X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Anime-anbefalinger søges


Svar
la0sla0sSkrevet 19/05-06 17:58 
Jeg går og ser djævelsk frem til, at jeg får afleveret min A-opgave på nordisk litteratur, og min (længe udskudte, især via dispensation) emneprøve på filosofi, derefter ligger landet åbent. Der er selvfølgelig store drømme om vin, vidunderlige damer (pengepungen sætter nok grænser for vinen og kæresten for damerne), skødesløshed, overnatninger på stranden og generel løsgang, ja muligvis endda ly... Se hele indlægget
Hvad sker der?
274 emne(r).
1 2 3 4 5 6 > »

Svar
la0sla0sSkrevet 19/05-06 17:58 
Jeg går og ser djævelsk frem til, at jeg får afleveret min A-opgave på nordisk litteratur, og min (længe udskudte, især via dispensation) emneprøve på filosofi, derefter ligger landet åbent. Der er selvfølgelig store drømme om vin, vidunderlige damer (pengepungen sætter nok grænser for vinen og kæresten for damerne), skødesløshed, overnatninger på stranden og generel løsgang, ja muligvis endda lysten til at læse litteratur der ikke kræves! En anden ting er, at jeg har lyst til anime, god anime og palermo anime, det er lang tid siden jeg har haft det sådan, og jeg har ikke fulgt med i lang tid. Jeg vil derfor gerne have anbefalinger på film, udover de åbenlyse store som man har set, fansubs og købe serier.

Af palermo anime må det gerne være scifi, der har jeg lettere ved at suspende min disbelief, og af det gode må det gerne være omtrent det meste, men ikke for føle-føle agtigt.

Det er ikke et krav at serierne lige er begyndt, men det er nu bedre at der ikke er FOR mange episoder, da det kan føles helt herkuleansk at skulle se 60+ episoder, for at være updated.

Skal man forsøge sig med Paranoia Agent? Hvad er der ellers?
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 19:02, rettet 25/06-06 16:38 
Paranoia Agent er da vist meget tænke-tænke og lidt føle-føle ;) Den er sikkert god hvis du satte pris på ting som Serial Experiments Lain.

En (eller rettere to, der udgør én) serie der er totalt langt ude og mulig at få til billige penge, som jeg personligt synes meget om er Gravion og Gravion Zwei. Det er fyldt med klichéer og dårlig humor, men det er jo nogle gange en god ting ;)

Noget mere seriøst, som jeg personligt også holder rigtig meget af, er Lunar Legend Tsukihime. 12 afsnit med fantastisk stemning og vampyrer. Historiens potentiale bliver ikke helt udnyttet, men det er bestemt værd at kigge på serien. Det er Geneon der har udgivet den, så den er lidt dyr at anskaffe.

Hvis du kan klare middle-school kiddies og rumkonspirationer er Shingu: Secret Of The Stellar Wars en rigtig, rigtig god serie. Den er også lidt billigere end andre 26-afsnits serier at anskaffe, da de kun brugte fem DVDer på at udgive den.

Fansubs vil jeg ikke anbefale. Det er ikke noget der skal tales om her, og i øvrigt synes jeg det er noget fis hvis man ikke gider betale for sin anime.

Søg efter mere information på ANN: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php og køb hos DVD Pacific: http://www.dvdpacific.com
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 19/05-06 19:10 
Mange tak. Det lyder godt, så er der jo lidt at surfe over og om. :)
Hvad sker der?
JAAJAASkrevet 19/05-06 21:02, rettet 19/05-06 21:20 
RahXephon er en meget rost og forholdsvist højtragende scifi serie. Med et filosofistudie i baglommen vil du muligvis finde den banal, men stemningerne og alt det andet vil du nok alligevel kunne sætte pris på. Jeg sidder og bliver helt nostalgisk, måske skulle jeg se den igen! Det største minus ved serien er, at helten lider under det efterhånden ret enerverende "jeg vil ikke slås, men er nødt til det" syndrom, der efterhånden er brugt ALT for mange gange. Bl. a. i ca. hver eneste Gundam serie. Det skulle nu ikke gå dig på, hvis du ikke har set så meget endnu :) - 26 afsnit

En herlig scifi serie er Crest of The Stars og efterfølgerne Banner of the Stars I, II og III. Der er lidt Star Trek over den, men den er også meget episk. Flot serie. Crest er kun på 13 afsnit, så det skulle være til at overskue.

lidt længere nede i lagene kunne du måske finde Outlaw Star interessant. Igen en space opera, men her med en Han Solo type i hovedrollen, masser af useriøs action og et par letpåklædte damer hist og pist. Holdt sammen af en historie, der gør et godt arbejde med at holde på interessen fra afsnit til afsnit. Underholdende og også meget populær. Mener det er 26 afsnit, gider ikke hente æsken :P
la0sla0sSkrevet 19/05-06 21:39 
Ahh filosofi i baglommen... der var engang hvor man troede det var vigtigt, men jeg er sgu ikk' så høj i hatten over det... det skal bare overståes.

Desuden har jeg også en forkærlighed for bang-bang og det banale :D

jeg siger mange tak for de gode forslag, det lyder sgu spændende!
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 21:41, rettet 19/05-06 21:47 
Hmm. RahXephon var du da ikke så vild med? Det husker jeg fra et gaaammelt emne ;)

Crest Of The Stars var jeg personligt ikke så vild med. Jeg tror det ville hjælpe, hvis jeg også orkede at se Banner I og II... Heldigvis koster de alle meget få kroner.

Hvis det skal være fuldkommen banal bang-bang, så burde man altså kigge nærmere på New Getter Robo. Det' dælme gas. Og pænt tegnet.

Hvis man ikke har noget imod en overdrevet historie fyldt med kvinder der måske kan virke lidt irriterende til tider, alt efter temperament, burde man kigge nærmere på R.O.D. universet. Først OVAen (som de gerne skulle have i Axel Music) og bagefter TV-serien. Historien er rigtig god, animationen er i top og opfindsomheden fejler intet.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 19/05-06 22:05 
Rahxephon.. mig eller JAA? :)

endnu engang i øvrigt tak.. . det ser rigtig godt ud.

Nu er der jo en masse spændende at vælge imellem og bruge pengene på!
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 22:08 
Hvis det var til JAA jeg snakkede havde jeg citeret ham, eftersom indlægget ikke var umiddelbart over mit :)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 19/05-06 22:12 
Okay, man kan jo aldrig vide. ;)

Ja det kan nok godt passe at jeg ikke var helt glad for Rahxephon, well jeg så nok de 4 første afsnit cirka, men har et par gange tænkt på at give den en chance igen. Jeg tror jeg vist jeg var ret glad for stemningen, men netop det med drengen der ikke vil slås gjorde mig lidt muggen, meeeen som sagt så fortjener den nok en ny chance. :)
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 22:14 
Den bliver blot bedre og bedre med hvert afsnit. Desuden kan man jo købe serien temmelig billigt, endda inklusiv ekstra-materiale.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 19/05-06 22:19 
Okay. Men kender du ikke det, at man til tider gerne vil gribes med det samme? Oftest tror jeg, at jeg får det sådan, når jeg er nået igennem en længere serie der var været ret gribende, og så forventer at den næste fra starten skal stjæle omverden med det samme?

Andre gange er der jo også noget jævnt rart i den langsomme forførelse. :)

Anyway du har da godt nok ret i, at den er djævelsk billig, i hvert fald hos Axel.
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 22:26 
ADV har udgivet rigtig mange serier i thinpack samlinger på det seneste. Mange af dem er billige, men de fleste har dog også fået fjernet ekstramaterialet. Det rager dog ikke undertegnede voldsomt meget ;)

Chrono Crusade, Full Metal Panic, førnævnte Gravion og Gravion Zwei og andre mere eller mindre gode serier kan købes i billige udgaver der ikke fylder på hylden. Chobits og Mahoromatic har Geneon også sendt ud. Sidstnævnte er også en rigtig, rigtig god serie.

AAA har flere tynde pakker
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
la0sla0sSkrevet 19/05-06 22:39 
Naiera aka fristeren. :D

Nej det ser sgu godt ud, det må jeg liige kigge grundigt igennem.
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 19/05-06 22:41 
Husk at slå dem op på ANN. De fleste serier på det link er altså dårligt værd at spilde tid på ;)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
DarkenDarkenSkrevet 20/05-06 02:41 
ANN? Jeg kender AnimeNFO.
Kan du ikke smide et link?
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
NaieraNaieraSkrevet 20/05-06 11:26 
Det gjorde jeg skam også tidligere i tråden.

Men vi ka' da godt ta' den igen ;)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
ValkyrieValkyrieSkrevet 20/05-06 12:53 
FLCL er en af mine personlige favoritter=) Kan stærkt anbefales, men det er også et par OVAs, men jeg ville ønske der var mere fordi det er alt for cool:P

Samurai 7 er også cool nok hvis du leder efter noget action. Jeg ved den for meget "hate" men jeg synes den var ret interessent. Men så igen er jeg ikke en overkritisk Otaku der hader alt mainstream. F.eks. var jeg helt vildt med Wonderful Days, men den hader de fleste som pesten herinde.<.<

Hvis vi ikke rigtig snakker sci-fi eller noget i den stil, så var jeg også helt vildt med Air:-D Har dog ikke set filmen^_^
Well crucify the insincere tonight...
NaieraNaieraSkrevet 20/05-06 13:01 
Og med AIR bevæger vi os ind på det område der ikke er tilladt på P:R.

Wonderful Days er i øvrigt ikke rigtig anime. Den er Koreansk.

Jeg har i øvrigt ikke personligt noget imod Samurai 7 fordi den angiveligt er mainstream, jeg kan bare ikke lide den ;)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
HyakotakeHyakotakeSkrevet 20/05-06 14:55 
Mine få anbefalinger:

Record of Lodoss War
(god sværd og trolddom-serie, nærmest rippet ud af Dungeons & Dragons-systemet.)

Blood: the Last Vampire
(kortfilm, lækker visuel stil, top-stemning af gys og thrill og... vampyrer!)

... nu jeg tænker over det: det er nok lettere ot kigge min samling igennem i stedet for at jeg spilder masser af ord her:

Se under "anime"
DarkenDarkenSkrevet 20/05-06 15:01 
heh flot set af mig =P
tak
"Watch your back, conserve ammo, and never cut a deal with a Dragon"
la0sla0sSkrevet 20/05-06 15:02 
Lodoss har jeg set, og Blood også. Sidstnævnte kunne jeg godt lide, førstnævnte var underholdende på en tacky måde... det er også rart. :)
Hvad sker der?
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 05/06-06 10:16 
Thread hijack!

... Låner lige din post, la0s :)

Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der findes meget anime i stil med Perfect Blue? Jeg har læst og hørt en del om serien Monster, der ligesom Perfect Blue er blevet kaldt "anime'ens Hitchcock". Med den sammenligning kan man jo næsten ikke andet end at blive interesseret.

Er der nogen der har set Monster, og evt vil anbefale den? Og er der derudover andre i samme stil, som jeg skal holde øjnene åbne og se efter?
NaieraNaieraSkrevet 05/06-06 12:04 
Monster er ikke udgivet med engelske undertekster, så den er der selvfølgelig ingen der har set...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
HyakotakeHyakotakeSkrevet 05/06-06 13:40 
Hvad med "Paranoia Agent"? Er det ikke i stil med "Perfect Blue"?
NaieraNaieraSkrevet 05/06-06 13:50 
Det er i hvert fald ovre i det thriller/psyke halløjs-agtige, og så er den tilmed udgivet i Danmark, hvis man har Indernet købe-fobi :)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
HyakotakeHyakotakeSkrevet 05/06-06 17:50 
"Paranoia Agent" er lige udkommet i samlet box, og jeg overvejer den meget...

Paranoia Agent - axelmusic.dk
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 05/06-06 17:54 
Naiera>
Monster er ikke udgivet med engelske undertekster, så den er der selvfølgelig ingen der har set...

Jeg er vild med det "selvfølgelig" du der indsætter, som om jeg naturligvis er klar over dette, men bare skider på at den ikke findes i en lovlig udgave.

Men sagen er, at det var jeg ikke.. Men hvad er der så ellers? Paranoia Agent har jo været oppe et par gange, men hvad ellers?
NaieraNaieraSkrevet 05/06-06 17:57, rettet 05/06-06 18:01 
"Selvfølgelig" var mere stilet til alle fansub-seerne, der måske var parat til at springe ind, og synge højt og flot om hvordan de har pirateret alle afsnittene af Monster og synes den er totalt sej.

Udover PA er der jo også, som hurtigt nævnt tidligere, Serial Experiments Lain, som nogle sætter pris på.

Apropos det at finde ud af, om serien er udgivet med engelske undertekster eller ej, så er alle nødvendige redskaber til at finde ud af dette tilstede i denne tråd. www.animenewsnetwork.com har en database med ca. alt anime, og hvis det er udgivet på R1 findes det hos DVD Pacific eller Axel Music.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 05/06-06 18:14 
Så misforstod jeg lidt hvad du mente, beklager. Grunden til at jeg lige kom herind igen var faktisk, at jeg ville spørge til Serial Experiments Lain. Den har jeg også hørt en farlig masse godt om, men jeg var ikke helt klar over om det var i samme stil.

Tak for linket, i øvrigt
la0sla0sSkrevet 05/06-06 18:20 
Lain deler vandene, naiera hader, la0s likes :) man skal i hvert fald se to-tre afsnit før der kommer gang i den, men også før man kan mærke om stemningen siger en noget.

Jeg vil undlade at sige mere, andet end at den ikke er crazy-vild, mere nedtonet og lynch-agtig summende i sin stil. Andre vil sige fortænkt og kedelig. Men oftest er det jo også fedest med ting der virkelig deler folk, i stedet for ting hvor folk siger, det var ok.

:)

Jeg må faktisk sige, at jeg troede at fansubs sådan teoretisk set var lovlige, så længe at serien ikke var samlet op til vestlig versionering. Der har jeg så taget fejl. Men måske var det bare et argument jeg engang læste af en fortaler for den slags... husker det ikke.
Hvad sker der?
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 05/06-06 18:27 
la0s>
lynch-agtig summende

'nuff said, jeg skal se den ;)
RJKRJKSkrevet 05/06-06 18:28, rettet 05/06-06 22:12 
Har ikke lige fulgt med, og det er jo ikke så relevant for tråden ellers, men...

Der var svjv på et tidspunkt en amerikansk lov om, at hvis et kulturprodukt ikke var udgivet i USA, så måtte man frit piratkopiere det alt det man ville. Så var der jo alligevel ingen amerikanske firmaer der tabte penge på det, og så var alt jo fint... Jeg husker der var ballade omkring italienske horrorfilm, hvor folk som Argento og Fulci var sure, fordi deres ting blev piratkopieret - endda systematisk fra mindre firmaer - i USA, fordi ingen købte rettighederne til dem. Om det stadig er sådan tror jeg ikke, og jeg kan ikke forestille mig det har været gældende i Danmark nogensinde.

Bare som jeg husker det - er mange år siden jeg hørte om det.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
la0sla0sSkrevet 05/06-06 18:31, rettet 05/06-06 18:32 
Nej ok. Der kan bare se... og nu vasker jeg altså også lige hænderne, for jeg gør faktisk ikke rigtig i den slags, sølle kvalitet, frygten for svag oversættelse og dårlige hentningsforhold gør at jeg ikke gider, men det skal ikke skjule for, at jeg troede det var teoretisk lovligt (men selvfølgelig moralsk anløbent). :)

edit: og selvfølgelig at folk skal have betaling for deres produkter... goes without saying.
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 05/06-06 21:39, rettet 05/06-06 21:44 
la0s>
Jeg må faktisk sige, at jeg troede at fansubs sådan teoretisk set var lovlige, så længe at serien ikke var samlet op til vestlig versionering. Der har jeg så taget fejl. Men måske var det bare et argument jeg engang læste af en fortaler for den slags... husker det ikke.

Jeg ved ikke, om der nogensinde har været sådan en lov, som RJK omtaler. Jeg tvivler lidt og tror mere på, at det nok nærmere handler om, at amerikanerne er pisse ligeglade og alligevel ikke gider se ud over deres egen næse, så ingen gør en disse ved det, så længe pirateriet ikke skader nogen i USA.

la0s>
(men selvfølgelig moralsk anløbent). :)

edit: og selvfølgelig at folk skal have betaling for deres produkter... goes without saying.

Moralen kan jo diskuteres hvis man senere køber skidtet når det kommer på DVD. Så kan jeg ikke se noget vanvittigt slemt i at "previewe" en serie, men for mange bliver det jo alligevel bare til misbrug. Man ser ofte folk på forskellige fora der skriver, at de ikke gider købe X serie, fordi slutningen ikke lige passede dem... Men jeg fatter ikke hvorfor folk gider se anime i så dårlig kvalitet. Der er vel en grund til, at DVDen er opfundet!?
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 05/06-06 23:30 
Apropos anime til voksne, så har Right Stuf hele Gungrave serien på 26 afsnit til sølle $50 i denne uge!

Link...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
-AbbadOn--AbbadOn-Skrevet 05/06-06 23:42 
Full Metal Alchemist burde klart nævnes. Vil sige det er noget af det bedste anime jeg har set de sidste par år. Men så igen, har altid mere eller mindre slugt steampunk serier til mig. Men i dette tilfælde virker det som om animenfo osv er enige med mig. Serien er dog ikke komplet endnu, så kan ikke udtale mig, men indtil videre afventer jeg fibrilsk den næste udgivelse :) Kan godt være det ikke tilfredsstiller din sci-fi sult, men serien er næsten for god til at blive udeladt.

Når jeg alligevel snakker steampunk, så kan Jin-Roh også anbefales. Fantastisk film.

FLCL er også blevet nævnt én gang, men da jeg så den billige pris på axelmusic måtte jeg lige fremhæve den igen. 69 kr per dvd er klart det værd.

Fantastic Children virker til at være sci-fi orienteret, og har scoret over en del over de gennemsnitlige karakterer. Kan kun snakke på baggrund af den første DVD, men jeg tror ikke den vil skuffe. Virker til at den lægger op til nogle gode twists. men hvis du ledte efter fulde serier så er det nok heller ikke det optimale.

En anden serie jeg kun er nået svagt igang med er Gankutsuou. Den er løst baseret på Greven af Monte Cristo, hvor personer og navne stemmer overens med bogen, men dog er placeret i et fremtids sci-fi univers. Historien drejer sig stadig primært omkring Paris og Marseille, samt adelen, men er twistet for at holde det friskt. Hvis man kender bogen kan man godt forudse hvad der sker, men ikke på den dårlige måde. Til trods for at man ved at en brik falder, så er man alligevel betaget af præcis hvordan den vil falde i dette univers. Gonzo har valgt en tegnestil man enten elsker eller hader. Nogle folk siger de får hovedpine af den, mens andre elsker det friske pust. Gankutsuou er heller ikke færdigudgivet endnu, men hvis resten af serien fortsætter som den har indtil nu, så kan det kun gå godt. Kudos til Gonzo.
Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things
la0sla0sSkrevet 05/06-06 23:48 
Er gungrave egentlig godt-godt?
Hvad sker der?
NaieraNaieraSkrevet 06/06-06 07:47, rettet 06/06-06 07:49 
Du kan jo, til at starte med i hvert fald, altid tjekke karakteren inde på ANN. Den siger i dette tilfælde, at det er en ret god serie. Og en god udgivelse af Geneon.

Link...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
JmogJmogSkrevet 06/06-06 09:43 
Serial Experiments Lain. Den har jeg også hørt en farlig masse godt om, men jeg var ikke helt klar over om det var i samme stil.

Det er bestemt ikke samme stil. Man kan ikke strække lighederne meget længere end at begge er værker der får en til at tænke.

Folk der overvejer at investere i Lain bør gøre sig klart at serien kører meeeeeget langsomt. Den er fremragende og helt klart en oplevelse. Men den er bestemt ikke for alle og enhver.

Hvis man kan lide Perfect Blue så er chancerne for at man kan lide alt hvad instruktøren Satoshi Kon ellers har lavet ret stor. Han har reelt ikke lavet andet end mesterværker. Udover TV-serien Paranoia Agent, som allerede er nævnt så kan følgende film varmt anbefales:
-Millennium Actress
-Tokyo Godfathers.

Vi har anmeldt hele skidtet her:
http://www.geekculture.dk/baggrund.php3?type=author;authorid=173

la0s>
Er gungrave egentlig godt-godt?

Den er fremragende. Første episode er rædselsfuld, men fra episode to kunne det ligeså godt være en anden sere. Den skifter komplet stil og kvalitet og bliver bare bedre og bedre jo længere man kommer. Forestil dig én lang gangstersaga, der udelukkende kører på plot og krakterudvikling. Ingen ligegyldige filler-episoder - kun plotudvikling. Og hvilket plot... uha, det er godt.

Serien er baseret på et (ringe) spil, så der kommer en tre fire episoder i sidste halvdel som reelt er trivielle bossfights. Men på det tidspunkt har man forlængst levet sig så meget ind i karaktererne, at det ikke engang kan spolere det.

Og så er der sidste episode. Wow. Payoff galore.

Så ja, den er helt klart pengene værd.
HyakotakeHyakotakeSkrevet 06/06-06 10:38 
-AbbadOn->
En anden serie jeg kun er nået svagt igang med er Gankutsuou. Den er løst baseret på Greven af Monte Cristo, hvor personer og navne stemmer overens med bogen, men dog er placeret i et fremtids sci-fi univers.

Det får mig til at tænke på "Metropolis" = "gammel-film-i-ny-anime-indpakning".

Mmmm, Satoshi Kon! Er meget begejstret for alle de film, der er anmeldt-linket til på geekculture! (Har dog ikke set Paranoia Agent... endnu!)
nerosnerosSkrevet 06/06-06 11:06, rettet 21/06-06 10:49 
Jeg bryder lige ind og vil bare sige, at hvis man kan finde Saber Rider and the Star Sheriffs, som er noget af fedeste jeg har set af Anime så er man heldig. Jeg har endnu ikke fundet det på dvd. Det skulle være det samme team som også her lavet Voltron.
Bashful Neophyte
-AbbadOn--AbbadOn-Skrevet 06/06-06 11:37 
Hyakotake>

Det får mig til at tænke på "Metropolis" = "gammel-film-i-ny-anime-indpakning".


Det ligger også langt derhenad :)
Har aldrig set den oprindelige metropolis, så ved ikke hvor strengt anime'en følger den oprindelige film. Gankutsuou følger Monte Cristo relativt slavisk hvad angår karakter interaktioner, men skifter miljøet ud. Det virker dog som om der er en del ekstra plot elementer smidt i gryden, for at holde det spændende for det publikum der kender den oprindelige historie.

Bliver fristet af den Gungrave boks. Nogen, der har bestilt fra Rightstuf før, der kan give lidt indsigt deres leveringstider, priser og kvalitet? Skal man regne med at der bliver krævet ekstra gebyrer eller told?
Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things
JmogJmogSkrevet 06/06-06 12:35 
-AbbadOn->
Har aldrig set den oprindelige metropolis, så ved ikke hvor strengt anime'en følger den oprindelige film.

Det gør den stort set slet ikke. Det er byen der går igen, ikke handlingen.

Bliver fristet af den Gungrave boks. Nogen, der har bestilt fra Rightstuf før, der kan give lidt indsigt deres leveringstider, priser og kvalitet? Skal man regne med at der bliver krævet ekstra gebyrer eller told?

Priserne kan du jo se på sitet. Deres midlertidige tilbud er ikke til at slå. Leveringstiden er omkring én uge - nogen gange lidt mere. De pakker varerne perfekt og angiver hver vare med en værdi på 5$, så toldfaren er både lav og ikke specielt af betydning.

Deres fragt er dog ikke helt billig (lav en unconfirmed bestilling for at tjekke) og første gang man bestiller skal man maile dem et billede af kreditkort (blank tallene ud) og en bankudskrift. Det eneste de skal bruge på bankudskriften er reelt dit navn, adresse, navnet på banken og kontonummeret. De bruger det bare til at se, at en person med dit navn rent faktisk ejer en konto, som er koblet til dit kreditkort. Det er ganske ufarligt.

Du får automatisk detaljerne i en mail efter du har bestilt.
NaieraNaieraSkrevet 06/06-06 16:41 
Forsendelsesprisen på $15 passer jo rimeligt godt til et sæt som f.eks. Gungrave :) DVD Pacific vil have lidt mindre for at sende samme, men de skal så lige have mere end det dobbelte for DVDerne...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
NaieraNaieraSkrevet 15/06-06 23:17 
Omtalte Lain kan nu fås for $25 hos Right Stuf.

Link...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
DescaDescaSkrevet 16/06-06 00:01 
Nu ved jeg ikke om du kun søger en scifi genre eller anden af den dur.

Men jeg har set en masse forskellige anime serier og film og ejer også rimelig mange forskellige serier som pænt står på hylden.

Hvis du er til det lidt mere voksne anime hvor det en seriøs serie uden censur og deslige, så er Elfen Lied måske en serie for dig. Det er en serie på 14 afsnit og er en blanding af action og horror. Ikke at det er en skræmmende serie, men der er meget "gore" med i den.

"The diclonius (two-horned human) was a mutant created by humans. It had a special ability that could be described as a sixth sense.

The mutants had enough power to exterminate the whole human race. Humans being afraid of their powers, they were isolated into research labs to be studied.

One of the diclonius girls named Lucy broke out of confinement, killed the guards and escaped from the laboratory. She feel into the ocean after being shot and ended up on a beach. There she met Kota and Yuka, they named her Nyu and began to live with her." - Et handslingsreferat taget fra AnimeNfo.com

Ellers er der "Avenger". Det er en action science fiction serie som er på 13 afsnit. Den hælder måske også over i det lidt mere modne. Men som det jo er med anime kan det jo ses af næsten alle aldre. Medmindre det er lavet for et yngre publikum. Denne gang gider jeg ikke lige copy paste et handslingsreferat men vil istedet give dig et link til siden fra AnimeNfo.com :

http://www.animenfo.com/animetitle,1274,nlpomh,avenger.html

Ellers er der Now and Then, Here and There. - Det nok den bedse anime serie jeg har set i lang tid. Den er på 13 afsnit og er helt tilbage fra 1999. Dette kan faktisk godt mærkes på den og det er faktisk det der gør den så god - Den er nemlig klassisk. Historien er også rigtig god og jeg har set den mange gange. Det en Action, Adventure og Science Fiction anime. Du kan lige få et link til AnimeNfo igen:

http://www.animenfo.com/animetitle,211,bhveeu,ima__sokoni_iru.html

Jeg har en masse bekendtskaber med andre Anime serie og de har allesammen været en fornøjelse (Pånær en, det var Green Green. Den blev måske for plat i længden.) så hvis du er åbne overfor flere genre, specielt humor, er der mange sjove derude. Deriblandt Great Teacher Onizuka. Den er hylende morsom :)
KillercowKillercowSkrevet 20/06-06 22:34, rettet 20/06-06 23:05 
Naiera>
Men jeg fatter ikke hvorfor folk gider se anime i så dårlig kvalitet. Der er vel en grund til, at DVDen er opfundet!?

Man kan jo desværre sagtens være ude for at udgivelser på dvd er af dårligere kvalitet end fansubs - både når det kommer til billede og oversættelse. Den danske udgivelse af Paranoia Agent er jo et godt eksempel på den dårlige billedkvalitet, men det vil ikke afholde mig fra at anbefale serien alligevel - og da man kan få skiverne til 99,- stykket, så er det også noget billigere end at købe R1-udgaven. Men på R1 får man formentlig en ordentlig billedkvalitet.
NaieraNaieraSkrevet 20/06-06 23:04, rettet 20/06-06 23:07 
At enkelte udgivelser på DVD er lidt for ringe gør jo ikke argumentet mindre rigtigt. Oftest vil en 250 megabyte overkomprimeret fil overhovedet ikke kunne hamle op med en DVD udgivelse, hvilket jo siger sig selv. Vi har jo været omkring denne diskussion andetsteds før, og som der nævnt, siger det jo sig selv, at en fansubber der havde fat i serien i går, nok vil kunne gøre det bedre, end det blev gjort på en DVD-udgivelse der kom for fire, fem eller seks år siden. Folk har forskellige opfattelser af hvad komprimering gør ved billedet. Folk der ser fansubs har nok ikke så meget imod komprimeret video, mens folk der gider betale for deres anime, nok sætter pris på den ukomprimerede video...

Og ja, Geneon har selvfølgelig leveret en ordentlig udgivelse af Paranoia Agent på R1.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
KillercowKillercowSkrevet 21/06-06 00:11 
Jeg må da også sige, at hvis jeg havde pengene tilovers lige nu, så kom R1eren hjem på hylden og så blev R2eren sat til salg. Men der var noget med nogle PS2-shootere, som skabte et gabende hul i min tegnebog.
NaieraNaieraSkrevet 21/06-06 00:23 
Hmm. Cave-shooter eller god anime. Det' sgu et svært valg ;)
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
274 emne(r).
1 2 3 4 5 6 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig