X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Second Life


Svar
SumezSumezSkrevet 29/07-05 20:45, rettet 29/07-05 20:57 
Nu har jeg "spillet" det her i over to uger, så nu er det snart på tide at jeg deler det med jer andre..

Second Life er det ultimative online"spil".
Man kan gøre alt. Man kan ændre alt ved sin figurs udseende. Man kan bygge alt. Man kan lave sit eget tøj. Man kan uploade sine egne teksturer, lyde og animationer. Man kan programmere alt hvad man laver, og selvfølgelig bare nøjes med at bruge ting andre har lavet.
Der er intet mål, ingen udfordringer, ingen begrænsninger, der er kun hvad man selv og andre laver. I et kæmpe online spil, hvor alt bliver skabt af spillerne, er der så uendeligt mange steder og ting at man aldrig kan nå at se en brøkdel af det hele!

Ja, jeg er virkelig imponeret over Second Life, og jeg er faktisk lidt bange for at det ender med at gå ud over mit sociale liv. :P
Men det kan være utroligt underholdende bare at rende rundt og kigge på ting, snakke med folk, bygge ting, og tage på forskellige klubber. Spillet har sin egen økonomi baseret på folks "lommepenge", og man kan faktisk omsætte rigtige penge til ingame "Lindens", via et tredjeparts firma.

Som så meget andet på internettet, og i verden, er det dog til tider ret sexfikseret. Og det værste er alle de furries, der render rundt. De er såmænd meget flinke, og deres figurer er tit flot lavet, men så snart det går over i porno, skal jeg ikke have noget som helst med dem at gøre. :)

Og så koster det kun $10 at spille. Ikke om måneden, men en engangsbetaling for en konto på livstid. Jeg meldte mig selv til mens de havde en uge med gratis kontoer, i anledning af deres 2. års fødselsdag.
Hvis nogen af jer har lyst til at være med, så gør lige opmærksom på det, og husk at skrive mit navn som referral når i signer up. Jeg hedder "Sumez Dulce" derinde.

Det skal også siges at hvis man er under 18, havner man i et begrænset "teenager-område", men man kan jo altid lyve om sin alder, hvis man ikke er så gammel. Til gengæld resulterer det i at stort set alle folk på SL er modne og intelligente, flinke mennesker, der ikke ødelægger oplevelsen for hinanden. Faktisk er langt størstedelen af de folk, jeg er stødt på, midt i 30'erne, og mange er også over 40!

Her er nogle billeder som appetitvækker:

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life

Second Life
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
CronossCronossSkrevet 29/07-05 23:29 
Jeg har tit tænkt på at begynde på Second Life.

Ved du om man i Mac-versionen kan spille sammen med PC-spillerne?
SumezSumezSkrevet 29/07-05 23:30, rettet 29/07-05 23:31 
Det er jeg ret sikker på. Med undtagelse af "teen grid", mener jeg kun der er én SL-verden.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig