X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Online poker


Svar
silverstarsilverstarSkrevet 01/04-06 11:58, rettet 01/04-06 11:59 
Jeg er interesseret i at høre, om der er flere end mig herinde der deler interessen for poker, især varianten Texas No Limit Hold'em.
Jeg har altid godt kunne lide at spille kort, men spil som "det klassiske stud poker" og især blackjack har aldrig rigtig appeleret til mig. Jeg har altid synes Whist var et af de bedste kortspil, men idag kan en omgang Texas Hold'em underholde ligeså godt. Jeg synes spillet har en fin balance mellem held og "skill".
Jeg er også vel underholdt af udsendelser som World Poker Tour og World Series of Poker.
Det er nok næppe alle, der kan se det fascinerende i spillet, især turneringer kræver en høj grad af tålmodighed og koncentration, men det skulle undre mig og der ikke var et par stykker herinde, der delte interessen.
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 01/04-06 12:10 
Jeg kan enormt godt lide ideen om at sidde en flok gutter om et bord, ryge cigar og drikke fin whisky, mens man tager sig et slag poker. Og tro mig når jeg siger, at jeg ville ønske, at jeg virkelig nød at sidde i den situation. Faktum er imidlertid bare, at jeg synes poker er et ret kedeligt spil.

I tidernes morgen lærte jeg 'det klassiske stud poker', som du kalder det, men der var aldrig rigtigt nogen der gad spille det. Så mistede jeg interessen igen. Nu hvor poker feberen raser igen, og alle vil spille Texas Hold 'Em, besluttede jeg mig for at lære dét. Det gjorde jeg så, men jeg måtte hurtigt sande at det ikke var noget jeg gad blive ved med.

Jeg har pt ikke rigtigt noget spil der kan tilfredsstille min "drikke whisky og ryge cigar med vennerne"-trang, og når jeg er på kasino spiller jeg altid blackjack eller roulette. Det går hurtigt, og det er mere accepteret at man jubler når man vinder ;)

Jeg behøver vel næsten ikke nævne, at jeg hellere stikker ild til mig selv end at sidde og se 5 gutter spille kort i fjernsynet ;)
silverstarsilverstarSkrevet 01/04-06 13:16, rettet 01/04-06 13:25 
Hehe, jeg kender flere der ligesom dig synes at poker er kedeligt, så du er bestemt ikke alene.
Som jeg nævnte er det bestemt et spil der kræver tålmodighed, hvis man skal have en chance for at vinde.
Jeg synes en af fordelene ved spillet er, at det er forholdsvist nemt at lære, men svært at mestre. Hvis man går meget op i det er der utrolig mange detaljer at holde øje med samt en hel del sandsynlighedsberegning. Det er noget som mange står af på, jeg er heller ikke den store fanatiker, hvis man gør det for indviklet for sig selv forsvinder en del af det sjove :)
Min anke mod spil som blackjack og roulette (og i mindre grad det klassiske stud poker) har altid været at det var "lotto"-spil, forstået på den måde at det stort set kun er heldet der bestemmer om du taber eller vinder. Ok, der er en knivspids teori i blackjack, men det er meget begrænset. Når jeg ikke i nævneværdig grad har indflydelse på spillets resultat kommer jeg hurtigt til at kede mig :)

tilføjet:
Hvis du mangler et spil til høj cigarføring og whiskey kan jeg kun anbefale whist. Det er også et mere socialt spil end poker, jeg synes sådan set ikke Texas Hold'em egner sig så godt som et spil med vennerne, det er for usocialt og kræver høj koncentration i længere perioder, samtidig med risikerer man at pengespillet bliver en faktor som kan skabe spild. Whist med makkerspil er efter min mening bedre egnet. Jeg plejer at spille tv2-spils variant :)
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 01/04-06 14:07 
Jeg må indrømme at jeg altid har betragtet whist som et pensionist-spil, uden at jeg har haft noget særligt kendskab til det :)

Jeg har dog for nyligt fået en kammerat, som har spillet det en del, hvilket har givet mig lidt mere lyst til at prøve at lære det. Han beskriver det også som værende mere socialt, selvom det selvfølgelig er en skam at man ikke kan rippe sine venner af på den samme måde ;) Er det noget der er ordentligt udbredt i Danmark, i det hele taget? Synes ikke man hører forfærdelig meget til det, specielt her i poker-årene.
silverstarsilverstarSkrevet 02/04-06 23:23, rettet 02/04-06 23:24 
Arrrh, kom nu, det kan ikke passe der ikke er nogen herinde der bare finder poker en anelse interessant.

Om whist som pensionist-spil: Jeg har skægt nok altid stødt på whist blandt yngre mennesker, både på gymnasiet og senere universitetet. Og tro mig, man kan også tabe mange penge på whist :) Det er dog noget lettere at styre hvor galt det kan gå i whist i forhold til no limit hold'em :)
Jeg kan som sagt varmt anbefale spil.tv2.dk, de har et godt online whist-spil, omend de efterhånden har gjort livet ret surt for dem, der ikke har betalt for vip-medlemsskab.
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
BaggyBaggySkrevet 02/04-06 23:26 
Spiller Texas Hold'em ganske ofte.. Og ser også gerne poker millionen på svensk tv4... :)


Whist er et fantastisk spil, især i ski-lejligheder efter en hård dag.. Jeg 19 btw.. ;)
Den der ler sidst.. tænker.. langsomst
kooikkooikSkrevet 02/04-06 23:51 
Whist syntes jeg er meget kedeligt men i stedet syntes jeg poker er sjovt. Det skal spilles face 2 face og ikke over nettet. på nettet er det mest held, da du ikke kan se hvad træk de laver når de raiser eller hvad de nu gør. Langt sjovere når man spiller face 2 face.
silverstarsilverstarSkrevet 03/04-06 19:08, rettet 03/04-06 19:09 
Tja, det er vel smag og behag.

Jeg er dog ikke enig med dig i, at pokerspil på nettet er mest held. Givet, der er færre "tells" at kigge efter ved online spil end live, men dermed ikke sagt at de ikke findes i online, det gør de bestemt (måden folk better på, hvor hurtige de er til at reagere, og især erfaringer fra tidligere spil med dem er alle væsentlige). Desuden spiller pot-odds, implied odds o.s.v. efter min mening en væsentlig større rolle end at kigge efter "tells". Hvis online mest handlede om held ville man ikke se de samme dygtige spillere vinde turneringer igen og igen, og det er normalt sådan det går :)
"Listen to them. Children of the night. What music they make."
kooikkooikSkrevet 03/04-06 19:56 
der er noget fusket over det på nettet. Der kommer ofte, meget ofte,gode hænder til flere personer, hvilket nok ikke er tilfældigt. De tjener jo penge på de høje puljer, så er der 2 eller flere der tror de har den bedste hånd, byder de hinanden op. Hvilket betyder de tjener flere penge.
quadquadSkrevet 03/04-06 19:58 
Det har ihvertfald været diskuteret med en software kaldet iPoker, folk tør ikke gå med på gode kort - grundet tvivl om tilfældighedsprincippet.
KristensenSoUSAKristensenSoU...Skrevet 03/04-06 21:47 
Man må sige, at konspirationsteorierne blomstrer ;)
Tenseiken Slash lige i hovedet på Ninfendo!Spiller nu: Sengoku Blade, Space Invaders Extreme, Street Fighter III: 3rd...
quadquadSkrevet 03/04-06 22:03 
Personligt tvivler jeg nu også, især fordi jeg har vundet adskillige penge på netop iPoker klienter ;)
TweelTweelSkrevet 04/04-06 02:56 
Jeg syntes Texas Hold 'em er ganske skægt, primært fordi jeg plejer at vinde over mine kammerater på trods af at de studerer det en del mens jeg kun spiller mod dem fra tid til anden. Jeg har efterhånden vundet en del penge på den måde, men jeg tror ikke jeg ville syntes om det online. For mig er det at sidde og hygge omkring bordet det vigtigste element.
KidCaffeine:
Har du overvejet Mousel? Et hyggeligt spil som nemt kan ændres så indsatsen passer alle ved at øge eller sænke loftet på bet og mousel bet. Det er vel nærmest en mellemting mellem Poker og Whist.
"The planet Orrere is mildly notable for Killer Ortibece Gargle Blasters" - Elite
kidcaffeinekidcaffeineSkrevet 04/04-06 05:48 
Jeg har ikke overvejet det, nej. Faktisk har jeg aldrig nogensinde hørt navnet før, tror jeg :) Men jeg ville blive overrasket, hvis jeg kender andre der kan spille det, taget i betragtning at jeg ikke engang selv så meget som kender navnet.

Er det også noget der har en velfungerende online-del?
PalleJensenPalleJensenSkrevet 10/12-08 22:07 
Jeg overvejer at slå Peter Eastgate af pinden og kaste mig ud i online Poker - bare sådan lidt i det små i hvert fald... :)

Er der nogen som har erfaring med det? Hvad skal jeg holde øje med? Hvad skal jeg vide? Hvor er det bedst at spille? Anything...
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
HeroldHeroldSkrevet 10/12-08 22:22 
Eb.dk har et samarbejde med Pokerstars, og der er jævnligt små turneringer med lidt ekstra i puljen, hvor man ikke behøver at betale noget (eller i det mindste kun et symbolsk beløb) for at være med.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig