X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Hvad synes du om filmen?


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 19/06-06 12:07 
Jeg tænkte at vi kunne lave en tråd hvor vi skrev kort om en film man lige har set, dvd, bio, tv, ligemeget.. Kunne være spændende at høre hvad alle i andre syntes om forskellige film, jeg kan da lige starte, og så kan man lige advare med en "spoiler" hvis i har i sinde at afsløre noget fra plottet.

The Fast And The Furious 3
Meget skidt film. Dårlig handling, hovedpe... Se hele indlægget
For The Love Of The Game
4'614 emne(r).

Svar
BeanoBeanoSkrevet 09/11 12:50 
100%
JmogJmogSkrevet 09/11 12:53 
Konsolkongen>
Jeg tror faktisk aldrig jeg har set The Shining. Mon den holder i dag, hvis man ikke har noget nostalgisk forhold til den?

Det er en creepy horror-thriller med fremragende skuespil. Nostalgi er ligegyldig :-)
3of193of19Skrevet 09/11 14:53 
Det gør den bestemt. Så den selv for første gang for ca et år siden, og den lever meget på den klemmende stemning.
Spiller nu: Wolfenstein: The New Or..., Super Street Fighter IV..., Shining Force III
spectrespectreSkrevet 10/11 07:44 
Jeg synes den holder, men pacingen er typisk kubrick med lange visuelle scener som godt kan blive for kedeligt for nogen.
Keep it simpleSpiller nu: Fallout 4
millenniummillenniumSkrevet 10/11 08:50 
The Babysitter (Netflix)

En spøjs størrelse. På den ene side energisk og flabet filmanarki med et hjerte for klassisk horror. På den anden side minder den også om et frikvarter fra filmskolen hvor eleverne havde adgang til digitale kameraer og color-grading ad libitum. Og alligevel ... instrueret af McG som jo har et par popkulturelle blockbusters bag sig. Jeg var underholdt, men ikke følelsesmæssigt engageret i nogle af personerne. Og det er et problem når det handler om liv og død.
The medium is the message.
millenniummillenniumSkrevet 19/11 10:07 
Ghostbusters 2017

Så fik jeg set ballade-filmen, og ville give mit besyv. Synes Mr. Plinckett har forsøgt sig med den komparative analyse, og der fejler filmen åbenlyst, men der er nok andre vinkler. Ligesom andre moderne film-recaps (Baywatch, 21 Jump Street), så er Ghostbusters ikke en decideret efterfølger eller reboot. Det er en karikatur efter originalen. Det forklarer også hvorfor det hele skal køre op i en overdrevet størrelse. Vilde tegneserie-agtige farver, ekspressivt skuespil, masser af irrelevante side-stories, konstant humor og tempo, tempo, tempo. Med det blik fungerer filmen faktisk fordi vittighederne er godt skrevet og kvinderne har en utømmelig energi. Og så er det faktisk befriende at se fire kvinder som hver især på ingen måde falder under nutidens kønsidealer. De er høje, kvabsede, modne og skæve. Fedt. Jillian Holtzmann synes jeg havde en mærkelig dragende effekt med sit stenede smil og flirtende blik. Helt klart den bedste af de fire.

Tricket med et lade nogle effekter og stråler gå ud over de klassiske widescreen bars virkede også ret fedt. En fin gimmick i en filmindustri som ellers ikke er lydhør for tossede idéer.

Der er popkultur og reklamer malet over hele filmen, og kan man æde det, så er Ghostbusters 2017 ligesom et Shake tyggegummi. Stort, saftigt, blødt og en fest i munden. Men altså, det er jo ikke V6.
The medium is the message.
jaesjaesSkrevet 19/11 21:33, rettet 19/11 22:09 
Andre der ser/har set alle filmene i Marvel Cinematic Universe, evt. i rækkefølge?

Jeg er lige blevet færdig med Phase One (vistnok i rækkefølge, men muligvis så jeg Hulk efter de to Iron Man) - altså til og med The Avengers. Jeg er ikke den helt store superheltefan, men syntes de første par film var gode nok til det gav mening at fortsætte, og samtidig har jeg en svaghed for lange filmserier - det vækker filmnørden i mig.

Samlet set synes jeg filmene fungerer overraskende fint som univers - tydeligt at hver film skal fungere selvstændigt, men samtidig føles det som en serie, med en del referencer til de foregående film.

Hulk er den den svageste i serien indtil nu. Husker ikke mange detaljer, men syntes vist den var for ujævn - 5/10. Captain America og The Avengers er bedst - begge 6.5/10. En stor del af CA minder om god gammeldags Indiana Jones-ramasjang, men den falmer lidt i sidste halvdel. The Avengers viser hvor vigtigt det er at have en som Whedon på holdet - historien er ikke noget særligt, men bl.a. dialog og karakterer hæver filmen en del.
NaieraNaieraSkrevet 19/11 21:34 
Jeg har set dem alle igen i år :)
There are five lights.Spiller nu: Xenoblade Chronicles 2, Chrono Trigger, Persona 5
JmogJmogSkrevet 19/11 22:03 
Har set dem alle.

Den mest underholdende har nok været den første Guardians of The Galaxy-film, men Thor Ragnarok er godt nok tæt på.
JmogJmogSkrevet 19/11 22:04 
Justice League

Holder kvaliteten fra Wonder Woman. Tilpas nok humor til det ikke bliver for trist og uden at det virker som en Marvel-film. Bevarer det dystre. Alt i alt rigtig fin underholdning.
millenniummillenniumSkrevet 11/12 09:27 
Get Out

Ingen spoilers. Fik også set denne effektive word-to-mouth gyser. Absolut en fængende film hvor jeg på intet tidspunkt fik lyst til at gribe mobilen for lige at tjekke de sociale medier (sker ret ofte når jeg ser film). En meget personlig film med intentioner, som lige strejfer avant garde uden at miste den narrative logik. Godt afbalanceret.
Jeg blev blot lidt irriteret over vennen som passer hund derhjemme. Hans rolle er for karikeret til denne slags stilfulde gysere, men det er en brøkdel af helheden.
The medium is the message.
slk486slk486Skrevet 11/12 10:08 
Spøjst, for jeg synes netop vennen er itonesættende for filmen, der for mig slet ikke er en gyser, men en mørk komedie. Under alle omstændigheder en meget fængende og anderledes film :)
j/k
millenniummillenniumSkrevet 11/12 10:21 
Tror også jeg skrev "gyser" i mangel af bedre ord. :) Den er ikke heeelt så definerbar.
The medium is the message.
3of193of19Skrevet 12/12 20:36 
Vennen er jo lidt os som tilskuer der har set en masse gysere eller thrillers. Tror også jeg havde forholdt mig meget lignende :)
Spiller nu: Wolfenstein: The New Or..., Super Street Fighter IV..., Shining Force III
4'614 emne(r).

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig