X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

You Won eBay Item!


Svar
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 24/05-06 00:39, rettet 24/05-06 18:55 
Efter et nyligt vundet spil på eBay fik jeg lige lyst til at oprette en lille hvad-har-du-vundet-tråd (fandt ikke lige nogen anden). Den er mest tiltænkt spilgevinster og interessant tilbehør, merchandise m.m. - folk må poste "skumle ting" på eget ansvar (!) Man behøver ikke nævne alt man vinder på eBay. Det kunne være fx noget, man var overrasket over at vinde til en eller anden fordelagtig pris, eller man bare generelt var glad for at vinde :)

Giga Wing 2 - Dreamcast - Mint & Complete!
Sale price: $29.05
Radiant Silvergun - Saturn - Mint & Complete!
Sale price: $69 (mindes jeg)
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
3of193of19Skrevet 24/05-06 00:53 
urg, endnu en evighedstråd...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 24/05-06 01:24, rettet 24/05-06 01:27 
Jep, en af de evigt spontane af slagsen, der bare lige måtte oprettes, mens man stadig er lidt beruset af "You Won eBay Item"... (og stadig hører en tilhørende Daytona-genlyd af "Gentlemen, please start your engines!"). Har ikke auktioneret siden jeg vandt Radiant Silvergun for $60... Er helt oppe i skyerne over at have vundet igen. Ja, lad mig nu nyde det lidt... :D
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
HeroldHeroldSkrevet 24/05-06 01:48 
Problemet er nok bare at nu får vi én post her, når det er købt + én mere, når det rammer "Hvad fik du ind ad døren i dag?"-tråden :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
RitesRitesSkrevet 24/05-06 06:17 
Indlæg i Off-topic giver ikke post count.
» a winner is you «
HyakotakeHyakotakeSkrevet 24/05-06 08:12 
Skal man ikke først poste sin vundne auktion, når man har MODTAGET varen? :-) Man kan jo sagtens vinde noget guf billigt, men om det nogensinde når frem er jo en anden sag...
HeroldHeroldSkrevet 24/05-06 10:21 
Rites>
Indlæg i Off-topic giver ikke post count.

Who cares? Det var ikke pointen :P
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 24/05-06 11:00 
Boykot! :P
JAAJAASkrevet 24/05-06 11:18, rettet 24/05-06 11:18 
Det var dog ganske forfærdeligt. Hvad kom ind ad døren i dag tråden generer mig i forvejen helt vanvittigt meget. Hvad fanden skal den gøre godt for? Og nu endnu en?

"Løbehjul til min skodhamster, QXL, 25 kr."

AAAARGH
MarcusMarcusSkrevet 24/05-06 11:36, rettet 24/05-06 11:36 
godt at se dig tilbage skyblazer og tillykke med sejren! :)
jaesjaesSkrevet 24/05-06 12:33, rettet 24/05-06 12:48 
Nu må folk da lige komme ind i kampen :)

De 3-5 evighedstråde (afhængig af hvordan man ser på det), kan man da let undgå.

Det er ærlig talt lidt trist at læse folks brok om ting som dette, herunder når en eller anden prøver at sætte en dæmper for person X's glæde over spil Y, som også sker jævnligt. Lad dog folk have deres glæder i fred. Entusiasme er da noget af det bedste og mest positive her i livet.

Var forummet spammet med evighedstråd, var det naturligvis en anden snak...

EDIT: Vigtigt ord tilføjet i X/Y-sætningen :)
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 24/05-06 13:00 
Jeg vil lave en tråd der hedder "Hvilken evighedstråd oprettede du i dag?" :)
KillerBean2KillerBean2Skrevet 24/05-06 13:08, rettet 24/05-06 13:36 
I det mindste vil jeg ikke komme til at kontribuere synderligt meget til den eventuelle evighed i denne tråd, da jeg stort set aldrig køber noget udenlands... og da slet ikke på eBay :D
AV Intelligent Terminal
KilroyKilroySkrevet 24/05-06 17:11 
Jeg har lige fundet ud af at jeg vandt denne her tingest. Jeg har ingen anelse om hvorfor jeg købte den, men der var noget ubrugeligt over den der bare tiltalte mig.

I won eBay Item!
Kilroy Was Here
CenobiteDKCenobiteDKSkrevet 24/05-06 17:35 
Hehe, den er da sej :-D

Ice Climber er jo super fedt!
Spiller nu: Fez, Legend Of Zelda, The: S..., Gears Of War 3
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 24/05-06 19:10 
Hyakotake>
Skal man ikke først poste sin vundne auktion, når man har MODTAGET varen? :-) Man kan jo sagtens vinde noget guf billigt, men om det nogensinde når frem er jo en anden sag...

Ville jo nok være det mest fornuftige, men det her emne ville jeg have mere til at handle om "the winning moment" ligesom Kilroy så rammende er den første til deltage entusiatisk i. Hvis jeg først modtager spillet om 14 dage og det er en piratkopi, eller har noget at udsætte på sælgeren, er der andre emner på P:R til dét.
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 24/05-06 19:16, rettet 25/05-06 00:29 
jaes>
De 3-5 evighedstråde (afhængig af hvordan man ser på det), kan man da let undgå.

Netop - og for lige at kommentere den her tråds reelt ligegyldige indlæg...

Det her emne kunne da måske gøres endnu mere "on topic" ved at indskrænke den til kun spil-relevante gevinster, for så ville der sikkert være større chancer for, at de kære moderatorer sletter allerede ligegyldige indlæg i tråden her. Jeg turde bare ikke poste den i multiplatform.

Man kan selvfølgelig ikke klandre forummoderatorer for ikke at kunne holde trit med off topic-emner. Men det egentlige problem heri må være de indlæg, der slet ikke er relevante for emnet. For de kan motivere andre til at kommentere endnu mere ligegyldigt om hvor ligegyldigt de synes emnet er. Så opstår der en trist dominoeffekt. Folk der rent faktisk vil have noget ud af emnet, bliver så skræmt væk i deres leden efter emnets relevante eBay-indlæg.

Men jeg kender da godt det, at man fristes til at kommentere emner, man finder ligegyldige. Prøv at undgå fristelsen og ignorer de emner, I ikke har brug for. Jeg har selv haft det rimeligt nemt ved at gå forbi "Hvad kom ind ad døren i dag"-tråden.

EDIT: Rettet komplet meningsløs tastefejl.
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 24/05-06 19:30 
SkyblazeR>
Jeg har selv haft det rimeligt nemt ved at gå forbi "Hvad kom ind ad døren i dag"-tråden.

I så fald har jeg bare endnu sværere ved at se, hvad den her tråd skal gøre godt for. Den er jo i en eller anden grad afledt af "Hvad kom ind..."-tråden, hvor folk også har været tilbøjelige til at skrive, hvis det er noget de har fået billigt på eBay.

Men du har selvfølgelig ret, vi kan bare vælge at overse den, hvis vi ikke finder den interessant.
HeroldHeroldSkrevet 24/05-06 21:47 
kidcaffeine>
Men du har selvfølgelig ret, vi kan bare vælge at overse den, hvis vi ikke finder den interessant.

Men det er jo så en mentalitet man kan tilføje alt her i livet. Jeg har sådan set ikke noget imod det, men jeg kan ikke se den store forskel på den her tråd og så på "Hvad fik du ind ad døren" - folk kommer til at poste noget nær det samme to steder.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 24/05-06 22:04, rettet 24/05-06 22:07 
Det du siger der, er jo egentlig også essencen den post du svarede på, så jeg er ret sikker på at vi er enige. Jeg synes iøvrigt ikke, at det du citerer er en mentalitet man "bare" kan tilføre alt i livet. Sådan håber jeg ikke jeg virker :)

Mit "problem" med de her tråde er, at de reelt ikke kan bruges til noget. "Gæt en film"-tråden er for så vidt også en evighedstråd, men den fungerer trods alt som et socialt og underholdende element her på siden, som alle kan deltage i. "Hvad lytter du til..."-tråden kører også bare derudaf, men den fungerer imidlertid som en glimrende inspirationskilde for musikelskerne her på siden.

Den her tråd, og dens retarderede storebror, kan jeg ganske enkelt ikke se, hvad man skal bruge til. Det er "showoff" tråde, hvor folk kan høste lidt beundring, hvis de har fået et eller andet sjældent eller til en god pris.

Min pointe med at sige, at vi bare kan lade være med at kigge var ganske enkelt, at jeg jo ikke skal bestemme hvad folk kan skrive på P:R. Det er ikke mit job. Jeg synes bare, at man i en eller anden grad skal prøve at begrænse de ligegyldige tråde, og i hvert fald ikke lave nye der ligger så tæt op af de gamle. Jeg ved godt, at jeg selv er slem til at tilføje offtopic posts og lignende (UNDEFEATABLE!), men jeg vælger at tro, at de i det mindste bringer et smil på læben hos i hvert fald et par af dem der læser dem.

EDIT: Min boykot går i øvrigt ikke særlig godt, i hvert fald for mit eget vedkommende :/
jaesjaesSkrevet 24/05-06 22:46, rettet 25/05-06 00:00 
Egentlig kan jeg ikke se, at nogle af evighedstrådene er ligegyldige. Selv "Hvad kom ind af døren..." har jo givet inspiration til loppemarkeder og andet godt, for de folk der bruger den. Desuden er det vel sjovt for samlere, at se hvad ligesindede går og opkøber. At kalde den blær, synes jeg er at overfortolke.

Hvis man fjernede den smule semi-overflødige tråde og kommentarer, der er oprettet herinde gennem tiden, er summen jo et ubehageligt sterilt og upersonligt forum. Den forholdvis hårde moderering gør i forvejen, at man skal tænke sig om en ekstra gang, inden man går off-topic. På sin vis fint, men ofte har tråde, som går lidt op i hat, briller og kitchede, tyske pornoskuespillere jo mest charme.

Hvis man synes, der er for meget irrelevant herinde, skulle man tage et smut over på YakYak. Der er tråde om de mest sindssyge ting, samt granvoksne mennesker på 30-40 år, der opfører sig som teenagere, og næsten helt uden det typiske Xbox Live-hyleri. Herligt ;)

Og nu er tråden sådan set fuldstændig ødelagt, men jeg synes det er værd at diskutere. Måske denne tråd skulle omdøbes til noget andet, og SkyblazeR oprette en ny Ebay-tråd ;)
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 24/05-06 22:53, rettet 24/05-06 22:54 
Tja :)

Jeg tror ikke vi bliver enige, af den grund at vi ikke har samme udgangspunkt. Jeg kan ikke se, hvordan det på nogen måde kan blive interessant, mens du åbenbart finder inspiration deri. Det ændrer dog stadig ikke på det faktum, at jeg synes de to tråde ligger alt for tæt op ad hinanden.

Jeg kunne i øvrigt ikke lade være med at grine lidt, da du sagde at tråden ikke er blær, og der dukkede billeder af Jlowes Audi TT op i mit hoved ;)

jaes>
Hvis man fjernede den smule semi-overflødige tråde og kommentarer, der er oprettet herinde gennem tiden, er summen jo et ubehageligt sterilt og upersonligt forum.

Det var skam på heller ingen måde min intention, deraf kommentaren om mine egne idiotiske indslag ;)
dRxLdRxLSkrevet 24/05-06 23:02 
jaes>
...og kitchede tysk pornoskuespillere jo mest charme.

Den tråd må jeg have misset.
Link tak ;-)


:-p
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
RJKRJKSkrevet 24/05-06 23:21 
Manglede der ikke et "mandlige" i jaes' sætning...? ;p
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
jaesjaesSkrevet 24/05-06 23:30 
kidcaffeine>
mens du åbenbart finder inspiration deri.

Jeg bruger den heller ikke, og skrev også "de folk" :)

Det ændrer dog stadig ikke på det faktum, at jeg synes de to tråde ligger alt for tæt op ad hinanden.

Det kan vi så nok godt blive nogenlunde enige om, omend Ebay er en lidt speciel størrelse, der (måske) fortjener at blive hevet frem.

Jeg kunne i øvrigt ikke lade være med at grine lidt, da du sagde at tråden ikke er blær, og der dukkede billeder af Jlowes Audi TT op i mit hoved ;)

Så er jeg enten naiv, eller du er skeptisk i den retning, for jeg opfattede det mere som, at Jlowe var pavestolt af sit køb, og ville dele det med så mange som muligt. Men i og med, biler ikke hører hjemmme i den tråd ;) kan du måske have ret. Det ved vel kun Jlowe.

Det var skam på heller ingen måde min intention, deraf kommentaren om mine egne idiotiske indslag ;)

Det ved jeg godt, min kommentar var ikke rettet mod nogen konkret.
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 25/05-06 08:47 
Det med Jlowe skal heller ikke tages så tungt. Det var bare fordi, at det lige havde været oppe, at det var lidt morsomt.

Man bør desuden blære sig med en bil af den karakter, det er der intet galt i ;)
jaesjaesSkrevet 25/05-06 09:09 
RJK>
Manglede der ikke et "mandlige" i jaes' sætning...? ;p

Hvis du hentyder til mit delikate billede af Ron Jeremy i Mario-kostume, så var det ikke det, jeg tænkte på. Han er heller tysker, omend han lidt ligner en tysk ferieturist ;)
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig