X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

TRUE MAX åbent hus


Svar
Per SPer SSkrevet 16/05-06 19:25 
TRUEMAX academy holder åbent hus 18. maj

Nye lærlinge til troldmandens 3D værksted

TRUEMAX academy, der er Skandinaviens største uddannelsessted for 3D computergrafik og –animation, optager igen studerende på den 2-årige 3D uddannelse. 90 procent får job i film-, reklame- og spilbranchen, der tørster efter kvalificeret arbejdskraft.

Computeranimerede 3D film og spil som Shrek og The Sims oplever en eksplosiv vækst i disse år og udkonkurrerer traditionelle tegnefilm og brætspil. Også i Danmark, hvor fx Terkel i knibe og Hitman har sat helt nye standarder for de nye computerskabte medier.

Dansk mangel på arbejdskraft

Succesen er så stor at danske virksomheder har svært ved at skaffe kvalificerede medarbejdere, der både skal være kreative, visionære og kunne håndtere avancerede 3D computerprogrammer.

Den store efterspørgsel fra erhvervslivet har fået Vanløse virksomheden TRUEMAX academy, der er Skandinaviens største uddannelsessted for 3D computergrafik og –animation, til at udvide og optage nye studerende til august.

Instruktører fra Pixar og Electronic Arts

Der er speciel stor efterspørgsel på de 2-årige uddannelser til hhv. 3D Digital Artist og 3D Game Artist. Her kommer de studerende igennem hele den kreative og højteknologiske proces det er at udvikle moderne animationsfilm og computerspil. Da TRUEMAX academy er unik på området er lærere og instruktører hentet ind fra internationale virksomheder som Pixar og Electronic Arts, der er førende indenfor 3D film og computerspil.

Ikke kun for sjov

Det kræver både talent og hårdt arbejde at lave 3D spil og film. Derfor skal de kommende studerende igennem et 17 ugers adgangsgivende kursus eller bestå en optagelsesprøve, før de endelige hold af 10-15 personer kan sammensættes.

”Mange tror fejlagtigt at det kun er sjov og leg at lave computerspil og computeranimerede film. Derfor går vi målrettet efter at håndplukke studerende med den rette indstilling kombineret med kreativitet og teknisk flair. De har de bedste forudsætninger for at gennemføre og efterfølgende få job,” fortæller Maytham Fahmi, der er adm. direktør i TRUEMAX academy.

90 procent får job

90 procent af de studerende på TRUEMAX academy får et relevant job efter studiet. Mange via det integrerede praktikforløb i danske virksomheder som bl.a. A. Film, Zentropa og Radar Film, der sidder med i TRUEMAX’ undervisnings komite (uddannelsesudvalg).

1. august 2006 starter de nye kurser, men allerede nu er der åbent for tilmelding. TRUEMAX academy holder åbent hus den 18. maj 2006, hvor alle interesserede er velkomne. Læs mere på www.truemax.dk

Yderligere oplysninger: Sarah Jensen, koordinator i TRUEMAX academy, sj@truemax.dk, 70 27 77 87.

Illustrationer: www.kommunikation2.dk/truemax
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 17/05-06 00:16 
Deltog ved deres åbent hus i vistnok 2004. Mit umiddelbare problem med uddannelsen dengang var at den krævede selvfinansiering. De arbejdede på at få den gjort SU-berettiget. Ved ikke om det er lykkedes endnu. Testede for en kort stund et isometrisk semi-3d rollespil til pc i 2005, lavet af folk derfra. Det virkede ret imponerende, i betragtning af at det vist var baseret på et halvt års arbejde. Husker dog ikke lige, hvad det hedder.
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Fallout 3: Game Of The ..., Berserk And The Band Of..., Atomic Heart
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig