X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

eBay og feedbacksystemet


Svar
ElgenElgenSkrevet 14/09-05 08:53 
Jeg vil lige som uerfaren eBay'er høre om det normalt at hvis man lægger negativ feedback til en anden så lægger han også negativ feedback til dig FORDI du har lagt det til ham?

Jeg har lige været ude for at en gut ikke sendte mig min vare. Jeg skrev så 50+ emails til ham, men fik ingen svar.
Til sidst skrev jeg til ham at hvis ham ikke svarede inden 14 dage ville han få negativ feedback. Det gjorde han ikke, selvom jeg i de 14 dage jævnligt nævnte det for ham via mail. Så jeg lagde negativ feedback, hvilket jeg synes var fuldt berettiget. (Det skal lige siges at dette var efter 12 UGER efter aktionens afslutning!)
Nu har gutten så lagt negativ feedback på mig (da jeg er førstegangskøber har jeg altså nu en rating på -1, lækkert), og tilmed har han den frækhed at sende mig en email (endelig) hvor han siger at han kan sende min vare (som jeg jo har betalt for), hvis jeg vil gå med til en 'mutal withdraw' af negativ feedback.

Jeg synes det er direkte afpressing, jeg har jo betalt til tiden osv. og bør derfor IKKE få negativ feedback, det bør han til gengæld helt klart, men han har min vare!

Har andre været ude for noget lign. eller har gode råd. Jeg vil også gerne høre erfaringer med at kontakte eBay i den slags sager, tager de een alvorligt osv.

Hvis det her er almindelig praksis, er der jo ingen der tør at lægge negativ feedback af frygt for selv at få det, og hvad er hele feedbacksystemet så værd?
Spiller nu: Super Gun, Xbox 360 Elite [Limited..., PlayStation 3
JuggernautJuggernautSkrevet 14/09-05 11:20 
Du må fremlægge sagen for Ebay. Som jeg ser dette, vil der ikke være nogen tvivl om at du har retten på din side. Altså at din givne karaktér står ved magt og den du har fået af sælger bare skal annulleres.
Dette er uden tvivl ikke første gang dette må være sket på Ebay.
Fynboer og heste kan ikke spille Turf Masters.Spiller nu: Daisenryaku VII: Modern..., Pinball Arcade, The
HyakotakeHyakotakeSkrevet 14/09-05 12:01, rettet 14/09-05 12:03 
Ja, den dumme sælger bruger feedback som afpresning, sikke noget! eBay-kundeservice har vist en let afgørelse foran sig, når du kontakter dem.

Men jeg har før hørt om uddeling af negativ feedback, hvor HÆVN er den eneste begrundelse. Jeg forestiller mig, at det forekommer i en hel del tilfælde. Jeg kan bedst lide at købe fra folk som har så'n cirka 100+ positive; det må tyde på en eller anden form for interesse i, at tingene går ordentligt for sig.

EDIT: Har du betalt med Paypal? For du kan vel blive nødt til at annulere handlen helt og få dine penge igen, hvis sælger bliver ved med sit pjat (desværre - eller heldigvis - kender jeg ikke proceduren eller besværligheden ved dette).
nerosnerosSkrevet 14/09-05 12:18 
Okay det lyder godt nok åndsvagt af ham den sælger fra ebay. Jeg har selv været ude for noget lignede og der lagde jeg sag an mod ham igennem ebay og det hjalp meget. Det er en alvorlig sag at få negativ feedback så han skal nok komme til fornuft når ebay begynder at trække i togene. Men du skal ikke give dig på nogen måde det er dig som har retten på din side. Sikke en idiot!
Bashful Neophyte
NaieraNaieraSkrevet 14/09-05 12:47 
Elgen>
Hvis det her er almindelig praksis, er der jo ingen der tør at lægge negativ feedback af frygt for selv at få det, og hvad er hele feedbacksystemet så værd?

Præcis derfor at systemet ikke fungerer, så snart der er tale om andet end positive karakterer. En masse røvhuller ødelægger det hele.

Jeg har været ude for det samme, hvilket sikkert de fleste har. Heldigvis fjernede eBay dog den negative efter jeg kontaktede dem og forklarede, at ham der lagde en negativ hos mig var en nar.
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
MarcusMarcusSkrevet 14/09-05 18:08 
Naiera>
Jeg har været ude for det samme, hvilket sikkert de fleste har. Heldigvis fjernede eBay dog den negative efter jeg kontaktede dem og forklarede, at ham der lagde en negativ hos mig var en nar.

Så er problemet hvis naren kan gøre det samme. Det var vel svært at begrunde?
scavengerscavengerSkrevet 17/09-05 10:30 
Elgen: Jeg er har prøvet det samme. En idiot der aldrig sendte varen, og da jeg gav ham negativ feedback, lavede han en negativ feedback på mig hvor han skrev at han havde sendt varen to gange, og han havde min signatur for modtagelsen. Så alle der kigger på min profil vil se mig som en løgnhals, tak for den. Jeg kontaktede eBays kundeservice der lovede at undersøge sagen, siden har jeg ikke hørt en sk.d selvom jeg har rykket for svar flere gange. Totalt værdiløst!
Nemo me impune lacessit
nerosnerosSkrevet 17/09-05 10:59 
Nu kommer der jo snart dette Skype som blev købt af Ebay til jeg ved ikke hvor mange penge, men et kæmpe beløb vist nok. Så kan det være at alting måske ændre sig.
Bashful Neophyte
SøgAArdSøgAArdSkrevet 18/09-05 01:38 
Hvorfor skulle det ændre noget?
Home is where the hardware is..
HeroldHeroldSkrevet 18/09-05 02:05 
Det vil jeg egentlig også gerne vide - hvordan eBays milliardopkøb af et firma specialiseret i IP-telefon, vil kunne gøre kundeoplevelsen og systemet bedre :)
This isn't life in the fast lane. This is life in oncoming traffic.Spiller nu: Left 4 Dead 2
WehnerWehnerSkrevet 02/07-08 21:56 
Fik denne fra eBay i dag:

Important changes to Feedback
Buyers, you can no longer receive negative or neutral Feedback from sellers.

You should leave honest and accurate Feedback without the fear of receiving negative or neutral ratings
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
HankyHankySkrevet 02/07-08 22:39 
Det er vist en lille måneds tid siden, de lavede systemet sådan, men helt sikkert en god ting. Man bør ikke være bange for at være ærlig.
Spiller nu: Astro Bot: Rescue Missi..., Travis Strikes Again: N..., Wonder Boy: The Dragon'...
fumfumSkrevet 03/07-08 12:19 
Og gengældelses-negative jeg fik engang, er blevet slettet.
Glimrende.
I used to jog, but the ice cubes kept falling out of my glass.
NaieraNaieraSkrevet 03/07-08 16:19 
Gengældelses-negative var jo årsagen til at systemet i praksis ikke fungerede, så det her er jo en herlig udvikling. Uagtet at det har været sådan i flere måneder ;) Hvis man smed en negativ, med god grund, så fik man jo STENSIKKERT en negativ tilbage, uagtet at man betalte i det sekund man købte varen, og ens involvering i handlen sådan set var overstået. Nu mangler man bare en eller anden måde at tvinge sælgere til at efterlade positive efter handler; de sidste gange jeg har handlet har det kun været 1/3 eller måske hveranden der har leveret feedback...
THERE... ARE... FOUR... LIGHTS!Spiller nu: Final Fantasy VII: Rebi...
ElgenElgenSkrevet 04/07-08 17:53 
fum>
Og gengældelses-negative jeg fik engang, er blevet slettet.
Glimrende.

- og ligeså min, super!
Spiller nu: Super Gun, Xbox 360 Elite [Limited..., PlayStation 3
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig