X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'228 emne(r).

Svar
NaieraNaieraSkrevet 14/08-15 13:29 
Efter Click droppede jeg Sandaler for evigt. Magen til usjov omgang lort har jeg ikke set siden. Det eneste han gør i den film er at råbe hysterisk af ting. Det er PÅ INGEN MÅDE morsomt. Der er slet ikke nok Kate Beckinsale i den film, til at kompensere for Sandalens råddenskab.

Før Click havde jeg ikke rigtig noget forhold til ham, da jeg hverken havde, eller har, set Happy Gilmore, eller den slags. Efter kunne jeg virkelig ikke udstå ham.

Bundrådden ragelse som Jack og Jill og Grown Ups bekræfter mig kun i, at jeg foretog det rigtige valg, og droppede ham for evigt. Jeg overlevede ham i Men, Women and Children, men dét er netop sådan en film, hvor han ikke er Adam Sandler, men bare er med. Hvorfor man spildte penge på at have ham med i den film aner jeg ikke; hans rolle kunne fint have været udfyldt af 100 andre jævnaldrende, amerikanske skuespillere.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
millenniummillenniumSkrevet 14/08-15 13:31 
Jeg er en af dem som faktisk HAR set Jack & Jill fordi jeg skulle anmelde den. Nogle gange vågner jeg stadig om natten med åndenød og hjerteflimmer. Troede først det var stress symptomer, men så kom jeg i tanke om filmen.

Så jeg ved godt hvad Adam Sandler FÆLT er i stand til.

Det er Adam Sandler, god ven med Tarantino, ham som faktisk kan spille en seriøs rolle (Punch Drunk Love) med fuldmagt til ros, men som har valgt sin comfort zone, fordi det gør ham verdens 5. bedst betalte skuespiller. Hvem i alverden ville ødelægge dén forretning?

Jeg får selv mavesår alene ved tanken om de dårlige danske film der gives offentlig støtte til, henvendt landets laveste fællesnævnere med landmands-humor, prutte-jokes og provinsmentalitet. Rasmus Heide, Thomas Villum Jensen og Lasse Spang Olsen, I er alle skyldige!

Men til sidst bliver det en fascistoid bashing, fordi jeg dømmer lortet uden at have set det. Gider jeg det ikke, så går der sikker noget lækkert i Grand Teatret.

Nå men, jeg HAR set Pixels og sætter mig i forsvarsposition. Ikke pga Sandler, men pga filmen, som jeg synes har modtaget unødigt meget hetz.
The medium is the message.
OdinOdinSkrevet 14/08-15 13:38, rettet 14/08-15 16:53 
Jmog>
Altså, jeg forstår man er sindssygt bekymret, da den sælges som en Sandler film, hvis man ikke kan døje ham.

Så vidt jeg har kunnet forstå på alle anmelderne, så handler det ærligt talt ikke om Sandler, men om at filmen i deres optik er et kynisk, sjæleløst cashgrab, der ikke engang foregiver at have nogen interesse i, eller kærlighed til, den popkultur de bruger til at lokke 75kr. op af lommen på de nu voksne og købestærke børn af firserne. Det, anmelderne langer ud efter, er, at det er en film der tydeligvis er lavet ved et rundbord bestående af marketing-, bizdevfolk og revisorer.
Jeg kan godt forstå, at der er mange der ikke vil støtte den praksis. Jeg har fået nok af min barndom voldpulet af Michael Bay (som jeg - for the record - ikke har noget horn i siden på) og har ikke brug for at stemme flere af den slags film ind i biograferne med min pengebog.

Det skal for en god ordens skyld siges, at jeg ikke fordømmer folk for at gå ind og se den eller lide den. Det har jeg overhovedet ikke mandat til. Man kan nu engang lide det man kan lide. Så kan jeg sidde i min krog og wanke til Tarkovsky i fred.
OdinOdinSkrevet 14/08-15 13:40 
millennium>
Rasmus Heide, Thomas Villum Jensen og Lasse Spang Olsen, I er alle skyldige!

Hear hear! Op mod muren med dem!
WehnerWehnerSkrevet 14/08-15 14:31 
Hater I lige på I Kina Spiser De Hunde?
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
KillerBean2KillerBean2Skrevet 14/08-15 14:41 
I Kina Spiser De Hunde er skoleeksemplet på "mere held end forstand". Lasse Spang Olsen er en elendig instruktør.
AV Intelligent Terminal
millenniummillenniumSkrevet 14/08-15 14:47 
Ditto. Det var tydeligt at Lasse havde et godt manuskript med super gode replikker. Efterfølgeren var derimod en omgang hø.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 14/08-15 16:32 
millennium>
fordi det gør ham verdens 5. bedst betalte skuespiller. Hvem i alverden ville ødelægge dén forretning?

Whoa, var det en joke eller seriøs fakta? Er han verdens 5. bedst betalte skuespiller?
OdinOdinSkrevet 14/08-15 16:46 
Yep. Read it and weep.
Vi taler til gengæld udelukkende om samlet løn indenfor det sidste år.
JmogJmogSkrevet 14/08-15 16:52 
Odin>
Så vidt jeg har kunnet forstå på alle anmelderne, så handler det ærligt talt ikke om Sandler, men om at den filmen i deres optik er et kynisk, sjæleløst cashgrab, der ikke engang foregiver at have nogen interesse i, eller kærlighed til, den popkultur de bruger til at lokke 75kr. op af lommen på de nu voksne og købestærke børn af firserne. Det, anmelderne langer ud efter, er at det er en film der tydeligvis er lavet ved et rundbord bestående af marketing-, bizdevfolk og revisorer.

Hmm, arcadespil er filmens tematiske hook, men derudover synes jeg da ikke den er et større cashgrab end så mange andre komedier. Det vælter med platte komedier. Her er så en som i stedet for at handle om hvordan man kan føle sig som en familie pga et roadtrip (The Millers) eller hvor ond en chef kan være (Horrible Bosses), handler om hvordan man kan bruge sin kærlighed til arcadespil til at redde verden.

Stort set alle film nutildags er cashgrabs. Samtlige efterfølgere er det 100%. Komedier - uanset hvad de handler om - er det reelt også, da det er typiske date-film. "Hvad kan vi lokke både en fyr og hans pige i biffen med? Noget de kan grine af!".

Pixels er blot endnu en plat komedie. Den har (for mig) bare den bonus at den indeholder Pac-Man, Max Headroom, Paperboy og Peter Dinklage som den ultimative vidunderlige narrøv. Det gør den automatisk mere interessant end en der handler om hvordan vi egentlig alle sammen holder af hinanden. Og cashgrab eller ej - grinede jeg? Ja. Nok til at retfærdiggøre billetten.
JmogJmogSkrevet 14/08-15 16:53 
Odin>
Yep. Read it and weep.
Vi taler til gengæld udelukkende om samlet løn indenfor det sidste år.

Jeg er lamslået. Manden er jo en kedelig skuespiller uden nogen form for rækkevidde.
millenniummillenniumSkrevet 15/08-15 09:35 
Don't blame the man. Blame the market.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 15/08-15 11:45, rettet 15/08-15 11:46 
Jmog>
Jeg er lamslået. Manden er jo en kedelig skuespiller uden nogen form for rækkevidde.

Det er ikke noget problem når man ejer sit eget produktionsselskab og kan betale sin egen løn.

millennium>
Don't blame the man. Blame the market.

Du er godt klar over at du er markedet, ikke? :P
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 15/08-15 14:08, rettet 15/08-15 14:08 
Eftersom jeg ikke har betalt for en Adam Sandler film (udover Pixels) siden Anger Management, så kan jeg ikke være en del af dét marked. :P
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 23/08-15 16:35 
Inside Out (2D/Org. Sprog)

Fantastisk. En af de sødeste og sjoveste Pixar-film. Jeg havde tårer i øjnene af latter til sidst. Se den.
millenniummillenniumSkrevet 23/08-15 23:31 
Glæder mig også til den. Og rollingerne som altid æder alt hvad Pixar laver.
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 24/08-15 00:17 
Skal ud og se Inside Out med nogle venner på fredag. Glæder mig.
3of193of19Skrevet 01/09-15 17:13 
Inside Out var en kæmpe fornøjelse.
God blanding af realisme og fantasi. Nok en af de bedste coming-of-age historier jeg har set.

Fik også lidt post fra Amazon ind af døren idag, med Paranorman, Boxtrolls, og Cabin in the Woods.
Jeg vidste at Cabin havde et twist så jeg bevidst undgik at vide mere om filmen indtil jeg endelig fik set den og damn, det var en fed oplevelse også. Joss virkelig er et Wunderkind og en virkelig imponerende første film instruktion for Drew.
KillerBean2KillerBean2Skrevet 01/09-15 21:23 
KillerBean2>
Watchmen:

Ikke en fantastisk film, men alligevel klart den bedste superheltefilm, jeg har set siden Batman Returns. Bestemt et kig værd. Det skal dog lige nævnes, at jeg ikke har læst tegneserien, så jeg skal ikke kunne sige om man bliver skuffet, hvis man er fan ;)

Jeg må sgu sige, at jeg bliver mere og mere glad for den her film, hver gang jeg ser den. Måske er det bare fordi, hovedparten af alle de superheltefilm, der bliver sprøjtet ud på samlebånd lige for tiden, lader til at være skåret ud af det samme tørre stykke pap, eller måske har jeg langt nemmere ved at identificere mig med de dysfunktionelle helte i Watchmen. Men det er i hvert fald en film, der efterhånden har sneget sig ind på min (alt for lange) liste over favoritter :)
AV Intelligent Terminal
Soren47Soren47Skrevet 01/09-15 22:36 
Watchmen er også gået hen og blevet en af mine top-yndlingsfilm. Den bliver bedre og bedre for hver gang man ser den.
Tegneserieforfatterens evne til at skrive vidunderlige historier og instruktørens fede visuelle stil kombineres til et mesterværk! :D
Må snart se den igen.
SumezSumezSkrevet 01/09-15 22:49 
Watchmen både var og er et fornuftigt opgør med de samlebåndssuperhelte der bliver sprøjtet ud både i dag og dengang tegneserien blev skrevet. That said, var 80'erne helt generelt ret glad for at gøre op med netop det, ligesom jeg også vil indrømme at mange af nutidens superheltefilm er af ganske fornuftig kvalitet.
Hvis man har lyst til at overanalysere lidt, kunne jeg også sagtens se Watchmen som et opgør med den forfærdelige menneskelige egenskab, der er det konstante behov for et fjendebillede, som en nødvendighed for at kunne retfærdiggøre sit eget fantastiske værd.

Som film fanger den helt klart også essensen af tegneserien (selvom Moore vist ikke selv er særlig vild med den), og er et klart bevis på at Snyder tydeligvis kan sit håndværk, og godt kan levere varen når han virkelig vil.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
OdinOdinSkrevet 02/09-15 00:58, rettet 02/09-15 01:05 
Alan Moore har aldrig set den.
Ligesom han heller aldrig har set hverken V For Vendetta eller Constantine. Efter oplevelserne med League Of Extraordinary Gentlemen og From Hell har han faktisk frabedt sig enhver kreditering i film baseret på hans tegneserier og er sågar gået så vidt som at bede studierne fordele hans royalties mellem andre, der har arbejdet på serierne, for at undgå nogensomhelst form for tilknytning. Han distancerer sig fuldkommen fra filmenes eksistens og går meget langt for at undgå at forholde sig til dem. Filmatiseringerne og DCs generelle behandling af hans arbejde er også grunden til at han ikke længere laver noget, som han ikke har de fulde rettigheder til.
Soren47Soren47Skrevet 02/09-15 01:02 
Heldigvis var tegneren dog med fra Watchmentegneserien. Nogle shots i filmen er direkte taget fra tegneserien - Og det fungerer sgu meget godt :)
De andre film er nu heller ikke alle mesterværker. Så måske meget godt han ikke følger med i det ;)
JmogJmogSkrevet 05/09-15 02:22 
The Man From U.N.C.L.E

Rigtig god underholdning. 60'er actionkomedie med lige dele Bond og Guy Ritchie humor/stil. Alle er genialt castet og hvis Henry Cahill ikke bliver den næste Bond, når Daniel Craigh stopper, så er der nogle Hollywood castere der skal fyres.
millenniummillenniumSkrevet 05/09-15 18:16 
InsideOut

For helvede Pixar, hold nu op med at lave film som får forældrene til at flæbe.

Det er pinligt!
The medium is the message.
KroeboCopKroeboCopSkrevet 07/09-15 12:03 
Så lige The Garbage Pail Kids Movie igår med Alf81 og det er den mest ringe film ever jeg nogle sinde har set! Den giver ingen mening! :=D Men hvis i er fra 80erne, vil i nok kunne huske samlemærkerne, de var og er stadigvæk fede IMO :=) Havde det mega sjovt over dette review, som en har lavet over filmen C=:

The Garbage Pail Kids Movie review
Hoid to colony C05 where the computer is...
KillerBean2KillerBean2Skrevet 11/10-15 21:42 
The Martian

Skuffende. Er politisk korrekt og familievenlig på en ret anstrengende måde, og personerne foretager sig ting, der er naive og ulogiske på en næsten ikke-menneskelig måde. Det er ret mystisk at se en så stor og anmelderrost film være sovset ind i (dårlig) børnefilms-æstetik, på trods af at den tydeligvis ikke er rettet mod et børnepublikum. Jeg troede virkelig, at den amerikanske filmbranche efterhånden var modnet nok til at kunne lade være med at spytte den slags sukkersødt fis ud... men jeg tog åbenbart fejl. Det er synd, for filmen er ellers fint nok lavet og skuespillet er udmærket. Eneste store fejl er, at manuskriptet tilsyneladende er skrevet af en syvårig skolepige.
AV Intelligent Terminal
SumezSumezSkrevet 11/10-15 22:00 
Lyder 95% som min anmeldelse af District 9 :(
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
KillerBean2KillerBean2Skrevet 11/10-15 22:20, rettet 11/10-15 22:21 
Kan på en måde godt se, hvad du mener. Men i District 9 er effekten ikke stor nok til, at filmen bliver ødelagt for mig. Elysium er dog helt forfærdelig, så jeg vil ikke påstå, at Neill Blomkamp er en god instruktør. District 9 har bare noget charme, som gør, at jeg godt kan se igennem fingre med alt det fjollede.

Men det er virkelig skidt i The Martian. Det er næsten så det lugter af Michael Bay/Roland Emmerich... bare uden eksplosioner og dommedag, hvilket af en eller anden grund bare gør det endnu mere pinagtigt.
AV Intelligent Terminal
millenniummillenniumSkrevet 11/10-15 23:20 
Nogen som gider hjælpe Ridley Scott med at genfinde hans mojo?
The medium is the message.
BeanoBeanoSkrevet 12/10-15 08:27 
KillerBean2>
...personerne foretager sig ting, der er naive og ulogiske på en næsten ikke-menneskelig måde.

Værre end Prometheus?
KillerBean2KillerBean2Skrevet 12/10-15 08:37 
Nej, nogenlunde ligeså slemt. Men The Martian forsøger at fremstå mere "realistisk", så det skinner voldsomt igennem :/
AV Intelligent Terminal
BeanoBeanoSkrevet 12/10-15 09:01 
Æv :P
SuperMikkelSuperMikkelSkrevet 12/10-15 10:51 
Så fik jeg set filmen - The Canal.
Jøsses for en deprimerende oplevelse.
Man følger en far og hans dreng gennem en tiltagende psykose efter moderens død.
Puha :-/ se den, hvis I kunne lide The Babadook.
3of193of19Skrevet 12/10-15 22:16, rettet 12/10-15 22:17 
Jeg er så bare super uenig med KB ang The Martian og synes at det er en af årets bedste film indtil videre. Hvad er det der er ulogisk i den måde personerne handler?
Der er problemer der skal løses, og de konflikter der er opstår når karaktererne har forskellige meninger om hvordan de skal løses.
MovieBob siger det mere elokvent end jeg kan så her er hans anmeldelse:

MovieBob The Martian
slk486slk486Skrevet 13/10-15 01:43, rettet 13/10-15 01:44 
Jeg så også The Martian i søndags og syntes også det var en rigtig god film. Om noget er det en positiv film om håb og at holde hovedet højt i denne tid, hvor alle er kyniske :p Jeg gik ind uden nogen forventninger overhovedet (udover det var en Ridley film) og anede intet om handlingen.

I øvrigt er introen, hvor titlen står på skærmen, umiskendeligt Alien - endda med et par toner tyvstjålet fra soundtracket :D
j/k
KillerBean2KillerBean2Skrevet 13/10-15 09:01, rettet 13/10-15 09:02 
3of19>
Hvad er det der er ulogisk i den måde personerne handler?

Der er mange småting, som virkede mystiske for mig, men det knækkede for alvor, SPOILER-TEKST:
da de resterende medlemmer på missionen besluttede at risikere både deres liv og et rumskib til mange, mange milliarder dollars for at redde én mand.
Det er meget sødt, men det ville seriøst aldrig ske i virkeligheden.

Måske lod jeg mig bare narre af, at filmen tilsyneladende ikke kører mere end en uges tid i biografen her i Århus. Det fik mig til at tro, at det var en film, der havde nosser til at være kynisk og vise "ægte" realisme. Jeg var på ingen måde parat til Disney-eventyr og slapstick-humor. Jeg ville måske være mere venlig stemt, hvis jeg havde vidst, at det var en familiefilm.
AV Intelligent Terminal
3of193of19Skrevet 13/10-15 09:21, rettet 13/10-15 09:21 
Synes nu ikke det var så underligt.
SPOILER-TEKST:
De er alle udemærket klar over at det kan betyde deres karrierers endeligt. Vi har tidligere set at de allesammen, og især kaptajnen er plaget, af "survivor's guilt".

Jeg forstår så ikke kritikken ang slapstick. Hvis du synes at astronauterne tosser fo meget, er det faktisk ret realistisk. De kandidater NASA kigger efter til disse meget lange missioner skal være socialt udviklede og dertil hører en god portion humor. Ellers kommer man til at gå hinanden rimelig på nerverne på disse lange missioner.
Hvis det er jordpersonalet, heck de er allesammen en bunke nørder undtagen PR damen :)
millenniummillenniumSkrevet 13/10-15 10:28, rettet 13/10-15 10:28 
Og hvorfor man altid sender mænd afsted på rum-missioner... :-D

Hvad synes du om filmen?
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 13/10-15 11:44 
Tjaaaa, faktisk kunne det være en bedre ide kun at sende kvinder på de første Mars missioner, da der ser ud til at være små men statistisk relevante fordele mht påvirkning af rumstråling og microgravity...

Link...
BeanoBeanoSkrevet 13/10-15 12:56, rettet 13/10-15 12:57 
Jeg har ikke set filmen men lyder meget som Cast Away + Apollo 13 - Tom Hanks?
slk486slk486Skrevet 13/10-15 13:30 
Hvilket er et stort plus :)

Det er slet ikke så meget følelsesporno som Apollo 13, men synes også den har et helt andet feel - har ikke set Cast Away.
j/k
KillerBean2KillerBean2Skrevet 13/10-15 14:46 
3of19>
Jeg forstår så ikke kritikken ang slapstick. Hvis du synes at astronauterne tosser fo meget, er det faktisk ret realistisk. De kandidater NASA kigger efter til disse meget lange missioner skal være socialt udviklede og dertil hører en god portion humor. Ellers kommer man til at gå hinanden rimelig på nerverne på disse lange missioner.
Hvis det er jordpersonalet, heck de er allesammen en bunke nørder undtagen PR damen :)

Jeg havde intet imod, at astronauterne tossede rundt. Det fik mig også til at trække på smilebåndet. Michael Peña er en fucking sjov mand. Det er ikke humoren som sådan, jeg ikke brød mig om. Det var langt mere pacingen og indpakningen, der ødelagde det for mig. Alt for meget grin-på-kommando.

Det hjalp heller ikke på det, at samtlige mennesker (pånær mig) i salen grinte højlydt af stort set alt, hvad der skete i filmen. Det virkede som om, at jeg var den eneste, som ikke sad og så Far Til Fire. Det var voldsomt belastende. Jeg ville muligvis nyde filmen mere, hvis jeg fik mulighed for at se den alene på et tidspunkt.
AV Intelligent Terminal
3of193of19Skrevet 13/10-15 16:37 
Michael Peña var også et højdepunkt i AntMan :)

Det lyder meget som om du havde en dårlig dag da du så filmen. Jeg vil tilstå at den er lidt manipulerende med de det feel-good øjeblikke, så hvis man har et problem med det kan jeg godt se filmen kan være lidt for meget til tider.
KillerBean2KillerBean2Skrevet 13/10-15 17:10, rettet 13/10-15 17:12 
3of19>
Michael Peña var også et højdepunkt i AntMan :)

Præcis :)

Jeg havde en fin nok dag, da jeg så filmen. Jeg havde bare virkelig svært ved at hoppe med på dens fjollede historie, når den samtidig forsøgte at fremstå realistisk. Suspension of disbelief fejlede fuldstændigt i mit tilfælde.

SPOILER-TEKST:
Hvad er det f.eks for en hjernedød ingeniør, der har designet opsendelsesfartøjet så det vælter i stormvejr?

Måske forstår jeg bare ikke konceptet med happy sci-fi....
Dystopi or nothing!

Noget helt andet er, at ideen om bemandede missioner til Mars er tåbeligt. Men det er så bare min personlige mening :)
AV Intelligent Terminal
JmogJmogSkrevet 13/10-15 20:24 
Er det mere tåbeligt end bemandede missioner til Månen?
BeanoBeanoSkrevet 13/10-15 21:16, rettet 13/10-15 21:20 
Det er jo ikke en rigtig bedrift med robotter - kedeligt. Der skal rigtige mænd (og kvinder) af kød og blod til imo :)
3of193of19Skrevet 13/10-15 21:59 
Et hold af astronauter ville kunne gøre alt det arbejde alle rovers indtil videre har udført på en dag eller to. Pga tidsforsinkelsen er styringen af roverne sindssygt møjsommelig.
KillerBean2KillerBean2Skrevet 13/10-15 23:06 
Det er jo også derfor, man i stedet skulle bruge pengene på at udvikle noget ordentlig kunstig intelligens og bygge nogle robotter, som er skræddersyet til at færdes på Mars. De ville ikke kun kunne gøre arbejdet bedre end de gamle rovers, men også væsentligt bedre end en flok astronauter.

Jmog>
Er det mere tåbeligt end bemandede missioner til Månen?

I den grad. De knap 400.000 kilometers rejse til månen er noget som menneskekroppen godt kan holde til, men hvis man skal til Mars bliver turen pludselig på over 54 millioner af slagsen. Det giver så hård en belastning af organismen, at det slet ikke kan betale sig at skulle kompensere for det.
AV Intelligent Terminal
slk486slk486Skrevet 14/10-15 00:26 
På nuværende tidspunkt er der vist ikke nogen af os, der kan vurdere om det kan betale sig at sende folk afsted. Kommer an på hvilken værdi det bringer i fremtiden :)
j/k
5'228 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig