X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Ingen GT 4 til jul


Svar
ComradeComradeSkrevet 21/10-04 13:59 
Først får vi af vide at vi ikke kommer til at spille online i jule dagene, men nu kommer vi slet ikke til at spille GT 4 i juledagene, men først engang i første kvartal 2005. :(

Skidt Sony.
Spiller nu: Metal Gear Solid 4: Gun..., Grand Theft Auto IV, Race Driver: Grid
JAAJAASkrevet 21/10-04 15:51 
Det er vel ikke skidt, at de venter med at udgive spillet, til det er færdigt. De er næppe selv ret glade for at gå glip af julehandlen.
PalleJensenPalleJensenSkrevet 21/10-04 16:06, rettet 21/10-04 16:09 
Det kan man vel næppe argumetere imod, men det er for dårligt, at det nu er udsat i næsten 1 år. De piller online delen ud for at kunne få spillet færdigt til julen 2004 og så smutter den deadline dælme også.

Hvor svært kan det være at lave en online del? Det er naturligvis ikke det nemmeste, men det er jo ikke fordi de er pionerer på det punkt mere, PGR2 har jo sat standarden for hvordan det skal gøre. Deres begrundelse er denne gang, at det skal oversættes til 13 sporg - tager det 3 måneder? Og det kan vel næppe komme bag på Sony, at den europæiske version skal have flere sprog...

Det er naturligvis ikke kun Sony der laver det trick - se bare Fable f.eks. Branchen skal lære, at lade være med at udtale sig om mulige udgivelsesdatoer, før de har noget at have det i.
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
JAAJAASkrevet 21/10-04 16:12 
Helt enig, men igen har heg svært ved at se, at de skulle gå glip af julehandlen, med mindre det var absolut nødvendigt.

Mht. onlinedelen, så går der historier om, at Sony ville bruge GT4 som det første spil, hvor man skulle/skal betale for at spille online, men at den rent praktiske implementationen af den model har voldt dem flere problemer, end de havde forudset. Om det så har noget på sig eller ej, får vi vel svar på en gang til næste år.
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig