X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Mangler XP tema - det er væk! :(


Svar
WikzoWikzoSkrevet 11/06-06 12:00, rettet 11/06-06 12:01 
Jeg har skrevet dette emne på et andet forum, men vil helst gerne have hjælp, så derfor opretter jeg det også her:

For en times tid siden sad jeg og rodede lidt med et program, der hedder Window Blinds. Dette kunne give mig et Mac-tema lidt ligesom det her:

Billede = http://customxp.net/modules/cjaycontent/images-ressources/OSXP_NG_3__judge_petit.jpg

Nå, men jeg fjernede det igen, men havde lidt problemer med at uinstallere programmet.

Ofte frøs min computer, imens den var ved at skifte tema, og jeg blev nødt til at slukke direkte på knappen.

Da jeg loadede op, fik jeg bl.a. denne besked:

Billede = http://img80.imageshack.us/img80/2441/paint9wi.png

Hvad skulle jeg gøre? Det lykkedes mig at gendanne det normale Windows tema igen, men af en eller anden grund kan jeg ikke bruge Windows XP.

Når jeg højreklikker på skrivebordet og vælger tema, kan jeg kun se det klassiske Windows tema, men ved XP får jeg bare blå skærm:

Billede = http://img147.imageshack.us/img147/1144/wxp3cn.jpg

Og når jeg prøver at bruge andre, sker det samme.

Nu er spørgsmålet så: Er jeg kommet til at ødelægge temaerne for Windows XP? Hvis ja, hvordan retter jeg op på det? Det er ret irriterende, fordi der også kommer en masse advarelsesbeskeder med mere hele tiden :'(

Det koster 700 kr at få support fra Micrsoft, så håber, at en venlig sjæl herinde kan og vil hjælpe mig :)
-AbbadOn--AbbadOn-Skrevet 11/06-06 12:36 
Hvis jeg var dig, så ville jeg prøve at spørge på support forumet på wincustomize. De gange jeg har haft problemer med Windowblinds har de altid kunnet hjælpe mig.

En del af de folk jeg moderer forummet er de stardock folk der har lavet Windowblinds, samt folk der har været brugere og skinnere til wndowblinds i mange år. Der er somregel ikke det de ikke ved om programmet.

Personligt ved jeg ikke så meget om Windowblinds, er bare bruger, men har kigget en del rundt på support forummet for at få løst mine egne problemer. Har dog ikke set det du beskriver før..

Men hvis det er en cracket version du har haft fat i kunne det meget vel være problemet. De cracks der har været lavet til windowblinds er, ifølge forummet, lappeløsninger der gør programmet ustabilt, hvilket kan lede til værre problemer.

Har du prøvet at skifte tilbage til XP classic skinnet i windowblinds? Det plejer at løse problemet for mig når jeg får en fejl-skinning.

Wincustomize - Stardock support: Windowblinds
Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things
WikzoWikzoSkrevet 11/06-06 13:08 
Tak, men jeg har fjernet Window Blind 100% (det var en demo), og det var ikke derfor. På en eller anden måde havde XP glemt sit eget tema, men det er nu helt tilfældigt kommet tilbage igen.

Tråd lukket.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig