X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

SH-billedkommentarer: SkyblazeR


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 21/06-06 00:41, rettet 22/06-06 01:16 
I dette emne kan der spørges og kommenteres til SkyblazeRs billeder fra Silent Hill-konkurrencen.

Granny's Silent Hill Special

SH-billedkommentarer: SkyblazeR
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 21/06-06 01:56, rettet 21/06-06 03:42 
En "bag om billedet" følger herunder.

Billedbehandlingsprogram:

Photoshop CS2 version 9.0.1

Kamera:

Sony Ericsson W800i (2 megapixel)

Motiv 1:

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

"Caught in the moment"-billede. Vidste næsten med det samme, hvad det burde bruges til :)

Resultat:

Grannys Silent Hill Special

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Beslutningen om rent faktisk at bruge det kom dog først et par dage før deadline for bidrag til konkurrencen, og jeg blev aldrig helt tilfreds med det "forhastede resultat". Det afspejles jo også åbenlyst igennem voteringen ;) Billedet er lavet som en hyldest til Silent Hill-kaninen, lyssætningen i spillet og ikke mindst min mormor der er tæt på de 100.

Skulle jeg lave det om, ville jeg have brugt mere tid på billedets helhed, end enkelte detaljer såsom ansigtet - jeg alligevel valgte at skjule delvist i mørket. Især var jeg generelt i tvivl om lyssætning, smådetaljer - fx glasset med blod på bordet - og titelangivelse (kæmpedetalje).

Motiv 2:

The Carnival Of Evil

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Lokalt gøgl i byen. Var planlagt som mit andet billede. Nåede desværre ikke at komme igang med den efterbehandling det tydeligvis kræver, for at nærme sig noget lignende fra Silent Hill 1 og 3. Der skal måske ikke så meget til, så det er lidt ærgerligt, at det ikke kom med. Måske jeg gør noget ved det senere, bare for sjov.

Andet kildemateriale:

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Uden kaninansigtet fra spillet ville det Silent Hill-agtige i konkurrencebilledet næppe have været tilstede på samme måde.

Efterbehandlingen:

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Motiv 1 som det ser ud, efter jeg har leget med blodstænk og givet køleskab og fryser et rustent look a la den alternative dimension i Silent Hill - men slet ikke på samme måde, da min plan var netop at præge hele billedet som en lokation fra den alternative SH-dimension, omend jeg ikke nåede særlig langt med den idé. Andre detaljer er tilføjet såsom kaninhovedet, der har fået skåret baghovedet af - skal det selvfølgelig forestille - hvor indholdet er hovedessensen i den fremragende dessert.

Personskyggen er ikke på selve motivet, så den måtte jeg lave ved først at udskære et ekstra lag af freaky granny, og derefter tilføje og justere skyggen med Layer Style. Jeg udskar ligeledes ekstra lag af småting som ledningen på piskemaskinen. Via Layer Style fik den en "overnaturlig" elektrisk strømeffekt om sig (jeg senere gjorde ekstra kraftig). Glasset i brillerne er knust (men det har alle jo bemærket, eller ikke, for det er svært synligt i det endelige billede).

"Billedet i billedet" på køleskabet er faktisk det rigtige. Jeg lod det være, fordi det mindede mig om en udsigt udover Silent Hill-søen i Silent Hill 2. Desuden forsøgte jeg at lave en blodig hånd på siden af køleskabet, man lige præcis aner på det endelige billede.

Øjnene er lavet hule og blodige, men jeg blev ikke helt tilfreds med den detalje, ligesom glasset med blod på bordet, der ikke virker ægte nok (nåede faktisk ikke at gøre en dyt ved det, andet end en cheesy blodnedstrømning ad bordet til fadet på stolen ;)). Inden jeg gik igang med at manipulere ansigtet til ukendelighed, rodede jeg først med forskellige filtre (lyssætning og støj).

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Et forsøg på at lave en overeksponering af lys og støj. Ingen andre detaljer er tilføjet.

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Ændring af lysfilter (diskret Omni på kaninen).

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Ændring af lysfilter (Spot) og nedjustering af støj.

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Justering af lysfilter uden støj (Spot).

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Mit første forsøg med en mindre manipulation af ansigtet, der er lidt mere Silent Hill-freaky. Fordrejningen er lavet med filteret Distort > Twirl. Lysfilteret er et justeret Omni.

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

En anden freaky manipulation af ansigtet, lavet med filteret Distort > Pinch. Forsøgte også med Spherize og Wave, men blev ikke tilfreds (med mere tid til at justere de mange indstillinger for Wave, tror jeg det ville have været det mest unaturligt skræmmende resultat ved billedet).

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Første stadie til det endelige billede. Jeg fik pludselig en trang til at lave et ekstra lag af ansigtet og bruge et justeret Darkstroke-filter på det.

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Hvad er mere Silent Hill-agtigt end en lommelygte-effekt som taget direkte ud af spillet? Sikkert noget andet end ovenstående eksempel, som bare skjuler alle billedets detaljer. På den anden side tror jeg at nogle vil synes, glasset med blod er noget mere creepy her. Med andre ord er dette vel billedet jeg burde have deltaget med :!

Det første tegn på tvivlsomhed omkring titelangivelse ses i øvrigt både ovenfor og nedenfor.

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Der så pludselig blev til Grannys Silent Hill Dessert, mere lysfilterjustering (Omni) og kraftig støj. Tæt på det endelige resultat? Jep, men forinden skulle der lige tilføjes seks lyskilder mere, så jeg rigtig fik øje på alle detaljerne igen (desværre også det pokkers glas med "blodmikshjernemassen").

SH-billedkommentarer: SkyblazeR

Tilbage til det endelige billede, de færreste gav en topstemme (shame on you ;p). Billedet har seks lyskilder igennem filteret Render > Lighting Effects. De er en blanding af Spot og Omni. Åbenbart en blanding der kunne have været bedre, eller også er det glasset med blod, der bare ikke skulle have været dér (i så fald skjult i mørket).

Så er der ikke mere for den 25 øre, men jeg kommenterer gerne mere, hvis nogen vitterligt vil have mig til det :)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Dark Souls: Remastered, God Of War III: Remaste...
SumezSumezSkrevet 21/06-06 08:00 
På trods af det useriøse motiv, og nogle tydeligvis meget hjemmelavede effekter, synes jeg dette billede var et af de bedste. Mest fordi, det som et af de eneste rent faktisk lignede noget, der kunne være taget ud af et Silent Hill-spil, med hensyn til farverne, lyset, osv.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Toki, Tetris Effect, Shadow Tower: Abyss
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 21/06-06 15:32 
Det varmer at høre nogen fangede stemningen. Det her motiv er i øvrigt "one of a kind". Jeg tvivler på nogensinde at komme til tage et lignende billede igen ;)

Effekterne er selvfølgelig hjemmelavede - hvad ellers (lavet på min egen pc...the way to go :p). Hvilket passer meget godt til den parodi billedet i grunden skal forestille (i forhold til Silent Hill-kaninen der er en direkte kontrast til spillets ækle univers, farvepallette, monstre osv).
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Dark Souls: Remastered, God Of War III: Remaste...
KnightrideRKnightrideRSkrevet 07/10-06 09:22, rettet 07/10-06 09:23 
fyha.. godt lavet! hvis momse ser det, tror jeg sku hun får hjertestop ;) Lad os tage et billed af Luffe næste gang ;-P
Yippie-ki-yay, motherfu**** :)Spiller nu: Test Drive Unlimited 2, FlatOut 2, Grand Theft Auto IV
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig