X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Nyt beskedsystem


Svar
Play:RightPlay:RightSkrevet 20/05-03 17:21, rettet 20/05-03 17:24 
Siden åbningen for godt to måneder siden og dermed indførelsen af private beskeder, har denne funktion vist sig at være meget populær. Omkring 100-150 beskeder skrives om dagen og næsten 10.000 beskeder er det blevet til i alt.

Derfor har vi følt det nødvendigt at omdesigne systemet en smule.

Den vigtigste ændring er, at hver bruger har fået en række mapper, som beskederne kan sorteres i. Seks af disse er brugerdefinerede og kan rettes som man ønsker det. Gemt og Slettet giver sig selv, mens Markeret har den egenskab, at de stadig vil være synlige i toppen af skærmen og fremgå på Privat. Det blinkende ikon i toppen viser altså antal nye beskeder/antal markerede beskeder.

Beskeder kan flyttes når man ser dem, ved at vælge gruppen de skal flyttes til og trykke på én af knapperne. Det er også blevet muligt at svare direkte på en ny besked og at bladre tilbage i en tråd af beskeder, hvis man ikke kan huske, hvad en ny besked svarer på eller lignende.

Vi håber at disse ændringer gør beskedsystemet endnu mere brugbart. Vi fortsætter med at forbedre det, hvis vi får idéerne hertil.

Bemærk: Selvom man nu kan "slette" sine beskeder, så bliver de ikke fysisk slettede. Eftersom afsenderens og modtagerens besked er den samme, ville det give problemer. En teknisk løsning på dette kunne laves med en kopi af hver besked, men resultatet ville alligevel være, at den enkelte bruger ikke ville kunne slette det hele. Det ville blot være en falsk "tryghed".
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig