X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Vi søger crew


Svar
edsedsSkrevet 23/04-05 15:50 
Hej

Vi er 10 gutter der er ved at starte en hjemmeside omkring konsoller og hvad dertil hører. Vi her ca halvvejs færdig med sitet, men mangler folk der har en god viden om forskellige konsoller, især gamecube!. Personer der ved noget om ældre systemer som fx NES, Mega drive, atari osv har også stor interesse. Folk der kun ved noget om Xbox har ingen interesse!. Jobbet går hovedsageligt ud på at beskrive de forskellige konsoller og tilbehør dertil. Der vil senere hen blive brug for at skrive anmeldelser af spil, guides, chipping, modding og 3-part-programmer til de forskellige maskiner. Så hvis du besidder en viden omkring noget af det der er nævn så er det dig vi har brug for Very Happy . Vi regner med i sidste ende at blive en meget bred side med meget information om mange forskellige ting indenfor konsol verdenen. Ved at blive en del af vores crew for du fuld adgang til vores hp (super administrator) og får temmelig frie hænder til at bidrage med det du gerne vil, således at sitet også bliver en "del af dig". Du behøver ikke kunne noget html eller være en nørd til det der med hjemmesider, da vores hjemmeside er bygget brugervenligt op med et allerede færdigt design. Så bare du kan skrive som en gennemsnits dansker og har et rimeligt sprog så er det helt fint.
Så hvis der sidder en derude og mangler noget at fordrive aftenerne med så slå lige på tråden hvis du vil høre nærmere, og evt se vores site som det ser ud nu .


PS: Du binder dig ikke til noget ved at blive en af os, så hvis du om 1 uge siger: "Jeg gider ikke mere" så kan du frit forlade os igen uden at vi ser negativt på det eller noget. Ligeledes behøver du altså heller ikke være online hver dag, det er op til dig. Dog ser vi gerne af personerne deltager aktiv i i opbygningen af sitet.

PPS: Du skal være en glad person og ikke sur og gnaven . Vi regner med at du er 16+ år.

PPPS: Vi har ingen intensioner om at være en konkurrent til www.playright.dk på nogen måde!!!

Email: eirik@trovaerdig.dk eller kobsie@ofir.dk
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig