X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Nintendo laver forældre-fælde


Svar
HeroldHeroldSkrevet 16/11-05 13:57 
Tak til Bergsala for den her :)

NINTENDO LAVER SPILKONTROL-SYSTEM PÅ DEN NÆSTE HARDWARE

Familier kan bestemme, hvem der kan spille hvilke tv-spil

Nintendo har i dag annonceret, at de vil tilføje et spilkontrol-system til deres næste tv-spilplatform, med navnet Revolution, der kommer i 2006.

Ved at benytte en password-styret indstilling, kan de v... Se hele indlægget
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
105 emne(r).
« < 1 2 3 > »

Svar
SøgAArdSøgAArdSkrevet 17/11-05 16:16 
Det var en rodet omgang du kom med der.
Home is where the hardware is..
SøgAArdSøgAArdSkrevet 17/11-05 17:33 
Det eneste du konkluderede var, at Nintendo altid har satset på børn.
Home is where the hardware is..
HeroldHeroldSkrevet 17/11-05 18:28 
kobsie>
Og vi taler jo ikke om desideret "få" kroner. Ved du hvad det koster at udvikle sådan et system?.....det er jo ikke bare 1000kr vi snakker om, omvendt heller ikke millioner vel.

Det kan ikke være så dyrt at levere et kit til udviklerne, hvor de markerer efter PEGI hvad der er i spillet, og så have et system på konsollen, der kan låse de samme parametre ude. Vi snakker måske om 10 ja/nej spørgsmål der skal checkes. No problem.

Og parental control er et stort issue og markedsføringsværktøj, så det skal du ikke tude mere over :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 17/11-05 23:31, rettet 18/11-05 00:11 
Ja, men reelt koster det nok det samme at lave sådan en feature, som det ville gøre at lave et ekstra skin til Joanna Dark i PDZ (Anden platform, I know) :)

Edit: Overdrivelse fremmer forståelsen. ;)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
SøgAArdSøgAArdSkrevet 17/11-05 23:50 
kobsie>
i mine øjne, ret så ligegyldige påfund for de fleste af os.

Så du forventer altså, at når Nintendo kommer med et nyt tiltag, skal alle finde det nyttigt/godt/etc.?

Men lad det nu ligge. Jeg forstår bare ikke hvorfor du kan synes det er et dårligt/ligegyldigt tiltag, når det er valgfrit om man vil benytte sig af det.
Home is where the hardware is..
WehnerWehnerSkrevet 17/11-05 23:52 
Omvendt bliver tiltag jo ikke gode, bare fordi de er frivillige.
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
SøgAArdSøgAArdSkrevet 18/11-05 00:01 
Det siger jeg heller ikke, kan bare ikke forstå hvorfor folk, der ikke kan bruge tiltaget til noget, ikke blot forholder sig neutrale.

Jeg kan da heller ikke sige at mælkeordningen i skolen er dårlig, bare fordi jeg ikke selv bruger den eller kan bruge den til noget. Specielt når jeg ved andre bruger den og er glade for den.

:)
Home is where the hardware is..
HeroldHeroldSkrevet 18/11-05 15:01 
Er spørgsmålet ikke nærmere: Hvor mange herinde tror at sådan en feature er rettet mod et publikum som os?
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 18/11-05 19:44 
Tror du ikke nærmere du skal se i øjnene, at _mainstreampublikummet_ - dem der køber konsoller til dem der bestemmer over pengene (læs hhv. voksne og børn) gerne vil have en feature som den her. Der er nok ikke så mange andre end indremissionske amerikanere, der har kommer til at bruge den, men det er stadig noget du sælger maskiner på, og derfor vigtigt at have med.

Vi (læs: os på dette forum) er sådan set ligeglade, fordi vi mener selv at være i stand til at vurdere hvad der er skadeligt og ikke er, og vi har indsigt i spillene. Lad os sige at denne fiktive person fra dette debatfora, lad os kalde ham... PeRJKS. Han er langt mere tilbøjelig til at deltage i spillene med børnene, end at bekymre sig om mærkningen. Han er jo selv med, og virker som buffer. Hvorimod mainstreamforældrene IKKE involverer sig i det, og iøvrigt mener at det der GAT, det er da noget man bliver gal af - så 3+ på konsollen - for det kan den jo - det var jo derfor vi købte den!
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 19/11-05 12:02 
Så få dog lidt indsigt i markedet istedet. Hvorfor tror du at EAs sportsspil sælger så meget som de gør? Mainstream. Hvorfor tror du PlayStation 2 er den mest sælgende konsol? Mainstream (og et par andre ting).

Det er mainstream-markedet der har købekraften. Det er ikke folk, der researcher deres køb eller sidder på et debatforum som dette, og diskuterer om svampen i Super Mario 3 har den rigtige farve i forhold til 2'eren. Det er folk, der køber det de bliver udsat for i marketingskampagnerne, og reelt kun læser om spil, når der står i Ekstra Bladet at to unge mennesker har ryddet fire skoleklasser i USA med et haglgevær pga. Metroid Prime. Når der er så stor eksponering i medierne, hver gang nogen begår kriminalitet og giver spil skylden, så er det markedsføringsmæssigt selvmord ikke at inkludere en billig feature, hvor uoplyste forældre kan få en falsk fornemmelse for tryghed. Faktum er at de alligevel får alt det vold og mord de kan svælge i gennem film og tv - men så får spil da ihvertfald ikke skylden.

Og jeg kan ikke se hvorfor du specifikt er efter Nintendos markedsføring, når Microsoft og Sony gør det samme. Det viser lidt at du ikke har sat dig ind i det overhovedet.

Det kræver ikke et voldsomt åbent sind, at sætte sig ind i det jeg skriver, så prøv det endelig :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 19/11-05 17:41, rettet 19/11-05 17:51 
Det har ikke noget at gøre med at lade være (desuden er det dig, der har opgivet debatten og ikke vil svare - ikke mig). Det har noget at gøre med jeg udover at have gode argumenter også har factsene på min side ;) Men du har ret i at der ikke er nogen grund til at diskutere, hvis du ikke har indblik i vor vigtigt mainstreammarkedet er for en konsol *host*Dreamcast*host*.

Edit: Iøvrigt, det er ikke meningen at det skal udvikle sig til mudderkastning, så hvis tonen er lidt hård beklager jeg. Jeg mener bare det er snæversynet at mene at mainstreammarkedet ikke er nogen kolonorm faktor for det er det. Og nej, du kan ikke poste noget på et mainstream-forum og få samme svar, for mainstream-gruppen bruger slet ikke den slags. Det er Hr. og Fru Jensen med Tobias og Kristoffer på hhv. 10 og 12, som en funktion er henvendt til. Du kan godt synes den er nytteløs - men for dem er det en faktor. Forældre har ingen chance for at sætte sig ind i spil og deres indhold som sådan, og slet ingen mulighed for at forhindre ungerne i at låne eller leje spil, med indhold som de måske ikke mener er passende - og dér kan de bruge funktionen. Jeg tror heller ikke den kommer til at blive brugt overvældende, men kan du sælge maskiner på funktionen, så er det da en skidegod idé.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HyakotakeHyakotakeSkrevet 19/11-05 23:54 
Det er også en fin idé at flytte ansvaret for børnenes spilvaner over på forældrene, som i sidste ende skal opdrage på afkommet.
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 02:51 
Jamen, så kom da med det :)

Dreamcast er relevant, fordi Sega aldrig fik fat i mainstreammarkedet. De havde den første Next-gen konsol, et helt enormt forspring foran alle andre, men formåede aldrig at få den ud til ikke-nørderne = certain death.

Og EA er et klasse-eksempel på hvor vigtigt mainstream egentlig er. De formår hvert år at udgive det andet-bedste fodboldspil, der samtidigt er det bedst sælgende, fordi de retter kanonerne mod et andet publikum end os.

Og hvis du ikke læste det de første tre gange jeg skrev det - DERFOR er det en vigtig funktion for Nintendo. Ikke pga. os, men pga. DEM, de millioner af mennesker, der rent faktisk skal købe maskinen baseret på reklamer og omtale, og skabe den omsætning, der holder konsollen i live. Folk på Play:Right er en helt anden støbning - de er kritiske, køber obskure japanske titler, samler på arkademaskiner og bruger eBay.

Grunden til at vi ikke er nået længere, er fordi du reelt ikke er kommet med nogen argumenter, hverken for dine egne synspunkter, eller for at mine ikke er rigtige. :) Hvis du magtede det, så kom vi måske videre. Du svarer iøvrigt stadig. Det troede jeg du ville stoppe med? :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 13:28 
Er det fordi du ikke læser det? Dreamcast'en manglede mainstream-support og opmærksomhed. Det døde den af. Eksemplet var for at understrege at det er vigtigt at vifte med sit produkt foran mainstream-markedet - og derfor have features til mainstream-folkene - som fx. forældrelåse.

Det har intet at gøre med at der er langt fra at sige mainstream-spil, til mainstreamkonsol. Faktum er at du får ufatteligt svært ved at få succes, hvis du ikke har noget, der kan ramme den almindelige bruger.

Du er simpelthen for fastlåst i din tankegang, prøv at se tingene fra mere end én side, og en hel verden vil åbne sig. :) Det eneste du reelt har sagt "Det giver ingen mening." "Jeg holder fast i mit." og "hvad så?". Der er _ingen_ argumenter overhovedet. Hr og Fru Jensen er iøvrigt et helt andet segment, end folk på fx. Boomtown - det er slet ikke samme gruppe, hvilket igen viser at du ikke er inde i materialet.

Lad mig liste det i punktform for dig.

- Forældrelåsen er henvendt til de brugere der køber konsol til deres børn, uden nogensinde selv at ville bruge maskinen. Det er ikke sådan nogen som os.
- Det er en feature, som appellerer til de forbrugere, der ikke sætter sig ind i maskine - i modsætning til os.
- Features som den her er ikke bare noget man sætter ind - der lægger kilometervis af analysearbejde forud for det. Du ved godt hvordan sådan noget fungerer ude i erhvervslivet ikke? Man laver ikke noget, bare for at brænde penge af.
- Features, der appellerer til mainstreammarkedet er vigtige, da det er dem der i sidste ende skal ligge alle pengene på bordet.

Dér har du det - fire simple punkter. Forhold dig til hver enkelt af dem, og kommenter dem sagligt, tak :)

Prøv nu for en gangs skyld at svare og forholde dig til det jeg skriver. Min mening er bakket op af facts fra markedet. Jeg kan fortælle dig, hvorfor Nintendo har indført den feature, og hver gang du svarer på det, siger du bare "Nej". Det er ikke at diskutere. :P Underbyg din påstande.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 15:16 
"Dog glemmer du bare lige at mainstream ikke kun underbygger forældre, men i lige så høj grad børnene selv."

Ja, det har jeg hele tiden sagt. Børn er det største konsolsegment derude, og de har den største købekraft gennem forældrene, men det er forældrene der køber den, og hvis forældrene mener der er ting, som børn ikke skal se - så vil de også vægte en form for beskyttelse højt, og det er dét Nintendo og de andre spiller på. Lige nu er der forhøjet opmærksomhed omkring vold i spil, og alderen på børn, der spiller dem, og DERFOR er det ét es. Du kan på ingen måde nægte det strategiske i at have sådan et system, når det er så meget oppe i medierne.


"du mener altså stadigvæk at de fleste maskiner bliver solgt fordi at at muligheden for børnesikring er der?."

Nej. Jeg mener at de blivet solgt til en målgruppe der ville bruge det. Jeg har flere gange fremhævet at folk ikke nødvendigvis behøver at bruge det - men at det stadig er en vigtig feature i deres markedsføring.

"Hvem var det der snakkede om at det ikke kostede noget at lave dette?"

Det er rigtigt - featuren i sig selv koster ikke noget. Analysen havde været der uanset om den var med eller ej, netop pga. mediebevågenheden, og fordi at den massive lancering af en konsol rent faktisk skal gennemtænkes først :)

"Det vil altså sige at 60%+(gerne 70-80%) af maskinerne bliver solg fordi at der er børnesikring på?."

Nej, slet ikke - men det er en sten på vægtskålen - hvorfor tror du alle tre konsolgiganter, er så ivrige for at kommunikere det ud? :)

"Indrøm nu bare at Nintendo kunne have brugt deres udviklingpenge lidt mere fornuftigt, ik?."

På hvad? Analysen havde været der alligevel - beslutningsprocessen har eksisteret - og featuren i sig selv har ikke været dyr - alle spil skal mærkes alligevel. Som gamer mener jeg "ja", det kunne de godt. Men som arbejdende i spilbranchen, kan jeg sagtens se behovet for at have sådan en feature. :)


Hvilken feature er det du mangler? Konsollen i min verden er skam allerede fint afpudset. Og når man tænker på at Nintendo stadig satser på at blive den anden konsol i hjemmet, eller på børneværelset, så giver den feature da endnu mere mening. :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 15:52 
Jeg tror nu mere jeg har uddybet mine holdninger til emnet, som så ikke var helt som du troede :)

Jeg kan ikke lige se hvad du vil med de procenttal? Du har sat tal på hvor meget jeg skulle mene at børnesikring betyder? Det kan jeg jo ikke rigtigt sige god for :) Børnesikringen sælger jo ikke noget i sig selv, men er en del af pakken - et lag i lagkagen. Det kommer aldrig til at rykke konsoller, men det kan nemt have væsentlig betydning hvis konkurrenterne har det, og du ikke har. Derfor er komplet umuligt for nogen af os at sige hvor mange procents forskel det ville gøre - men derfor er det stadig vigtigt at have det på salespoint på din maskine - netop fordi det er et emne, der bliver diskuteret meget i medierne - og især for Nintendo, som konstant blivet stemplet som en konsol for de yngre i medierne (og med medierne mener jeg mainstream-medierne (som fx. mener at Nintendo har lavet Xbox ;)). Specialistpressen kan som regel godt gennemskue det.

For et firma som Nintendo er tilgængelighed og brugervenlighed supervigtigt, så derfor kan jeg godt forstå at de spiller på en feature som den her.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HyakotakeHyakotakeSkrevet 20/11-05 15:52 
kobsie, lad os antage at en mainstream-forbruger skal tage stilling til følgende:

Du sidder og læser reklamer og du skal vælge mellem 3 konsoller til dit barn (nu har ungen plaget længe nok) :-).

De er så vidt du kan se totalt ens (fordi du ikke kan eller gider sætte dig ind i de specifikke detaljer for hver konsol). Du lægger dog mærke til at én af konsollerne skiller sig ud fra de to andre ved at have børnesikring.

Hvilken konsol vælger du at købe til dit barn?
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 17:26 
Dit problem er at du ser børnesikringen som den afgørende feature - det er det ikke. Det er en del af det hele (og nu er jeg snart træt af at skrive det).

Og mht. mainstream eller ej, så er jeg ret sikker på at mine definitioner er langt mere gennemarbejde end dine. Jeg har arbejdet med segmenteringer i hardcore, casual og entertainment-kategorierne i 4 år efterhånden. :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HyakotakeHyakotakeSkrevet 20/11-05 17:32 
kobsie, du kryber jo selv udenom nu. Jeg prøvede at isolere børnesikringen ved at forestille mig at alle andre parametre ved de 3 konsoller var ens i mainstreamforbrugerens øjne (pris inkluderet).

Men du kan jo prøve at svare på spørgsmålet igen.
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 18:11 
Mainstreamforbrugeren ville vælge en konsol til et børneværelse efter designet, frem for en feature? ;P

Det er et tænkt eksempel. Personen skal købe en maskine til et barn - alle maskiner er ens i forbrugernes øjne - helt ens - en af maskinerne har bare en sikring, der kan forhindre at dine børn spiller spil, der ikke passer til deres alderstrin.

Hvis det er et svært spørgsmål, så forstår jeg godt, hvorfor vi aldrig bliver enige :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
quadquadSkrevet 20/11-05 18:11, rettet 20/11-05 18:12 
Du virker heller ikke som den ultimative repræsentant for en forældregruppe af mainstreamforbugere.

Tak Jacob ...
SøgAArdSøgAArdSkrevet 20/11-05 18:12 
kobsie>
Vil du ikke godt indrømme at en børnesikring ikke kan blive mainstream når vi snakker %?.

Det er konsollen som har børnesikring, der appellerer mere til det brede publikum (end en konsol uden).

Børnesikring er (vel) blot en ny standard. Jeg kan ikke se hvorfor folk nærmest flipper ud og råber: "dårligt salgstrick".
Home is where the hardware is..
SøgAArdSøgAArdSkrevet 20/11-05 18:19 
Nu er jeg ikke moderator, men var mange af de udtalelser ikke ret barnlige og ligegyldige?
Home is where the hardware is..
HyakotakeHyakotakeSkrevet 20/11-05 18:23 
I det mindste forstår Herold mit tænkte eksempel, og ja, det er da en ekstrem forsimpling af virkeligheden. Ikke desto mindre var det et forsøg på at koge det ned til emnet: børnesikring som "forældrefælde".

*mumler noget med Gudernes forgæves kamp mod et eller andet*
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 18:24, rettet 20/11-05 18:26 
kobsie: Ja, bliv du bare personlig :) Hvis jeg bruger noget nær 30 minutter, er det fordi jeg bruger argumenter, og forsøger at skære dem ud i pap. Havde det ikke været så meget op ad bakke, kunne jeg sagtens nøjes med fem. ;)

Jeg ser nu ingen grund til at forsøge at argumentere på børnehaveniveau (på mere end ét plan ;)), så det vil egentlig passe mig fint hvis du giver op nu. Du føler du har vundet, jeg ved jeg har vundet, og jeg lever videre med det arrogante stempel dette indlæg giver mig. :)

Edit: Jeg forsøger iøvrigt ikke at bevise det. Jeg forsøger at argumentere for det. Jeg er skam meget åben for at revurdere mine holdninger, når der kommer holdbare argumenter på bordet. Så kan vi snakke om det :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 18:35 
kobsie: Jeg kom med kommentarer til hvert af dine svar :) Kommentarer som du iøvrigt ikke har forholdt dig til på nogen måde andet end ved igen at være vag.

Du kom fx. med en konklusion på at mainstream-markedet udelukkende ifølge mit indlæg ville købe maskinen baseret på børnesikringen, hvilket jeg aldrig påstod :) Andet end at det var en af faktorerne, som en mainstream-køber kunne finde på at tage i betragtning. Så har jeg ikke meget at arbejde med :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 18:53 
Haha :)

Jeg snakker om svarene på dine svar - dem forholdte du dig ikke til. Og ja, du kan sagtens gøre mainstream-gruppen som købekraft op i en procent, men det er ikke det vi diskuterer, er det? :)

Hvis du stadig ikke mener at børnesikring kan være en faktor, når familien Jensen køber konsol, så er det fordi du ikke vil se det :) Så har det ikke længere noget at gøre med hvem der har ret, men udelukkende med at du har et problem med ikke at have det. ;)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 19:13 
Når du siger hele konceptet - hvad mener du så?
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
SøgAArdSøgAArdSkrevet 20/11-05 19:16 
kobsie>
Jeg anslår bestem ikke at hr og fru jensen, falder for børnesikringen. Men jeg går ikke med til at kalde hele konceptet for mainstream! :).

Anslår = afviser?
Home is where the hardware is..
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 19:55 
Altså at kalde børnesikring for mainstream?
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
quadquadSkrevet 20/11-05 20:44 
Kobsie: På trods af simplificeringen af hele problemstillingen; så jeg gerne en redegørelse for hvorledes børnesikring - som koncept - kan være målrettet mod andet end mainstreamgamerne?!

Hvis vi ikke definerer målgruppen mainstreamgamers med hang til forældrekontrol, som absolut værende den største af alle gamers - vil målgruppen stadig befinde sig udelukkende blandt mainstreamers. Er man en afhopper fra hovedstrømmen, og skulle være i den alder hvor forældrene kontrollerer éns spilning og spilkøb - sjældent tilfælde i øvrigt - er man forhåbentlig også i stand til at argumentere for spillets egenskaber der overskygger mærkningen.
quadquadSkrevet 20/11-05 21:39 
Kort sagt: Børnesikring er til mainstream, hvis målgruppen bare er en del af mainstream.
Siden der ingen i målgruppen befinder sig uden for mainstream, må konceptet været tilegnet mainstreambrugerne.
3of193of19Skrevet 20/11-05 22:08 
Ved ikke om det er blevet nævnt, men Xbox 360 har altså også børnesirking som standard. Så at betegne børnesikringen som "forældrefælde", eller afgørende argument for at vælge Revolution er fjollet, da Xbox 360 også har det og PS3 sandsynligvis også vil have det (de tør ikke andet pga det amerikanske og tyske marked).
HeroldHeroldSkrevet 20/11-05 22:30 
De andre konsoller har været oppe at vende, men jeg kan ikke bebrejde dig ikke at have læst det mange posts. :)

Det er også mere møntet på børnesikringen i sig selv, og ikke på Revolution.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
SøgAArdSøgAArdSkrevet 20/11-05 22:46, rettet 20/11-05 22:48 
kobsie>
Derefter middelalrende teenagere og så barnelige sjæle og så lidt mere særiøse folk som os herinde. Alle de sidstnævnte tvivler jeg på gider bruge en børnesikring?. Derfor mener jeg ikke at man kan kalde en børnesikring for mainstream.

En feature kan i sig selv ikke være mainstream. Den kan derimod være rettet mod et bredt publikum. Vi snakker altså Revolution MED børnesikring = flere købere = "mainstream". Dog lader det til at ALLE next-gen. konsollerne får denne børnesikring, så det med "salgstrick" kan du godt glemme alt om.

Desuden mener du altså at et produkt skal appellere til ALLE før det er mainstream? Det er jo vanvittigt. Hvis ikke 60% (som du bliver ved med at nævne) betyder det bredde publikum, hvad gør så?
Home is where the hardware is..
HyakotakeHyakotakeSkrevet 20/11-05 23:25 
Skal vi ikke lige få det der med "60%" på det rene?

60% af hvad? Jordens befolkning? Danmarks befolkning? "Målgruppen"? Folk i den "spillende alder"? Folk med 2500,- i overskud på kontoen, som vil have sig en konsol?

Hvor har du helt præcist tallet 60%=mainstream fra, og er det et sagligt, velbegrundet, objektivt fænomen du snakker om?
quadquadSkrevet 21/11-05 15:37 
Du er lettere sindsforvirret omkring mainstream-begrebet.

Hvis vi derved slår fast, for din skyld, at mainstream er >60% af alle køberne - vil børnesikringskonceptet stadig kun appelere til købere som befinder sig i mainstream. Derved bliver andelen af mainstreamkøberne som køber konsollen pga. børnesikringen ligegyldig. Konceptet vil stadig kun appelere til mainstream.

Desuden den mest nytteløse og ligegyldige diskussion jeg endnu har indblandet mig i.
QQSkrevet 21/11-05 15:40 
Ordkløveri
It's time to kick ass and chew bubblegum. But I'm all outta gum!Spiller nu: Legend Of Zelda, The: B...
quadquadSkrevet 21/11-05 16:04 
Vil bare gerne se en omvendelse af dine holdninger.

Dine argumenter giver reelt ingen mening, logikken er fuldstændig udeblivende. Egentlig er det svært at se diskussionsproblematikken i dette emne.
HeroldHeroldSkrevet 21/11-05 17:41 
Du er godt klar over at det at have en holdning, ikke er det samme som at have ret, ikke? :)

Jeg tror det store problem i diskussionen er at du ikke ved hvad mainstream-publikummet til konsoller egentlig er.

Mainstream-gruppen i det her tilfælde er de folk, der ikke aktivt opsøger information om spillene.
Det er folk, der køber spil i Fona.
Folk der køber spil baseret på reklamer i TV og andre medier.
Folk der køber konsoller til deres børn.
Folk der køber spil baseret på screenshots bag på æsken.
Folk der køber et nyt FIFA hvert år, fordi de synes fodbold er fedt.
Det er folk, der ikke har aktiv interesse i hvad deres børn spiller.
Folk der køber en PlayStation 3 pga. navnet.
Folk der spiller måske 1-3 timer om ugen.

Alle ovenstående tilhører mainstream-markedet inden for konsollerne, og det er samtidigt de samme mennesker, der kan forestilles at købe en konsol fordi der reklameres med børnesikring. De har ikke alle børn, nej, men dem der har (og konsolmarkedet er helt enormt når det gælder forældrekøb), de vil kunne bruge denne feature til noget. Os herinde, som hører til hardcore-segmentet, vil ikke træffe valget pga. denne feature, da vi i højere grad selv vil vurdere det ud fra spillet, da vi er så meget tættere på markedet end en mainstream-bruger, men man kan sagtens forestille sig at nogen vil bruge det til at forhindre at fx. en 9-årig låner Manhunt med hjem fra en ven.

Dér har du definitionen af mainstream.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
HyakotakeHyakotakeSkrevet 21/11-05 17:43 
kobsie>
... fordi at de åbenbart gerne vil se et nederlag fra min side, hvilket ikke vil ske!.

Det sker ellers i hvert eneste indlæg du kommer med :-)
HeroldHeroldSkrevet 21/11-05 18:05 
Jamen for pokker da. Der er da ingen der har påstået at det bliver Nintendos vejr til sejr? Det må stå for din egen regning. Det der bliver argumenteret for, er at det er en feature, der er vigtig at have, fordi den henvender sig til dem med størst købekraft - mainstream-publikummet.

Du sidder i bund og grund og forsvare noget på en så rabid måde, at dit budskab går tabt. Der er ingen der siger at det er Nintendos vindende feature - vi har endda flere gange været inde på at den samme features findes på andre konsoller.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
SøgAArdSøgAArdSkrevet 21/11-05 18:24 
SøgAArd>
Vi snakker altså Revolution MED børnesikring = flere købere = "mainstream".

kobsie>
For at det regnestykke skal gå op, så skal over 60% købe en revolution pga en børnesikring.

Mener du det seriøst?
Home is where the hardware is..
HyakotakeHyakotakeSkrevet 21/11-05 19:31 
Hvad skal jeg forsvare mig imod?

Kommentaren er desuden ikke latterlig... med mindre du mener latterfremkaldende. Den er en sympatierklæring overfor stort set alle andre holdninger end din i denne tråd. Jeg bryder mig f.eks. ikke om, at du bruger sådan en hjemmelavet definition af "mainstream" md firkantede procentsatser, og det er blevet sværere og sværere gennem tråden at se hvad I (vi) egentlig diskuterer, fordi du nogle gange siger du er fuldstændig enig med det Herold skriver, og andre gange bare siger "Jeg er uenig" uden at begrunde det specielt godt.

Skal vi have en opdatering igen? En fin lille liste over punkter, som kan tages stilling til ét for ét?
OuroborosSlayerOuroborosSlay...Skrevet 21/11-05 19:31, rettet 21/11-05 19:32 
til kobsie: Er det ikke kun relevant hvilket markedssekment, dem der køber revolution grundet børnesikringen tilhører? Hvis nu 5% af den samlede køberskare køber den pga. børnesikringen, og de alle tilhører mainstreamsegmentet, er det så ikke en mainstream-feature?
元気ですか。
quadquadSkrevet 21/11-05 19:49, rettet 21/11-05 19:57 
Hvilket er præcist det samme jeg har prøvet at fremprovokere et svar på, de sidste tre indlæg jeg har skrevet.

Bunder diskussionen i om Nintendo vil sælge 60% af deres konsoller til mainstream pga. børnesikringen, er der samme udsigter for at nå til en fornuftig løsning - som ved at diskutere med en dør, og endda en af de dummere.
Kobsie: Hvis Du siger hele din argumentation skal ses ud fra din fortolkning om at Nintendo skal sælge 60% af deres konsoller grundet børnesikring - er der reelt ikke noget at diskutere jo.

Du må meget gerne fremstille de problempunkter du synes at der forefindes i dette emne stadig. Tvivler stadig på din viden inden for området, kontra andre individer i dette emne.
dRxLdRxLSkrevet 21/11-05 20:03 
Jeg forstår det ikke, dog uden at have læst alle indlæg i tråden, men hvordan har en tråd om noget så ligegyldigt kunnet blive så lang?

Og ja, mere ment som en provokation end som et bidrag, og nej, jeg har bestemt ikke tænkt mig at læse alle de mange lange indlæg om "ingenting".

Jeg forstår det bare ikke...
SIMDSpiller nu: Pokémon Ultra Moon, Pokémon Omega Ruby, Pokémon HeartGold
quadquadSkrevet 21/11-05 20:12 
Tilsyneladende har du nogle abstrakstionsmangler angående forståelse af indlæg, jeg vil gerne bringe en illustration ind i diskussionen, for Din skyld:

[-------------Mainstream-------------]
(Børnesikring 5%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
(Andet målgrupperelateret koncept X%)
/end
[-------------Mainstream-------------]

Endda beskrevet Mainstream ud fra procent-princippet, så Du forstår ideen.
Børnesikringen alene er blot en del af de koncepter som skal sikre salget hos Mainstream-gruppen. Hvis de ville fjerne børnesikringen medførte det et fald i salget på 5 procentpoint. Tilsyneladende lærer I nogle ting på HG om handel, hvilket du også baserer dine ovenstående argumenter på - og derved må du også kunne se at børnesikring og markedsføring af samme er værd at satse på.

Vi burde kunne slå fast at alle tre Next-gen konsoller vil komme med børnesikring, og det derfor ikke bliver det afgørnde konceptet - det hele handler om at Du skal forstå indlæggende som prøver at forklare dig hvordan virkeligheden ser ud. Selvfølgelig trist Du på ingen måde kan vinde nogle aspekter af denne diskussion, men du er nødt til at bringe nogle punkter frem der er værd at argumentere for og imod, hvor svaret ikke på forhånd er givet.
quadquadSkrevet 21/11-05 20:13 
dRxL>
Jeg forstår det ikke, dog uden at have læst alle indlæg i tråden, men hvordan har en tråd om noget så ligegyldigt kunnet blive så lang?

Og ja, mere ment som en provokation end som et bidrag, og nej, jeg har bestemt ikke tænkt mig at læse alle de mange lange indlæg om "ingenting".

Jeg forstår det bare ikke...

Det handler ikke om emnet længere, men om at overbevise de vantro.
HeroldHeroldSkrevet 21/11-05 20:42 
kobsie, du fejler altså ret så fatalt i din argumentation. Tror du selv at Sony ville sige nej til fx. øget salg på fire millioner konsoller? Er du klar over hvor meget det er? Har du nogen idé om hvad fire millioner konsoller bringer med sig i salg af spil og ekstraudstyr? PlayStation er endda definitionen af en mainstream-konsol, hvilket bare understreger pointen endnu mere.

Selv for Microsoft i dag ville det betyder godt 1 million maskiner - det samme for Nintendo. Og da Nintendo faktisk er de eneste der tjener penge på hardware...

Svaret er simpelt. På et marked med stærk konkurrence, er markedsføring, brugervenlighed og greb i det købestærke publikum vigtigt. Du skal have sat dit mærke fast i hovedet på brugeren. Derfor kan du vifte med børnesikringen via pressemeddelelser - Børn og vold i spil er noget af det mest medieomtalte i medierne nu til dags. Det er praktisk talt en feature, der giver gratis omtale. Derudover er den billig og nem at lave, og giver den et øget salg på fem procent, så halleluja! Det er penge lige ned i foret.

Og ja, det er ret tydeligt, du ikke har en uddannelse med en snert af forretning. :) Du mangler simpelthen indsigt i markedets drivkrafter.
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
105 emne(r).
« < 1 2 3 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig