X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).

Svar
vyssenvyssenSkrevet 14/01-20 22:21, rettet 14/01-20 22:22 
Jeg synes derimod slutningen er kanon. Der betaler hovedpersonen endelig for alt det lort han har lavet. Der tager filmen fat i at vi alle bliver ældre, og døden kommer, og når du er en gammel pølle, som kun har historierne tilbage, så er du kun noget, hvis du har været noget for nogen.
SumezSumezSkrevet 14/01-20 23:18 
Ok den fornemmelse fik jeg overhovedet ikke fra slutningen. :) Synes han virkede ganske selvtilfreds.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
BeanoBeanoSkrevet 15/01-20 08:18 
Jeg syntes det var ret tydelig han ikke var spor tilfreds - glemt, ensom og forladt af alle omkring ham. Vyssen opsummerer det ganske fint imo.
millenniummillenniumSkrevet 15/01-20 09:44 
Jeg tilmelder mig Vyssen og Beano. Det er en gennemsigtig mand der til sidst sidder på plejehjemmet og taler ud i luften.
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 28/01-20 19:11 
Jojo Rabbit.
Lige på vej hjem (skriver dette nu tredje gang da min iPhone slugte det halvskrevne indlæg da jeg kiggede noget i IMDb), så kun en kort bemærkning:
Jeg lo, jeg græd, jeg blev vred. Jeg havde regner med filmen ville være god, men ikke hvor meget den ville ramme i hjertet.
Drengen der spiller Jojo er et mirakelfund og Johannsen er glimrende også.
At filmen så også er utrolig relevant nutildags er kun bonus.
SumezSumezSkrevet 28/01-20 19:31 
Ja, jeg var godt nok også voldsomt positivt overrasket over den film.
Havde regnet med et Taika Waititi take på en Wes Anderson-film, men oplevede noget helt andet. Den var både rigtig sjov og virkelig rørende. Drengen var genial, men er også helt vild med Sam Rockwell's figur.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
3of193of19Skrevet 28/01-20 19:40 
Drengen er Roman Griffin Davis og Jojo er hans første rolle. Det er vildt hvor godt han spiller Jojo, et flot talent og bestemt også endnu et tegn af at Waititi er en top instruktør,
Kaptajn K var bestemt også et highlight, han spillede det lidt som om han enten hele tiden var fuld og eller høj (hvilket ikke er så underligt historisk set (Panzerschokolade).),
Sjovt du siger Wes Anderson, da jeg kom ud a biffen var der to piger der snakkede sammen og den ene spurgte den anden om Waititi også havde instrueret Grand Budapest Hotel, så helt galt er det ikke :)
NaieraNaieraSkrevet 28/01-20 19:48 
Den skal hjem på blå hurtigst muligt.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
SumezSumezSkrevet 28/01-20 19:52 
3of19>
Kaptajn K var bestemt også et highlight, han spillede det lidt som om han enten hele tiden var fuld og eller høj (hvilket ikke er så underligt historisk set (Panzerschokolade).),

Han går jo så også og pimper af sin lommelærke hele tiden. :P
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 29/01-20 10:47 
Så håber jeg alligvel den er et stykke fra Grand Budapest Hotel, for den var slet ikke min smag :P Mega indstuderet stiløvelse og mekanisk uden menneskeligt flair, hvis du spørger mig.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 29/01-20 11:00 
Det er to vidt forskellige film. Der bliver helt sikkert trukket på Wes Andersons visuelle stil, men det er en helt anden form for både humor og historiefortælling. Jojo Rabbit sigter i langt større grad mod laveste fællesnævner, men på en særdeles velgjort måde, så det er ikke ment som et kritikpunkt.

Ærgerligt at du ikke kunne lide Grand Budapest Hotel, det er ellers en fremragende film.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
GrillBillerDKGrillBillerDKSkrevet 01/02-20 23:04, rettet 01/02-20 23:41 
Ad Astra.

Hmm hvad skal man da sige...
Gudskelov er det ikke en film baseret på Ad Astra for ZX Spectrum :-D

Spoiler time:
Far er blevet væk og borte på en mission langt ude i rummet, og pludselig sker der nogle events på jorden som af uvisse årsager kan kan spores til at komme fra Neptun.
Sønnike bliver sat på en hemmelig mission som jordens befolkning endelig ikke må få et nys om, for tænk hvad der vil ske hvis de fandt ud af at det var mennesket selv der skabte det kaos på jorden...
Sønnike bliver så sendt til månen, som hærges af rumpirater... for at blive smuglet ud til en base på månens bagside, for at kunne blive sendt videre til en rumbase på Mars.
På Mars møder han så en datter til et besætningsmedlem som var med "Sønnikes" fars på mission for at finde tegn på andre rumvæsner.

Historien viser så sig at faren var blevet så optaget af sit arbejde, at han bare måtte finde tegn på liv i rummet langt tid efter resten af besætningen havde opgivet og bare ville hjem, og det kunne faren så ikke håndtere så han dræbte dem alle, så han i fred og ro kunne udfører sit arbejde.
Sønnike ankommer så endelig til Neptun og finder sin fars rumforskningsskib, og får ham så overtalt til at det er på tide at han dropper sin forskning og kommer hjem til jorden sammen med hans søn.
fint, tænker faren så som er godt oppe i årne for han har været væk fra sin søn i over 30 år og nu også fået grå stær.
Så på vej til redningsskibet tænker faren så at det gad han alligevel ikke og kapper så rebet til sønnike og driver så ud i det uendelige univers. (Mod stjernerne "Ad Astra" )
Nå for satan, så også... men hjem vil sønnike, for han har tænkt sig at det er på tide at han så begynder at trappe ned på det med at være alene, og begynde at tænke på andre også end sig selv...

Rulletekster, og soundtrack af Lorne balfe...

Er man til musikken som laves af lorne Balfe, Hans Zimmer, Two Step from hell, Audiomachine og den slags, så er det en uden mærket og ganske flot film:
https://www.youtube.com/watch?v=XwH9CBbrbfc
Det det er også bare en film hvor ens 90'er ynglings skuespiller viser tegn på at de nu er blevet rigtig gamle og ryket... som om at Tommy lee jones kan blive mere rynket og gråhåret... :-/
At det er bras er ikke ensbetydende med at det ikke virker, men det har du åbenbart svært ved at forstå. (JackD - 2006)
DarkenDarkenSkrevet 02/02-20 00:22 
Nu ville jeg normalt have insisteret på at du faktisk brugte spoiler tags, men den film er bare så dårlig at bare du husker det til næste film er det vel ok :P
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
millenniummillenniumSkrevet 02/02-20 09:45, rettet 02/02-20 09:49 
Vice

Uventet kompetent brug af filmsproget og brud på den fjerde mur, som virkelig løfter Vice over mængden af endnu en politisk biografisk film der sigter efter en Oscar. Jo, Christian Bale er fantastisk og maku-up er eminent, men det overskygger ikke den nærmest satiriske vinkel på politik og filmens selvrefleksive metoder. Super god afslutning der virker giver den in-your-face til publikum.

EDIT: Jeg kan godt forstå det, hvis amerikanerne er lidt stødt over den.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 02/02-20 12:11, rettet 02/02-20 12:11 
Darken>
Nu ville jeg normalt have insisteret på at du faktisk brugte spoiler tags, men den film er bare så dårlig at bare du husker det til næste film er det vel ok :P

Ad Astra, dårlig? Damn. Tør slet ikke tænke på hvad du synes om alle de oprigtigt elendige film der faktisk findes derude.
Forlægget var ret "vi har set det før", men er du gal det er en film der forstår at sprede en stemning i biografen, synes virkelig den var veldrejet.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
DarkenDarkenSkrevet 02/02-20 14:28 
Lad mig omformulere: Kedelig og forudsigelig, men det visuelle og musikken var godt.
Synes bare det var spildt potentiale eller også var mine forventninger bare for høje.
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
millenniummillenniumSkrevet 07/02-20 23:36 
1917

Sammen med Dunkirk har Sam Mendes godt nok forkælet publikum med en krigsfilm der søger nye højder. En filmteknisk triumf, et impressionistisk billede af krig (generelt), et lydspor der får maven til at trække sig sammen og en immersiv oplevelse mere effektiv end 3D og VR. Jeg frygtede lidt at det ville blive for meget filmteknisk og for lidt content, men den fortjener alle sine priser.
The medium is the message.
ResizeResizeSkrevet 08/02-20 00:15, rettet 08/02-20 01:28 
1917

Sjovt nok var publikum skuffet over filmen i den biograf hvor jeg så den. Den er ganske flot filmet men historien hænger lidet sammen, og er klichefyldt. Der er for mange scener som på ingen måde er gennemtænkte, og man undres om indspilningen gik for stærkt eller manus var blevet væk. Uden at røbe for meget: Tyskerne kan ikke ramme en ladeport på klods hold.
millenniummillenniumSkrevet 08/02-20 12:10, rettet 08/02-20 12:11 
Ved du virkelig hvad hele publikum synes om filmen?

Nu hedder tråden jo faktisk “Hvad synes DU om filmen?” ;)
The medium is the message.
ResizeResizeSkrevet 08/02-20 12:31, rettet 08/02-20 12:59 
Ved du virkelig hvad hele publikum synes om filmen?
Nu hedder tråden jo faktisk “Hvad synes DU om filmen?” ;)

Hehehe - You got me Millennium XD

Mit udsagn bygger ikke på tankelæsning, men folks udsagn efter filmen. Og der var mange skuffede hoveder.
Er ret åben som person, så kastede mig gerne ind i kommentarerne.

Mener ikke det undergraver tråden, at pointere skuffelsen blandt biografgængerne. Trækker gerne
udtalelsen tilbage, så der ikke går "Rain Man" i dig XP
millenniummillenniumSkrevet 08/02-20 20:57 
Jeg kunne skam også mærke, at det feststemte mainstream publikum i Cinemaxx denne fredag fik en filmoplevelse som ikke lige var deres kop the. De havde nok ønsket at 1917 var mere actionfyldt crowdpleasing og stramt komponeret. Jeg synes derimod at det lidt løse manus giver mening, når nu det er en oplevelse af krig fortalt (næsten) i realtid, fordi virkeligheden altså normalt ikke har så logiske historier som filmverdenen giver os. Omvendt synes jeg scenerne er med til at formidle hovedpersonens psykologiske proces, så der ér noget komponeret historie - bare ikke så eksplicit.

Den er sådan en film der stadig sidder fast i mig 24 timer efter, hvor scenerne fremstår for mig som en mørk drøm.
The medium is the message.
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 10/02-20 21:34, rettet 10/02-20 21:40 
Once Upon A Time In Hollywood

Overvurderet eller undervurderet? Sidder tilbage med en lidt "flad fornemmelse". Måske forventede jeg bare ikke en så tilbagelænet "SoMe-filmoplevelse" fra Tarantino...den virker mig noget forudsigelig :/

(Ud over "Bruce Dern"-scenen)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
millenniummillenniumSkrevet 11/02-20 08:34 
Prøv at se den igen. IMO får man mere ud af filmen ved et gensyn, fordi man ligesom kender præmissen og tempoet. :)
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 23/02-20 19:27, rettet 23/02-20 19:28 
Hell or High Water:

Den grundlæggende historie og opbygning er set i forskellige afskygninger før. Men fordi det er bundsolidt håndværk med veludførte og tankevækkende temaer, er det en meget seværdig film. En slow burner, på en fin måde.

Det gør heller ikke noget at de tre største roller er godt spillet (Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges), og at det hele er pakket ind som en western i moderne tid. Det passer godt til stemningen og temaerne.
John DoeJohn DoeSkrevet 23/02-20 20:21 
@Jaes

Hvis du ikke har set Wind River endnu, så få den set.

Taylor Sheridan har skrevet begge film.
Do not let Dr. Mario touch you, he is not a real doctor!
NaieraNaieraSkrevet 23/02-20 20:22 
Den kommer på Netflix om en uges tid. Ellers er den selvfølgelig næsten gratis på Blu-ray.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 23/02-20 21:15 
Wind River er en sløjere omgang, og helt galt går det med hans Yellowstone. Wind River har fine scener, men er en noget pædagogisk og banal omgang, mens Hell or High Water er en lille perle der tåler mange gensyn.
Hvad sker der?
millenniummillenniumSkrevet 24/02-20 08:41 
Alita - Battle Angel

Gennemført solid produktion hvor der på det tekniske plan ikke er en finger at sætte. Alita er fandme godt skruet sammen, både i æstetik og sjæl. Det mest mærkbare problem i den, er filmens ubalance i tone-of-voice der vakler mellem naivistisk eventyr med Pinocchio som inspiration, og mere hard core manga hvor cyborgs flår lemmerne af hinanden. Kort sagt; nogle steder mest tiltalende for 7årige, andre steder mest egnet for +12årige. Men som et indlevende nørd-univers var jeg godt underholdt.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 24/02-20 23:13 
Det er faktisk meget tro mod mangaen den blanding af stil/stemning. Volden er dog tonet ned i filmen, men fanger det dog stadig ret godt.
jaesjaesSkrevet 26/02-20 20:24 
Tak for info om Wind River.
millenniummillenniumSkrevet 21/03-20 14:06 
Corona-filmkavalkade...

Terminator Dark Fate:
Reduceres hurtigt til at være en hul chase movie som ikke bidrager med noget til historien eller Terminator-franchisen. Selv den frygtelige Genisys havde mere opfindsomhed, mens Dark Fate bevidst laver en “Force Awakens” ved at genbruge handlingsforløbet fra Terminator 2. Jo tak, der er actionsekvenser så det basker. Tim Miller kan sit kram. Desværre også en film der gør ingen forskel, hvad enten den eksisterede eller ej.

LEGO The Movie 2:
Har stået på min to-see liste i lang tid, men orkede ikke fordi jeg forventede en middelmådig fortsættelse. I det lys er den faktisk meget, meget bedre end jeg troede. Formår virkelig at udvikle historien positivt efter 1’eren og lave en romantiseret men nærværende film om det at vokse op. Ligesom Toy Story gjorde.

Gemini Man:
Deepfake-teknikken er stadig i sin syntetiske fase og historien er ret forældet. Jeg fik alligevel er fair filmoplevelse fordi Ang Lee insisterer på at gøre filmen til sin egen og går ikke på kompromis med hverken menneskelighed eller action-teknik. Fantastisk? Nej. Men bedre end rygterne siger.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 24/03-20 10:23 
Starship Troopers

Det her er lidt pinligt, men jeg tror det er første gang jeg har set filmen med det rette mindset.
Når det så er sagt, så tror jeg heller aldrig før jeg har siddet uforstyrret hele vejen igennem den nok til at følge ordentligt med.

Men er du vimmer her kan man da tale om en film der er ældet fantastisk. Jeg tror ikke jeg var alene om at misforstå den da den udkom. Den er åbenlyst cheesy, men i dens sen-90'er context var det nok sværere at se præcis hvor selvironisk den er. Da jeg genså den med et halvt øje på TV ca. 5 år efter, grinede jeg bare af hvor "ufrivilligt" komisk den fremstod, og gad ikke se mere. Hvordan kan man tage en film om rumsoldater der skyder store biller seriøst?

Det vilde er, når jeg ser den igen, ikke kun hvor velgjort de komiske og satiriske elementer er, men faktisk også hvor medrivende kampscenerne er. "Billerne" er faktisk godt lavet, og selvom jeg syntes de så komiske ud dengang, så holder de overraskende godt i forhold til nutidens standarder (modsat sådan noget som f.eks. Star Wars prequels der nærmest vækker minder om Roger Rabbit), og de brutale måder diverse space marines bliver lemlæstet på er præcis så ulækkert og effektivt som den slags kan være. Det er både ubehageligt og morsomt på én og samme tid, som kun Paul Verhoeven kan dreje det.

Det nemme er at se filmudgaven af Starshop Troopers som en ren parodi på USA's militær-liderlighed, men til trods for at den vinkel er meget gennemtrængende, så er selve historien om jordens befolkning der slås imod en ukendt alien-trussel efter den har udslettet Buenos Aires, fortalt fuldstændig reelt, og man kan ikke lade være med at holde med de mennesker der kæmper for at få hævn, og forsvare deres hjemplanet.

Jeg kan slet ikke komme mig over hvor godt den her film er lavet. Hvor ville jeg dog ønske at Verhoeven ville lave blot én til film af denne type (Robocop, Total Recall, Starship Troopers) inden han før eller siden vælger at gå på pension.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
DarkbeatDarkbeatSkrevet 24/03-20 11:40 
Paul Verhoeven er et geni.
Robocop, Total Recall og Starship Troopers er top film som alle bør se :)
millenniummillenniumSkrevet 24/03-20 13:42, rettet 24/03-20 13:42 
Jeg ved Hollow Man fik en lidt hård landing, men jeg synes det er en ret undervurderet Verhoeven-film.
The medium is the message.
DunwichDunwichSkrevet 24/03-20 23:41 
En kendt dansk komiker, forstod ikke Starship Troopers, og jeg havde et par sjove meningsudvekslinger med ham, tilbage i 98-99, da filmen udkom på DVD for første gang. Efter jeg anbefalede ham at lytte til DVD'ens kommentarspor med Verhoeven - som flere gange (naturligvis) nævner at filmen's hovedpersoner er åbenlyst fascister - mente han stadig, at hvis man ikke kan konstatere, ved bare at se filmen, at den handler om fascisme / nazisme, så har filmen og instruktøren fejlet, på værste vis.

Hvis man har mulighed for det, så se (og hør) Starship Troopers på Sony's fremragende 4K UHD; Det er sådan den skal opleves i dag. Efter RoboCop, må det næsten være Verhoeven's bedste film, men jeg kan nu også rigtig godt lide Total Recall. Den kommer osse snart på UHD.
JmogJmogSkrevet 24/03-20 23:42 
Den er glimrende. Kevin Bacon gør det virkelig godt i den rolle.
SumezSumezSkrevet 25/03-20 00:15, rettet 25/03-20 08:17 
Dunwich>
hvis man ikke kan konstatere, ved bare at se filmen, at den handler om fascisme

Hvis man ikke kan det ved bare at se filmen, så har man enten sovet, eller også er man bare helt blændet som følge af andre actionfilms tendens til at normalisere den slags.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 25/03-20 07:55 
Når man ser Starship Tropers kan man ind i sit hoved prøve at skifte ordet "bug" ud med "jew" eller "muslim".

Så er fascist-temaet rimeligt tydeligt... "To fight the bug (jew) we must understand the bug (jew)".
The medium is the message.
WehnerWehnerSkrevet 25/03-20 08:22 
Reklamen, hvor de viser, hvad der sker, når man skyder en bug, er også fortrinlig. Jeg så den i biffen, da jeg boede i London, og har set den mange gange siden.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
millenniummillenniumSkrevet 19/04-20 18:43 
Marriage Story

Må indrømme jeg have nok misforstået filmens koncept inden jeg så den. Troede det var en meget mere jordnær historie om alment relaterbare karakterer. Men, så handler det reelt om en NYC teaterinstruktør og en LA skuespillerinde som skal skilles, mens manden, Charlie, konstant flyver på tværs mellem øst- og vestkysten. Virker mere som en selvransagende film om en kendis-skilmisse i den amerikanske filmindustri.

Nå det så er sagt - hold kæft hvor spiller de godt og troværdigt helt ud til detaljerne, men det i i særlig grad birollerne Laura Dern og Ray Liotta som jeg virkelig nød at se.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 20/04-20 17:48, rettet 20/04-20 17:49 
Virker mere som en selvransagende film om en kendis-skilmisse i den amerikanske filmindustri.

Det er vist heller ikke nogen hemmelighed :P

Jeg kan abefale at se denne video hvis du lige har en time til overs en dag: https://www.youtube.com/watch?v=4iLtjMwkOlg
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 29/04-20 21:37 
6 Underground

Michael Bay har lavet en pornofilm til sig selv. Nuvel, jeg har gradvist lært at respektere Bay for hans enestående håndværk og undelige overskudsagtige evne til at gøre hver et klip fantastisk. 6 Underground fortsætter lidt i hans makabre og uhæmmede tone fra Bad Boys 2, tilsat så meget stiløvelse, luftbårne biler og product placement, at det nærmest bliver en Bay-parodi. Han brænder det bedste af på de første 20 minutter (og hvilke 20 minutter!) men derefter er resten af dehumaniseret ensretning af komisk ufrivillige klicheer og et hold fejlcastede skuespillere på udebane.

Se de første 20 minutter. Det er nok for de fleste.
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 30/04-20 06:35 
Sjovt nok synes jeg den blev helt ok efter 20 minutter, mens de første 20 minutter var forfærdelige.
j/k
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 06/05-20 22:50, rettet 06/05-20 22:50 
millennium>
Alita - Battle Angel

Gennemført solid produktion hvor der på det tekniske plan ikke er en finger at sætte. Alita er fandme godt skruet sammen, både i æstetik og sjæl. Det mest mærkbare problem i den, er filmens ubalance i tone-of-voice der vakler mellem naivistisk eventyr med Pinocchio som inspiration, og mere hard core manga hvor cyborgs flår lemmerne af hinanden. Kort sagt; nogle steder mest tiltalende for 7årige, andre steder mest egnet for +12årige. Men som et indlevende nørd-univers var jeg godt underholdt.

Mangler animeens "sjæl"...men flot teknisk udført er den helt sikkert :)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 06/05-20 22:58, rettet 06/05-20 23:00 
Sumez >

Komplet enig mht Starship Troopers og Verhoeven.

Jeg gik ud af biografen ved premieren og følte mig som hovedpersonen...:P

Robocop var den første af hans film jeg så (og den første VHS-film der sprang mig i øjnene hos en ny lejeforhandler der åbnede engang i...1987...). Nogen holdt dog hænderne for mine øjne flere gange undervejs ;P Jeg genså filmen flere år senere...nærmest en "Uncut"-oplevelse hvor jeg oplevede den for første gang.

Peter Weller is da man...

EDIT: Ville ønske Verhoeven lavede en Lovecraft-inspireret film...:)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 11/05-20 22:26, rettet 11/05-20 22:27 
Den Lovecraft-baserede Color Out Of Space med Nicolaj Cage er ude på 4K i US...

Står højt (højest) på listen må jeg erkende :)

Blu-ray ude i DK 25. maj.

PS: Undlad at kigge på IMDb-scoren - det kom jeg selv til :P (p.t. samme score som Dagon, som er yderst undervurderet IMO).
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 11/05-20 23:42, rettet 11/05-20 23:44 
Jeg så Dagon den anden dags på slk’s og din anbefaling herinde. Den var super fed trods low budget og halvsløjt skuespil :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
NaieraNaieraSkrevet 26/06-20 14:09 
Så er det i dag! Den er på vej til din skærm! Det kan kun blive episk! :D

Hvad synes du om filmen?
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KonsolkongenKonsolkongenSkrevet 26/06-20 15:36 
Jeg skal se den i aften :)
Spiller nu: Phantasy Star IV
BeanoBeanoSkrevet 26/06-20 17:01 
Det ser så noller ud, så den skal også ses her :D
5'229 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig