X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
5'229 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > »

Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 12/03-07 17:37 
hvorfor er hans forvandling håbløst urealistisk?
For The Love Of The Game
jaesjaesSkrevet 12/03-07 18:21, rettet 12/03-07 18:25 
Det hænger sammen de generelle problemer omkring troværdigheden af Libria og Prozium. Men hvis vi starter med Preston, så er det først og fremmest fordi han går fra at være hardcore tilhænger af Libria og Prozium til det modsatte på nul-komma-fem.

Mht. Prozium, så virker det fx utroværdigt på mig, at det, rent kemisk, har en så kort virkningstid, som det er tilfældet. Men skal det være sådan, så ville der nok være mange flere i praksis, der efter at have glemt at tage stoffet, kom ud for de samme overvejelser som Preston. Desuden ville flere sikkert stoppe bevidst, når det nu ikke krævede andet end, at man ikke tager sin dosis i en halv dags tid. De to aspekter tilsammen ville dermed give betydeligt flere oprørere i praksis.

Så kan man begrunde det med, at folk fortsætter med at tage Prozium, fordi de tror på, at det er essentielt i et "perfekt samfund uden krig og kriminalitet". Men det er bare heller ikke så logisk i min bog. Dels hvis man tænker på hvordan menneskets psyke og instinkter fungerer, og dels når man ser hvordan det påvirker Preston, at han glemmer at tage stoffet - får folk først følelser, vil de indse hvor stupidt Libria er som samfundstanke.

Hvad der sker med menneskeheden om et par tusind år eller tre, kan ingen forestille sig, men at vores samfund skulle tillade en verdensmagt, samt at give afkald på noget så essentielt som vores følelser, kan jeg heller ikke i min vildeste fantasi forestille mig ske her i begyndelsen af det 21. århundrede, som filmen jo foregår i.

Havde den bare fungeret som visuelt værk eller actionfilm havde det gået an, men jeg synes ikke Cubic har så meget at byde på over hele linien :)
la0sla0sSkrevet 12/03-07 19:30 
Jeg vil give Jaes ret i at det er en noget ujævn film. Der skal visse steder en kraftigt suspension of "det tror jeg ikke på", og karaktertegningen er jeg også enig i er problematisk/utroværdig.

Egentlig er det synd fordi filmen som sådan kunne være ganske underholdende stilmæssigt, men filmen virker til at have placeret sig mellem to stole, på den ene side noget ala Matrix og på den anden side en karakterdrevet dystopi med godt skuespil.

Mislykket er den dog ikke i min bog, men det er absolut ikke en film jeg værdsætter særlig højt. En ok film.
Hvad sker der?
ValkyrieValkyrieSkrevet 12/03-07 20:47 
Cubic, har fået hardcore status, fordi det er noget så sjælent som en ultra sej action film, som næsten ingen kender.


Jeg elsker Sean Bean og mr. Batman, men jeg kan godt se at den film ikke er specielt god. Men alligevel er den sej, og det der gun kata, eller hvad det hedder, er noget helt for sig selv.
Det er synd og skam at Ultraviolet blev så dårlig.



On another note: Er der nogen der har set 300 endnu? De går amok over den ¨på IMDb, men den har fået latterligt dårlige reviews på rottentomatos! Jeg vil gerne se den uanset hvad... Men jeg er bekymret...

THIS IS SPAAAAAAAARTTAAAAA...
Well crucify the insincere tonight...
HeroldHeroldSkrevet 31/03-07 09:20 
300:

Helt utroligt visuelt liret film fra start til slut. Det løb mig koldt ned ad ryggen hver gang de ramte en frame fra tegneserien.

Til gengæld er der ikke meget som hjernen skal fordøje. Det er en ren actionfilm, med lidt sparsom dialog, der egentlig gjorde sig bedre ud i tegneserien.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
millenniummillenniumSkrevet 31/03-07 10:13, rettet 31/03-07 10:13 
Den Sorte Madonna

Der er sikkert mange i provinsen der kæmper om biografsæderne til denne film, men personligt er jeg godt irriteret over at Lasse Spang Olsen stadig kan få bevilliget penge til sine uambitiøse filmprojekter. Hans færdigheder som stuntmand er måske gode nok, men hvilke færdigheder har han som filminstruktør og manuskripforfatter? None! Det store forbillede er tydeligvis Anders Thomas Jensen, men Spang Olsen når ham ikke til hælene.

Taget castet i betragtning er det overraskende hvor lidt Spang Olsen får ud af sit team. Det er en stribe af gode talenter der slet ikke udnyttes, og muligvis ville resultatet have været bedre, hvis der ikke var brugt så mange kræfter på de pinligt billige actionsscener. Gør det du er bedst til, Spang Olsen. Lav stunts og eksplosioner, og overlad så det andet arbejde til kompetente folk.
The medium is the message.
la0sla0sSkrevet 31/03-07 10:33 
300:

Nok noget af det mest fascistiske action jeg har set i lang tid. Der hyldes et mandeideal hvor de svage allerede ved fødsel sortere fra og de stærke trænes til at glæde sig til at dø for deres land. En rigtig mand har sixpacks, hovedet holdt højt og kæbespænding, og ja holder selvfølgelig taler om begreber såsom ære, hæder og frihed (frihed i et totalitært militærdiktatur?).

Som en engelsk anmelder er citeret for at have sagt: Det er den film Leni Riefenstahl ville have lavet hvis hun kunne. En movie der ville give Hitler hard on.

Scener "hjemme i Sparta" antager for mig næste soapagtige kvaliteter, i de intriger og i det skuespil der foregår.

Det skal dog ikke lægge skjul på at filmen visuelt er imponerende, men også i min bog alt for svulstig, men flot det er det, og pletvist også underholdende når der hakkes i stykker.

Den kan vel so-so anbefales, men jeg fandt den nok en anelse kedelig.
Hvad sker der?
HeroldHeroldSkrevet 31/03-07 15:27 
laos: Hvor får du tolitært militærdiktatur fra? :)

Scenerne i Sparta findes stort set ikke i tegneserien. Det samme gælder iøvrigt næsehornet og de to persiske misfostre. :D
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
WehnerWehnerSkrevet 31/03-07 15:56 
la0s>
Nok noget af det mest fascistiske action jeg har set i lang tid. Der hyldes et mandeideal hvor de svage allerede ved fødsel sortere fra og de stærke trænes til at glæde sig til at dø for deres land. En rigtig mand har sixpacks, hovedet holdt højt og kæbespænding, og ja holder selvfølgelig taler om begreber såsom ære, hæder og frihed (frihed i et totalitært militærdiktatur?).

I store træk enig, men den var flot og underholdende og det var vist ikke meningen, man skulle tage hjernen med derind, så jeg klager ikke som sådan.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
la0sla0sSkrevet 01/04-07 14:10, rettet 01/04-07 14:12 
Sparta var en militærstat, og kun soldater var frie mænd der havde noget at sige. Der var jo ikke som i andre bystater noget der mindede om demokrati. Folket havde intet at sige. Magten var centreret om meget få. Der er vel noget jævnt diktaturagtigt over at give svage børn det røde kort. :)

I øvrigt er jeg godt klar over at Sparta-scenerne i filmen ikke er i tegneserien.

Nu lyder det måske som om jeg var forarget efter at have set den. Det var jeg sådan set ikke og jeg fik da også nogle smil på læben undervejs. Det var bare bemærkelsesværdigt hvor fascistiske et genskin den egentlig havde ;)
Hvad sker der?
RooneyRooneySkrevet 01/04-07 16:43 
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Jeg har ikke trillet så meget rundt af grin, siden den første The Naked Gun i 1988!!

Var fuldstændig opløst efter Borat; Ganske genial film.

Her vazhïn hang like sleeve of wizard's robe.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
ComradeComradeSkrevet 01/04-07 17:46 
300 er nok min nye favorit film, i hvert fald har jeg ikke fået hænderne ned endnu. Filmen er virkelig 100% gennemført fed. Actionscenerne er nok noget af det bedste jeg nogensinde har set i film, det var virkelig en kæmpe oplevelse.

Jeg så filmen i Esbjerg Bio uden digital visning, hvordan var oplevelsen ved digital visning, de af jer som har set den? Jeg synes nemlig at filmen virkede en smule kornet. Det kan selvfølgelig også være personalets skyld.

Anyways så glæder jeg mig afsindigt til den kommer på Blu-Ray :-)

Last King of Scotland: Fantastisk film, som fortæller en god historie. Oplevelsen af Forest Whitaker som Idi Amin er virkelig sublim og skræmmende realistisk i forhold til mit eget indtryk af Idi Amin.
Spiller nu: Metal Gear Solid 4: Gun..., Grand Theft Auto IV, Race Driver: Grid
Zzap!Zzap!Skrevet 01/04-07 20:28 
Så Pan's Labyrinth i sidste uge. Den levede faktisk helt præcist op til hvad jeg havde forventet ud fra anmeldelser og omtale. Hvilket er en kompetent, men også voldsomt overhypet film.
Krigsfilm og fantasy elementerne var hver for sig middelmådige, men tilsammen var de lidt bedre end bare summen af de to. D.v.s der var potentiale i blandingen, men den blev aldrig udnyttet rigtig godt.
Det er IMO ikke en film man skal se, med mindre man har set de andre aktuelle film som virker interessante og ikke har noget bedre at lave den aften.
Born to kill space
nerosnerosSkrevet 01/04-07 21:32, rettet 02/04-07 09:10 
Har set 300.

Jeg synes den er helt fantastisk, men den er ikke for alle. Hvis folk tror de skal ind og se en film med en dyb handling kan de godt gå ud af biografens mørke igen. Dette er en film lavet med en inorm flot billedside og med tegneserie læsere i tankerne. Flottere kan det ikke gøres! :-O!

Men se lige hvad Politikken skriver. Jeg kan ikke lade være med at grine over det.:

Lad mig se: På den ene side har vi 300 grækere, klædt ud i små, stramme lædershorts og røde kapper som tjenere på et gigantisk bøssediskotek i strandkanten.

På den anden side har vi i spidsen for tusinder og atter tusinder af monstre, forklædt som soldater, den persiske konge Xerxes, majet ud som en piercet transvestit på køretøjer så prangende, at selv ørkendronningen Priscilla ville blegne af misundelse.

Så er vi vist klar til det helt afgørende slag om ’Brokeback Mountain’.


Children of Men.

Fantastisk film. Med et apokalyptisk plot, godt skuespil og et uhyggelidt realistisk fremtids senarie er det en af de bedste film jeg har set i år indtil videre.

Skal ses!
Bashful Neophyte
silverstarsilverstarSkrevet 01/04-07 22:22 
300:
Visuelt udstyrsstykke, der er kælet for detaljerne og koreografien i kampscenerne er imponerende. Så længe man ikke forventer en historisk korrekt gennemgang af slaget ved Thermopylae eller lange forklaringer om begivenhederne der ledte op til slaget er man rimelig sikker på at blive underholdt.

The Last King of Scotland:
Forest Whitaker er fantastisk som den charmerende (og splittergale) diktator, der styrer med jernhånd. Anbefales.
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
3of193of19Skrevet 02/04-07 03:49 
Comrade>
300:
Jeg så filmen i Esbjerg Bio uden digital visning, hvordan var oplevelsen ved digital visning, de af jer som har set den? Jeg synes nemlig at filmen virkede en smule kornet. Det kan selvfølgelig også være personalets skyld.

Anyways så glæder jeg mig afsindigt til den kommer på Blu-Ray :-)


Filmen ER ret grynet, men der er vistnok meningen (så den i Imperial, digital).
Glæder mig personligt mere til HD DVD udgaven :p
la0sla0sSkrevet 02/04-07 15:42 
Det underlige ved 300 (som stadig efter min mening er kedelig og triviel, men flot :) ) er at man har tilstræbt et digitalt look. Den har det der grynede look, som om man har presset gain'et på kameraet a la Miami Vice. Spøjst fordi filmen netop ikke er filmet med digitalt kamera. Så det er helt sikkert et kunstnerisk valg.

Bare interessant.
Hvad sker der?
3of193of19Skrevet 02/04-07 16:51 
er rimelig sikker på at 300 er filmet digitalt. Alle baggrundene er digi.
Grain kan nemt tilføjes digitalt.
nerosnerosSkrevet 02/04-07 17:32 
Det ville vist også være det letteste at gøre ;-)!
Bashful Neophyte
la0sla0sSkrevet 02/04-07 23:09, rettet 02/04-07 23:10 
Nej 300 er ikke filmet digitalt. Det er netop også derfor jeg har skrevet ord som "tilstræbt" og "som om man har...". :)

Det jeg mener er blot at det pudsigt hvorfor man har skudt den på film, og efterarbejdet filmen så den ligner digital. Netop på Miami Vice eksperimenterede Dion Beebe og Michael Mann med at presse Gainen på kameraet, hvilket gav det grynede look i nattebillederne, for at kunne se "dybt ind i natten". Denne grynethed er altså efterstræbt moderat her.

edit: Ja alle baggrunde er digi, det er klart, men alt live er på film. /edit off :)

Se :)
Hvad sker der?
KalicolaKalicolaSkrevet 03/04-07 09:14 
300: Fed film, fed action, fed stemning. Tam handling og slutning.

TMNT: Rigtig fed turtles film, super cool animation, og turtles'nes personligheder skinner rigtigt godt igennem ligesom i filmene, specielt leo og raphs. Well done!
For The Love Of The Game
millenniummillenniumSkrevet 03/04-07 12:30, rettet 03/04-07 14:57 
300:
Tyknakket b-film med et stort budget. Den kraftfulde ekspressive æstetik kan efterlade et ok indtryk, men plottet er simpelthen for gumpetungt og kedsommeligt. I blodrusen, kampscener og de talrige visuelle effekter, kan en søvndyssende fornemmelse indsnige sig. Så medmindre man har en svaghed for veltrænede mænd i stramme lædershorts, og krum-tær replikker, så er der ikke meget andet end en slagmark af digitale effekter at lade sig fascinere af.

Sunshine:
Med tydelig inspiration fra Rumrejsen 2002 (EDIT: 2001) og Solaris, formår Danny Boyle at levere en bundsolid, intelligent og hamrende flot sci-fi thriller. Den er bevidst meget dvælende, meget sanseligt orienteret og meget tålmodig, hvilket jeg synes er suverænt befriende. Den skal ses, og den kan ses igen, og den skal helt sikkert også stå på DVD hylden.
The medium is the message.
HyakotakeHyakotakeSkrevet 03/04-07 12:57 
Rumrejsen 2002? Er det Uwe Bolls fortolkning af Kubricks film?
millenniummillenniumSkrevet 03/04-07 14:57, rettet 03/04-07 15:00 
my finger slipped...

Men der findes jo rent faktisk en fortsættelse: 2010: The Year We Make Contact.
The medium is the message.
RooneyRooneySkrevet 03/04-07 15:05 
Jeps - og gæt hvem der er med.

Roy Scheider(!!) :-)

Og filmen er faktisk OK.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
KalicolaKalicolaSkrevet 05/04-07 19:43 
The Grudge 2 (USA udgaven):

1'eren var super spooky. Mega fedt og creepy spøgelses design og scary tilhørende lyd. Uden tvivl den mest uhyggelige film jeg har set... Og så kommer 2'eren, som skuffer ret meget. Jo, den har et par gode gys, men ellers er der INGEN nyskabelse. Det er stadig det samme spøgelse, og den har nogle tamme ligegyldige gys. Det var meget fedt i 1'eren når cameraet panorerer lidt til den ene side og der kommer en nøgen skummel dreng ind i billedet, et ubehageligt effektivt gys. Det nytter bare ikke at de så gør det 17 gange i 2'eren, tilmed med dårligt camera og timing. 1'eren er fed, 2'eren er ringe.
For The Love Of The Game
millenniummillenniumSkrevet 06/04-07 10:51, rettet 06/04-07 10:52 
Texas Chainsaw: The Beginning.
Overraskende uoriginal og kedsommelig clichépræget. Hvorfor overhovedet lave en baggrundshistorie om kanibal-familien, når hele plottet alligevel drejer sig om at smide fire lækre unge mennesker i rottefælden. - Det er jo set før i en uendelighed. Filmen bestræber sig ihærdigt med både at skræmme og fortælle 'how-did-it-happen' historien, men lykkedes ikke rigtigt i nogen af kategorierne. Både historien og splattet er påtaget, og miljøet er beskrevet kedeligt skematisk. (uh, vi skal blive så bange for det væmmelige hus). Trist skæbne for Tobe Hoopers original.
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 09/04-07 23:04 
Missing in Action:

Da jeg nu har set filmen, efter vi snakkede lidt om den i http://www.playright.dk/forumemne.php?id=22038&subid=264764#264764]denne tråd[/LINK]" target="">denne tråd, føler jeg, at jeg må komme med en advarsel. Den er på ingen måder interessant. Missing in Action er for "god" til at være en film, man for alvor kan grine af, og for dårlig til at man kan nyde den som seriøs film.
RooneyRooneySkrevet 09/04-07 23:21 
Har lige set både Delta Force og Missing in Action.

Delta Force er rigtig god, og MIA er også god, men ikke ligeså god som Delta Force - som faktisk også formår at være ret spændende + virkelig actionfyldt.

De kan fåes til sølle 40,- pr. stk, og det er de helt klart værd. Skal man se noget andet med Chuck, så se også Code of Silence - den er fin, og man kan se at den havde et pænt stort budget; Andrew Davis (The Fugitive og Under Siege) har instrueret den.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
nerosnerosSkrevet 09/04-07 23:52, rettet 09/04-07 23:52 
Chuck Norris er en legende, men jeg kan nu ikke andet end at grine af hans film de er sgu for corny. Selv om det er B-film så gider jeg sgu ikke se dem igen ;-)! Jeg kan tydeligt huske børnefødselsdagene hvor vi så Delta Force og Missing in Action. Det var tider.... den gang :-)!
Bashful Neophyte
dchangdchangSkrevet 09/04-07 23:56 
Chuck Norris holder stadig. Det samme gør Michael Dudikoff og American Ninja-filmene. ;-)
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics; even if you win, you're still retarded.
nerosnerosSkrevet 10/04-07 00:18, rettet 10/04-07 00:21 
Det kommer vist an på hvordan man forholder sig til ordet "holder" ;-)!

American Ninja filmene! Uha det var vildt, tror bare ikke de holder den dag idag....!

Så vil jeg hellere se Howard the Duck ;-)!

imdb igen.
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 13/04-07 15:50 
SAW III

Jeg blev lidt skuffet over toeren, som mest lignende en omgang ekstrem, men blodfattig, big brother. Derfor var mine forventninger til SAW III lidt med forbehold, så overraskelsen var meget positiv. Den er led, hård, ondsindet, vammel og sadistisk. - Præcis det som en god horrorfilm skal være. Den formår tilmed at samle trådende fra de to tidligere film, og sætte en blodig prik over i'et. Det er horror-franchise med penge som primær interesse, men det er en vellykket én af slagsen.
The medium is the message.
The DaneThe DaneSkrevet 13/04-07 17:16 
Så Casino Royal på dvd igår, og mens det da er et hæderligt forsøg på at danne en baggrund, så er selve filmen (imo) en rodet omgang. Det virker som om filmen bygger op til noget, som desværre aldrig dukker op.
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
HyakotakeHyakotakeSkrevet 29/04-07 06:49 
Tja, jeg husker den som ringe på den ringe måde, men sådan som de spinner den her, kan jeg da få helt lyst til et gensyn.

Mario Bros. - måske verdens bedste film
nerosnerosSkrevet 29/04-07 10:04 
Eller...!

Iøvrigt en fantastisk hjemmeside ;-)

Badmovies.org
Bashful Neophyte
millenniummillenniumSkrevet 01/05-07 10:49 
Spider-Man 3

Den er i skabet. Så kort kan det siges. Det er godt at Sam Raima fulgte denne serie til dørs, for han mestrer grænsen mellem tegneserien og realismen meget kompetent. Der er meget vildere actionscener og meget mere humor. Selvfølgelig er der en masse tegneserie-fanatikere der sikkert vil pointerer en masse mangler, men i Raimi's hænder er Spider-Man blevet til en film der kan ses af alle. Også tøserne. Go get'em tiger.
The medium is the message.
RooneyRooneySkrevet 01/05-07 10:59 
IGN giver den 4(!)

Nå, men jeg så Deja Vu igår, og det var noget galt noget. Først da der var ca. 40 minutter tilbage af filmen, blev den nogenlunde "klog" og halv-interessant. Men så gik det galt i de ca. sidste 5 minutter, hvor det var som om filmen ikke gad følge sine egne regler længere, og så fik de alligevel hinanden. Og så var den så laaaangsom; En to timers film som næsten føltes en halv time længere end den var. Gab.

Så også Crank, og den var voldsomt underholdende. Actionfyldt og fast paced, og Jason Statham er sgu fin i de roller. Den så ud til at være skudt på et begrænset budget, men den var trods det godt skruet sammen. Anbefalet.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
nerosnerosSkrevet 01/05-07 12:12 
millennium>
Spider-Man 3

Selvfølgelig er der en masse tegneserie-fanatikere der sikkert vil pointerer en masse mangler

Man behøver ikke være tegneseriefanatiker for at pointerer en masse mangler ;-)! Ses skal den helt sikkert om den så er god eller dårlig.
Bashful Neophyte
RooneyRooneySkrevet 11/05-07 22:38 
Jeg har lige set Children of Men, og den er fuldstændig fremragende. En film uden lige.

Først undrede jeg mig lidt over, at der ikke var skyggen af ekstra materiale på disc'en, men efter at have set filmen ønsker jeg ikke at vide nogetsomhelst om hvordan den er lavet; For mig skal den forblive det den er - ren film. Jeg vil intet vide om hvor kameraet var placeret, og jeg vil ikke vide noget om tilblivelsen og heller ikke se making of's dokumentarer. Det vil ødelægge oplevelsen for mig.

Læste at fotografen Emmanuel Lubezki, bad Alfonso Cuarón om ikke at afsløre hvordan filmens komplekse set-pieces var skruet sammen. Kan kun være enig i den betragtning.

Lad filmen tale helt for sig selv.
Your right hand comes off?Spiller nu: Xbox 360, PlayStation 3
millenniummillenniumSkrevet 12/05-07 10:09 
Deja Vu

Hvad skete der?! - Skød de manuskriptet med et haglgevær efter det var skrevet færdigt? Selv Tony Scott's farverige og ferme instruktion og de mange tekniske kvaliteter, kan ikke redde denne forvrøvlede historie. FBI der ved uheld opfinder rum-folde maskiner, er simpelthen for stupidt. Jeg undrer mig nogengang hvordan de pitcher disse film i USA.
The medium is the message.
KalicolaKalicolaSkrevet 12/05-07 15:52 
Spiderman 3: Nøjh en ringe film, det var helt vildt. 1eren og 2eren var super fede på alle måder, 3eren stinker. Og lad mig lige forklare.

Spoiler Start:

Ok. Hvor skal man starte. Den er meget lidt som hænger sammen, og nogle ting i filmen afslutter de bare lynhurtigt,s om f.eks da butleren fortæller osborn at hans far dræbte sig selv, for det kunne han se på hans sår eller sådan noget, for han har åbentbart arbejdet med døde mennesker inden han blev butler? Og hvorfor fortæller han det ikke til osborn noget før? Sort.
Hele sidste afdelening hvor alle ikke laver andet end at flæbe over ben parker og jeg skal komme efter jer. Først så tuder sandman, og så tuder han sammen med spiderman, og bagefter tuder spiderman sammen med osborn, og efter det tuder spiderman sammen med mary jane, én stor gang sød amerikansk tudesuppe.
Og klippet hvor spiderman lander og poserer foran det amerikanske flag er jo direkte til grin.
At krybet kun er med i ca 15min af filmen er meget skuffende, og han er slet ikke ligeså stor og skummel som han burde være. Og hans motivation for at dræbe spiderman er også til grin. Han snyder med et billede, og peter parker får ham fyret, uha uha.
Man får heller aldrig rigtigt følelsen af hvor ond symbiosen er. Han får en sort spiderman dragt, og så ser han bare lidt mere sur ud, han gør aldrig noget rigtigt ondt, man får aldrig fornemmelsen af at dragten er ond. Og scenen inde på jazzbaren er også helt væk. Filmen havde været bedre hvis den var blevet klippet ud.
Og i stedet for at symbiosen kommer ned med en meteor, så skulle de ha startet hele filmen ude i rummet, og lade nogle astrunauter møde den. Havde været en bedre start på filmen.
Og hele osborn situationen er bare for underligt. Den første osborn vs spiderman kamp er kedelig, og dårligt filmet. Og så slår han hovedet og så er de bedste venner igen, hvorfor? hvorfor? Det er bare ligegyldigt og gir ingen mening, som om de skulle bruge en pause i filmen.
Og sandman, hvad sker der lige med hans forvandling? Et top hemmeligt sand-eksperiment, med noget radioaktivitet eller whatever, kun lige spæret inde af et lille hønsenet hegn. Og forskerne er ligeglade med at sandet pludselig vejer mere, noget underligt noget. Jeg kan accepter sandman som figur, da det jo er fiction, men nogle af løsningerne er bare lidt underlige.
Og spiderman selv er jo en direkte tumpe. Måden han er overfor mary jane er jo tåbelig, ingen i verden kan være så dum, han kvajer sig jo gang på gang, han er direkte dum, og sådan var han også inden symbiosen.
Og tante may's evige kloge gandalf bemærkninger, som hele tiden taler direkte til spiderman.
Og hvor mange gange skal vi se ben parker blive skudt i sorthvid og slow motion, og klippe over til en som har en tåre løbende ned ad kinden?
Og til sidst. Action scenerne var kedelige, og uinspirerende.
MEN Bruce Campell var fantastisk :-)

Spoiler Slut
For The Love Of The Game
SumezSumezSkrevet 12/05-07 17:59, rettet 12/05-07 18:01 
Kunsten At Græde I Kor

Et mesterværk.
I bund og grund en typisk moderne dansk film, hvilket især fremgår af de nærmest groteske scener, der opstår i løbet af historien, hvor forfatteren bare har smidt så mange forskellige pinlige elementer oven i samme situation, at det tragiske bliver komisk.
Den er bare så fantastisk godt udført, og er på samme tid tragisk, sjov, smuk, sød og ond. Jeg har aldrig i så stor grad siddet og både grint og hulket over de samme sørgelige ting, ligesom lyspunkterne i filmen også fremprovokerer både smil og tårer på samme tiden.
Det er længe siden jeg har set en film, som har opfyldt mine forventninger så godt.

Jeg har ikke læst bogen, men den skulle være god. Men skuespilpræstationen, såvel som instruktionen i filmatiseringen er så fænomenal, at jeg ikke synes man bør gå uden om den.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
BeanoBeanoSkrevet 12/05-07 18:01 
Darknon>
Og hvorfor fortæller [Butleren] det ikke til osborn noget før? Sort.

Ja den krummede jeg også tæer over... billigt og dårligt skrevet.


Darknon>
Og klippet hvor spiderman lander og poserer foran det amerikanske flag er jo direkte til grin.

Der var jeg også ved at kaste op - det var helt ufatteligt klistret!

Helt Sandman sub-plottet var også skuffende for mig - ALT for lidt om ham og ingen dybte i karakteren.

Syntes dog ikke filmen var direkte ringe - blev trods alt godt underholdt det meste af filmen, trods de alt for lange PP+MJ sødsuppe sekvenser. De to første film var klart bedre IMO.
nerosnerosSkrevet 12/05-07 18:33, rettet 12/05-07 18:41 
Om Spiderman 3:

Sådan vil en Spiderman 3 vel se ud. Jeg har ikke lyst til at kommentere det ydeligere. Man kan bare ikke lave det _helt_ godt på film som i tegneserien, men den er OK.

På et tidspunkt troede jeg, at jeg var midt i en Captain America film...

Faktisk så synes jeg også, at Topher Grace er et interessant valg til Venom/Eddie Brock. Ham fra That 70s Show.
Bashful Neophyte
PapandPapandSkrevet 12/05-07 18:44 
Darknon--> 100% enig. Jeg var dybt skuffet.
Spiller nu: Mass Effect 2, Star Wars: The Old Repu..., League Of Legends
jaesjaesSkrevet 13/05-07 01:38, rettet 13/05-07 13:02 
Children of Men:
Den sagde mig ikke så meget igen. Den har mange kvaliteter, men er også banal og overfladisk på flere områder. Og det bevirker, at man aldrig rigtig føler med personerne, eller lever sig ordentlig ind i plottet.
KTCKTCSkrevet 13/05-07 11:38, rettet 13/05-07 12:36 
Spiderman 3 (SPOILER):
Jeg synes filmen var rigtig fed, og det gennemgående tema om hadets magt over folk hvis de ikke tilgiver andre, var lige i øjet. Med hensyn til dragten, så synes jeg da netop at det blev både penslet ud af Dr. Connors at den forstærkede følelser og var yderst aggressiv. Den lettere fjollede tur i byen med PP og hans overdrevne ego, krydret med hans forstærkede aggressivitet da han forsøgte at dræbe Sandman, slog det yderligere fast.
Hele plottet med deres alliancer var overraskende for mig, da jeg havde frygtet en meget rodet film med alt for mange skurke på én gang.
PP's måde at behandle MJ på i starten er tåbelig, men han er jo heller ikke så gammel, og sådan noget sker overraskende tit i virkeligheden. Han er jo stadig bare en stor knægt...
Det faktum, at han har ladet berømmelsen forblænde sig, og tror at alting handler om ham selv, er jo et velkendt fænomen i virkeligheden når folk pludseligt kommer til penge eller bliver populære. Harry lider jo også lidt af det...

Eddie Brocks had synes jeg faktisk var mere velbegrundet end det var i tegneserien, da han både får sin dom direkte fra PP hos Daily Bugle da han afslører fusket, og så ser han ham også spankulere rundt og spille smart senere. At PP som Spiderman også håner ham ved at smadre hans kamera gør jo heller ikke sagen bedre. Ingen kan lide stakkels Eddie Brock, og alle problemerne ender med at pege på én person: Peter Parker.

Ting jeg ikke brød mig så meget om, men som på ingen måde ødelagde filmen for mig:
- Scenen, hvor PP spiller på klaver og danser rundt som The Mask.
- Der, hvor han løber forbi det amerikanske flag var lidt falsk og påfaldende, men omvendt er han jo en amerikansk helt, og de skal da have lov til at være stolte over et eller andet i disse tider ;)

Kritikken af filmen i denne tråd er veldokumenteret, men jeg synes bare på ingen måde den er objektiv eller fair overfor filmen, og hvad den står for.
Alt tuderiet var for mig passende og stod i god kontrast til hans egotrip og følelseskolde handlinger.
Måske skal man være fan af tegneserien for at forstå og respektere figurerne, for latterliggørelsen af deres følelser og motiver, som er beskrevet i denne tråd, synes jeg ikke er velbegrundede...

Med hensyn til butleren, så kan det da godt være det var en billig måde at overbevise Harry på, men omvendt synes jeg alligevel at det var den rigtige måde, da Harry ikke stoler på andre end ham efter det blev afsløret, at Spidey/PP var involveret i faderens død. Og det er jo først i denne film at Goblin Junior bliver til, så der har jo ikke været nogen grund til at diskutere sagen før.

EDIT: Måske burde alle Spiderman 3 indlæg flyttes til en ny tråd, da jeg har på fornemmelsen, at der er masser at diskutere endnu ;)
A small cog? Now that you mention it, I know a puzzle about an object that almost fits that description.
millenniummillenniumSkrevet 23/05-07 19:21 
Nok om Spider-Man 3. :-) Den har delt vandene, så enighed er ikke muligt.

Pirates of the Caribbean:
Ja ja, der er drøn på, uendeligt smukke kulisser, og et uvirkeligt velfungerende effekt-orgie. Men efter visningen tænkte jeg på at jeg faktisk ikke kunne genfortælle handlingen. - Sikkert fordi der næsten ikke er nogen.
Der kommer nogle nye karakterer, og der afsløres en masse omkring de oprindelige, men et egentlig plot - i ved; det som holder en fortælling sammen - var det næsten ikke noget af. Og sådan går det i næsten tre timer, hvor historien har ingen målsætning.
Slutningen er fænomenal flot og virkelig hektisk, men det kan ikke retfærdiggøre spilletidens spildtid. Så når jeg tænker tilbage på de tre film, er der én scene der huskes som det første: Jack Sparrow der stolt sejler i havn i en synkende jolle... Jo, 1'eren er bare bedst.
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 31/05-07 18:02 
Death Proof:

Desværre må vi vente med at se Death Proof og Planet Terror som én double-feature, eftersom Grindhouse er klippet over. Men er man filmnørd, filmfan, filmglad eller filmfanatiker, så skal man ikke gå glip af Death Proof. Massere af referencer og meta-sjov. En hyldest til de amerikanske obskure kultfilm, med hævn, vold, selvtægt og selvjustits. Filmen er klippet med et rivejern og er grumset som havde den ligget 20 år på et fugtigt loft.
Lækre og aggresive piger i hotpants, usympatiske mænd, potente øser, hensynsløs kørsel og et super fedt soundtrack. Tarantion ved hvad der gør livet værd at leve.
The medium is the message.
5'229 emne(r).
« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig