X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK
Please note that Play:Right is a Danish site and while usable without,
it is only partially translated to English.
Blocks marked with yellow backgrounds are systematically translated
by Bing Translate.

Hvad synes du om filmen?


Reply
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårli... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
4'651 topic(s).

Reply
millenniummillenniumSkrevet 05/03 21:44 
Fik indhentet lidt film i hjemmebiografen:

Blade Runner 2049
Den originale er urørlig, men jeg har absolut fundet kærligheden for BR 2049. Lister yndefuldt videre på historien, mens dens look-and-feel definerer sig selv. Og så er den _tålmodig_ som (efterhånden) kun Denis Villeneuve kan mestre, samtidig med at han laver genreflm. En film som virkelig giver sig tid til at opbygge suspense og lader os dvæle ved det fortræffelige billedværk. Tak for øjeguf. Den vil jeg helt klart se mange flere gange, trods længden.

Historien om Den Kæmpestore Pære
Indrømmet, så har Jacob Martin Strid en kæmpe betydning for denne børnefamilie, og hans skæve såvel som humanistiske børne/voksen-historier er i lige i min øjenhøjde. De danske anmeldere roste filmen for dens tråd til sit litterære oplæg .... hvad fanden har de spist?? Den film er DR Ramasjang for de yngste og komplet uambitiøs. Jeg kan overhovedet ikke finde Strids ånd eller historiens magi i denne uinspirerende klods af en film. Så er børnefamilierne advaret.
The medium is the message.
4'651 topic(s).

Login for at besvare
Username
Password
Remember me