vejledende pris - som jo i øvrigt i forvejen er meget usikker på PS3.

I øvrigt ved jeg ikke hvor du ser de priser henne? Så vidt jeg kan se ligger Premium de fleste steder omkring 3.000. Også hos Merlin?

EDIT: Og hos GameBits SKAL man købe spil med, så det er vel heller ikke helt fair.

EDIT2: Vejledende pris på Premium er da 3.199, ikke...?

Link...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
Zzap!Zzap!Skrevet 27/09-06 01:18 
Sumez>
Hele idéen med konsoller er jo at de skal være en billig maskine til at spille state of the art spil på.
At man putter al mulig sindssygt dyrt udstyr (og lige netop bluray er jo kun dyrt fordi det er en ny teknologi. Gi' det er år, og prisen begynder at styrtdykke)...

Det er jo lige netop dét der er Sonys problem. De har det her nye format, som det nærmest ville være kriminelt ikke at udnytte PS3 til at udbrede.
Tænk selv efter, ville du ikke synes at det var umådeligt tåbeligt med BR lige om hjørnet, ikke at putte et BR drev i? Forestil dig at de skulle til at lancere en PS3 uden BR om to måneder!
Sony har hverken råd til at vente til prisen på drevet falder, eller at sælge PS3en uden BR.

Dét sagt, så tror jeg ikke at BR drevet har så stor en del af skylden for den høje pris. Det er nok lige så meget udviklingsomkostningerne af Cell og den indbyggede harddisk.
Born to kill space
SlothSlothSkrevet 27/09-06 01:22, rettet 27/09-06 01:23 
Til Valkyrie:

Hvad der undrer mig er, at 360'er fanboys stadig bruger argumenter som "PS3's logo ligner Spiderman-fonten"...

Og hvad så?

Jeg gider i-aller-fald ikke at have en X-Box 360, for dens font ligner fonten fra Fucking Åmål...

Mht. Crysis har du sikkert helt ret - det vil (ifølge hvad jeg har set fra det hidtil) overgå alle konsoller. Så skal du jo selvfølgelig lige ud og investere 10.000+ i en ny PC der kan køre det med max detaljer og max. opløsning...
Kiss me, would you kindly?
HeroldHeroldSkrevet 27/09-06 01:30 
RJK>
Mener du så også at Sony og Philips etc. i dag hører guldmønterne rasle ind, hver gang du køber en tom dvd- eller cd-skive til 55 ører...? ;) Altså, jeg har ingen anelse om det, men det lyder ikke voldsomt sandsynligt.

Nej, det gør Toshiba, da det hovedsageligt er deres format ;) Toshiba har scoret størstedelen af de royalties på hver eneste DVD og hver eneste DVD-afspiller, der er solgt. Jeg mener at Sony ligeså sidder på mange af de royalties, der er i forbindelse med Blu-Ray, og det kan godt blive et ret stort beløb. Royalties for fx CD-formatet løber op i adskillige hundreder millioner dollars.

"Overall Blu-ray royalties total $30 per PC drive, Weber said." Kilde: http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml?articleID=175004773

"Royalties also play a significant role, said Rudy Provoost, CEO of Philips Electronics. The companies behind each standard hold patents and expect to be compensated for their inventions. Philips, Sony and the others behind the CD standard eventually garnered hundreds of millions of dollars from that invention.

"There are so many players. There is a lot of intellectual that went into this, and companies like Philips and Toshiba and Sony will all look for a return on investment," Provoost said. "That is what makes it a challenging debate. It's like the CD days. Everybody looks for a fair reward.""

Kilde: http://news.com.com/A+DVD+combo+Dont+hold+your+breath/2100-1041_3-6024875.html

Sony er selvfølgelig ikke de eneste, der kan tjene penge på BluRay - ligesom Toshiba gav Sony og Phillips en del af DVD-kagen, da patenter fra MMCD-formatet blev smeltet ind i SD-formatet, og gjorde det til DVD-formatet, men det var stadig Toshiba, der skummede fløden - og det vil Sony gøre nu.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
Bede-xBede-xSkrevet 27/09-06 01:30 
RJK>
Derfor er det kun relevant at sammenligne på vejledende pris

Nej, det er relevant, at sammenligne den pris forretningerne oftest tager og i visse tilfælde de bedste priser. Hvis vejledende pris på et produkt er 1000,-, men forretningerne oftest tager 200,- for det, kan man ikke bruge den vejledende pris til ret meget.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
RJKRJKSkrevet 27/09-06 01:39 
Ja, fantastisk... Nu er det bare sådan, at for det ene af de to produkter der sammenlignes, kender vi kun den vejledende pris (og det endda dårligt nok). Derfor: når man sammenligner to tal, så bruger man sammenlignelige størrelser - i dette tilfælde vejledende pris for begge produkter.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
Bede-xBede-xSkrevet 27/09-06 01:44 
Det er selvfølgelig tale om cirka priser, når der snakkes om PS3(og Wii). Hvis du synes at 5000,- for den store PS3 - med mindre der kommer en prissænkning - er helt hen i vejret at forslå, må du da gerne komme med en anden pris.
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
RJKRJKSkrevet 27/09-06 02:05, rettet 27/09-06 02:05 
Herold>
Jeg mener at Sony ligeså sidder på mange af de royalties, der er i forbindelse med Blu-Ray, og det kan godt blive et ret stort beløb. Royalties for fx CD-formatet løber op i adskillige hundreder millioner dollars.

Mange tal kan jo være store hvis vi ser på dem selvstændigt. Salget af dvd-film i USA var fx på 15 milliarder dollars bare i 2004. Det samlede PS1+PS2-salg inklusive spil udgør efter mine hurtige beregninger (fuldt forbehold) cirka 1 billion kroner. Så er selv "adskillige hundreder millioner dollars" jo et mindre beløb.

Selvfølgelig er det penge, men det handler vel om proportioner. Det har jo også kostet en masse at udvikle det hele, hvilket er en satsning som kan gå galt osv.

Du skrev det som om Blu-rays primære formål var at gøre Sony rige på afgifter til et monopol-format. Men sådan er det jo ikke. Det er en del af helhedsbilledet, men kun en mindre del. Så blandt verdens "fede pengemaskiner" er det vel ikke den fedeste ;)
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
RJKRJKSkrevet 27/09-06 02:14 
Bede-x>
Hvis du synes at 5000,- for den store PS3 - med mindre der kommer en prissænkning - er helt hen i vejret at forslå, må du da gerne komme med en anden pris.

Hvorfor skulle PS3 - med mindre der bliver langvarig mangel på maskiner - være så meget anderledes end de fleste andre produkter herhjemme, at lige præcis den ikke kan findes billigere end vejledende udsalgspris, relativt kort efter launch nogensteder. Det er vel meget simpelt: Hvis Fona sælger den til 4.999,- og tager deres normale fortjeneste, så er der altså også nogen der kan sælge den billigere, og alligevel tjene penge på den.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
Bede-xBede-xSkrevet 27/09-06 02:40, rettet 27/09-06 02:49 
PS3 kan også findes billigere, hvilket er hvad jeg skriver. Men nær launch vil den ikke kunne findes med samme udsving, som vi ser i øjeblikket på 360. Derfor:

Når PS3 ikke er en mangelvare, så kommer det samme til at ske der.

Yep, det sker senere, hvilket jeg har skrevet et par gange. Men det er ikke relavant at sammenligne den vejledende pris, da Xboxen afviger meget mere fra den end PS3, i og med at konsoller ikke afviger meget på deres launch. Derfor er dette forkert:

Derfor er det kun relevant at sammenligne på vejledende pris

Det giver ikke mening at sammenligne den vejledende pris. Det er ikke den, som er gældende. Den vil dog være meget tæt på i PS3ens tilfælde(altså ikke et tusind kroners udsving).

Må referere til mine indlæg ovenover, hvis du stadig ikke er med på, hvad jeg mener. Jeg kan ikke uddybe det mere...
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
Bede-xBede-xSkrevet 27/09-06 03:00, rettet 27/09-06 03:05 
RJK>
Enhver logisk tankegang jeg kan lave, siger at det er håndører, i forhold til hvad filmselskaberne tjener på at sælge de samme film én gang til (og jeg er enig i, at det er et væsentligt argument for at drive HD). For ikke at snakke om alt det der "følger med" som følge af hele skiftet, ie. HD-skærme, afspillere etc. Det handler da om at sælge en masse ekstra "gejl", folk ikke vidste de havde brug for - ikke om det bliver det ene format eller det andet.

Nu skal jeg lige være med. Er det du påstår, at Sony ligeså godt kunne hoppe med på HD-DVD vognen, da fortjenesten på salg af "gejl" er det, der betyder noget? At fordelene ved at Blu-Ray (som de er en af hovedudviklere på) - , bliver det dominante format, er så lille, som at være ubetydelige?
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
NaieraNaieraSkrevet 27/09-06 07:44, rettet 27/09-06 07:52 
Valkyrie>
Men mates, vi er trods alt lidt mere teknisk fikseret, end ham der på 23 der bor i en trailer i Ålborg. Hvilket marked er det, der vil adoptere disse formater?

Hvad dælen har de to ting at gøre med hinanden? Der er heldigvis ikke mange mennesker der bor i trailere i Danmark, så jeg ved ikke hvor du vil hen med det, især ikke i forbindelse med det efterfølgende spørgsmål. Det giver jo ingen mening.

Valkyrie>
Specielt HDDVD. Hvis det "kun" er 3 gange større end end en normal DVD9 - Gør det så den store forskel? Nu har BR mere bang for the buck, men hvor lang tid vil der gå før disse formater også er forældet?

Ja, det gør en stor forskel. Hvorfor skulle det ikke? Tre gange mere plads giver plads til stor forbedring, selvfølgelig såfremt du har det rette display.

Der går sikkert ca. ligeså lang tid før disse formater er forældede som der gik med DVD'er. Men det er jo pænt svært at spå om den slags.

Og hvad så hvis de 'fejler'? Din afspiller og de film du købte til den virker stadigvæk.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 27/09-06 07:48 
la0s>
Formatmæssigt er jeg indifferent, bare der snart kommer et ordentligt resultat.

Du er da vist lidt utålmodig ;) De har altså ikke været i gang i mere end nogle måneder. Du skal ikke forvente at det ene format ryger af markedet lige med det samme.

Du burde hellere håbe på, at nogen smider en god afspiller sammen, der kan tage begge formater.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
CoreCoreSkrevet 27/09-06 08:35 
Jer der følger det, har sikkert allerede set/hørt det, men hvis det her nogensinde bliver til noget, så står PS3 ikke særlig meget stærkere end alle andre afspillere, på filmsiden...

Overflødiggørelse af eventuelle formatkrige...
Spiller nu: Mass Effect 3, Twisted Metal (2012), SSX (2012)
HeroldHeroldSkrevet 27/09-06 09:52 
RJK>
Du skrev det som om Blu-rays primære formål var at gøre Sony rige på afgifter til et monopol-format. Men sådan er det jo ikke. Det er en del af helhedsbilledet, men kun en mindre del. Så blandt verdens "fede pengemaskiner" er det vel ikke den fedeste ;)

Jeg tror der er flere penge i det end du umiddelbart tror. Hvis du sidder på dét format, det bliver det foretrukne til data, spil og underholdning, så tjener pengene reelt sig selv. Blu-Ray især er ret så dyrt på det område - 30 dollars for et pc-drev?

Men det er nok også fjollet at diskutere det, når vi ikke har nogle reelle tal at forholde os til :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
la0sla0sSkrevet 27/09-06 10:04 
Naiera>
Du er da vist lidt utålmodig ;) De har altså ikke været i gang i mere end nogle måneder.

Det kan du bande på at jeg er :) Måske er det først inden for de sidste måneder at krigen er kommet i gang, men der har dog været en djævelsk masse posering og råben fra kombatanterne i lang tid inden.

Jeg ville hade at købe en afspiller der afspiller det forkerte format. Ligesom jeg har forestillingen om at det kan blive et helvede at skulle vælge mellem releases fra film til film. Det er jo ikke utænkeligt at forestille sig forskelle i transfers. Therkildsen her vil bare have ro :D
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 27/09-06 12:58 
Herold>
VHS bliver nemmere slidt, fylder mere, kvaliteten er ikke lige så god, osv. osv.

DVD'er fylder også mere, eftersom BR og HD-DVD æskerne er mindre. Kvaliteten er heller ikke ligeså god på DVD, som på de nye formater.

De fleste argumenter kan genbruges, og folk er tilfredse med hvad de har, hvilket også var langt det mest brugte argument da folk ikke ville af med VHS.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 27/09-06 13:17 
Man BURDE kæmpe for et HD-LD format!
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 27/09-06 13:28, rettet 27/09-06 13:37 
Hvad mener du fordelene ville være ved dét?
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 27/09-06 14:09 
Når disken er større er der mere plads til data... hehe nej
Det er bare gas :)
Hvad sker der?
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 27/09-06 14:50 
ja Helt klart et HDLD format.. :-) og gerne den version som er på størrelse med en LP :-D

Jeg har ikke helt fulgt med i BR og HD DVD formatet...
men sidst jeg så..
så var BR bygget til MPEG2 formatet.. (et ca 10 år gammelt komprimerings format) (jaja.. VC1... Det kan BR også engang i fremtiden.. men det kan de BR maskiner på markedet ikke klare)

og HD DVD VC1 "nyt" format som er viderudviklet af MPEG4.
Hvis jeg ikke er helt galt på den.

Så vidt jeg har forstået så har HD DVD mulighed for at downloade indhold fra internettet fra en menu, hvis filmen understøtter det.

Men ang. TGS og ændret holdning.. så nej fra mig af...
jeg skal stadig ikke have en PS3'er.
1 den er stadig for dyr... og den har ikke Microsoft udviklings team bag sig... (Sjovt nok sagt af en Apple Bruger som mig..)
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
127 emne(r).
« < 1 2 3 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig