X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > »

Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 04/02-08 12:47 
filmen er mega cheesy, men det ved den godt selv, og det syntes jeg tydeligt at man kan mærke. hvilket er en go ting. Det er med vilje at filmen lukker lort ud, og jeg syntes bare at det tilføjer til charmen.
For The Love Of The Game
millenniummillenniumSkrevet 04/02-08 17:19 
Exactly. Der er film som prøver at være, åh, så professionelle og indsigtsfulde, men fejler totalt. Og så er der film som blot vil være cheesy, og deraf opfylder ambitionsniveauet. Jeg mener, helt ærligt... gulerødder som mordvåben...
The medium is the message.
silverstarsilverstarSkrevet 04/02-08 18:03, rettet 04/02-08 18:04 
Jeg har også set Shoot Em Up. Sådan en gang shit! Der var flere gange hvor jeg sad og krummede tæer i skoene. Filmen prøver alt for hårdt at være sjov og finde på nye gags, så det er en anstrengelse at se på. Stilen er så kunstig og påklistret at det ødelægger filmen totalt.
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
nerosnerosSkrevet 04/02-08 20:50 
millennium>
Jeg mener, helt ærligt... gulerødder som mordvåben...

Hvad er der nu galt med det? Jeg husker også i Sleepwalkers, at der er en mand som bliver nedlagt med en majskolbe i ryggen...ahahaha host host!
Bashful Neophyte
HeroldHeroldSkrevet 04/02-08 20:54 
Darknon>
filmen er mega cheesy, men det ved den godt selv, og det syntes jeg tydeligt at man kan mærke. hvilket er en go ting. Det er med vilje at filmen lukker lort ud, og jeg syntes bare at det tilføjer til charmen.

Jeg synes mere den prøver at være cool, men fejler miserabelt. Der er ikke engang et glimt i øjet, mens der bliver liret dårlige one-liners af. Næeh du, Army of Darkness er cheesy på den helt rigtige måde.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
nerosnerosSkrevet 04/02-08 20:58 
Army of Darkness, oh yes!
Bashful Neophyte
ValkyrieValkyrieSkrevet 04/02-08 21:47, rettet 04/02-08 21:48 
Jeg er meget splittet angående Shoot em up.
Jeg kan godt se at den prøver på at være over-the-top og tag mig ikke seriøs, men der er altså elementer der gav mig mere en "WTF?" feeling end et grin.
Det der fik mig til at grine var Paul Giamati. Han var fantastisk. Filmens højdepunkt. Den her komplet sindssyge skurk, der oser af karisma. Han var for cool.

Men så var der ting der ikke var så cool. Blandt andet Monica Belluci. Jeg fandt hende bare irriterende og ikke spor attraktiv eller troværdig som en escort pige. Hvad fanden var det der med en af hendes kunder der malkede hendes bryster for mælk?:/
Jeg synes hendes accent var irriterende, og hun var bare alt for forudsigelig.
Syntes heller ikke at Clive Owen passede til rollen som sådan en anti-helt. Sådan en I-dont-give-a-crap-about-anyone fyr der er hardcore nok til at skyde navlestregen over på et nyfødt barn eller alt muligt andet crap.

Nu nævnte Darknon jo Sin City, som også er over-the-top på en ekstrem måde med brutalitet. Den film syntes jeg til gengæld var sej. hamrende cool. Specielt Mickey Rouke der blæser derud af med næver af stål.
Shoot em up havde nok brug for noget mere, hvis den skulle fungere som en action komedie.
Jeg grinte ikke så meget som jeg gjorde da jeg Kung Fu Hustle, Die Hard with a vengeance eller endda king kong.
Jeg tror at Clive var lidt af en buzzkill. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle processesere filmen i min hjerne. Mest af alt havde jeg lyst til at gå i terapi fordi han var så deprimerende og kedeligt. Der var ingen spunk, spontanitet eller glimt i øjet.
På den måde kan jeg godt nikke "ja" til påstanden om at filmen prøver for hårdt at være sjov.
Jeg kom faktisk til at tænke på Trigun da jeg så Shoot em up. heh.
Well crucify the insincere tonight...
KalicolaKalicolaSkrevet 04/02-08 23:19 
Det her er vidst ikke en diskution som jeg kan vinde :) Jeg kunne nemt komme med flere agumenter for hvorfor den her film er super fed, men nu skal jeg i seng :)
For The Love Of The Game
KalicolaKalicolaSkrevet 05/02-08 08:56 
Spoiler:

Filmen er fed fordi den prøver at lave action som ikke er set før, som lyder fedt på papir, og så har de rent faktisk guts nok til at filme det. Som når han varmer sin pistol under sådan en blæser midt i en slåskamp, helt absurt, og jeg sidder og tænker what the fuck. Det er mega overstadigt, men jeg syntes det er fedt at se sådan nogle idér komme frem, som andre ikke tør lave fordi det er for plat.
Scenen med barnet på karussellen havde jeg heller ikke set komme, og jeg syntes alligevel den virker godt fordi det er så overdrevet action at ikke engang john woo tør lave det. De ting som sker i filmen er selvfølgelig på ingen måde realistisk, men det er stadig scener som vi aldrig har set før, og det er det som gør det så fedt.
Man kan sagtens se at det ikke er verdens bedste blue screen compositing i f.eks faldskærms scenen, men det gør sgu ikke noget, for det er med til at gi filmen det look den har. Billig action film. Men når selv action'en er så gennemført lavet og filmet, blandet med det der mørke/stærk kontrast filter som ligger hen over, så syntes jeg bare at filmen ser meget bedre ud, end bare en B film.
Skurken er fed, med masser af humor og personlighed. Det samme gælder hovedpersonen. Scenen hvor han pludselig står bag skurken og spiser gulerod og siger "what's up doc". Det er jo genialt sjovt. Og sådan syntes jeg filmen er hele vejen igennem...
I skal se filmen som hvad den er, en useriøs over the top action film. Det her er ikke en 2'er til children og men.

Spoiler slut
For The Love Of The Game
DarkenDarkenSkrevet 18/02-08 01:01 
Sweeny Todd.. først og fremmest så er jeg IKKE til musikals, hverken på film eller andre steder. Ja jeg har set de gamle film som Sound of Music og Mary Freaking Poppins, det er ikke ringe film, det er bare ikke mig.

Jeg havde hørt rigtig meget positivt omkring Sweeny Todd, især om Johnny Depp (som jeg personligt holder meget af i film). Så da jeg her til aften blev spurgt om jeg ikke ville med i biffen og se den (spur of the moment), tænkte jeg at det kunne jeg godt lige over komme.

Så 1 ting for, Depp, og 2 ting imod, musikal og at jeg havde høje forventninger... dårlig combo. Nå men med godt selskab kan selv dårlige film være underholdende da man altid kan rakke dem ned bagefter.

Ét ord: Awesome!
Den er helt fantastisk, virkelig virkelig en god film, der var på intet tidspunkt at jeg kede mig og ville ønske at man kunne spole bare en lille smule frem.

Nogle ting kunne man lure, men det er fordi at man er (IMHO) ment til, om ikke andet at have en stærk mistanke.

Klart at anbefale til at og alle (som kan klare synet af blod vel og mærket)
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 18/02-08 01:34 
Jeg er stort set enig i at Sweeney Todd er en fremragende film - specielt hvis man er til Hr. Depp i kombination med Tim Burton. Jeg synes dog at der bliver sunget lige rigeligt meget enkelte steder, hvilket dog sikkert skyldes mangel på den storslåethed filmen kaster på seeren hvis filmen ses på the silver screen. Glimrende!
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
KTCKTCSkrevet 18/02-08 09:16 
Cloverfield: Lidt for lang indledning og lidt for mange huller i historien. Hele filmen præsenteres som amatøroptagelser med håndholdt kamera, og idioten med kameraet opfører sig som om han har Parkinsons sygdom, for der er alt for meget tid hvor man ikke kan se noget som helst fordi han ryster kameraet, og nogle gange virker det som om han bare svinger det rundt som en lasso. Det virker selvfølgelig meget autentisk på denne måde, men det ændrer ikke på det faktum, at det er belastende at se på i længden. Ellers er der da nogle lyspunkter, for personerne og hændelserne virker forholdsvist troværdige i forhold til standarden i amerikanske film, og optagelserne fra 9/11 har helt sikkert også inspireret og tilført realisme til visse af scenerne.
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
ValkyrieValkyrieSkrevet 18/02-08 22:09 
Ormen: Den der med Kevin Bacon. Gud, hvor er den fed. Jeg elsker den her. Det er en rigtig B-films klassikere. Normalt kan jeg ikke lide rednecks og folk fra sydstaterne, men den her var bare rigtig god. Ved ikke hvordan jeg skal forklare det. Den film gør mig bare glad.
Well crucify the insincere tonight...
millenniummillenniumSkrevet 18/02-08 23:12 
Beowulf:
CGI'en er fabelagtig, men personerne mangler ligesom det sværeste at lave: sjæl. Til trods for detaljerigdommen virker de uhyggeligt hule.
Historien er ret stivnakket, præget af en lidt kedsommelig udvikling og for meget 'snurren-rundt-om-sig-selv'. Den ironiske distance er derimod lige i øjet, og man overvejer om den ikke hovedsageligt er skabt for at lave gas med genren. Måske en film man skal give en chance, eller to - måske....
The medium is the message.
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 18/02-08 23:36 
millennium>
Beowulf:
Til trods for detaljerigdommen virker de uhyggeligt hule.

Eller måske netop på grund af den ;)
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
KillerBean2KillerBean2Skrevet 19/02-08 22:05 
There Will Be Blood:

Wow, en vild film! Den er lang, og hen imod slutningen begyndte den, for mig, at virke en anelse langtrukken (nok mest, fordi mine ben var begyndt at sove). Men selve slutningen er så fantastisk godt udført, at det hele går op i en højere enhed. Stemningen i filmen er ubehagelig på en passende måde, og den får mig, af én eller anden grund, til at tænke på Stanley Kubricks film... måske er det musikken. Skuespillet er desuden fabelagtigt. Daniel Day-Lewis er skræmmende troværdige som psykopat. Virkelig, virkelig god film.

Se den!
AV Intelligent Terminal
la0sla0sSkrevet 19/02-08 22:26 
Glæder mig også dybt og grundigt til at se den! Virkelig!
Hvad sker der?
Nuclear DetergentNuclear Deter...Skrevet 23/02-08 00:26 
Gone Baby Gone:

Imponerende god thriller/krimi med flotte skuespiller præstationer over hele linjen. Hvad Ben Affleck mangler som skuespiller, kompensere han for som instruktør. En lettere attypisk hollywood-film, der gør meget ud af ikke at være (alt for) moraliserende, og give et realistisk og dybt figur-galleri. Der er endda blevet plads til et par twists undervejs, som jeg ikke umiddelbart havde set komme, hvertfald ikke det sidste ;) Se den!
You mechs may have copper wiring to reroute your fear of pain, but I've got nerves of steelSpiller nu: Killer 7
KTCKTCSkrevet 23/02-08 10:59 
Jumper:

En film, der bruger ret lang tid i starten på at bygge en historie og noget dybde op, hvorefter den bliver rodet og usammenhængende. Slutningen er noget af det mest vattede jeg nogensinde har set, og det meste af historien bliver ødelagt eller glemt i forbifarten. Hayden Christensen er desværre ret ensidet, og fjerner man hans poppede og selvglade look, så er der intet andet end CGI tilbage.

Øv :(
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
nerosnerosSkrevet 29/02-08 11:01 
RAMBO IV

.....! Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige andet end at det er den absolute voldigste film jeg nogensinde har set. Det ultravold som skruet helt op på max og så får den lige lidt mere til sidst. Jeg blev blæst ud af biografen. Tynd historie ja! men det er ikke derfor man skal se den. Det er for at gense en af historiens største action helte. Det er kult og et brag af en actionfilm. Endten er man til det eller også skal man holde sig langt langt væk! End of Line...
Bashful Neophyte
jaesjaesSkrevet 03/03-08 20:52 
Monster:

Historien er i sig selv så fantastisk (og fæl), at filmen havde været værd at se selv med en middelmådig produktion. Men Monster imponerer heldigvis med et godt manuskript, god instruktion og solidt skuespil. Det er i ét hug en film om menneskeligt forfald, en kærlighedshistorie og en film om en seriemorder uden, at nogle af delene lider under det.
KalicolaKalicolaSkrevet 03/03-08 21:33, rettet 05/03-08 18:55 
Jumper: En meget dårlig film, bygget over et fedt koncept.

Rambo 4: En super fed Rambo film, helt i stil med de gamle. Brutal på den helt rigtige måde. En meget værdig efterfølger til de gamle.

Cloverfield: Er noget af det bedste jeg har set i mange år. siden matrix vil jeg sige. Den er genial og sindsygt godt gennemført hele vejen igennem. Meget realistisk og original måde at filme på. Mange klager over at kameraet ryster for meget, men der er jeg uenig. Det tilføjer til realismen, og understreger at det er en af hovedpersonerne som filmer. Kameraet er en helt karakter i sig selv. en helt igennem fed film, og jeg anbefaler den på det varmeste. Er man ikke til håndholdt kamera, så skal man holde sig væk.
For The Love Of The Game
jaesjaesSkrevet 05/03-08 00:27 
Atonement / Soning:

Lad jer ikke skræmme af, at den har fået klasket mærkatet 'kærlighedsfilm' på ryggen, det er kun ét af filmens 2-3 hovedtemaer. Det er en ret fantastisk film. Vanvittigt godt klippet, og lyd- og billedside passer sjældent godt til handlingen. Et par passager føles måske en anelse lange og ligegyldige, og man skal kunne lide film der i perioder har et langsomt pace, men når først konklusionen falder, giver det hele mening, og man kan tilgive småproblemerne.

Det er en film jeg foreslår, at man ser med så lidt forhåndskendskab til opbygning og handling som overhovedet muligt, for på den måde virker Atonement bogstavelig talt som et lærred, der hele tiden males videre på, og man sidder tit og gætter på, hvad der egentlig er filmen hovedpointe.
KalicolaKalicolaSkrevet 14/03-08 11:25 
Horton og støvfolket hvem:

Totalt grineren film. Fedt konsept, fed animation, fed humor, fede karakterer, fede stemmer, fedt univers. Meget overrasket, en fornøjelse at se en animeret film, med en nyskabende handling. Blue sky har gjort det igen :)
For The Love Of The Game
dchangdchangSkrevet 14/03-08 12:40 
No Country for Old Men:

Fantastisk film. Javier Bardem's Oscar for bedste mandlige birolle er fuldt ud fortjent, han spiller simpelthen forrygende. Filmens dynamik er god og det samme er dialogen. Visuelt er der også mange gode momenter. Dog er der ingen tvivl hos mig om at den kan tåle et gensyn eller to, der er mange åbne fortolkninger. Så Coen-brødrene har gjort det igen igen. :-)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics; even if you win, you're still retarded.
nerosnerosSkrevet 14/03-08 13:14, rettet 14/03-08 14:13 
Ja det er en rigtig god film. Meeen jeg ved nu ikke om den fortjener at vinde som Bedste film i 2007, da jeg mener There will be blood er lige så god...måske bedre hvis man tager et par fortolknings briller på, men om igen så er jeg måske mere til Coen-brødrenes film ;-)
Bashful Neophyte
BeanoBeanoSkrevet 14/03-08 14:00, rettet 14/03-08 14:01 
Enig - NCFOM er bestemt en super film (jeg elsker Cohen brødrene's film) og Javier Bardem er bare for skummel... men TWBB er bare en klasse bedre og føles mere original i stil og instruktion. Hjælper også på det at Daniel Day Lewis spiller røven ud af bukserne i filmen :)
nerosnerosSkrevet 14/03-08 14:14 
ja han må være en af hvor tids største skuespillere, men en underlig snegl er han, men det skal jo ikke overskygge at han er en fantastisk skuespiller :-)
Bashful Neophyte
BeanoBeanoSkrevet 14/03-08 14:21, rettet 14/03-08 14:39 
For min skyld kan han og andre skuespillere rende nøgen rundt på den engelske hede kun iført nissehue - så længe deres arbejde er i top er jeg kold overfor den slags ;)
nerosnerosSkrevet 14/03-08 14:35 
hahaha! Helt enig.
Bashful Neophyte
BeanoBeanoSkrevet 14/03-08 22:46 
Blev i dag slæbt i biffen af min (nu eks-)kammerat for at se 10.000 BC... puha en stinker!!

Sikke da en tynd kop the: pyramide byggende mamutter, halv-dino fugle, nephilim albinoer, total ignorering af etableret historie/tidslinie bl.a. mht. pyramider, 3. rangs skuespil og en af de tyndeste og mest forudsigelige cut'n'paste historier og slutning jeg har set længe.

Ok, jeg havde ingen forventninger til filmen - overhovedet - kun at jeg ville blive underholdt i et par timer med hurtig action og flotte effekter. Dvs. pop-corn underholdning som Roland Emmerich ellers har lavet udemærket før, men jeg kedede mig bravt fra start til slut og sad faktisk og småsludrede med min kammerat nogle gange undervejs - noget jeg meget sjældent gør i biffen.

Men pænt var den da lavet og var nogle få steder hvor den ikke var helt kedeligt.

Så jeg kan ikke anbefale at se den. Måske på leje DVD hvis man keder sig og ikke har mere snavs i navlen der skal pilles ud.

Måske skulle vi bare have checket denne side først
dchangdchangSkrevet 15/03-08 00:25 
Overvejede selv at se den efter de første trailers. Det var så indtil jeg læste anmeldelser i de danske aviser. Normalt retter jeg mig ikke efter det, det giver dog stof til eftertanke at læse 4 anmeldelser hvor det højeste der er givet er 2 stjerner ud af 6. Mest underholdende kommentar kommer fra Metroxpress:

"Med sin seneste tung­nemme kæmpeproduktion når instruktøren et nyt lavpunkt i sin slingrende karriere. Selv vores mest primitive forfædre ville føle sig fornær­met på intelli­gen­sen over dette klichefyldte og hule makværk."

Han kvitterer med 1 stjerne ud af 6. :-)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics; even if you win, you're still retarded.
nerosnerosSkrevet 15/03-08 00:27 
Mon de vil anmelde den i smagsdommerne ;-)
Bashful Neophyte
jaesjaesSkrevet 15/03-08 19:01, rettet 15/03-08 19:09 
Die Hard 4:
Udmærket underholdning, men mangler lidt over det meste af linien i forhold til 1'eren og 3'eren. Først og fremmest en lidt federe sidekick end ham hacker-frønsen (som dog gør det udmærket) :)

EDIT:
Stardust:
Ret god klassisk eventyrfilm i samme ånd som fx Willow og The Neverending Story. Charmerende historie og godt skuespil. Nogle gange er det desværre lidt svært at blive klog på om, det er en familiefilm eller en film for voksne, EDIT2: som bogen efter sigende lægger op til.
DarkenDarkenSkrevet 16/03-08 19:36 
Horton og støvfolket hvem (engelsk tale).
Som Darknon skriver så er denne bare en sjov film, der er en bestemt scene i filmen hvor 2 af os bokstavlig talt hulkede af grin. Dog sløver den ned i enden og slutningen trækker lidt for langt ud... ikke et stort problem med det var til at mærke (for os alle).

Jeg vil lige tilføje at filmen ikke spiller på hvem voiceactorsne er, så bryder man sig (feks.) ikke om Jim Carry så er det ikke noget man behøver at være urolig for.
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
Born2PlayBorn2PlaySkrevet 16/03-08 21:30, rettet 16/03-08 21:32 
Jeg så Hella Joof serien på DR1 i dag...Det er det værste gang crap jeg længe har set. Jeg forstår ikke hvorfor mine lincens penge skal gå til endnu et "Uha lad os glemme reel indhold og istedet kaste en masse familien Gregersen laveste fællesnævner sex frustrerede forvirrede lowlife typer referencer efter jer". Det er high brow underholdning!

Måske forstår jeg det bare ikke? Men kors hvor er jeg træt af at se på ham Rich kids figuren spille den samme skod rolle.
Swine flu for me and you!Spiller nu: Batman: Arkham Asylum
SumezSumezSkrevet 17/03-08 07:53, rettet 17/03-08 07:53 
^ Enig

Men jeg tror heller aldrig jeg har set en dansk serie, jeg har brudt mig om, siden Riget.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
jaesjaesSkrevet 17/03-08 11:57, rettet 17/03-08 13:17 
Jeg synes, den er fed. Seriens hovedtema er vel arven og spejlbilledet fra vores forældre, og det synes jeg, Hella Joof har fisket glimrende frem. Jeg synes heller ikke, det er et tema, der er kørt voldsomt meget rundt i tidligere, i hvert fald ikke ligeså gennemført. Dertil er stemningen og stilen fra de to årtier nærmest autistisk præcis, og jeg kan også godt lide, at serien tør være overvejende melankolsk.

EDIT: Hov, der sneg sig et i ind og frembragte det ikke-eksisterende ord 'melankolisk'. Måske stod der 'melankoli' på et tidspunkt :)
silverstarsilverstarSkrevet 25/03-08 22:47, rettet 25/03-08 23:55 
The Warriors

Historien er ikke en, der kræver den store tankevirksomhed at sætte sig ind i, men der er en eller anden rå kvalitet over filmen, hvor vi følger banden "The Warriors" i deres kamp for at nå tilbage til deres egen "Turf" med alle byens andre bander + politiet i hælene. Der er gjort en del ud af at give de forskellige bander der egen stil (The Baseball Furies er fede), og man kan ikke lade være med at være underholdt, selvom der i min bog er tale om en usleben diamant, som ikke er uden fejl.
http://www.imdb.com/title/tt0080120/


Irreversible

En barsk historie, der fortælles i sekvenser i omvendt kronologisk rækkefølge. Filmen er nok især kendt for to meget skrappe scener, som bestemt ikke er for sarte sjæle.
Jeg synes der er tale om en interessant film, selvom der næppe kan siges at være tale om en behagelig historie, så var det en film der hang fast efter rulleteksterne og satte tanker igang. Jeg kunne dog godt have været foruden den rystede, snurrende kameraføring, der findes i nogle scener.
http://www.imdb.com/title/tt0290673/
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
nerosnerosSkrevet 25/03-08 23:34 
The Warriors er en af de fedeste film jeg har set. Det univers som filmen udspiller i er fuldstændig perfekt visualiseret, og har så meget charme af beat em ups, eller det er vist nærmere omvendt ;-) Jeg elsker også musikken især themet og Joe Walsh's "In the City" som bliver spillet til sidst på stranden. Det er en gude film og jeg skal så meget have den på Blu-Ray snart. Måske en af de største kultfilm nogensinde i min bog.

www.warriorsmovie.co.uk
Bashful Neophyte
DarkenDarkenSkrevet 04/04-08 08:49 
"Min Brors Kæreste"
Surprise film, så ikke lige den film jeg gik efter at se.
Det er en pinelig-humor film... og masser af det.
Ikke lige en film jeg ville vælge at se igen, men den er faktisk ret sjov. Den holder tingene nede på et menneskeligt plan uden for meget overdrivelse (udover alt der kan gå galt, selvfølgelig går galt).
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
SumezSumezSkrevet 14/04-08 09:50 
Du Levande

Anbefales på det stærkeste! Utroligt flot fortalt. En kombination af hverdagssituationer, bizarre tilfælde og drømmebilleder, der alle portrætteres på en unik og smuk, måde, der gør at man påtvinges en særlig tilgangsvinkel til "handlingen" i de mange små scener, der også er gennemsyret af en ekstremt subtil humor, som udelukkende kommer til udtryk mellem linjerne, men alligevel gør at enhver der ser filmen har utroligt svært ved ikke at trække på smilebåndet.
Det var helt underligt at komme hjem og se en film som "A History Of Violence" i fjernsynet, der blot fortælles på klassisk Hollywood-vis, uden det samme nuancerede indtryk.

Jeg fangede mig selv i at udbryde "Nårrh" flere gange i løbet af filmen, da mange af scenerne simpelthen er utroligt rørende. En anmeldelse jeg læste, skrev at det er så nemt at sætte en halvanden time af til at se Du Levande, og på den måde blive en lille smule klogere på livet. Det er måske lidt en overdrivelse at sige at man bliver klogere, men man bliver i hvert fald en oplevelse og et indtryk rigere.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
nerosnerosSkrevet 07/05-08 00:37, rettet 07/05-08 08:12 
IRON MAN:

Faktisk da jeg hørte om denne film og så den første trailer kunne jeg ikke lade være med at blive skeptisk omkring den, og så var den med Robert Dawney Jr. Forstå mig ikke forkert for han har altid leveret varen, og han er i min bog en af de bedste skuespillere i nyere tid, men jeg var bange for det ville blive lige så super ringe som Fantastik 4 filmene. Damn det er noget møg...!

Nu har jeg så fået den set og var meget positivt overrasket. Filmen følger rigtig godt op på historien om Iron Man, og ja jeg har faktisk været en flittig læser af de Marvel blade. Dawney spiller rigtig godt og overbevisende. Super fedt soundtrack. Meget flotte damer og effecter så gå ind og se den hvis man lyster. Jeg vil mene det er den bedste superheltefilm der er blevet lavet.

Nu venter jeg bare på at se Edward Norton i The Incredible Hulk :-)
Bashful Neophyte
jaesjaesSkrevet 12/05-08 15:07 
Gone Baby Gone:

Rigtig god film. Fungerer både på det filmiske plan og som kriminalhistorie. Interessante twists og godt cast. Det virker fint at anvende amatører og professionelle skuespillere i samme film. Lidt på samme måde som i Pusher 2.
DarkenDarkenSkrevet 17/05-08 06:44, rettet 17/05-08 06:45 
Blade Runner - Final Cut
Så den i Imperial her i går aftes... nøøøøøøøøøøøøj
Det var bare en fed oplevelse at se den digitalt.. ud over at være på det store lærede, så var kvaliteten bare i top. Der var en masse baggrunds deltaljer som jeg ikke havde lagt mærke til før (hvor gennemført sceneriet faktisk er) så var farver også noget der overraskede.

Meget meget positiv oplevelse, langt over min forventning, jeg holder meget af filmen, men ville "bare" ind og se den i en bio, jeg kender den udenad så havde ikke regnet med det store.

En klar anbefaling.

(Det er forresten uden directors cut med scenen efter den normale slutning.. bare hvis nogen undrede sig.)
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
nerosnerosSkrevet 18/05-08 11:55, rettet 18/05-08 14:30 
Fantastisk flot sci-fi film. Jeg har altid undret mig over den slutning og kan egentlig bedst lide den normale slutning.
Bashful Neophyte
solid snakesolid snakeSkrevet 24/05-08 19:02 
Stop med at læs hvis du ikke har set Indiana Jones 4 endnu og ikke vil vide mere om filmen før du har set den.....
Jeg anbefale ikke at du læser dette før du har set den....

Så har man lige været i biffen og se Indiana Jones 4.
Men om den er god...?
Hvis man fjernede den klodses Indiana Jones, Hvorfor så end han lige pludselig er blevet det??
Og den latterlig kamp scene hvor de slåser med sabeler mellem de 2 biler, som ser så fake ud. (tydeligt somputer grafik) Og hvorfor skal han giftes til sidst i filmen, det er bare imod alt det Indiana Jones står. Han har altid været en rapkæftet sej helt, og nu er han klodset, og blød i hjertet... Var det ikke nok at George Lucas Ødelagde Star Wars serien?? Kan han ødelægge mere?? Føj siger jeg bare skam dig George Lucas
Hvordan kan man pege på ingenting.......?????????
nerosnerosSkrevet 08/06-08 21:01, rettet 08/06-08 21:02 
The Machine Girl:

Japansk splatterfilm af kaliber. Simpelthen så forrygende skør og voldsom, at man ikke kan eller må tage den her slags seriøst. Hvis man er til den her slags og trænger til noget andet end det sædvanlige horror splatterfilm medie er dette sagen. Fantastisk grufuldt og fuldkommen latterlig skørt.
Bashful Neophyte
KillerBean2KillerBean2Skrevet 08/06-08 22:20 
Semi-Pro:

Virkelig morsom hjernedød komedie i stil med Dodgeball. Jeg greb på et tidspunkt mig selv i at grine så hysterisk, at jeg fik et "Hvad sker der for ham!" fra en dem, der sad bag ved mig :)

Doomsday:

Så uoriginal som en film næsten kan blive. Næsten alt er "lånt" fra andre film i samme genre. Men effekterne er ganske gode og der er masser af splat. Så på trods af en ikke alt for velskrevet historie, er det udmærket underholdning.
AV Intelligent Terminal
KalicolaKalicolaSkrevet 09/06-08 08:20 
Indiana Jones 4: Jeg er dybt uenig med solid snake, Indiana 4 er en rigtig fed film på samme niveau som de gamle, fed humor og action. Fedt at se manden med pisken igen. Det værste ved filmen syntes jeg var skurken, det var godt nok en kedelig intetsigende skurk :( Resten holder!
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig