X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).

Svar
millenniummillenniumSkrevet 12/08-13 23:25 
Nope, jeg var pinlig ædru, men ville måske ønske jeg var fuld.

Jeg så en gang en dokumentar med en amerikansk filmforsker der studerede sporene at racisme i amerikanske mainstream film gennem en lineær historik. (Navnet kan jeg ikke huske). Men han demonstrerede hvordan filmenes racisme ofte fungerede på et implicit niveau med dyrkelse af kontraster. For eksempel arketypiske versioner af rationelle og afklarede amerikanere i kontrast til militante russere eller dyriske palæstinensere. Udviklingen kulminerede med Rules of Engagement som, efter hans mening, er den ultimativt mest racistiske amerikanske film.

Jeg gad godt at høre hans holdning til Red Dawn 2 og Olympus has Fallen, som tydeligvis flytter fokus mod en ny amerikansk alienation. Ja, man kan dvæle i historiens manus, men i billedstrømmen skæres kontrasten tykt ud, når hundredevis af amerikanske civile ofre (repræsenteret i alle slags kulturer - undtagen asiatiske) mejes ned af en hær af koreanere.

Men, jeg kan anbefale at se filmen, som et nyt indspark til subtil, amerikansk frygtskabende propaganda. :)
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 14/08-13 21:49 
G.I. Joe: Retaliation

Wicked:
- Lidt humoristisk og selvironisk kant hist og her. Især da joe'erne spiller konsol-spil.
- Ganske hæderlige CGI special effects
- Action-scenen: Flugten i isbjergene. Der var tempo, fantasi og over-the-topness.
- Spøjs bi-rolle med Bruce Willis.
- SPOILER-TEKST:
Da London sprænger i luften. Imponerende destruction.

Wrong:
- Ninjaernes kostumer er en tand for cheap og komisk.
- Den sorte sensei. Alt for karikeret - selv for en G.I. Joe film.
- Lidt rod i klipning og kameravinkler udviser svingene håndværk.
- En halv time for lang.

Som en nyder af guilty pleasure film, var G.I. Joe lidt bedre end forventet. Solid produktionsværdi, kampsport, action og globale trusler sender mig tilbage til 80'ernes American Ninja og des lige, men det er også meget poleret a.k.a. hundrede måder at slå folk ihjel uden at vise én lille bloddråbe.
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 14/08-13 22:05 
Jeg synes den er fyldt med billig CGI og sløj compositing. Scenen med Willis bag på den der bil der drejer rundt (er med i trailerne), var eksempelvis frygtelig fake at se på, og så virker han til at sleepwalke igennem den.

Men stadig rimelig veloplagt, men dog ikke ligeså batshit-insane og underholdende som den første.
Hvad sker der?
JmogJmogSkrevet 15/08-13 01:43, rettet 15/08-13 01:45 
Jeg stod fuldstændigt af i scenen hvor SPOILER-TEKST:
Stormshadow bliver godtaget som en goodguy, udelukkende fordi han SIGER, at han blev uretmæssigt beskyldt for at have myrdet sin lærer.

Manden har myrdet masser af deres venner og er nok deres farligste modstander. Han er ansvarlig for at Cobra Commander og Destro er frie igen. Alligevel vælger de at tro på ham fordi... fordi....

Ja, det prøvede manuskriptforfatteren slet ikke at forklare.

Elendig film. Værre end etteren. For underholdende action, der ikke fornærmer seerens intelligens, se Pacific Rim eller Red 2. Den her film er et makværk i forhold til dem.
NaieraNaieraSkrevet 15/08-13 03:22 
Det er lidt spøjst at man kan blive vildt fornærmet over Olympus Has Fallen, men i det store hele mene at Retaliation er en god film.

Og ja, jeg har set begge. På Blu-ray, indenfor den sidste uges tid.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
millenniummillenniumSkrevet 15/08-13 07:07 
Nej, jeg sagde at G. I. Joe Retaliation er en hæderlig film, mens Olympus has Fallen er en racistisk film. ;)
Og hvis man sammenligner effekter, så er Retaliation det rene Avatar.

Men det er kun noget jeg gider se hjemme på storskærmen. Aldrig gå i biografen for denne slags film.
The medium is the message.
JmogJmogSkrevet 15/08-13 16:16 
Sjovt, jeg har det omvendt :-)

Alle film bliver automatisk en stjerne bedre for mig når de bliver understøttet af biografstemning, et godt medpublikum der kan grine og blive chokeret sammen med en og så et lydsystem, der ikke behøver at bekymre sig om naboer.

Middelmådige film kan dermed gå hen og blive ok underholdning. Derhjemme synes jeg bare de er endnu værre, så den slags ser jeg aldrig derhjemme. Er filmen kun so-so, så er det alt for nemt at blive distraheret af alle de andre muligheder der er derhjemme. "Jeg kunne jo også spille minestryger..."
millenniummillenniumSkrevet 17/08-13 14:28, rettet 17/08-13 14:31 
Fast & Furious 6

Awesome:
- stadig en macho-bunker af tykke klicheer. Mere sjovt end alvorligt.
- stadig de mest crazy biljagter i hele filmbranchen.
- stadig ingen respekt for fysikkens love
- jeg kan næsten høre Dwayne Johnsons t-shirt skrige af smerte
- girl fight. Yeah!
- hey, var det Thure Lindhart?
- slutningen. LOL! Vil ikke spoile noget.

Meeeehh
- for mange actionscener om aftenen. Man kan ikke se nok. Det skal foregå i dagslys.
- lidt for mange nævekampe i forhold til biljagter
- de bruger citatet "this changes nothing". "No, this changes everything". Oooooold.
- at bruge et sæt håndjern som knojern? Det må virkelig gøre ondt på nallerne.
- de forstår slet ikke at bruge London som location.

Verdict: jeg har altid haft et soft spot for The fast and the furious. 2'eren og 3'eren var dog noget regulært bras, men med Fast Five fik Justin Lin virkelig perfektioneret den kombination af multikulturel popkultur og biljagter han formede i Tokyo Drift. Nummer seks i striben er dog et trin ned i forhold til femmeren. Man skal bare aldrig se hans Making-of. Så opdager man hvor mange digital effekter han rent faktisk bruger.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 19/08-13 08:41 
Late to the party med Captain America:

Overraskende god og velskabt heltefilm, langt over mine forventninger. Bortset fra Dark Knight, er det den bedste superheltefilm, jeg har set i rigtig mange år. Captain America føles som en ægte klassisk helt.

Måske er det positive indtryk primært baseret på mine lave forventninger efter at have set den tåkrummende pinlige Avengers film, så de små ting gav et mere positivt indtryk. F.eks. var jeg glad for at der var fokus på historien og figurerne fremfor seje slåskampe (som der næsten er intet af), og det var imponerende at se en så cheesy superheltefigur som Captain America behandlet så han fungerer som en troværdig person.
På trods af det ellers under-middel skuespil i filmen (hvad sker der lige pludselig for Hugo Weaving og Tommy Lee Jones??), leverer Chris Evans varen rigtig godt, med sin overaskende stærke karisma, der gør Captain America til en person der er sympatisk og nem at holde af, og med. Jeg kan også godt lide den måde de bruger figurens rolle som krigstidspropaganda som en del af det der definerer ham, og på trods af satiren får understreget samtidens behov for en helt, amerikanerne kan følge i krig - uden det bliver kvalmende amerika-patriotisk eller for krigsliderligt for min smag, hvilket ellers nemt kunne ske.

SPOILER-TEKST:
Jeg er også tilfreds med den lidt bittersøde slutning, der er med til at styrke hans helterolle. Selvom den føles styret af producentens behov for at bringe ham sammen med andre figurer til Avengers-filmen, har det medført at de formåede både at lave en tradtionel "helten dør"-slutning, men samtidig holde ham i live til det planlagte opfølgende cash-in.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 19/08-13 15:05 
Måske skulle jeg give den et gensyn. Første gang var jeg ikke særligt imponeret. Især ikke over slutningen, hvor jeg synes tingene bare sker uden forklaringer.
The medium is the message.
SumezSumezSkrevet 19/08-13 15:58 
Altså, den reelle slutning med Red Skull på flyet giver ikke så meget mening. Det gik ikke op for mig at det skulle forestille at Captain America besejrede ham, det lignede noget han gjorde med vilje.
Men det med at han "sendes ind i fremtiden", var jo ventet, og gav mening i forbindelse med de andre Marvel-film i samme univers. :)
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
JmogJmogSkrevet 24/08-13 19:27, rettet 24/08-13 19:27 
The Mortal Instruments: City of Bones

Det gode:
-Hovedpersonen. Hun er ret charmerende og spiller godt. Og heldigvis ikke som Kristen Stewart spiller i Twilight filmene, som konstant ser ud som om hun har ondt et sted.
-Castet er generelt ganske interessant. Valget af skurk er godt.
-Der er en scene med nogle ret fede transformationseffekter.
-Jeg blev meget overrasket over en humoristisk Ghostbusters reference. Den gik henover hovedet på alle andre i biografsalen end mig. Ingen af filmens tiltænkte publikum vil fatte den.

Det negative:
-Det er ret tydeligt baseret på en bog skrevet til teenagepiger. Der er SELVFØLGELIG to fyre, der er vilde med hovedpersonen. Heldigvis er det ikke en stor del af filmen.
-Plottet er rodet. Henimod slutningen var der afsløring på afsløring, som bestemt ikke gavnede filmen. De er heller ikke specielt overraskende. Hvorfor føler filmmagere at de skal komme med hints
-Adskillige personers motivationer var ekstremt dårligt fortalt. Hvorfor skurken gør som han gør, og hvordan han blev ond, bliver der skøjtet ekstremt hurtigt henover. Lederen af de gode kan tilsyneladende aldrig forlade deres hovedkvarter (det er ikke en spoiler), men hvorfor bliver aldrig fortalt ordentligt, selvom det er en vigtig del af plottet.

Alt i alt var jeg ok underholdt det meste af tiden (sidste 30 min trækker ned), men det er desværre alt for tydeligt at det er en filmatisering af en bog, hvor filmpacingen er på bekostning af info om handlingen og karaktererne. Jeg har intet mod filmatiseringer af bøger og det kan gøres godt, men her er der desværre gået en masse tabt. Da jeg ikke har læst bøgerne og alligevel kan spotte, hvor de har skåret ting fra, er ret skidt.

3 ud af 6 stjerner.
slk486slk486Skrevet 24/08-13 19:37, rettet 24/08-13 19:38 
Hvorfor føler filmmagere at de skal komme med hints

Amerikansk publikum. 'Nuff said.

<> end Twilight?
j/k
JmogJmogSkrevet 24/08-13 19:50, rettet 24/08-13 19:50 
Bedre end Twilight. På trods af rodet plot, så er verdenen mere interessant (kunne dog godt have været langt mere uddybet) og karaktererne langt mindre irriterende. De to hovedroller i Twilight irriterede mig mens de to primære karakterer i Mortal Instruments var glimrende. Jeg fik lyst til at se dem i andre roller.
slk486slk486Skrevet 24/08-13 20:01 
Lyder fint. Jeg kunne ikke holde hovedrollen i Twilight ud, så jeg måtte forlade skærmen i midten af første film :D
j/k
NaieraNaieraSkrevet 25/08-13 01:20, rettet 25/08-13 01:33 
Ikke at jeg forventer mig det helt store af filmen, men jeg blev godt nok lidt overrasket, da Politiken gav den kun én stjerne forleden. Jeg tænkte om ikke anmelderen havde set The Host ved en fejl.

Mens The Heat så får smidt fire i nakken i dag...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
JmogJmogSkrevet 25/08-13 02:05, rettet 25/08-13 02:06 
En stjerne? Det er en anelse useriøst. Det er ikke en "god" film, men det argeste lort er det bestemt ikke.

The Heat har jeg ikke set endnu, men karakteren passer meget godt med et snit på 7 på imdb. Instruktørens forrige film Bridesmaids var i øvrigt rigtig underholdende.
SumezSumezSkrevet 25/08-13 03:38 
slk486>
Lyder fint. Jeg kunne ikke holde hovedrollen i Twilight ud, så jeg måtte forlade skærmen i midten af første film :D

Haha! Hvorfor startede du overhovedet?
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
NaieraNaieraSkrevet 25/08-13 04:16 
Jmog>
The Heat har jeg ikke set endnu, men karakteren passer meget godt med et snit på 7 på imdb. Instruktørens forrige film Bridesmaids var i øvrigt rigtig underholdende.

Jeg tjekkede også karakteren på IMDb, men jeg tror bare ikke på at den er go'.

Det var også Sophie Engberg Sonne der anmeldte den. Hun er ikke nogen pålidelig kilde. Hun rakkede ned på Game of Thrones fordi man ikke behøver prætentiøs fantasy, når man kan fortælle så meget med The Wire eller Sopranos.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
nerosnerosSkrevet 25/08-13 08:09 
PACIFIC RIM:

Guillermo del Toro har lavet verdens bedste film nogensinde! Det er en kærlighedserklæring til folk som min slags der elsker anime. Ingen havde troet han var til japansk kultur på den måde. Fuldstændig fantastisk, fantastisk film! Det er et mirakel...!

Af hjertet tak til Guillermo del Toro!

Seriøst det er den vildeste film. Meget glad for jeg nåede at se den i bio. Den skal så meget ejes på Blu-Ray.
Bashful Neophyte
TheDukeTheDukeSkrevet 25/08-13 14:08 
Jeg ville have nydt Pacific Rim ret meget mere hvis den ikke stak af ud i noget opstyltet, fesent melodrama hver gang der var bare den mindste mulighed for det. Det ødelagde faktisk filmen for mig.
JmogJmogSkrevet 05/09-13 22:07 
We're The Millers

Det gode:
-Glimrende komisk timing fra alle skuespillerne
-Selvom handlingen er ganske forudsigelig er filmen konsistent sjov hele vejen igennem
-Det bør siges igen; filmen er meget sjov. En af de sjoveste jeg har set i lang tid
-Man kommer til at holde af hovedpersonerne

Det dårlige:
-Enkelte scener er tåkrummende pinlige, men man griner alligevel af dem.

..... that's it. Jeg morede mig fremragende gennem hele filmen. Der er ingen kedelige perioder i den og jeg anbefaler den varmt. Jeg vil nødigt gå i mere detaljer, da intet ødelægger en sjov scene mere end at kende til den i forvejen.
AzzkikrAzzkikrSkrevet 06/09-13 14:10 
World war Z

Forfærdelig film, Brad pit er direkte fejl castet til hovedrollen, derudover hopper filmen for meget rundt uden at have et ordenligt fokus.
JmogJmogSkrevet 08/09-13 00:42 
White House Down

Det gode:
-Klassisk ramasjang
-Den tager konceptet "terrorister overtager det hvide hus" og driver det meget længere ud på overdrevsskalaen en man ville forvente. Det er lige før det gør filmen til en komedie, for jeg grinede mange gange.
-Glimrende action UDEN shakycam. Sjældent man ser en film i den genre, som ikke er anstrengende for øjnene at følge med i.
-Channing Tatum og Jamie Fox fungerer glimrende i deres roller.
-Prøver slet ikke at være realistisk

Det dårlige:
-Der er MASSER af ting man kan pille fra hinanden i plottet. Der er mange gange, hvor det kan undre at ingen udefra sender soldater ind.
-Ingen større overraskelser undervejs

Alt i alt var jeg glimrende underholdt. Se den endelig i en biograf. Der fungerer den glimrende. På hjemmevideo vil den tabe en del. 4 stjerner ud af 6.
enfenenfenSkrevet 08/09-13 11:54, rettet 09/09-13 20:00 
Elysium:
Ganske fornuftig film, hvor jeg var underholdt det meste af tiden. Der var lige et stykke omkring halvvejs, hvor den gik lidt i stå. Udviklingen af skurken var jeg ikke så vild med. Og så savnede jeg mere tid på Elysium. Slutningen er fin.

Matt Damon og Jodie Foster spiller udmærket. Helt som ventet.
What is the Matrix?
KillerBean2KillerBean2Skrevet 08/09-13 16:10, rettet 08/09-13 16:12 
World War Z:

Så den sammen med KroeboCop og var lidt skuffet over, at han ikke brød sig om den. Sidenhen har jeg så glemt alt om, hvad der skete i filmen og hvad, den gik ud på. Jeg må sande, at jeg lod mig narre af filmens popkorn-effekter og mistolkede det som kvalitet. Den er virkelig ikke noget at skrive hjem om.

Pacific Rim:

Positiv overraskelse. Meget af det, der i traileren er klippet så det ligner ren leflen for 12-årige drenge, giver faktisk meget god mening, når man ser det selve filmen. Et af de bedste action-brag, jeg har set i biffen i lang tid. Den har nogle enkelte scener, som lugter lidt af Roland Emmerich/Michael Bay, men alt ialt har den langt bedre udført end hovedparten af det CGI-tosseri, vi får skovlet i hovedet hele tiden.

SPOILER-TEKST:
Ved ikke helt, hvad jeg skal mene om den scene, hvor hovedpersonen påstår, at hans Jaeger er immun over for EMP, blot fordi den er atomdrevet. Det MÅ simpelthen være ment som en joke af en slags.

The Wolverine:

Bærer lidt for meget præg af, at være bygget efter en tegneserie. Teknisk set er den bundsolid, men historien og personernes handlinger og motiverne bag virker bare som om, at de ville fungere langt bedre på farverigt papir.

Red 2:

Udmærket 2'er. Hvis man kunne lide 1'erne, vil man sikker også synes, at den her er okay. Igen er der dømt ren gas med en flok ældre skuespillere, der har det sjovt. Fin underholdning. Anthony Hopkins er specielt ret cool.

Elysium:

En smule skuffende. Lader til at der var lidt for mange ender, som skulle mødes, så overblikket forsvandt et eller andet sted i processen. En virkelig flot film, med massevis af detaljer, men det er ikke bundet ordentlig sammen og historien virker lidt ligegyldig.

Blue Jasmin:

Det er først på det seneste, at jeg er begyndt at interessere mig for Woody Allen's film. Jeg får det altid lidt skidt, når anmelderne pr. automatik skamroser alt, hvad manden spytter ud, så det var nok mest ud af ren trods, jeg holdte mig fra ham. Anmelderne er også helt oppe at køre over Blue Jasmin, hvilket så måske kun er en anelse uberettiget. For det er en virkelig, virkelig god film. Cate Blanchett spiller sindssygt godt.

Kick-Ass 2:

Ikke helt så stilfuld og veludført som 1'erne. Burde egentlig have heddet "Hit-Girl", da den hovedsageligt omhandler tøsens problemer. Jeg var okay undeholdt, men ikke voldsomt imponeret.
AV Intelligent Terminal
millenniummillenniumSkrevet 14/09-13 23:33, rettet 15/09-13 23:33 
World war Z:

Cool:
- introduktionens tempo. Den er i gang med det samme.
- sekvensen i Israel med muren.
- sekvensen ombord på passagerflyet
- laboratoriet til sidst. En rigtig zombie-film fungerer godt i disse kliniske, hvide laboratorier.

Meeeeh:
- ikke så meget en reel handling. Mere en kæde af intense actionsekvenser.
- filmens evige hang til at kigge væk fra blodet og lemlæstelser.
- banaliseringen af fysiske tilskadekomster. Lidt bandage er åbenbart altid nok.
- Pepsi reklamen til sidst. Klamt påhæftet reklame.
-epiologen til sidst. Totalt forhastet og parfumeret slutning.

Tematisk set; World War Z burde egentligt handle om global politisk moral, med zombier som katalysatoren. Det synes jeg ikke den gør. Denne plads indfrier 28 weeks later meget, meget bedre.
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 15/09-13 10:32, rettet 15/09-13 10:35 
Sumez>
slk486>
Lyder fint. Jeg kunne ikke holde hovedrollen i Twilight ud, så jeg måtte forlade skærmen i midten af første film :D

Haha! Hvorfor startede du overhovedet?

Kæresten...

Så Into Darkness forleden.
Velfungerende action film i Star Trek universet. Meget bedre Scotty og mindre lir for lirens skyld. Meget tilfreds.
j/k
JmogJmogSkrevet 15/09-13 21:26 
Rush

Det positive:
-Hvis man interesserer sig for motorsport og særligt formel 1, så er det her ren porno. Scenerne fra løbene er fremragende filmet. Og uden unødigt shakycam.
-Alle spiller godt. Især de to hovedrolleindehavere.
-Rivaliseringen er overbevisende og ikke overdrevet skildret.
-God underholdning hele vejen igennem uden at være for poppet.

Det negative:
-Man skal nok være interesseret i billøb for at den her film går rent ind.

5 ud af 6 stjerner.
millenniummillenniumSkrevet 15/09-13 23:32 
Jeg er en racerbil sucker. Det er fruen også, så Rush er vores næste biografdate. :)
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 16/09-13 08:37, rettet 16/09-13 08:39 
Aliens (... så den i går aftes i Cinemaxx. De kører nogle genvisninger af 80'er klassikere. Næste gang er det Gremlins).

Biografsalen var næsten fyldt, proppet med tydeligvis inkarnede fans af Aliens. (En med Weyland Industries t-shirt). Ingen undertekster, ingen reklamer. Kun lige en klassisk trailer for Gremlins, lige for at toppe oplevelsen af.

Det slår mig stadig hvor komplet stærk filmen er ift nutidens film. Kameraet ryster lidt mere end man lige forventede, når man har for vane at se den på TV. Et par enkelte steder er optagelserne foran lærred lidt tydelige, men det er marginaler. Filmens remaster er virkelig god med usøgte kontraster, selvom det ikke er hi-res definition og alt det der.

Det er svært at kritisere et mesterværk som dette, men jeg er alligevel ikke fan af de ekstrascener fra LV-426 hvor man indledninsgvis følger kolonisterne som opdager rumskibet. Kolonien er meget mere skræmmende og mystificeret når man ikke ser den, før hæren lander der. Alle andre tilføjede scener er dog helt acceptable.

Aliens er simpelthen det bedste inden for sin genre.
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 16/09-13 09:10 
^ Shit jeg ville gerne have haft set den i biffen igen! :)
j/k
millenniummillenniumSkrevet 16/09-13 09:18 
Hold øje, Cinemaxx kører jævnligt disse tema-premierer, men reklamerer ikke så meget for det:

http://www.cinemaxx.dk/koebenhavn/events/blodig-weekend/

http://www.cinemaxx.dk/koebenhavn/events/cinemaxx-classic/
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 16/09-13 09:28 
Sweet. Sender de mail promo's?
j/k
millenniummillenniumSkrevet 16/09-13 09:51 
Dunno. Jeg opdager det ved tilfældigheder.
The medium is the message.
KTCKTCSkrevet 16/09-13 10:51 
This Is 40:
Én ting er at gå med til at se en tøsefilm. En anden ting er, når stort set hele filmen virker som én stor Apple reklame. Føj, dette er skoleeksemplet på, hvorfor product placement ikke skal dominere en film. Jeg tror man kan tælle på en enkelt hånd, hvor mange kameravinkler, der ikke viser et Apple produkt. Det kammer helt over i en scene, hvor de har fået flettet en lang oplistning ind i dialogen.
Udover dette, er filmen underlødig, intetsigende og plat, så undgå for enhver pris.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
NaieraNaieraSkrevet 16/09-13 13:22 
This Is 40 er en helt fin fortsættelse til Knocked Up. Det værste der kan siges om den er nok, at den er lidt for lang, og at Leslie Manns karakter, igen, er lovligt strid.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
millenniummillenniumSkrevet 16/09-13 14:06 
LOL Tagline: "The sort of sequel to Knocked up"

Jeg synes Knocked Up var en ufattelig god og vedkommende komedie.
The medium is the message.
KTCKTCSkrevet 16/09-13 16:14, rettet 16/09-13 16:14 
Skynd dig at se denne her så, så du kan afgøre om du synes Naiera har ret.
Jeg har set "Knocked Up" engang, men kan ærligt ikke huske den så godt, at jeg kan sammenligne med denne. Dog ved jeg, at "This Is 40" vil blive husket som en skodfilm, så mon ikke "Knocked Up" var bedre?
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
millenniummillenniumSkrevet 16/09-13 16:19 
Knocked Up var god, fordi dens relevans ramte så mange tangenter, og mange kan formentlig spejle sig i mindst én af de fire hovedroller: Drengerøven, der skal til at blive voksen. Karrierekvinden, der skal til at have barn. Familiefaren, der må snyde sig til fritid fra familien, så han ikke bliver sinssyg. Og familiemoderen, der bekymrer sig for meget over alting.

Jeg kunne særligt bonde med familiefarens dillemmaer :-)
The medium is the message.
NaieraNaieraSkrevet 16/09-13 16:30, rettet 16/09-13 16:31 
Et af de væsentligste temaer i This Is 40 er det at familien lever over evne. De bor i et kæmpe hus, bruger masser af penge, og Paul Rudds pladeselskab tjener ingen. Apple-produkter er dyre, og de har dem alle, sikkert i flere eksemplarer. Helt uden årsag er produktplaceringen ikke.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KTCKTCSkrevet 16/09-13 17:53 
Uden at spoile, så fangede jeg fint budskabet, men synes bestemt ikke det blev fulgt til dørs.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
millenniummillenniumSkrevet 18/09-13 23:22 
Her har vi den. Honest Trailer der forklarer hvorfor World War Z var så ligegyldig.

Link...
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 22/09-13 17:56, rettet 23/09-13 08:26 
Now You See Me:

Thumbs up:
- en fair omgang guilty pleasure. Har selv set den med tømmermænd.
- original konceptfilm med lidt nytænkning.
- god casting. De fire hovedroller er med på legen.

Baaaah:
- for meget effektliderlighed og cgi show underminerer illusionens troværdighed.
- Ligner meget en lang reklame for tryllebranchen.
- akavet pepsi reklame i forhørslokale.

= jeg havde nok forventet noget i retning af Oceans Elleven med trylleri, men det er mere tegneseriefilm end en kupfilm.
The medium is the message.
NaieraNaieraSkrevet 22/09-13 18:15 
Den koreanske kupfilm The Thieves (Dodookdeul) kan anbefales, hvis man godt kan lide Ocean. Det er dog kun den første halvanden time der er ren Ocean; derefter er all bets off :)

Den amerikanske Blu-ray er billig og regionsfri
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KillerBean2KillerBean2Skrevet 22/09-13 21:43 
White House Down:

Hold kææææft, hvor er den tåbelig. Men den er næsten tåbelig på sådan en 80er-actionfilmsagtig måde, så det fungerer faktisk nogenlunde. Der er en del scener, der føles som Die Hard med andre skuespillere, men i det mindste virker det ikke 100% som et respektløst rip-off. Min største klage er, at Roland Emmerich (som sædvanlig) ikke kan styre sig når det kommer til CGI og andre sfx. Der er ret meget farvelade for farveladens skyld, og jeg fik en fornemmelse af, at filmen kunne være lige så "god", hvis han kun havde haft 1/3 af budgettet at arbejde med.
AV Intelligent Terminal
SumezSumezSkrevet 23/09-13 07:58 
Godt spørgsmål: Hvorfor har du været inde og se White House Down, KB2?
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
millenniummillenniumSkrevet 23/09-13 08:24, rettet 23/09-13 08:25 
Jeg gider godt se White House Down. Er lidt en sucker for Emmerichs effektliderlighed og altid lidt ironiske tone. Især efter den ræderligede og selvhøjtidelige Olympus Has Fallen. Men, det bliver nok til en omgang hjemmebiograf.
The medium is the message.
KillerBean2KillerBean2Skrevet 23/09-13 11:10 
Sumez>
Godt spørgsmål: Hvorfor har du været inde og se White House Down, KB2?

Der var en del faktorer, der spillede ind.

For det første var det en Emmerich-film, som ikke (direkte) handler om jordens undergang, så jeg krydsede lidt fingre for, at han havde taget sig en smule sammen.

For det andet kan det næsten ikke gå galt, når man kører efter Die Hard -formlen.... Igen noget med at krydse fingre.

For det tredje havde jeg hørt rygter om, at filmen skulle have tilpas med ironisk distance til sine egne tåbeligheder og være en helt okay actionfilm.

For det fjerde bruger de en stump Led Zeppelin remix i traileren. Det går altid rent ind hos min reptilhjerne. Var også noget af det, der solgte Finchers udgave af Mænd der Hader Kvinder til mig.

Og endelig var der ikke andet, som kørte i biffen, jeg ikke allerede havde set eller ikke gad se. Så jeg tænkte bare: "Hvorfor ikke?"

Normalt, hvis jeg ikke havde hørt noget om filmen og bare havde set plakten, ville jeg havde gået i en stor bue uden om den. Den spiller på alle de billigste tangenter og så er det endda med Emmerich bag roret. Men når nu den faktisk lod til at have en snært af "ægte" fuldblods actionfilm i sit DNA, og jeg virkelig elsker at se den slags snot fra 80'erne og 90'erne, ville det være lidt hyklerisk, hvis jeg ikke gav den en chance.

Jeg var helt okay underholdt. Den er selvfølgelig ikke på nogen måde lige så god som Die Hard (det ville også næsten være naturstridigt), men den er faktisk helt fint strikket sammen. Som sagt er det største problem, at Emmerich simpelthen ikke kan holde nalderne fra CGI'en, selvom han prøver. Lidt som en hundehvalp, der prøver at styre sig, når den skal ha' en kiks.
AV Intelligent Terminal
enfenenfenSkrevet 23/09-13 11:16 
White House Down:

Ikke noget at råbe hurra for. Havde regnet med et vildt actionbrag med ligegyldig handling - og det er det. Desværre er meget af filmen kopieret fra tidligere actionfilm. Der er tykke referencer til Commando, Die Hard og Under Siege for at nævne nogen.

Der var ikke andre spændende film, der gik i biffen. Så det var eneste grund til, at det blev White House Down.
What is the Matrix?
5'229 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig